Bosanske piramide

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: Bosanske piramide

Post Postao/la Edin TM87 » 21 maj 2011, 20:10

Jest 100%, prvo za Osmanagica kaze da je to citao u njegovim knjigama za hitlera, zatim u nekim hrvatskim novima cijeg se imena ne moze sjetiti, dobro je vise kdn ofiran si, jel te stid vise? Semira ne treba shvatiti ozbiljno, a tebe treba, nemojte diskutovat sa ovim vise..
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 maj 2011, 20:17

Edin TM87 je napisao/la:Jest 100%, prvo za Osmanagica kaze da je to citao u njegovim knjigama za hitlera, zatim u nekim hrvatskim novima cijeg se imena ne moze sjetiti, dobro je vise kdn ofiran si, jel te stid vise? Semira ne treba shvatiti ozbiljno, a tebe treba, nemojte diskutovat sa ovim vise..

gdje sam napisao da sam čitao osmanagićeve knjige?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 maj 2011, 20:21

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
taj osmanagić tvrdi da je hitler i dalje živ,pa ti vidi

otkud ti to :roll:

zaista nama niko ne valja, sve sto je sa strane bolje je milion puta nego nase....cudni likovi :roll:

čitao njegove knjige i tekstove
Stranica 3.

Molim vas da ne diskutujete vise s ovim!!!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 maj 2011, 20:29

skyisthelimit je napisao/la:

otkud ti to :roll:

zaista nama niko ne valja, sve sto je sa strane bolje je milion puta nego nase....cudni likovi :roll:

čitao njegove knjige i tekstove
Stranica 3.

Molim vas da ne diskutujete vise s ovim!!![/quote]

pogriješio sam tad u pisanju,priznajem,knjige nisam čitao,ali jesam dosta tekstova o njemu i dosta intervjua sa njim

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 maj 2011, 11:52

Tribalian je napisao/la:Sutra cu da nadjem i par slika u vezi ovoga,svako ko krene da pljuje ovo je upadljivo glup,nije onaj Osmanagic lud.ludi su oni koji ga osporavaju,piramide se ne vezuju samo za Egipat.Ima ih u Kini,Juznoj i Srednjoj Americi,pa cak za sad po jedna u Bosni i Srbiji(planina Rtanj-takodje Osmanagic sa jos nekoliko uticajnih arheologa upravo obavlja radove na tome). Smatra se da oko piramida postoje dosta jaka energetska polja i zapravo niko do sad nije shvatio njihovu primarnu svrhu.Kinezi npr. ne daju nikome da pridje njihovim piramidama iz verovatno njima samo znanih razloga. Tesla je pisao o piramidama i mnogi drugi veliki umovi.Postoje i tvrdnje da su njhovi graditelji sami Atlantidjani,preziveli posle velike katastrofe koja je pogodila to ostrvo koje se verovatno nalazilo u Sredozemnom moru zasta postoje i brojni dokazi.Ako stvarno ima ljudi koji znaju nesto o ovome neka pisu,a oni koji bi da mlate svakakve gluposti i dokazuju svoj nizak intelekt neka zaobidju temu kao i oni kojima je mozak ispran Nordijskom skolom tj. zvanicnom istorijom,koja je na ove prostore stigla 1878. godine,posle Berlinskog kongresa!!!!
Drug ti znaš da je Atlantida bila samo metafora :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 maj 2011, 13:24

Piramida naravno da nema, ali nema ni gospe u Medjugorju pa su lijepo zaradili. Sretno visocanima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 maj 2011, 13:59

Faraon iz Visokog je napisao/la:Eto Semir nema pojma o geologiji proputovao cijeli svijet,obisao piramide sve zivo,zavrsio akademiju za tu geologiju i nema pojma,nek ti imas :D

znaci ti ne vjerujes da Vedad igra za Hoffenheim :D
Pa i Barni je guzio 284 djevojke pa opet nije ginekolog
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 maj 2011, 14:20

Cartman je napisao/la:Piramida naravno da nema, ali nema ni gospe u Medjugorju pa su lijepo zaradili. Sretno visocanima.
ti si kompetentan da kazes da nema piramida :lol:
Rođen s tobom da budem

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 22 maj 2011, 14:22

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Piramida naravno da nema, ali nema ni gospe u Medjugorju pa su lijepo zaradili. Sretno visocanima.
ti si kompetentan da kazes da nema piramida :lol:
m ataj je kompetentan za sve zivo.....ne znam kako nije predsjednik drzave

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 maj 2011, 14:29

Arsenalisation je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:[quote="kakavdanakneiskustvu"

j

Ne znam dal je on ziv.Ali znam da njegov les nije nadjen,i znam da su Amerikanci pokupili sve one nacisticke naucnike i odveli ih u USA 1945. da rade za njih.Sto se i vidi naravno. Ne tvrdi samo Osmanagic da je ovaj ziv,to tvrde i mnogi drugi,mislim ne da je sad ziv ali da je bio ziv do pre 30-tak godina.

e pa osmanagić to i dalje tvrdi,da je hitler i dalje živ,pa ti sad skontaj ko je i kakav je "naučnik" osmanagić
Jarane de stipu ti svoju pricu da ti i onaj biologicar neki niste njemu kakva konkurencija,za.eban je kod nas narod pomislit ce sta...

