KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 25 jun 2009, 10:08

TaRgEt_ je napisao/la:Hajde mislite sta hocete ne zelim da se svadjam eto neka je Djedovoic bio najbolji i sve , najbolji igrac nasih predhodnih kvalifikacija i sve ma sve naj naj ..l. hajde pozdrav
ja samo ne znam iz kojeg si ti razlogao dosao i poceo ovdje da se svađaš ? niko nije vrijeđao ni slobodu ni halilovica niti je tebe neko spominjao
You are someone else I am still right here

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 jun 2009, 10:41

fera je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Hajde mislite sta hocete ne zelim da se svadjam eto neka je Djedovoic bio najbolji i sve , najbolji igrac nasih predhodnih kvalifikacija i sve ma sve naj naj ..l. hajde pozdrav
ja samo ne znam iz kojeg si ti razlogao dosao i poceo ovdje da se svađaš ? niko nije vrijeđao ni slobodu ni halilovica niti je tebe neko spominjao

Ja se nisam svadjao niti zelio da svadjam zelio sam samo da kazem da djedovic nije toliko dobar igrac koliko ga vi prikazujete a sad kad citam najbolji igrac kvalifikacija i slicno mislim stvarno realnost 0 pa sam odustao a niti sam zelio da se svadjam niti mi je to namjera bila ....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 jun 2009, 12:35

neno#4 je napisao/la:Pricas najbolji strijelac bio kad su sve lopte isle na njega i ispucavao se koliko je htio nema sanse da ne bude a ako potpise za Fener bice super sad ti kazem samo polako a kazem ti da djedovic nista nije bolji miki ce cak biti bolji od njega samo polako ...Djedovicev problem u svemu je sto igra samo za sebe za statistiku zaboravlja da je kosarka timski sport.... ako mi ne vjerujes i kad je bila ta juniorska kadetska repka BiH momak je je igrao samo za sebe nikom lopte nije dao nikad .. a neka uspije super mi kvalitetniji i imamo igraca za buducnost ovako samo da se popravi sto se neki segmenata tice....
pa naravno da ce ici na njega nece na mene ili tebe...u njemackoj svaka ide na nowitzkog,u francuskoj na parkera i da ti redom ne nabrajam....pa ove prosle kvalifikacije je bio jedan od nasih najboljih igraca...hej covjek imao samo 18 godina tada,znas li ti sta to znaci,gdje je bio miralem tada...ni ove godine nece moci prici na uzi krug a kamoli da dobije minute....cuj igra za statistiku,pa da podsjetim ako nisi gledao prosle godine - ko se baca za svaku loptu,ko skace,ko trci kao lud...pa svi smo to gledali samo ocigledno ti nisi....onaj djedovic je preskocio juniore,samo da te podsjetim....odmah je bio prekomandovan u A,kada je neno bio selektor dodatne kvalifikacije na menorki 2007........[/quote]

@Target,

Ti stvarno ne citas dobro,pazi gore ja sam napisao jedan od najboljih a ne najbolji tako smatram ovim da si mene prozvao....nema se tu sta raspravljati covjek osvojio titulu ACB lige,nije igrao nikako,ali ja bi potpisao da do kraja zivota sjedim na klupi barselone...ova dva igraca se ne mogu porediti u ovom trenutku nema teorije,nihad u barsi, miralem u slobodi,ma daj budi realan...isto kao sto se mirza ne moze porediti s nihadom jer je u ovom trenutku dva puta bolji...sta ce biti dalje vidjet cemo,da li ce biti ovaj ili onaj bolji to ostaje da se vidi...al nama trebaju i jedan i drugi.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 25 jun 2009, 15:19

TaRgEt_ je napisao/la:A zar nisi vik'o po topicu da nije u pitanju Miralem .... :|
vik'o je bogam' :)[/quote]

Bogam' je vik'o ... evo i sam priznade ... al' moramo mu halalit', sta da nije vik'o pa dospjelo u svakolike usi ... citava TZ bi ganjala frajera sa sportsport.ba foruma i to pod konspirativnim nickom @ TaRgEt_ ... ma sve ti je receno s tim ... :geek: :geek:[/quote]

To ti pokusavas da budes duhovit ili sta ?[/quote]

Ma jok ... ja to 'ili sta' .... 8-)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 25 jun 2009, 17:26

evo Virtus odustao od Eurocupa...tu vidim nasu sansu da se umjesto njih prishabanimo :)....
I feel devotion!!

