brate mnogi klubovi namjestaju utakmice radi rezultata al to nije tolko namjestanje to jevise dogovor dva kluba i to im niko nista ne moze ,al skroz druga je stvar sto je travnik radio i namjestao za paremujoisuljo je napisao/la:Tačno tako, mislim da nema kluba u ovoj državi koji nije namještao utakmice.vm22 je napisao/la:ne navijam za travnik, ali, ko danas u ovoj posranoj ligi ne namjesta utakmice :S
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
sarajevo odigralo odlicno...zasluzeno potpunoCoDe je napisao/la:Pricajte vi za Sarajevo sta hocete ti Tranicanin samo reci utakmicu koja je daj 2 , 3 argumenta da je nastimana i to je to !
A ovaj drugi sto prica ova zadnja bubas to ako je 1-2 Sarajevo pobijedilo odma nastimano dbl ja sam bio na utakmici i Sarajevo je pobijedilo jer travnik nije iskoristio svoje sanse .
Mozda je Sarajevo nekad namjestilo utakmicu ali je sigurno u 3 Kluba koji su ih najmanje namjestili ili cak nisu nikako u to sam siguran 100 % za druge klubove necu ni da govorim nit me interesuje ,.
slazem se s tobom potpuno !irridu je napisao/la:brate mnogi klubovi namjestaju utakmice radi rezultata al to nije tolko namjestanje to jevise dogovor dva kluba i to im niko nista ne moze ,al skroz druga je stvar sto je travnik radio i namjestao za paremujoisuljo je napisao/la:Tačno tako, mislim da nema kluba u ovoj državi koji nije namještao utakmice.vm22 je napisao/la:ne navijam za travnik, ali, ko danas u ovoj posranoj ligi ne namjesta utakmice :S
Pa vidis ja necu da pisem o drugim klubovima ako nemam siguran i dobar dokaz a moze se samo reci , svi namjestaju ovo ono !
Napiši utakmicu , dokaži mi i ja ti kazem uredu je brate tako je ! Nemozes pricati nesto sto nije istina .
Napiši utakmicu , dokaži mi i ja ti kazem uredu je brate tako je ! Nemozes pricati nesto sto nije istina .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- nostradamus
fukara87 je napisao/la:Jos cete vi gubiti na Piroti![]()
![]()
,ko vas j... kad nemate pare...
![]()
![]()
a posteno dobiti ne mozete...ma nikad nas nece izbaciti vama za inat.ZIVI BILI PA VIDJELI...A ja cu se nasladjivati dogodine kad ves sutnemo u 2 ligu
![]()
:DMozete samo da nam popu.ite svi vi dusmani
![]()
![]()
mozes samo da sanjas jarane to sto si napisao jer mi nikad necemo napustit premier ligu u to budi siguran, nego drzite se tog sela i sutite
Mozes ti samo da sanjas da nas nema u ligi ovo je jedno 20 i napad na nas u zadnjih 5 godina ,a mi smo tu i bicemo a da je pravde vi kakav nogomet igrate nebi bili ni u 3 ligi.i idi kopaj SO tamo nisi ti ni za sta bolje.Samo nemoj puno da vam stadion ne potone i onaj vas nakaradni grad...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
„To su gluposti. Prvi put čujem! Odgovorno tvrdim da NK Travnik nikada nije namjestio ni jednu utakmicu“, rekao je Sarajčić, dodavši:
„Ko je stavio prijateljsku utakmicu na kladionicu? Ko je to uopšte dozvolio? Neka kažnjavaju one koji su to uradili. Još jednom ponavljam – Travnik igra pošteno. Imaju organi koji bi to trebali dokazati, a vjerujem da neće ništa dokazati. Mi smo stabilan premijerligaš i spremamo se za novu sezonu u Premijer ligi BiH!“.
Oplakah! Sarajcicu popravi mi dan ovom izjavom!

„Ko je stavio prijateljsku utakmicu na kladionicu? Ko je to uopšte dozvolio? Neka kažnjavaju one koji su to uradili. Još jednom ponavljam – Travnik igra pošteno. Imaju organi koji bi to trebali dokazati, a vjerujem da neće ništa dokazati. Mi smo stabilan premijerligaš i spremamo se za novu sezonu u Premijer ligi BiH!“.
