$ се $ - " " ? $,$ " $ $

kamiondzija je napisao/la:
$ се $ - " " ? $,$ " $ $![]()
![]()
http://www.prognozavremenska.com/bh/zvornik.html$ & су прогнозе $ за ",- ? " "?
Ja opet vjerujem najviše ovim sa weather2umbrelladrinin vuk je napisao/la:http://www.prognozavremenska.com/bh/zvornik.html$ & су прогнозе $ за ",- ? " "?
& је ' вјероват $ - је ",&.
Ma $," је ' јој. Готово & $ је ? у ? " ?.B o X je napisao/la:Ja opet vjerujem najviše ovim sa weather2umbrelladrinin vuk je napisao/la:http://www.prognozavremenska.com/bh/zvornik.html$ & су прогнозе $ за ",- ? " "?
& је ' вјероват $ - је ",&.
mada je trenutno oblačno i 24 stepena C
pa da se "skuvam" od vručine, nisam ludMegamon je napisao/la:Vidim praznik vam ,dolazi vam ekipa iz glavnog grada.Obucite najbolje odijela i idite svi da gledate najdominantniji tim u ligi !
% " је ".Ово $ се " ' " на " % ? за поравнање $.Megamon je napisao/la:Vidim praznik vam ,dolazi vam ekipa iz glavnog grada.Obucite najbolje odijela i idite svi da gledate najdominantniji tim u ligi !
Zelenasi ili ti utjerivaci dugova iz Zvornika.drinin vuk je napisao/la:% " је ".Ово $ се " ' " на " % ? за поравнање $.Megamon je napisao/la:Vidim praznik vam ,dolazi vam ekipa iz glavnog grada.Obucite najbolje odijela i idite svi da gledate najdominantniji tim u ligi !![]()
? & " у & ? $ ? ? " " - ".Zelenasi ili ti utjerivaci dugova iz Zvornika.
Čini mi se da je i onda počela padati kiša, 2006. godinezvornicki klan je napisao/la:Ma $," је ' јој. Готово & $ је ? у ? " ?.B o X je napisao/la:
Ja opet vjerujem najviše ovim sa weather2umbrella
mada je trenutno oblačno i 24 stepena C![]()
' " " " & '," " " ",? " ? раја.....![]()
A još su znači na hrenovkama, znam da su onda bili jesenas kad smo igrali 1:1ŠB.TRN je napisao/la:Ajd pobjedite danas ove Hrenovčice.Malo su se previse digli,nas dobili nakon nekoliko godina i odmah misle da su najbolji u ligi.Da se igrači hrane sportski mozda bi i bili,a ovako ostajete obicne Hrenovčice!!!
$ се $ % $ то '. С $ стране $ се $ - " " ' ? - у $ $ не " у ",у ? $ се " " % " ? $ " " ??ŠB.TRN je napisao/la:Ajd pobjedite danas ove Hrenovčice.Malo su se previse digli,nas dobili nakon nekoliko godina i odmah misle da su najbolji u ligi.Da se igrači hrane sportski mozda bi i bili,a ovako ostajete obicne Hrenovčice!!!
Neke hrenovke a neko 'ercegovako kamenje.ŠB.TRN je napisao/la:Ajd pobjedite danas ove Hrenovčice.Malo su se previse digli,nas dobili nakon nekoliko godina i odmah misle da su najbolji u ligi.Da se igrači hrane sportski mozda bi i bili,a ovako ostajete obicne Hrenovčice!!!
B o X je napisao/la:Ljudi pozdravljam vas sad i odoh da vidim dokle je stigla priprema koreografije i dokle su stigla ona dva busa hordaša, čujemo se posle tekme i treće uzastopne pobjede!
zvornicki klan je napisao/la:B o X je napisao/la:Ljudi pozdravljam vas sad i odoh da vidim dokle je stigla priprema koreografije i dokle su stigla ona dva busa hordaša, čujemo se posle tekme i treće uzastopne pobjede!
Сретно & $ се " " са & " ? ?.![]()
![]()
А % се " " $ су у Хан " & фена /....![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.