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 25 jun 2009, 18:45

yoda je napisao/la:
fera je napisao/la:
blazz je napisao/la:otkad smo to mi postali socijalna ustanova
čuj oduzimamo Slobodinu budućnost :lol:
pa kad bi tako razmišljali i vodili politiku drugi uspješni klubovi u regionu propali bi ko žeton
postoji dogovor između bosne i slobode o tome
isti onaj dogovor po kojem je sloboda trazila od bosne za kikanovica sto hiljada vise nego sto je trazila zvezdi?
nemoj vjerovati svemu što čuješ
garantujem da Bosna nije bila spremna platiti ni onaj iznos koji je Sloboda dogovorila sa Zvezdom
te sezone je u fokusu bio rezultat obzirom da su posrnuli i izgubili titulu pa se pravila ekipa za Uleb gdje je prvi centar bio Williams
baš sam se nasmijao kad sam pročitao na prethodnoj strani kako se predsjednik Bosne brine o tome da Sloboda ne potone ako im uzmemo Halilovića
šta se ima predsjednik Bosne brinuti za Slobodu
imaju pravila, zna se kako i na koji način se dovodi igrač i tu sve zavisi od kluba koliko je zagrijan za igrača

nego Bosna po meni pravi dobru ekipu za slijedeću sezonu iako nemam pojma šta će im Češković pored toliko mladih domaćih igrača koji igraju na vanjskim pozicijama i kucaju na vrata prvog tima
to im je greška dok je Bajić pravi potez
inače više sam za ostanak Ikonića nego dovođenje stranca

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 25 jun 2009, 20:40

zna li neko sta je sa bejlijom jesu li to odustali od njega dosta je vise rasprava o miralemu i nihadu :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 jun 2009, 22:17

muamer_15 je napisao/la:zna li neko sta je sa bejlijom jesu li to odustali od njega dosta je vise rasprava o miralemu i nihadu :D
BB izgleda ode u grcku

a sto sam se izradio sa adamovicem, a za ceskovica sam znao isto kao sto znam datum sljetanja na mars :D
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 25 jun 2009, 22:29

Veceras je draft vec bi se u ponedjeljak moglo zanti hocel biti sta od amera koji sanjaju o draftu.
Kako sam cuo imaju na piku par igraca ali isti se nadaju prolasku na draftu pa se ceka naredna sedmica.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 jun 2009, 23:50

Bilo bi fino kada bi se od ovih nedraftovanih mogla pokupiti neka strvina od jedno 2.10, 2.15, da može, ala Mason iz Širokog da skače, gradi reket, lupa banane i da ima 5 ličnih na raspolaganju kao backup Bajiću i Zimiću. Tada bi nam centarska linija bila kompletna. Ako ne možemo zadržati Gorana, dodatnog beka bi radije tražio na ex-yu tržištu, čisto iz razloga što ovi što izađu sa koledža nisu nikakva pljačka i upgrade nad nekim našim klincem. Niti su jaki na osnovama košarke, a tim-igra im nije neka jača strana, već se furaju na one-man-team. Realno, od igrača tipa Burell, Nick WIlliams, Rasheem Wright i ini nismo baš imali neke koristi. Ako hoćeš dobrog amera sa iskustvom na vanjskim pozicijama moraš se dobro "izuti", što je nešto što ne vjerujem da će naši odraditi.
Uprava je do sada dosta dobro radila, vjerujem da će naći ono što nam treba do početka priprema.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 jun 2009, 23:54

al... je napisao/la:Bilo bi fino kada bi se od ovih nedraftovanih mogla pokupiti neka strvina od jedno 2.10, 2.15, da može, ala Mason iz Širokog da skače, gradi reket, lupa banane i da ima 5 ličnih na raspolaganju kao backup Bajiću i Zimiću. Tada bi nam centarska linija bila kompletna. Ako ne možemo zadržati Gorana, dodatnog beka bi radije tražio na ex-yu tržištu, čisto iz razloga što ovi što izađu sa koledža nisu nikakva pljačka i upgrade nad nekim našim klincem. Niti su jaki na osnovama košarke, a tim-igra im nije neka jača strana, već se furaju na one-man-team. Realno, od igrača tipa Burell, Nick WIlliams, Rasheem Wright i ini nismo baš imali neke koristi. Ako hoćeš dobrog amera sa iskustvom na vanjskim pozicijama moraš se dobro "izuti", što je nešto što ne vjerujem da će naši odraditi.
Uprava je do sada dosta dobro radila, vjerujem da će naći ono što nam treba do početka priprema.
imas na 4 i 5 Ivanovica, Hajrica, Bajica, Zimica i Mahalbasica znaci 5 igraca na 2 pozicije pa zar nam centarska linija nije kompletna?