a u vezi toga sto ga nazivate kvazi naucnikom i to....
Dr. Osmanagić je istraživao piramide u Kini, Mauricijusu, Hondurasu, Egiptu, Kanarskim otocima, Meksiku, Salvadoru, Boliviji, Guatemali, Peruu i drugim dijelovima svijeta. Otkrio je bosanske piramide u Visokom, zbog čega je primljen u Rusku akademiju prirodnih nauka kao najmlađi član te ustanove u kojoj se nalazi i četrdeset nobelovaca. Nakon što su egipatski stručnjaci potvrdili postojanje piramida primili su ga u ugledno Aleksandrijsko društvo arheologa.
[/quote]

Ta akademija prirodnih nauka je privatna nešto na nivou Univerziteta u Travniku :lol: :lol: :lol: a najbliže Nobelu im je vjerovanto knjigovođa koji je rođen u Štokholmu :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 maj 2011, 16:48

Frutek je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Sutra cu da nadjem i par slika u vezi ovoga,svako ko krene da pljuje ovo je upadljivo glup,nije onaj Osmanagic lud.ludi su oni koji ga osporavaju,piramide se ne vezuju samo za Egipat.Ima ih u Kini,Juznoj i Srednjoj Americi,pa cak za sad po jedna u Bosni i Srbiji(planina Rtanj-takodje Osmanagic sa jos nekoliko uticajnih arheologa upravo obavlja radove na tome). Smatra se da oko piramida postoje dosta jaka energetska polja i zapravo niko do sad nije shvatio njihovu primarnu svrhu.Kinezi npr. ne daju nikome da pridje njihovim piramidama iz verovatno njima samo znanih razloga. Tesla je pisao o piramidama i mnogi drugi veliki umovi.Postoje i tvrdnje da su njhovi graditelji sami Atlantidjani,preziveli posle velike katastrofe koja je pogodila to ostrvo koje se verovatno nalazilo u Sredozemnom moru zasta postoje i brojni dokazi.Ako stvarno ima ljudi koji znaju nesto o ovome neka pisu,a oni koji bi da mlate svakakve gluposti i dokazuju svoj nizak intelekt neka zaobidju temu kao i oni kojima je mozak ispran Nordijskom skolom tj. zvanicnom istorijom,koja je na ove prostore stigla 1878. godine,posle Berlinskog kongresa!!!!
Drug ti znaš da je Atlantida bila samo metafora :?
Ne znam.Mozda je metafora ,mozda ne,ali ako znas na sta sam mislio,onda to povezi sa razarajucim zemljotresom u sredozemnom moru koji je unistio Krit,na osnovu toga i jos nekih pretpostavki sam rekao ovo za Atlantidu da se nalazila u sredozemnom moru.Al' uvek sam otvoren za diskusiju odredjenog tipa,da ne skrenemo sa teme mnogo,jer je bi me ocigledno veliki broj ljudi proglasio budalom kad bih izneo ovde neka svoja razmisljanja i spoznaje koje se ticu i piramida i Atlantide i istorije uopste.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 maj 2011, 18:18

Atlantida je bila samo metafora, misliš da svi sateliti, istraživanja i ostal materne ne bi do sada našli ogroman grad pod vodom. I nisi u pravu neće te ljudi smatrati budalom ako počenš iznosti svoju historiju, jer već te smatraju :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 maj 2011, 19:40

Frutek je napisao/la:Atlantida je bila samo metafora, misliš da svi sateliti, istraživanja i ostal materne ne bi do sada našli ogroman grad pod vodom. I nisi u pravu neće te ljudi smatrati budalom ako počenš iznosti svoju historiju, jer već te smatraju :lol:
Ok,nemam ja "svoju istoriju",nego iznosim neke logicke cinjenice.Trudio sam se da razmisljam svojom glavom i da ako nesto imam da napisem na forumu ja napisem,Ne nadovezujem se na tudje postove i pljujem i mazem sve sto drugi napisu jer mi je eto malo dosadno kuci ,a uz to i nemam svoje misljenje nego su neki "nordijci" i "naucnici" tu da mi odrede sta cu da naucim. ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 maj 2011, 19:46

Atlantida je postojala, i izronit ce pred Sudnji Dan.

Citao sam u vjerskim knjigama jednog sejha.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 maj 2011, 19:59

Jeste se zadali Edin je čit´o u Vjerskoj knjizi znači mora biti upravu :shock:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 maj 2011, 20:01

Frutek je napisao/la:Jeste se zadali Edin je čit´o u Vjerskoj knjizi znači mora biti upravu :shock:
Edo veliki vjernik ne propušta vakta :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 maj 2011, 20:04

LBJ MVP je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Jeste se zadali Edin je čit´o u Vjerskoj knjizi znači mora biti upravu :shock:
Edo veliki vjernik ne propušta vakta :mrgreen:
Džamija Ultras :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 maj 2011, 21:03

:lol: :lol: :lol:

Sram vas bilo, omalazova.... omavolazava.... omalavaza.... omavalaza.... omalovazavate velikog Sejh efendiju Cajlakovica! :twisted:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 maj 2011, 22:12

Edin TM87 je napisao/la:Atlantida je postojala, i izronit ce pred Sudnji Dan.

čitao i ja da je juče trebao biti sudnji dan

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 maj 2011, 22:13

Edin TM87 je napisao/la:Atlantida je postojala, i izronit ce pred Sudnji Dan.

čitao i ja da je juče trebao biti sudnji dan
To nema veze s vjerom, to su izmislili ludi Ameri ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 5 gostiju.