Oplakah! Sarajcicu popravi mi dan ovom izjavom!
Mozes ti samo da sanjas da nas nema u ligi ovo je jedno 20 i napad na nas u zadnjih 5 godina ,a mi smo tu i bicemo a da je pravde vi kakav nogomet igrate nebi bili ni u 3 ligi.i idi kopaj SO tamo nisi ti ni za sta bolje.Samo nemoj puno da vam stadion ne potone i onaj vas nakaradni grad...[/quote]nostradamus je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Jos cete vi gubiti na Piroti![]()
![]()
,ko vas j... kad nemate pare...
![]()
![]()
a posteno dobiti ne mozete...ma nikad nas nece izbaciti vama za inat.ZIVI BILI PA VIDJELI...A ja cu se nasladjivati dogodine kad ves sutnemo u 2 ligu
![]()
:DMozete samo da nam popu.ite svi vi dusmani
![]()
![]()
mozes samo da sanjas jarane to sto si napisao jer mi nikad necemo napustit premier ligu u to budi siguran, nego drzite se tog sela i sutite
sacekaj ti kazes iz travnika za tuzlu da je nakaradna?
mi igramo fudbal muski i posten, ne stelimo....sve se vidi i na tabeli i na nasim utakmicama
za par godina tusanj jedan od boljih u bih ce biti..a sta vi imate?
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 22 maj 2011, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
bio sam ja u onom vasem selu
isprljo sam se do koljena dok sam dosao do stadiona ono je uzas stvarnoo iza gola ona livada to je haos stvarnoo gdje vi igrate nogomet, ja mislim kad bi Uefa dosla u posjetu razocarali bi se i poceli plakat
al zasluzili ste da vas istjeraju iz lige
da nije nase soli ti bi mutio jaja ne slana 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:bio sam ja u onom vasem seluisprljo sam se do koljena dok sam dosao do stadiona ono je uzas stvarnoo iza gola ona livada to je haos stvarnoo gdje vi igrate nogomet, ja mislim kad bi Uefa dosla u posjetu razocarali bi se i poceli plakat
de ba nikad nije ni bio u tuzlifukara87 je napisao/la:bio sam ja u onom vasem seluisprljo sam se do koljena dok sam dosao do stadiona ono je uzas stvarnoo iza gola ona livada to je haos stvarnoo gdje vi igrate nogomet, ja mislim kad bi Uefa dosla u posjetu razocarali bi se i poceli plakat
- nostradamus
Ma znas jarane koliko god to bilo smjesno postoji jedna istina koju je sarajka rekao iako ga ni je ne volim.NIKO NIJE NISTA DOKAZAO.A tvrdim i dalje da nece ni dokazati.Nadjite malo sve afere Sapine i Cvrtka da ja sad ne postavljam pa pogledajte malo za sta su oni sve optuzeni i sta su sve priznali.To su stotine tekmi.Zato to jest afera.A u tom slucaju ,ako krivica bude dokazana nece samo Travnik odgovarati nego jos dosta nasih klubova.BegAx je napisao/la:„To su gluposti. Prvi put čujem! Odgovorno tvrdim da NK Travnik nikada nije namjestio ni jednu utakmicu“, rekao je Sarajčić, dodavši:
Oplakah! Sarajcicu popravi mi dan ovom izjavom!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- nostradamus
Pa normalno da si se isprljo seljacino jedna kad si dosao iz tuzle ko prosjak i puzo oko stadiona ne bi li te ko pustio unutra klosaru posto za karte niste imali.Nego vas je uprava tek na poluvremenu pustila unutra.Sazalila se na jade jadne prosjake sta ce....i to im je hvala...fukara87 je napisao/la:bio sam ja u onom vasem seluisprljo sam se do koljena dok sam dosao do stadiona ono je uzas stvarnoo iza gola ona livada to je haos stvarnoo gdje vi igrate nogomet, ja mislim kad bi Uefa dosla u posjetu razocarali bi se i poceli plakat
