Evo me. Hajde uđi.NK/RK Krivaja je napisao/la:Jesil jos tu, jbg ja zaglibio
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Barca u srcu
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Novi vlasnik Marseilla je robovi88, on počinje igrati od 25. kola, to jest večeras 00:00 !

Ovo je trenutna lista igrača na čekanju, ovako ovaj sanin1996 se davno prijavio nudio sam mu već 3-4 puta klub, ali on nije čitao pp. Dalje ovaj Daka takodjer, čak sam pitao ovdje jer mi je neko spominjao za njega, mislim NK Krivaja, ali ponovo nije odgovorio. Oni će od sada biti uvijek ispod, odnosno novi igrači koji se prijave će biti prije pitani za klub, jer su ovi ispali bezobrazni, prijavili su se ima 15 dana. Pa ako hoćeš igrati nije problem ući jednom u tri dana i pročitati porukeLista igrača na čekanju, ovim redom će dobiti klubove:
1.EMIR_ZENICA - [email protected]
2.sanin1996 - [email protected]
3.DakaZdici (daka) - [email protected]

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
pazi scene.. huntelar jutros u dvije prijateljske zabio 7 komada, a u ligi, nakon 23 kola ima 5 golova 
bas ironija...
nego hoce li ko jednu dvije da mu objasnim par momenata?

bas ironija...

nego hoce li ko jednu dvije da mu objasnim par momenata?

Ovaj bavarac 33 ne odgovara na pp ima jedan post i to onaj u prijavama za ligu je li odigrao kakvu tekmu dosad?Dodao sam ga i na msnu,ali ništa 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Misli da nije odigrao, ali sačekaj možda se javi. Kako ne volim ovo, kad se prijave za ligu i onda ne igrajuLBJ MVP je napisao/la:Ovaj bavarac 33 ne odgovara na pp ima jedan post i to onaj u prijavama za ligu je li odigrao kakvu tekmu dosad?Dodao sam ga i na msnu,ali ništa

Mislim da slijedeće sezone ne treba pustati ove sa 1 postom da igraju, odnosno samo što se prijave zbog lige, jer ovo je ipak liga nas forumaša, odnosno koji smo ovdje većinom i liga je najviše napravljena zbog toga, i još jedno pravilo će mo najvjerovatnije uvesti, ako budu igrali ovo sa 1 postom i slični. Novi igrač mora odigrati prve 3 utakmica, pa tek onda za njega vrijedi pravilo od 3 u 6 kola da smije propustiti!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
dobro pravilo, svidja mi se 
hocel' ko ???

hocel' ko ???
Jest to greška ima i ovaj vinac s njim igram sljedeću,a poslao sam mu da ranije odigramo pošto neću biti tu a sad vidim da i on ima samo 1 post al jbg.juventus 0244 je napisao/la:Misli da nije odigrao, ali sačekaj možda se javi. Kako ne volim ovo, kad se prijave za ligu i onda ne igrajuLBJ MVP je napisao/la:Ovaj bavarac 33 ne odgovara na pp ima jedan post i to onaj u prijavama za ligu je li odigrao kakvu tekmu dosad?Dodao sam ga i na msnu,ali ništa!
Mislim da slijedeće sezone ne treba pustati ove sa 1 postom da igraju, odnosno samo što se prijave zbog lige, jer ovo je ipak liga nas forumaša, odnosno koji smo ovdje većinom i liga je najviše napravljena zbog toga, i još jedno pravilo će mo najvjerovatnije uvesti, ako budu igrali ovo sa 1 postom i slični. Novi igrač mora odigrati prve 3 utakmica, pa tek onda za njega vrijedi pravilo od 3 u 6 kola da smije propustiti!
Ovaj sanin što ne odgovara na poruke znam ga ja sam mu pomogao da napravi sve oko pesa,ali on ne zna kako se posta poruka na forumu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ja sam sa tim bavarac_33 trebao igrati prošlo kolo, i nismo uspjeli skontati tremin, i ja sam sebi upisao 3 boda. A sada igram sa ovim vinac-om i nije ušao na forum još od jučer u 16. Danas ako ne uđe do 20, ja pišem pobjedu, kasnije neću biti na forumu.LBJ MVP je napisao/la:Jest to greška ima i ovaj vinac s njim igram sljedeću,a poslao sam mu da ranije odigramo pošto neću biti tu a sad vidim da i on ima samo 1 post al jbg.juventus 0244 je napisao/la:Misli da nije odigrao, ali sačekaj možda se javi. Kako ne volim ovo, kad se prijave za ligu i onda ne igrajuLBJ MVP je napisao/la:Ovaj bavarac 33 ne odgovara na pp ima jedan post i to onaj u prijavama za ligu je li odigrao kakvu tekmu dosad?Dodao sam ga i na msnu,ali ništa!
Ovaj sanin što ne odgovara na poruke znam ga ja sam mu pomogao da napravi sve oko pesa,ali on ne zna kako se posta poruka na forumu![]()
Ja sam mu i to pomogao kako da napravi prijavu i mislim valjda će skontat,ali evo očigledno nije
Celtic - Udinese
Wolfsburg - PSV
Stuttgart - Fiorentina
Do sada nisu odigrane ove utakmice!
Wolfsburg - PSV
Stuttgart - Fiorentina
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta je ovo ?
Dodje mi do login i nece dalje ?
Dodje mi do login i nece dalje ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
danas cemo ja i karaon odigrati... Kume kad budes tu javi se poslao sam ti PPjuventus 0244 je napisao/la:Celtic - Udinese
Wolfsburg - PSV
Stuttgart - Fiorentina
Glory Glory Man United!
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko prijateljsku ? 

-
- Kontakt:
Hocel ko ?
EU2
PESSSBA
parnivaljak
EU2
PESSSBA
parnivaljak
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
POMAGAJTE LJUDI !!
Dodje mi samo da upisepm onaj pasvord i onda izbaci ono connetion to lost server
Dodje mi samo da upisepm onaj pasvord i onda izbaci ono connetion to lost server

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
- Kontakt:
i kod mene je isto..DAVID VILLA 7' je napisao/la:POMAGAJTE LJUDI !!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
I u mene
Taman kad trebam protiv bavariana igrat

Taman kad trebam protiv bavariana igrat

..pao server opet 

Garant zbog nevremena 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Radi sad, hoće li ko prijateljsku?
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
radi quracNK/RK Krivaja je napisao/la:Radi sad, hoće li ko prijateljsku?

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.