FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ma Sanchez je već 10 puta ponovio kako želi u Inter i neznam kako ga više ne potpišu... ako nam promakne ovakav igrač onda smo stvarno nesposobni...(samo ni u kom slučajnu davat Marigu i naše juniore za njeg.... nek Moratti iskešira ovo, svakako lani nije marke potrošio).... dalje, sve se više povezujemo za Pastorea i od toga bi moglo da bude nešto, ja nebi imao ništa protiv... 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Danas nista novo oko transfera...Ponovo ista imena i slicna nagađanja.Sanchez ponovo izjavio da ga interesuje samo Inter i niko vise,Tevez izjavio da na kraju sezone napusta City.Branca izjavio da je blizu Fernanda i Banege,kako god doce igraci koji ce se uklopiti u ovaj novi Inter i nadamo se svi dominaciji u narednim godinama(ako dodju Sanchez i Tevez)...
FORZA INTER ! ! !
FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
znači ovako bi to valjalo vidit
J.Cesar/Viviano; Maicon (izgleda da ostaje), Lucio, Samuel, Zanetti (neznam koga na toj poziciji tražimo); Banega (izgledno)/Montolivo (kompliciranije), Cambiasso; Sanchez, Sneijder, Tevez; Eto'o

J.Cesar/Viviano; Maicon (izgleda da ostaje), Lucio, Samuel, Zanetti (neznam koga na toj poziciji tražimo); Banega (izgledno)/Montolivo (kompliciranije), Cambiasso; Sanchez, Sneijder, Tevez; Eto'o
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
silenT. je napisao/la:znači ovako bi to valjalo vidit![]()
Tako nekako,samo sto Viviano nece doci ove godine,tek sljedece...
Sto se tice odbrane (stopera) tu imamo Lucia,Waltera i Rakokiu i ostaviti cemo Cordobu ili Matrixa kao cetvrtog.
Sto se tice bekova tu imamo Maicona,vraca se Santon,Chivu,Nagatomo koji ce igrati u prvoj postavi to sam siguran i postat ce extra igrac sljedece godine.
U vezi ce igrati Cambiaso,Zaneti,Stankovic,POJACANJE(Montolivo,Banega ili Fernando) i Obi,Motu ce prodati ja mislim,a ako ostane nije los da udje sa klupe.
Ehh sada najvaznije,u navali imamo Snajdera i ako dodje Sanchez bice predobro,a u napadu ce igrati Eto,Pacini,ostat ce Milito i ako dodje Tevez bit ce strasnooo...
Ehh sada imamo milion igraca sto ne znamo sta cemo sa njima,Pandev,Mariga,Kutinjo,Suazo,dolazi mladi Castaignos,Kharja itd....
FORZA INTER ! ! !

INTER SIAMO NOI ! ! !
- SoloJuve26
- Kontakt:
@Grande:ti malo pises kako bi se citalo na nas,malo originalna imena,,,Kutinjo,Sanchez,Chivu,Snajder,Castaignos,Mota,Kharja,Pacini,Eto,Cordoba,,,

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Cambiasso ne igra sutra zbog povrede, u pitanju je nastup u finalu kupa kao i nastup na CA.
izgleda da nas mariga napusta,, to je potvrdio njegov menadžer,,,,vjerovatno ide u aston vilu,,,,,
SoloJuve26 je napisao/la:gdje amel
Talijanski velikani Juventus i Inter, te engleski premierligaš Liverpool najtrofejniji su klubovi Kupa Uefa i Europske lige sa po tri osvojene titule.
Juventus je slavio prvi put 1977. godine, te 1990 odnosno 1993.godine. Inter je svoja tri naslova osvojio 1991, 1994 i 1998. godine, dok je Liverpool naslovima iz sedamdesetih (1973, 1976) dodao i onaj iz Dotmunda 2001. godine.
Porto je postao osmi klub koji je slavio dva puta. To je uspjelo i Borussiji Mönchengladbach, Tottenhamu, Real Madridu, IFK Gotheborgu, Parmi, Feyenoordu i Sevilli, dok je 15 klubova jednom trijumfiralo u drugom po važnosti evropskom kupu (Anderlecht, Galatasaray, PSV, Eintracht, Ipswich, Bayer, Napoli, Ajax, Bayern, Schalke, Valencia, CSKA Moskva, Zenit, Šahtar, Atletico Madrid).
Gledano po zemljama najviše naslova su osvojili talijanski klubovi, devet, na drugom mjestu su njemački, engleski i španjolski klubovi sa po šest titula, dok su Portugalci slavili tri puta. Ukupno su naslove osvajali klubovi iz jedanaest zemalja.
OSVAJAČI:
3 - Juventus (1977, 1990, 1993)
3 - Inter (1991, 1994, 1998)
3 - Liverpool (1973, 1976, 2001)
—————————————–
2 - Borussia Mönchengladbach (1975, 1979)
2 - Tottenham (1972, 1984)
2 - Real Madrid (1985, 1986)
2 - IFK Göteborg (1982, 1987)
2 - Parma (1995, 1999)
2 - Feyenoord (1974, 2002)
2 - Sevilla (2006, 2007)
2 - Porto (2003, 2011)
——————————————
1 - Anderlecht (1983)
1 - PSV Eindhoven (1978)
1 - Eintracht Frankfurt (1980)
1 - Ipswich Town (1981)
1 - Bayer Leverkusen (1988)
1 - Napoli (1989)
1 - Ajax (1992)
1 - Bayern Munich (1996)
1 - Schalke (1997)
1 - Galatasaray (2000)
1 - Valencia (2004)
1 - CSKA Moskva (2005)
1 - Zenit St. Petersburg (2008)
1 - Šahtar (2009)
1 - Atlético Madrid (2010)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
U nedjelju će nogometaši Intera odigrati susret protiv Catanije u sklopu 38., posljednjeg kola talijanske Serije A. Za milansku momčad stoti će puta na travnjak kamerunski napadač Samuel Eto’o…
- S obzirom na ono što je napravio proteklih sezona, a isto vrijedi i za ovu, mora se ustvrditi da je on jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Potvrđeno je to njegovim brojem golova, pozicijama na kojima je igrao i sjajnim izvedbama - ustvrdio je Leonardo, trener Interovih nogometaša.
Eto’o je za Inter postigao ukupno 51 gol od čega 35 njih u ovoj sezoni u kojoj je za klub sakupio 51 nastup.
Dodajmo da će utakmicu protiv Catanije propustiti cijeli niz Interovih nogometaša: Esteban Cambiasso, Julio Cesar, Wesley Sneijder i Douglas Maicon. Vraća se Dejan Stanković
- S obzirom na ono što je napravio proteklih sezona, a isto vrijedi i za ovu, mora se ustvrditi da je on jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Potvrđeno je to njegovim brojem golova, pozicijama na kojima je igrao i sjajnim izvedbama - ustvrdio je Leonardo, trener Interovih nogometaša.
Eto’o je za Inter postigao ukupno 51 gol od čega 35 njih u ovoj sezoni u kojoj je za klub sakupio 51 nastup.
Dodajmo da će utakmicu protiv Catanije propustiti cijeli niz Interovih nogometaša: Esteban Cambiasso, Julio Cesar, Wesley Sneijder i Douglas Maicon. Vraća se Dejan Stanković
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Udinese odbio ponudi Intera kesh plus igrac za Sancheza, jer je bolja ponuda Citya, al Sanchez nece u City ,hoce u Inter, toliko, kako ce se to zavrsit vrijeme ce pokazat
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pozz, da li ima ikakve šanse da Pjanić pređe u Inter ili...?
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
mislim da sansa postoji i da bi miralem vrlo lahko mogao zavrsiti u interu,iako ja ne podrzavam to jer pjanic def nije igrac za inter i serie a manjka mu fiz snage kao i znanjaDiino_10 je napisao/la:Pozz, da li ima ikakve šanse da Pjanić pređe u Inter ili...?

