Dok nekima nisu dovoljni Vidic i Ferdinand, Terry i Ivanović, Pike i Puyol...Nama valjaju Vermalen i Koscielni!-Paja je napisao/la:Vermalen i Koscielni su strahobalan tandem, tu treba samo Walcotta izbaciti iz prve, Almuniu nogirati, Denilson ce otici a on i nije neki bitan faktor budimo realni, dovesti Hazarda a ako ode neki od napadaca uzeti novog i to je to, mada mi smo i ovakvi kakvi smo bili najbolji tim na svijetu ove sezone i samo sudijske greske su nas sprijecile da dodjemo do trofeja kojim nam sa pravom po nasoj dominantnoj igri pripadaju.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Vermaelen i Koscielny su dva fenomenalna štopera, Djourou je jako dobar za trećeg također. Problem nije u štoperima (iako bi nam jedan dobrodošao) nego u sustavu branjenja, i ide mi na živce što ljudi misle da odbranu samo igraju zadnja dva štopera. Ne prijatelji moji, odbrana počinje od napadača i od veznog reda, a naš vezni red se ne zna branit i naš vezni red izuzev Songa skoro da uopšte i ne sudjeluje u segmentu igre zvanom defanziva. Za to je Wenger isključivi krivac, a ne Vermaelen ili Koscielny koji se pokazao kao jako dobro pojačanje.
Malo statistike.
Arsenal je tim koji je najmanje golova primio iz igre u cijeloj ligi i tim koji je najviše golova primio iz prekida u ligi. Od nas su manje golova primili samo Chelsea,City i United i to timovi koji su zasluženo ispred nas.
Što se tiče Thea, ja njega ne bih mijenjao ni za kakve novce ili igrače, ko ne vidi koliko je on koristan Arsenalu radije nek ne piše ništa i nek to zadrži za sebe.
Izgleda da nam dolazi Ricardo Ricky Alvarez iz argentinskog Veleza, kazu da je jedan od tri najbolja igrača argentinske lige, koliko je dobar vidjet ćemo. Ja sam radije za provjereniju varijantu (Hazard) ali nije mi bitno toliko jer ako momak zna igrat svejedno mi je odakle je i ko je. Samo nek nije Francuz.

Malo statistike.
Arsenal je tim koji je najmanje golova primio iz igre u cijeloj ligi i tim koji je najviše golova primio iz prekida u ligi. Od nas su manje golova primili samo Chelsea,City i United i to timovi koji su zasluženo ispred nas.
Što se tiče Thea, ja njega ne bih mijenjao ni za kakve novce ili igrače, ko ne vidi koliko je on koristan Arsenalu radije nek ne piše ništa i nek to zadrži za sebe.
Izgleda da nam dolazi Ricardo Ricky Alvarez iz argentinskog Veleza, kazu da je jedan od tri najbolja igrača argentinske lige, koliko je dobar vidjet ćemo. Ja sam radije za provjereniju varijantu (Hazard) ali nije mi bitno toliko jer ako momak zna igrat svejedno mi je odakle je i ko je. Samo nek nije Francuz.

- Megamon
- Kontakt:
Ako klub nema psihologa neka ga nadje ili promjeni sadasnjeg.Mislim da je nas najveci problem taj gubitnicki mentalitet.To nama predstavlja najvecu prepreku.Igracki nismo losi,sta vise uz par pojacanja sigurno smo u top5 u svijetu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@bosco vrijeme je za EPP
Poruku imaš...
I ne kradi mi vijesti,ja sam doš'o prvi sa viješću o Rickyu
btw.Nama treba pokoji Englez, bilo kakav, samo da može solidno odigrat bar 1 tekmu, jer trebamo engleskog mentaliteta za osvojit englesku ligu, drugačije ne ide...

Poruku imaš...

