FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zeljo gostujuca pobjeda nakon 2 god ostvarena je na grbavici
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
rajović bi se danas trebao pojaviti na prozivci, a navodno blizu plavog dresa je još i vlastimir jovanović
AKO SE POJAVE I POTPISU ZA MUSTULUKA SI IMAS PICE!!!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Ako Jovanovića dovedu onda su prodali sezonsku za sjever, malog sam gledao protiv novinara i oduševio me.Dialiba je napisao/la:rajović bi se danas trebao pojaviti na prozivci, a navodno blizu plavog dresa je još i vlastimir jovanović
Rajović ovaj bi trebao da je stariji, bio je najbolji u Zrinjskom prije par sezona, eto može proći...
nime_tm87 je napisao/la:MA NECE DUGO ZATO STO IM JE STADION GOTOV ZAVRSEN!
Pa zar je pocela gradnja na Otoci??
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- RK Gradacac
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Moram i jaRK Gradacac je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:stadion u zavrsnoj fazi izgrade!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Haj boga vam malo prekinite sa tim pricama o Olimpiku eto igrace dio aranzmana je i 6 bodova,jer ipak je dolina-dolina,4 milje po tekmi u padze i laku noc,ni meni se ne sviđa al' yebiga,vi navalili na spekulacije o dolasku i odlasku pojedinaca iz Želje a niko pojma nema jedino za Rajovica se moze reci nesto konkretno,ovo ostalo gluposti sa fkz.com

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja sam mozda prije 2 mjeseca bio pored olimpikovog stadiona i nista se nije uradilo osim sto se tribina ocistila...Teren je stvarno katastrofalan, neznam kakva je situacija sa svlacionicama (dali se nesto uradilo ili ne) uglavnom sam mislio da je Olimpik vec uveliko krenuo sa radovima...To sto ce igrati na Grbavici ima i svoje mane i prednosti : Prednost je ta sto cemo novac dobiti od njih i sto cemo lakse doci do 6 bodova a mana je ta sto ce teren biti unisten 100% ...
Zadnja izmjena: HARIS XXL, dana/u 26 jun 2009, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- alan ford 26
- Kontakt:
A da ponudimo jos kojoj ekipi da svoje tekme igra na Grbavici?
Brkovic vec poceo odradjivati svoj dio posla, hehe
Ajmo s tim mustulucima, vakat je

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
alan ford 26 je napisao/la:A da ponudimo jos kojoj ekipi da svoje tekme igra na Grbavici?Brkovic vec poceo odradjivati svoj dio posla, hehe

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Jeste jedno tridesteka igraca igrali na smjene Musa bio na prozivci i nista spektakularno navodno bi se trebalo vise znati nakon ove prozivke...
sutra vec imaju 2 treninga kako sam cuo 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Greda najvjerovatnije novi direktor