Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
U Premieru bila 3.50 evo je sad na 2.80 pala na UdineTitova-Juga je napisao/la:Jel jos iko ovo upratio u bet-liveu...
Udinese - Milan
1 x 2
3.20 1.55 5.60
TU DOLAZI 1legenda reala je napisao/la:U Premieru bila 3.50 evo je sad na 2.80 pala na UdineTitova-Juga je napisao/la:Jel jos iko ovo upratio u bet-liveu...
Udinese - Milan
1 x 2
3.20 1.55 5.60
i ja imam da nece ovaj uzet 3-0, al bogami izgleda da je ovaj lu konjina zescasamir_tm87 je napisao/la:sta mislite imal ovaj levat Y.H.Lu uzet bar jedan set protiv Nishikoria
Admir_Sa je napisao/la:i ja imam da nece ovaj uzet 3-0, al bogami izgleda da je ovaj lu konjina zescasamir_tm87 je napisao/la:sta mislite imal ovaj levat Y.H.Lu uzet bar jedan set protiv Nishikoria
Ja sam ipak cuo da ce Sarajevo pustit Drini 3 boda da ljudi ostanu u ligi, a slijedece sezone Drina ce Sarajevu dat 6 bodova...Sarajevo trenutno ima 4 boda vise od Sirokog i imaju zadnje kolo kuci protiv Veleza i tu se ocekuje pobjeda...Emir_ZENICA je napisao/la:Udinese dobiva Milan
Sarajevo Drinu,Sloboda bi mogla nesto uciniti na BP (jedan ili 3 boda)
Stoke dobiva Wigan
Blakpool ce namuciti United
travnik ce biti izbacen iz lige...a danas drina 1 ko kucaAdmir_Sa je napisao/la:da se pobjeda boduje sa 6 bodova drina ne moze ostati u ligi
odakle ti te insajderske informacijepintol_TM87 je napisao/la:travnik ce biti izbacen iz lige...a danas drina 1 ko kucaAdmir_Sa je napisao/la:da se pobjeda boduje sa 6 bodova drina ne moze ostati u ligi
"Član bosanske Premier lige, ekipa Travnika, nalazi se pod posebnim programom prismotre istražitelja UEFA, nakon što je osuđeni Ante Šapina priznao kako je u saradnji sa čelnicima te bh. ekipe namještao prijateljske utakmice sa švajcarskim klubovima", piše SuddeutscheZeitnung.Admir_Sa je napisao/la:odakle ti te insajderske informacijepintol_TM87 je napisao/la:travnik ce biti izbacen iz lige...a danas drina 1 ko kucaAdmir_Sa je napisao/la:da se pobjeda boduje sa 6 bodova drina ne moze ostati u ligi
nikakve mahalske druze....sve ti mogu podkrijepit dokazima...samo kazem sta mislim i sta bi trebalo da bude..Titova-Juga je napisao/la:Što ne mogu ovih mahalski priča u p.m
Adise, znaš li ti uopšte koliko Drina ima bodova i koliko je kola do kraja ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.