Sportski komentatori
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Sportski Komentatori
Ha zato kazem da ovisi o regiji unutar same spanjolske, kamoli jos juzne i latinske amerike, ali je ubjedljivo najblize tome u hrvatsko-bosansko-srpskom, jer adekvatne zamjene ili 'prijevoda' za to ovdje nema. ;P
...Život za Široki...
Evo bas sam na youtube pregledavao kako izgovaraju spanski komentatori... kazu Kapdevilaa... Mada se je i meni prije cinilo da pise CapdeviLLa i da se izgovara Kapdevilja...
Sto ste napravili toliku frku oko imena tog igraca, k'o da je BHt komentator pogresno izgovorio ime od Džeke i ostalih
Sto ste napravili toliku frku oko imena tog igraca, k'o da je BHt komentator pogresno izgovorio ime od Džeke i ostalih

100% sportski i krajnje opušten potpis
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
O tome sam i govorio.RiNo je napisao/la:Evo bas sam na youtube pregledavao kako izgovaraju spanski komentatori... kazu Kapdevilaa... Mada se je i meni prije cinilo da pise CapdeviLLa i da se izgovara Kapdevilja...
BosnaE
Nedo dragi Allah da je izgovorio njegovo ime pogresno, pa oni bi ga lincovali...RiNo je napisao/la:Evo bas sam na youtube pregledavao kako izgovaraju spanski komentatori... kazu Kapdevilaa... Mada se je i meni prije cinilo da pise CapdeviLLa i da se izgovara Kapdevilja...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa ja sam u Mostaru znao u par navrata cuti Đeko.
Al dobro, u Mostaru nije čuj, nego ćuj. 

...Život za Široki...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa i Marjan je kada je prenosio utakmicu Belgija-Bosna prvo poluvrijeme govorio "nas Cira" aludirajuci na Balzevica a u drugom je vec bilo Ciro.
BosnaE
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja se izvinjavam na tome sto sam pokreno nepotrebnu raspravu...ja sam pogrijesiol, treba Kapdevila....mislio sam da je njegovo ime, odnosno prezime sa 2 L...a oni koji kreteni sam mislio na neke ranije fule, posto im se to cesto znalo desiti i gore od ovoga....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jeste meni ovaj komentator na RTRS-u simpatican. Kao prvo ne zna izgovoriti ime Ebert, on izgovara Elber ili Elbert, kao drugo guta slova, na kraju prvog poluvremena kaze da vidimo kako Spanija igla, a na kraju je ubacio dozu ironije kad je komentarisao dodavenje zadnjih linija obje reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Komentator na B92 ,prenosi Wimbledon je nesto sasvim novo u svijetu komenatrisanja teniskih meceva.Ko ima na kablovskoj ovaj program neka se uvjeri.Mislim da je Ivica Kovacic u pitanju ali nisam siguran.
BosnaE
- bosanac723
- Kontakt:
meni je fin tenis, i nekad se nadje dobar komentator, da osoba fine statistike, nesta sto nikad nisam znao i sve fino, al' onda me s*ebe kad teniser(ka) stenje, fakat vriste, ko da svaku loptu sto udare dobiju jedan orgazam. Koncentraciju mi spusti na nulu.

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Citam danas u novinama da oce da zabrane glasno stenjanje preko 100 decibela.Samo ne znam kako ce to uspijeti.bosanac723 je napisao/la:meni je fin tenis, i nekad se nadje dobar komentator, da osoba fine statistike, nesta sto nikad nisam znao i sve fino, al' onda me s*ebe kad teniser(ka) stenje, fakat vriste, ko da svaku loptu sto udare dobiju jedan orgazam. Koncentraciju mi spusti na nulu.![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rob do bagro
- Kontakt:
da im hoce zabranit vala isto ko da ih neko prci pa stenjuDevil je napisao/la:Citam danas u novinama da oce da zabrane glasno stenjanje preko 100 decibela.Samo ne znam kako ce to uspijeti.bosanac723 je napisao/la:meni je fin tenis, i nekad se nadje dobar komentator, da osoba fine statistike, nesta sto nikad nisam znao i sve fino, al' onda me s*ebe kad teniser(ka) stenje, fakat vriste, ko da svaku loptu sto udare dobiju jedan orgazam. Koncentraciju mi spusti na nulu.![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Postave na tenisera uređaj za mjerenje jačine zvuka, i ako stenje jače od stotke odmah opomenaDevil je napisao/la:Citam danas u novinama da oce da zabrane glasno stenjanje preko 100 decibela.Samo ne znam kako ce to uspijeti.bosanac723 je napisao/la:meni je fin tenis, i nekad se nadje dobar komentator, da osoba fine statistike, nesta sto nikad nisam znao i sve fino, al' onda me s*ebe kad teniser(ka) stenje, fakat vriste, ko da svaku loptu sto udare dobiju jedan orgazam. Koncentraciju mi spusti na nulu.![]()

Zanimljivo bi bilo vidjeti gdje bi teniserkama postavili taj uređaj

SAMO ŽELJO
Evo Marjan hoce da napusti Hayat,kako kaze kolege mu zavide i pokusavaju da mu zagorcaju zivot,bar tako pise u novinama 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kojim novinama?miky_hz je napisao/la:Evo Marjan hoce da napusti Hayat,kako kaze kolege mu zavide i pokusavaju da mu zagorcaju zivot,bar tako pise u novinama
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Avaz onaj specijalni dodatak sto dolazi petkom ExtraVanBasten je napisao/la:kojim novinama?miky_hz je napisao/la:Evo Marjan hoce da napusti Hayat,kako kaze kolege mu zavide i pokusavaju da mu zagorcaju zivot,bar tako pise u novinama

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Avaz onaj specijalni dodatak sto dolazi petkom ExtraVanBasten je napisao/la:kojim novinama?miky_hz je napisao/la:Evo Marjan hoce da napusti Hayat,kako kaze kolege mu zavide i pokusavaju da mu zagorcaju zivot,bar tako pise u novinama
I ja sam to procitao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rob do bagro
- Kontakt:
ma pustite vi avaz te novine znaju samo lagat...nista drugo ne znaju radit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- the scouser
- Kontakt:
Biseri komentatora
Na ovu temu stavljajte sve vrste provala i bisera komentatora,i slucajne i namjerne...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nadam se da to nije istina. Necu ponovo da slusam onog kloca koji tokom utakmice znao samo govoriti da je Barca prosle godine imala Alvesa, sta bi bilo kad bi bilo. Mislim Hayat je uradio odlican potez dovodjenjem Marjana na mjesto sportskog komentatora, a preporuka oni klocevima jeste ako citaju ovaj forum jeste da uce od Marjana i da ga pitaju za savjete, a ne da mu zavide.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.