I ne kradi mi vijesti,ja sam doš'o prvi sa viješću o Rickyu

btw.Nama treba pokoji Englez, bilo kakav, samo da može solidno odigrat bar 1 tekmu, jer trebamo engleskog mentaliteta za osvojit englesku ligu, drugačije ne ide...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- -Paja
- Kontakt:
Ovaj Wilshare jednu sezonu dobio sansu i igrao cijelu i sad misli pokupio svu pamet svijeta i usudjuje se suprotstaviti zeljama Vodje i cijelog kluba da ne ode na ovo Evropsko za mlade, e neka ide ali presjedices ti na klupi narednu sezonu pa ces se moci posvetiti jos vise voljenoj mladoj reprezentaciji jer za A tim neces dobit poziv.
Dio Arsenala
paja zasto ce Arsnealu antitalenti iz Spanije,Argentine,Belgije,Holandije kad su Engleski klub i kad u toj drzavi su najveci igraci.Evo vidim kudis i Faregasa.Kad bi vam on otisao borba za opstanak bi vam bila najveci problem.Pa taj kad neigra 1 utakmicu Arsenal djeluje kao beba bez cucle.
Evo poceo si i Vilšira kudit i on ne valja , ne valja ni Volkot sad.
Veliki vodja tone sve dublje i dublje.Kad dodje do dna vidimo se u Championshipu.
Evo poceo si i Vilšira kudit i on ne valja , ne valja ni Volkot sad.
Veliki vodja tone sve dublje i dublje.Kad dodje do dna vidimo se u Championshipu.
Moramo shvatit da engleska liga iziskuje po 2 dobra igrača na svakoj poziciji. Ne možemo reć imamo dva PROSJEČNA štopera i hoćemo titule. Ekipu Barcelone svi gledaju kao Messija, Xavija, Iniestu...Al niko ne kaže da oni imaju Pikea, Puyola, Milita, Markeza...SVI ONI SU BOLJI OD NAŠIH ŠTOPERA!
Za dobar napad treba dobra odbrana. **** ekipu koja se bori za titulu, zabije dva gola i odigra nerješeno, ZABIJE 4 GOLA I ODIGRA NERJEŠENO! I onda se neđe Paja i kaže ne valja Valcott!
Za dobar napad treba dobra odbrana. **** ekipu koja se bori za titulu, zabije dva gola i odigra nerješeno, ZABIJE 4 GOLA I ODIGRA NERJEŠENO! I onda se neđe Paja i kaže ne valja Valcott!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
...samo da te ispravim,marquez vise nije u barci...babilonTM je napisao/la:Moramo shvatit da engleska liga iziskuje po 2 dobra igrača na svakoj poziciji. Ne možemo reć imamo dva PROSJEČNA štopera i hoćemo titule. Ekipu Barcelone svi gledaju kao Messija, Xavija, Iniestu...Al niko ne kaže da oni imaju Pikea, Puyola, Milita, Markeza...SVI ONI SU BOLJI OD NAŠIH ŠTOPERA!

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
nije ni puyol niti pique, prvo kad vidimo neku ekipu da napada barcu kao sto se to radi prema Arsenalovim stoperima, i ovi stoperi budu dobri onda cu mozda i povjerovati da su bolji, ovako ne.. Ta Barca je nama dala 4 a primila 3, tako da njihovi stoperi nisu uopste bolji od nasih
Nije igrao Puyol ali nije ni Vermaelen
Barcelona od svake ekipe koja i malo igra napadacki fudbal ( i ima dobre spiceve) prima golove, prosle godine protiv Intera 3, Realu uvale ali i prime, tako da odbrana barce

Celik!3,2,2.
Da se ponovim jer mi je mrsko opet ti objašnjavat gdje ustvari problem.babilonTM je napisao/la:Moramo shvatit da engleska liga iziskuje po 2 dobra igrača na svakoj poziciji. Ne možemo reć imamo dva PROSJEČNA štopera i hoćemo titule. Ekipu Barcelone svi gledaju kao Messija, Xavija, Iniestu...Al niko ne kaže da oni imaju Pikea, Puyola, Milita, Markeza...SVI ONI SU BOLJI OD NAŠIH ŠTOPERA!
Bosco je napisao/la:Vermaelen i Koscielny su dva fenomenalna štopera, Djourou je jako dobar za trećeg također. Problem nije u štoperima (iako bi nam jedan dobrodošao) nego u sustavu branjenja, i ide mi na živce što ljudi misle da odbranu samo igraju zadnja dva štopera. Ne prijatelji moji, odbrana počinje od napadača i od veznog reda, a naš vezni red se ne zna branit i naš vezni red izuzev Songa skoro da uopšte i ne sudjeluje u segmentu igre zvanom defanziva. Za to je Wenger isključivi krivac, a ne Vermaelen ili Koscielny koji se pokazao kao jako dobro pojačanje.![]()
Malo statistike.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:

Scezny,Koscienli,Gibbs,Ebue,Diaby,Fabregas, Arshavin,Walcott,Vela
Rođen s tobom da budem
Teško da bi Wenger ikad dao Aarona na poziciju iza napadačaFaraon iz Visokog je napisao/la:
Scezny,Koscienli,Gibbs,Ebue,Diaby,Fabregas, Arshavin,Walcott,Vela

A Fabregasa vidim na klupu bi ostavio

Arsenalu treba ozbiljnosti, ne možeš očekivati u tekmi kad protivnik konstantno juriša na tvoje štopere da ne primiš gol. Arsenal se mora braniti sa veznim redom plus zadnja 4 i golman. I napadač treba kakav takav pritisak da pravi.
Sve je za 5, ali Arshavinu jbt nekog i poslat ga u Rusiju, lafo ne bi u odbranu se vratio ne'a boga, pa ako nećeš,ne moraš,al' ne trebaš nam.
Denilsona,Squillacia i Almuniu kome uvalit, dosta je ovih neozbiljnih igrača koji u prosjeku na dvije tekme zajbu 4 gola