da za onu livadu placam ulaz ma daj jel to ti se salis mozda ?nostradamus je napisao/la:Pa normalno da si se isprljo seljacino jedna kad si dosao iz tuzle ko prosjak i puzo oko stadiona ne bi li te ko pustio unutra klosaru posto za karte niste imali.Nego vas je uprava tek na poluvremenu pustila unutra.Sazalila se na jade jadne prosjake sta ce....i to im je hvala...fukara87 je napisao/la:bio sam ja u onom vasem seluisprljo sam se do koljena dok sam dosao do stadiona ono je uzas stvarnoo iza gola ona livada to je haos stvarnoo gdje vi igrate nogomet, ja mislim kad bi Uefa dosla u posjetu razocarali bi se i poceli plakat
Travnikov stadion je 10 x ljepsi od Tusnja bar sad ! Travnik ima 70.000 stanovnika !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ako je travnik los kako neki pricaju i ako nema uslove za igru a kome bi onda bilo zanimljivo ili profitabilno da bas sa tim losim travnikom stima i namjesta utakmice....a ako je i bilo cega onda nasim klubovima nije ni zamjerit kad to rade i oni najveci pa cak i sami ljudi iz fife i uefe.a jos uvijek nisam procitao jesul pokrenute istrage i protiv svicarskih klubova
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
- nostradamus
Pa sta si onda koji kur.c puzo okolo i valjo se ko krmak gdje si to htio da udjes kad je livada .Aha razumijem logika je doci na utaknicu i onda je ne gledati...eto dobro razumio samfukara87 je napisao/la:da za onu livadu placam ulaz ma daj jel to ti se salis mozda ?nostradamus je napisao/la:Pa normalno da si se isprljo seljacino jedna kad si dosao iz tuzle ko prosjak i puzo oko stadiona ne bi li te ko pustio unutra klosaru posto za karte niste imali.Nego vas je uprava tek na poluvremenu pustila unutra.Sazalila se na jade jadne prosjake sta ce....i to im je hvala...fukara87 je napisao/la:bio sam ja u onom vasem seluisprljo sam se do koljena dok sam dosao do stadiona ono je uzas stvarnoo iza gola ona livada to je haos stvarnoo gdje vi igrate nogomet, ja mislim kad bi Uefa dosla u posjetu razocarali bi se i poceli plakat
![]()
ti prvo nisi bio nikad dole i nemoj da pricas bezvezeCoDe je napisao/la:Travnikov stadion je 10 x ljepsi od Tusnja bar sad ! Travnik ima 70.000 stanovnika !
A da,tusanj je mnogo ljepsi.........hahhhhahhahaafukara87 je napisao/la:ti prvo nisi bio nikad dole i nemoj da pricas bezvezeCoDe je napisao/la:Travnikov stadion je 10 x ljepsi od Tusnja bar sad ! Travnik ima 70.000 stanovnika !
u travniku je igrala i mlada repka i pirota je poslije bilinog polja nejljepsi stadion za igru
uostalom i reprezentacija nece iz srednje bosne
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
[youtube][/youtube] ako je pirota bolja od Tusnja onda ti veze nemas sta je stadionsenad005 je napisao/la:A da,tusanj je mnogo ljepsi.........hahhhhahhahaafukara87 je napisao/la:ti prvo nisi bio nikad dole i nemoj da pricas bezvezeCoDe je napisao/la:Travnikov stadion je 10 x ljepsi od Tusnja bar sad ! Travnik ima 70.000 stanovnika !
u travniku je igrala i mlada repka i pirota je poslije bilinog polja nejljepsi stadion za igru
care ako travnik ima kao grad 70000 stanovnika onda u svakoj kuci posto nemate zgrada ima oko 50 ljudi u jednoj porodicisenad005 je napisao/la:A da,tusanj je mnogo ljepsi.........hahhhhahhahaafukara87 je napisao/la:ti prvo nisi bio nikad dole i nemoj da pricas bezvezeCoDe je napisao/la:Travnikov stadion je 10 x ljepsi od Tusnja bar sad ! Travnik ima 70.000 stanovnika !
ima travnik 70000 al kad se sastavi 100 sela ako mislis to? ili vam vaseg 50% romskog stanovnistva pravi veci prirastaj nez ni ja
- Naselje 19.041 (1991)
- Općina 55.000 (2009[1])
pa ja nema vise od 20 hiljada...sa selima ima 55 vise selo ima nego grad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.