-HAR3- je napisao/la:ma vugdalic je kralj bas je smijesan
Da, nekome cak i smijesan, medjutim nije mu posao humoristicni show ili gluma vec da nam utakmicu ucini zanimljivom i kvalitetnom.
-HAR3- je napisao/la:ma vugdalic je kralj bas je smijesan
Ma pusti ba, vidis da im sve smeta.Covjek nit se pravi neki komentator, niti pokusava, ima svoj stil i boli ga briga. Meni licno pola njegovih provala nije smijeshno, al mi ga je daleko draze sluhati nego sve one sa bht/ftv/hayata/tvsa...Devil je napisao/la:Kao sto neko rece gore,bolje i da je ovakav nego da pokusava da "bude komentator" kao razni likovi sa javnih emitera(prvenstveno mislim na RTS)kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Cuj Vugdalic idiot.![]()
Pa ja zbog njega i gledam EL na OBN-u a ne na Arenama.
je li on kvalitetan komentator?![]()
Ono je ono sto jeste i ne pravi se,i zaista bih voleo da ga upoznam uzivo.
Ma pusti ba, vidis da im sve smeta.Covjek nit se pravi neki komentator, niti pokusava, ima svoj stil i boli ga briga. Meni licno pola njegovih provala nije smijeshno, al mi ga je daleko draze sluhati nego sve one sa bht/ftv/hayata/tvsa...Devil je napisao/la:Kao sto neko rece gore,bolje i da je ovakav nego da pokusava da "bude komentator" kao razni likovi sa javnih emitera(prvenstveno mislim na RTS)kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Cuj Vugdalic idiot.![]()
Pa ja zbog njega i gledam EL na OBN-u a ne na Arenama.
je li on kvalitetan komentator?![]()
Ono je ono sto jeste i ne pravi se,i zaista bih voleo da ga upoznam uzivo.
Admir_Sa je napisao/la:Ali sto ga posmatras kao komentatoraJa ne znam da on cita sastave, daje informacije o povredama, pishe i cita statistiku i slicno
pa jel on iz varvare il kako se vec kaze ? il sam ja pogrjesioGunnerS je napisao/la:@Devil, meni Vugdalić dođe neki rođak, al vjeruj mi, nismo ni sličnii iskreno, i uživo je onakav kao i na TV-u
Admir_Sa je napisao/la:Ali sto ga posmatras kao komentatoraJa ne znam da on cita sastave, daje informacije o povredama, pishe i cita statistiku i slicno
neka vrsta sukomentatora, prije bi rekao saljivdzijakakavdanakneiskustvu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ali sto ga posmatras kao komentatoraJa ne znam da on cita sastave, daje informacije o povredama, pishe i cita statistiku i slicno
pa šta je ako nije komentator?
Strucni konsultant.Admir_Sa je napisao/la:neka vrsta sukomentatora, prije bi rekao saljivdzijakakavdanakneiskustvu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ali sto ga posmatras kao komentatoraJa ne znam da on cita sastave, daje informacije o povredama, pishe i cita statistiku i slicno
pa šta je ako nije komentator?![]()
Ja ne znam da mu je profesija komentator, mislim da je na obn-u neki rukovodilac
KraljeviRooney88 je napisao/la:Eurosport 1 ili 2 snimci zadnjeg kola u Bundesligi a mec je Kaiserslautern-Werder a kamera prikazuje M.Kurtza inace trenera Kaser-a a jedan od dvojice najjacih komentatora sa ovih prostora kaze:"A ovo je Marko Kurtz cije prezime necemo mijenjati po padezima!"
(Ako neko nije upucen cita se KURC)![]()
![]()
Eurosport vrijedi imati zbog njih stvarno. Zna li im neko imena?
Rooney88 je napisao/la:Stvarno odavno nisam vidio dva ludja komentatora. Fkt ih je uzivanje slusati. Ima onih glupih pa se za glavu covjek uhvati i cupa kosu od nebuloza koje lupaju ali ovaj dvojac je naprosto genijalan, svaka im cast stvarno!
Na Vugdalica sam i ja konkretno mislio , covjek pri kraju svake tekme pocne najavljivati Gumus!Titova-Juga je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Stvarno odavno nisam vidio dva ludja komentatora. Fkt ih je uzivanje slusati. Ima onih glupih pa se za glavu covjek uhvati i cupa kosu od nebuloza koje lupaju ali ovaj dvojac je naprosto genijalan, svaka im cast stvarno!
Eh vidis, to su vec dva tipa koja imaju smisao za humor i koliko god mozda i pricali o nekim drugim stvarima "ponekad" a ne o nogometu, opet je fino za cuti za razliku od Vugdalica koji prica o sapunicama i sta je ko rucao u samo sebi smijesnom stilu. Ja povracam kada ga cujem majke mi..
Rooney88 je napisao/la:
Na Vugdalica sam i ja konkretno mislio.
Admir_Sa je napisao/la:neka vrsta sukomentatora, prije bi rekao saljivdzijakakavdanakneiskustvu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Ali sto ga posmatras kao komentatoraJa ne znam da on cita sastave, daje informacije o povredama, pishe i cita statistiku i slicno
pa šta je ako nije komentator?![]()
Ja ne znam da mu je profesija komentator, mislim da je na obn-u neki rukovodilac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.