- senad_flamin
- Kontakt:
Slazem se da nije za Seriu A,vise bi mu odg. Engleska liga ..
Igrac koji bi najvise odgovarao Interu je Sanchez.Udineze ga nece pustit za male pare to je sigurno,ali igrac vrijedi kao Robben ili Ribery isti tip igrac...
Igrac koji bi najvise odgovarao Interu je Sanchez.Udineze ga nece pustit za male pare to je sigurno,ali igrac vrijedi kao Robben ili Ribery isti tip igrac...
-RIVALDO-
amell je napisao/la:mislim da sansa postoji i da bi miralem vrlo lahko mogao zavrsiti u interu,iako ja ne podrzavam to jer pjanic def nije igrac za inter i serie a manjka mu fiz snage kao i znanjaDiino_10 je napisao/la:Pozz, da li ima ikakve šanse da Pjanić pređe u Inter ili...?

BOSNA ♥
Diino_10 je napisao/la:amell je napisao/la:mislim da sansa postoji i da bi miralem vrlo lahko mogao zavrsiti u interu,iako ja ne podrzavam to jer pjanic def nije igrac za inter i serie a manjka mu fiz snage kao i znanjaDiino_10 je napisao/la:Pozz, da li ima ikakve šanse da Pjanić pređe u Inter ili...?![]()

Normala da mu fali svaceg neceg, momak je moje godiste, i tek se razvija kao igrac
uostalom, na njegovoj poziciji igra Sneijder, a tu se svaka prica zavrsava
ja samo molim Boga da dodje Sanchez, za ostale cemo lahko
p.s na danasnji dan
22.O5.2O1O - 22.O5.2O11....Campioni d'Europa
[youtube][/youtube]
Hvala ! Grazie !
uostalom, na njegovoj poziciji igra Sneijder, a tu se svaka prica zavrsava
ja samo molim Boga da dodje Sanchez, za ostale cemo lahko
p.s na danasnji dan
22.O5.2O1O - 22.O5.2O11....Campioni d'Europa
[youtube][/youtube]
Hvala ! Grazie !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
[youtube][/youtube]
22.05.2010
22.05.2010
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
da jutros nisam bio na poslu tacno bi zaboravio sta se desilo na danasnji dan
...sam sam sebi rekao, pa konju kako si to mogao zaboravit 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
gdje ode onaj sto je pricao kako Leo odmara igrace za finale kupa

opet se Coutinho, Mariga i Obi nisu dovoljno odmorili od desetak utakmica u nizu koje su odigrali...ipak je Leo veliki strucnjak pa ne zeli nista prepusti slucaju, pa da izgubi kljucne igrace pred finale svih finalaInter: 12 Castellazzi; 55 Nagatomo, 15 Ranocchia, 6 Lucio, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 14 Kharja; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
Substitutes: 21 Orlandoni, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 25 Samuel, 27 Pandev, 29 Coutinho.
Coach: Leonardo.
Catania: 30 Campagnolo; 2 Potenza, 5 Carboni, 7 Schelotto, 8 Ledesma, 9 Bergessio, 12 Marchese, 17 Gomez, 22 Alvarez, 23 Terlizzi, 33 Capuano.
Substitutes: 1 Kosicky, 10 Lodi, 13 Izco, 15 Morimoto, 18 Augustyn, 19 Ricchiuti, 20 Martinho.
Coach: Diego Simeone.
Referee: Nicola Pierpaoli (Florence).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.