a ovakvog kakvog si ti opisao vec bi brzo pokupila neka jaca ekipa iz Eurokupa ili ABC lige
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 26 jun 2009, 00:24

al... je napisao/la:Bilo bi fino kada bi se od ovih nedraftovanih mogla pokupiti neka strvina od jedno 2.10, 2.15, da može, ala Mason iz Širokog da skače, gradi reket, lupa banane i da ima 5 ličnih na raspolaganju kao backup Bajiću i Zimiću. Tada bi nam centarska linija bila kompletna. Ako ne možemo zadržati Gorana, dodatnog beka bi radije tražio na ex-yu tržištu, čisto iz razloga što ovi što izađu sa koledža nisu nikakva pljačka i upgrade nad nekim našim klincem. Niti su jaki na osnovama košarke, a tim-igra im nije neka jača strana, već se furaju na one-man-team. Realno, od igrača tipa Burell, Nick WIlliams, Rasheem Wright i ini nismo baš imali neke koristi. Ako hoćeš dobrog amera sa iskustvom na vanjskim pozicijama moraš se dobro "izuti", što je nešto što ne vjerujem da će naši odraditi.
Kenny George 2.35,130 kg ali su mu ja mislim morali amputirati stopalo zbog tezine.....
a ima par dobrih bekova sad na draftu koji su u drugom krugu i koji bi nama dobro dosli :D
@kobe kolke su sanse da A.J.Price dodje(14 ppg,5apg,3 rpg i 40% za 3????)
i bice u drugom krugu 100%
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jun 2009, 13:07

Melo15 je napisao/la:
Kenny George 2.35,130 kg ali su mu ja mislim morali amputirati stopalo zbog tezine.....
a ima par dobrih bekova sad na draftu koji su u drugom krugu i koji bi nama dobro dosli :D
@kobe kolke su sanse da A.J.Price dodje(14 ppg,5apg,3 rpg i 40% za 3????)
i bice u drugom krugu 100%
nije zbog tezine nego zbog neke opasne infekcije i nije cijelo stopalo ali svejedno za njega je kosarkaska karijera gotova
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jun 2009, 15:27

ja koliko znam mason je play i nije njegovo da gradi reket lupa banane i ostalo :D :D :D ......

Ostalo je samo ime.....

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 26 jun 2009, 16:11

@al nam je izgleda malo popio sinoć :mrgreen:
upravu je za ove mlade bekove koji dolaze direktno iz USA liga u Europu
nema od njih ništa
još ako ovi iz naše uprave prave "scouting" onda smo ga najebali
po meni je bolje tražiti u Belgijskim,Turskim,Njemačkim...ligama amere jer tu smo do sada nešto i ubadali
ipak najbolje rješenje je zadržati kapitena koji je prošle sezone uz Ivanovića bio naš najbolji igrač u NLB ligi
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 26 jun 2009, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 26 jun 2009, 16:19

blazz je napisao/la:@al nam je izgleda malo popio sinoć :mrgreen:
upravu je za ove mlade bekove koji dolaze direktno iz USA liga u Europu
nema od njih ništa
po meni je bolje tražiti u Belgijskim,Turskim,Njemačkim...ligama amere jer tu smo do sada nešto i ubadali
ipak najbolje rješenje je zadržati kapitena koji je prošle sezone uz Ivanovića bio naš najbolji igrač u NLB ligi
nista od ostanka kapitena, moj prijatelju.....
dvije plate jos duguju ovim skupljim igracima iz protekle sezone, ovim mladjim tri......
ikona je sve razduzio osim sponzorskog auta, koje namjerava vratit kada ga isplate do kraja......po svemu sudeci de on u Ukrajinu......

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 26 jun 2009, 16:21

u svakom slučaju biće teško naći adekvatnu zamjenu za njega

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jun 2009, 16:37

Seha je vec sada bolji igrac od njega i vise ce se trudit sto posto nego Goran sto bi se trudio slijedece godine,plus mladji je pet sest godina od njega,tako da on sada preuzima njegovu ulogu...ovo je najbolje i za njega i za nas....mozda da se nekada vrati,ali tesko

Ostalo je samo ime.....

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 26 jun 2009, 16:48

neno#4 je napisao/la:Seha je vec sada bolji igrac od njega i vise ce se trudit sto posto nego Goran sto bi se trudio slijedece godine,plus mladji je pet sest godina od njega,tako da on sada preuzima njegovu ulogu...ovo je najbolje i za njega i za nas....mozda da se nekada vrati,ali tesko
Nije lijepo tako govorit o bivšem kapitenu, čije igre su nas nosile u proteklim sezonama, njegov odnos prema dresu Bosne treba da bude primjer svima.
Nego, Neno nesto te Zlaja ignorira u posljednje vrijeme, nema novih informacija?

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 jun 2009, 16:58

evo na turnir MD dolaze Fener i Tofash. :)..ceka se jos jedna ekipa kako bi se kompletirao broj ucesnika turnira....
seha je u ovoj godini dosta napredovao i afirmisao se al gledajuci cjelokupni doprinos gorana odnosno suada kada je u pitanju kk bosna mislim da se njih dvojica ne mogu poredit...i opet kazem ukoliko kojim cudom ikona ostane u bosni siguran sam da bi mnogim kriticarima ''zacepio usta'' svojim igrama u narednoj sezoni.......
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, haris004, lumani, Rodman i 9 gostiju.