Vjerujem da je to jedino riješenje za Arsenal, timska igra (i odbrana i napad) jer Arsenal nema kvalitete da ih riješaje pojedinac (ima pojedince koji mogu riješiti tekmu, al' ti pojedinci znaju biti duže povrijedjeni, a Arshavin je svijet zase

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa dobro ne bi ramsey igrao odmah iza persija,to samo tako formacijski izgleda,vise bi CMF bio
neka shave,moze on jos koju dobru partiju pruzit
neka shave,moze on jos koju dobru partiju pruzit

Rođen s tobom da budem
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A zasto se mora igrati uopste formacija 4-3-3????? Ja bih volio ovako da vidim:

Jedino mozda sad Chamkha ili Bendtnera u spic umjesto Walcotta, jer ne vjerujem da ce neko drugi doci(Hulk..) Isto tako moze i Cesc umjesto Jacka, Ramsey isto..

Jedino mozda sad Chamkha ili Bendtnera u spic umjesto Walcotta, jer ne vjerujem da ce neko drugi doci(Hulk..) Isto tako moze i Cesc umjesto Jacka, Ramsey isto..
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajde ljudi da napravimo najboljih 11 Arsenala svih vremena, naravno sve igrace nismo gledali, cak nismo gledali ni vecinu najboljih, ali iz prica, statistike i cega vec ne moze se zakljuciti ko je bio dobar:

Jennings 327 nastupa, branio za Arsenal 8 godina, osvojio jedan FA kup.
Rice 528 nastupa, 12 golova, i dalje radi u Arsenalu
, osvojio duplu krunu.
(inace ovaj sto utrci u kadar
)
A. Cole (mozda supak, ali jedan od najboljih lijevih bekova)228 nastupa,8 golova, osvojio EPL 2 puta i 3 FA kupa.
Adams 669 nastupa,48 golova, 4 prvenstva i 3 FA kupa
(ovdje pise 672 nastupa, ali ja sam uzeo sa Ars.com pa je tacnije)
O'Leary 722 nastupa, 14 golova, 2 prvenstva 1 FA kup
Vieira 406 nastupa,33 gola, 3 prvenstva 4 FA kupa
Brady 307 nastupa,59 golova, FA kup
Bastin 396 nastupa, 178 golova, 5 prvenstava i 2 FA kupa
Pires 284 nastupa, 84 gola, 2 lige, 3 FA kupa (iako lijevo krilo, moze i desno )
Bergkamp 423 nastupa, 120 golova, 3 lige, 4 FA kupa
Henry 380 nastupa, 226 golova, 2 lige, 3 FA kupa

Jennings 327 nastupa, branio za Arsenal 8 godina, osvojio jedan FA kup.
Rice 528 nastupa, 12 golova, i dalje radi u Arsenalu

(inace ovaj sto utrci u kadar

A. Cole (mozda supak, ali jedan od najboljih lijevih bekova)228 nastupa,8 golova, osvojio EPL 2 puta i 3 FA kupa.
Adams 669 nastupa,48 golova, 4 prvenstva i 3 FA kupa
(ovdje pise 672 nastupa, ali ja sam uzeo sa Ars.com pa je tacnije)
O'Leary 722 nastupa, 14 golova, 2 prvenstva 1 FA kup
Vieira 406 nastupa,33 gola, 3 prvenstva 4 FA kupa
Brady 307 nastupa,59 golova, FA kup
Bastin 396 nastupa, 178 golova, 5 prvenstava i 2 FA kupa
Pires 284 nastupa, 84 gola, 2 lige, 3 FA kupa (iako lijevo krilo, moze i desno )
Bergkamp 423 nastupa, 120 golova, 3 lige, 4 FA kupa
Henry 380 nastupa, 226 golova, 2 lige, 3 FA kupa
Celik!3,2,2.
gdje ti je ovdje wright?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo je naravno mojih 11, a Wright nema mjesta, necu valjda Henrya ili mozda Bergkampa izbaciti??? a oni nisu krila da igraju 4-3-3..cala je napisao/la:gdje ti je ovdje wright?
Celik!3,2,2.
- Arsenalisation
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ovo je naravno mojih 11, a Wright nema mjesta, necu valjda Henrya ili mozda Bergkampa izbaciti??? a oni nisu krila da igraju 4-3-3..cala je napisao/la:gdje ti je ovdje wright?

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.