" % је ? % ' - ? пажње...
" "" " &" је ? са ", " / са ", па $ на $ $ $, па ....
Moderator/ica: vlakanje
jos kad bi razumili cirilicu dobro bi bilo? je napisao/la:А јест вас ? % & $ & " ? у & све " $ спорту...![]()
" % је ? % ' - ? пажње...
" "" " &" је ? са ", " / са ", па $ на $ $ $, па ....
To je poprilicno upitna konstatacija (da dominirate) jer to mozete ukoliko ste stalno u vrhu, tj. ako i iduce godine bude tako, i one tamo, itd. a ne samo jedne sezone (jer mozda se Dodo nakrao para pa ima i za vas)SrdjanBL je napisao/la:Sarajevu sve su prilike ove sezone ostaje samo titula u rukometu, osvojena na kvarno ali dobro sad,
Banja Luka:
Sampionke u zenskoj kosarci K.K Mladi Krajisnik
Sampionke u rukometu RK Borac
(vijerovatno) KUp BIH u zenskom rukometu
Kup u muskom rukometu RK Borac
(vijerovatno) Sampioni u fudbalu FK Borac
Laktasi:
(vijerovatno) Kosarkaski sampioni KK Igokea
Siroki Brijeg:
Kup u kosarci KK Siroki (a mozda i prvenstvo)
Izvinjavam se ako sam nekoga i nesto zaboravio![]()
Dominiramo
ej "intelektualac" ponavljam to malo mjestasce,ne znam koji jos epitet da dodam da vas smanjim,jer kako nazvati ljude koje mrze drzavu u kojoj zive,a samim tim i mjestasce,gradic,kamenjar,pecinu gdje se ti ljudi nalaze... i pls zapitaj se da su normalna vremena da li bi ikad mogao postati "intelektualac" kakav si sad,na svom bunjistu,ili bi morao dolaziti u glavni grad podvijenog repa moleci za kakav papircic?? hajd sad pozz,pa se vidimo vcrs? je napisao/la:1. не & се ? %, него ? ' ? ' %...dizda22 je napisao/la:nemoj ni dolaziti sebi,jer ipak si ti iz malog mjestasca,budi svjestan da se u ovoj drzavi sve rijesava kljucem,ako mislis da je titula zasluzeno dosla kod vas,najbolji dokaz ce ti biti sutrasnja utakmica u kojoj ce se pokazati sva "snaga" buduceg sampiona... al doci ce i ta vremena pa cemo vas "zaliti" kao sto sad zalimo "velike" sampione tipa modrica i brotnjo,a mi ostajemo tu,da vam bodemo oci,bosna,zeljeznicar,i ostali sinonimi ove drzave... pozz za pacenike iz banja luke...Прпа ! je napisao/la:& " се ' " ' !!
Аааа % ' $ $ " !!
2. & је ? у $ на СА %, $ - се ' ? " " " те $ " у " $![]()
3. " се о " & " ? спорта " у " ", па $ " ?...
% је ? " $ " сарајева, " & % & "...
A ja ti ponavljam nije gramaticki ispravno reci,"malo mjestasce",ili reci mjestasce,ili malo mjesto,seljacicu.dizda22 je napisao/la: ej "intelektualac" ponavljam to malo mjestasce,ne znam koji jos epitet da dodam da vas smanjim,jer kako nazvati ljude koje mrze drzavu u kojoj zive,a samim tim i mjestasce,gradic,kamenjar,pecinu gdje se ti ljudi nalaze... i pls zapitaj se da su normalna vremena da li bi ikad mogao postati "intelektualac" kakav si sad,na svom bunjistu,ili bi morao dolaziti u glavni grad podvijenog repa moleci za kakav papircic?? hajd sad pozz,pa se vidimo vcrs
To dovoljno govori o necijoj kultutri, da ne zeli da se pozdravi himna.Dejan, BL je napisao/la:Niko ne ustade, valjda je ono bila Himna
"Jedna si jedina" je bila himna drzave prije rata i zato je pjevamo,tako da ako malo promuckas glavom shvatit ces da pricas nebuloze.jubitubi je napisao/la:Ni vi ne pjevate svoju himnu,pjevate neku drugu.Isto nekultura,ili?
Ma znas koliko mene boli neka stvar za tom himnom...dizda22 je napisao/la:ako ce ti biti drago,jedno od najvecih vasih dostignuca je da ste nam nametnuli ovu himnu,bez teksta,zna se koja je i nasa i vasa himna,htio to ili ne,i mi je pjevamo na pocetku svake utakmice da vas na to podsjetimo,valjda ce vam nekad doci iz guzice u glavu,a uostalom,kad tad ce doci i tekst ove himne,pa cete morati uzivati sa nama...))) jedva cekam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.