Sportski komentatori

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Sportski Komentatori

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 00:14

Ha zato kazem da ovisi o regiji unutar same spanjolske, kamoli jos juzne i latinske amerike, ali je ubjedljivo najblize tome u hrvatsko-bosansko-srpskom, jer adekvatne zamjene ili 'prijevoda' za to ovdje nema. ;P
...Život za Široki...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 jun 2009, 00:25

Evo bas sam na youtube pregledavao kako izgovaraju spanski komentatori... kazu Kapdevilaa... Mada se je i meni prije cinilo da pise CapdeviLLa i da se izgovara Kapdevilja...
Sto ste napravili toliku frku oko imena tog igraca, k'o da je BHt komentator pogresno izgovorio ime od Džeke i ostalih :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 jun 2009, 00:26

RiNo je napisao/la:Evo bas sam na youtube pregledavao kako izgovaraju spanski komentatori... kazu Kapdevilaa... Mada se je i meni prije cinilo da pise CapdeviLLa i da se izgovara Kapdevilja...
Sto ste napravili toliku frku oko imena tog igraca, k'o da je BHt komentator pogresno izgovorio ime od Džeke i ostalih :mrgreen:
O tome sam i govorio.
BosnaE

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 jun 2009, 01:03

RiNo je napisao/la:Evo bas sam na youtube pregledavao kako izgovaraju spanski komentatori... kazu Kapdevilaa... Mada se je i meni prije cinilo da pise CapdeviLLa i da se izgovara Kapdevilja...
Nedo dragi Allah da je izgovorio njegovo ime pogresno, pa oni bi ga lincovali...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 01:40

Pa ja sam u Mostaru znao u par navrata cuti Đeko. :lol: Al dobro, u Mostaru nije čuj, nego ćuj. 8-)
...Život za Široki...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 jun 2009, 03:51

Pa i Marjan je kada je prenosio utakmicu Belgija-Bosna prvo poluvrijeme govorio "nas Cira" aludirajuci na Balzevica a u drugom je vec bilo Ciro.
BosnaE

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 10:04

ja se izvinjavam na tome sto sam pokreno nepotrebnu raspravu...ja sam pogrijesiol, treba Kapdevila....mislio sam da je njegovo ime, odnosno prezime sa 2 L...a oni koji kreteni sam mislio na neke ranije fule, posto im se to cesto znalo desiti i gore od ovoga....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 jun 2009, 22:40

Jeste meni ovaj komentator na RTRS-u simpatican. Kao prvo ne zna izgovoriti ime Ebert, on izgovara Elber ili Elbert, kao drugo guta slova, na kraju prvog poluvremena kaze da vidimo kako Spanija igla, a na kraju je ubacio dozu ironije kad je komentarisao dodavenje zadnjih linija obje reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 23 jun 2009, 06:51

Komentator na B92 ,prenosi Wimbledon je nesto sasvim novo u svijetu komenatrisanja teniskih meceva.Ko ima na kablovskoj ovaj program neka se uvjeri.Mislim da je Ivica Kovacic u pitanju ali nisam siguran.
BosnaE

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 jun 2009, 07:00

meni je fin tenis, i nekad se nadje dobar komentator, da osoba fine statistike, nesta sto nikad nisam znao i sve fino, al' onda me s*ebe kad teniser(ka) stenje, fakat vriste, ko da svaku loptu sto udare dobiju jedan orgazam. Koncentraciju mi spusti na nulu. 8-) :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2009, 12:12

bosanac723 je napisao/la:meni je fin tenis, i nekad se nadje dobar komentator, da osoba fine statistike, nesta sto nikad nisam znao i sve fino, al' onda me s*ebe kad teniser(ka) stenje, fakat vriste, ko da svaku loptu sto udare dobiju jedan orgazam. Koncentraciju mi spusti na nulu. 8-) :D
Citam danas u novinama da oce da zabrane glasno stenjanje preko 100 decibela.Samo ne znam kako ce to uspijeti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 jun 2009, 12:16

Devil je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:meni je fin tenis, i nekad se nadje dobar komentator, da osoba fine statistike, nesta sto nikad nisam znao i sve fino, al' onda me s*ebe kad teniser(ka) stenje, fakat vriste, ko da svaku loptu sto udare dobiju jedan orgazam. Koncentraciju mi spusti na nulu. 8-) :D
Citam danas u novinama da oce da zabrane glasno stenjanje preko 100 decibela.Samo ne znam kako ce to uspijeti.
da im hoce zabranit vala isto ko da ih neko prci pa stenju
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 jun 2009, 12:16

Devil je napisao/la:
Postave na tenisera uređaj za mjerenje jačine zvuka, i ako stenje jače od stotke odmah opomena :D :D :D
Zanimljivo bi bilo vidjeti gdje bi teniserkama postavili taj uređaj :D :D
SAMO ŽELJO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2009, 15:38

Evo Marjan hoce da napusti Hayat,kako kaze kolege mu zavide i pokusavaju da mu zagorcaju zivot,bar tako pise u novinama ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2009, 16:49

miky_hz je napisao/la:Evo Marjan hoce da napusti Hayat,kako kaze kolege mu zavide i pokusavaju da mu zagorcaju zivot,bar tako pise u novinama ;)
kojim novinama?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2009, 16:53

VanBasten je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Evo Marjan hoce da napusti Hayat,kako kaze kolege mu zavide i pokusavaju da mu zagorcaju zivot,bar tako pise u novinama ;)
kojim novinama?
Avaz onaj specijalni dodatak sto dolazi petkom Extra ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jun 2009, 17:28

miky_hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
kojim novinama?
Avaz onaj specijalni dodatak sto dolazi petkom Extra ;)

I ja sam to procitao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 jun 2009, 20:16

ma pustite vi avaz te novine znaju samo lagat...nista drugo ne znaju radit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

the scouser
Kontakt:

Biseri komentatora

Post Postao/la the scouser » 26 jun 2009, 20:23

Na ovu temu stavljajte sve vrste provala i bisera komentatora,i slucajne i namjerne...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jun 2009, 20:29

Nadam se da to nije istina. Necu ponovo da slusam onog kloca koji tokom utakmice znao samo govoriti da je Barca prosle godine imala Alvesa, sta bi bilo kad bi bilo. Mislim Hayat je uradio odlican potez dovodjenjem Marjana na mjesto sportskog komentatora, a preporuka oni klocevima jeste ako citaju ovaj forum jeste da uce od Marjana i da ga pitaju za savjete, a ne da mu zavide.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.