FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Kupiš šal na pijaci i onda ga lafo ukrao ili te price ?
Mislim mrsko mi je pisati post a da poredim vas i HORDE ZLA !
Mislim mrsko mi je pisati post a da poredim vas i HORDE ZLA !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- zvornicki klan
- Kontakt:
Управо то.Па % ? се $ $ стварно " ове "," $ се " " с "," " " ? ? $ - то " ' $,а $ " са ",све у ' " ' " Сарајева узет $ " с " $ " ту $ ".
? $ - " ? $,а $ у $ " - " вјероватно " $ јер ' - " ",стога " ' у ове $ " тај $ $.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
pa najbolje bi bilo da pobjedimo tad bi se riješili svih muka, ovako s bodom bi strijepili ko niko+19drina45+ je napisao/la:zvornicki klan je napisao/la:' $ & $ $ "" " "" " ?.?, & ' се $. " ? " ? " ? на & " $ ' & & $ су ' $ % ". ? $ " " $ " $, ? $ -, $ & првенства " $ ' на ?. " " Сарајева & ? " " ", ? " вјеру " у своје ". Зато & $ " " $ на & $ " " - "
" на $ " ? са ? гостовања у "...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па % ? се $ $ стварно " ове "," $ се " " с "," " " ? ? $ - то " ' $,а $ " са ",све у ' " ' " Сарајева узет $ " с " $ " ту $ ".
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
- Kontakt:
zvornicki klan je napisao/la:' $ & $ $ "" " "" " ?.?, & ' се $. " ? " ? " ? на & " $ ' & & $ су ' $ % ". ? $ " " $ " $, ? $ -, $ & првенства " $ ' на ?. " " Сарајева & ? " " ", ? " вјеру " у своје ". Зато & $ " " $ на & $ " " - "![]()
Braca Srbi

- zvornicki klan
- Kontakt:
" је жетон онај "," ево управо ? $ " & се " ето $,$ " се његове ове ".
' & " ја ' " $ - ' у ? тог " " $ $ " ове $ " " &,јер у ? " & $ са "? ?" " ' у $.
' & " ја ' " $ - ' у ? тог " " $ $ " ове $ " " &,јер у ? " & $ са "? ?" " ' у $.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
e da to si upravu ja i zaboravio na skorzvornicki klan je napisao/la:" је жетон онај "," ево управо ? $ " & се " ето $,$ " се његове ове ".

- zvornicki klan
- Kontakt:
& " $ $ " то не "
.Стога са % $ " ",а ' " $ ? " $," - " све & " " то у " $,$ се " не $ нас,- $ &.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
pa da, u suštini mislim da je njima Široki Brijeg kao nama sutra Sarajevo po nekoj teškoći ali isto tako mogu i oni sutra da iznenade pa dobiju Leotar u šta čisto sumnjam jer ne može Leotar ponoviti igru kao Slavija protiv nas. Priča mi mali Raco danas, kaže, Slavija igrala kao mrtvo tele.zvornicki klan je napisao/la:& " $ $ " то не ".Стога са % $ " ",а ' " $ ? " $," - " све & " " то у " $,$ се " не $ нас,- $ &.
- zvornicki klan
- Kontakt:
' $,ја " јутро " & " " " ? ¥ & ? ",& - нас " са $," " је & тога ? $.B o X je napisao/la:pa da, u suštini mislim da je njima Široki Brijeg kao nama sutra Sarajevo po nekoj teškoći ali isto tako mogu i oni sutra da iznenade pa dobiju Leotar u šta čisto sumnjam jer ne može Leotar ponoviti igru kao Slavija protiv nas. Priča mi mali Raco danas, kaže, Slavija igrala kao mrtvo tele.zvornicki klan je napisao/la:& " $ $ " то не ".Стога са % $ " ",а ' " $ ? " $," - " све & " " то у " $,$ се " не $ нас,- $ &.
' ' ? & ' $ сусрета с ",& $ " у " " $ & $ $.

А & " ја ' & у " ?,не " се " $ $ " ? ' ".
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Pričao sam jutros sa nekom dvojicom ljudi, da ih sad ne nabrajam, koji su inače odbornici SNSD-a i pri klubu su, mislim kao organizatori utakmice i tako, i ljudi mi pričaju da oni nemaju uopšte kontakta sa ovom upravom i da im je svejedno hoće li otići ili ne. Mislim da se jednim dijelom slažu sa navijačima da treba da odu ali vjerovatno da "debeli" čeka kraj sezone pa će vidjeti šta sa njima, inače, upoznat je sa ovim novonastalim slučajem i zainteresovan je da ostvarimo to 15 mjesto, e sad vidjećemo kako i šta dalje.zvornicki klan je napisao/la:' $,ја " јутро " & " " " ? ¥ & ? ",& - нас " са $," " је & тога ? $.B o X je napisao/la:pa da, u suštini mislim da je njima Široki Brijeg kao nama sutra Sarajevo po nekoj teškoći ali isto tako mogu i oni sutra da iznenade pa dobiju Leotar u šta čisto sumnjam jer ne može Leotar ponoviti igru kao Slavija protiv nas. Priča mi mali Raco danas, kaže, Slavija igrala kao mrtvo tele.zvornicki klan je napisao/la:& " $ $ " то не ".Стога са % $ " ",а ' " $ ? " $," - " све & " " то у " $,$ се " не $ нас,- $ &.
' ' ? & ' $ сусрета с ",& $ " у " " $ & $ $.![]()
А & " ја ' & у " ?,не " се " $ $ " ? ' ".
- zvornicki klan
- Kontakt:
& & о & се $,вјероватно о $ " су " $ $ ? ? ? пажњу,? ? $ су се " ? " не $.
" се " у ? $ $ $ - опет сјест " ? $ " ? за спорт " ?,а $ је & " све паре " не ' ,а & ? " & за & ?.
" се " у ? $ $ $ - опет сјест " ? $ " ? за спорт " ?,а $ је & " све паре " не ' ,а & ? " & за & ?.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- Бањалучанин
- Kontakt:
" је $ ово &*АЦ???

I nogometaši Čapljine kandidati za Premier ligu BiH
Razlog je navodno namještanje nogometnih utakmica koje je ovaj klub ''odradio'' na pripremama u Švicarskoj zajedno sa prvooptuženim u Tužiteljstvu, u Bochumu Antom Šapinom. Austrijski list Kurrier piše kako je Ante Šapina priznao kako je namještao utakmice NK Travnik zajedno sa Upravom, igračima i trenerima Travnika.
Zbog svega toga UEFA će Travničanima onemogučiti učešće u svim natjecanjima koji su pod ingerencijiom UEFA-e, te stoga Travničanima prijeti izbacivanje iz Premier lige Bosne i Hercegovine. Nogometni savez BiH, točnije komitet za normalizaciju dobiti će upute od UEFA-e vezane za izbacivanje NK Travnika iz lige.
Kako neslužbeno saznajemo nakon izbacivanja Travnika iz Premier lige to jedno mjesto mogla bi popuniti drugoplasirana ekipa iz 1. lige Federacije ili 1. lige Republike Srpske. Točnije, na kraju sezone drugoplasirane ekipe gore navedenih liga odigrale bi majistoricu i pobjednik bi popunio ''prazno'' mjesto u Premier ligi BiH.
Drugoplasirana ekipa u 1. ligi Federacije BiH je momčad Čapljine koja ima tri boda prednosti nad ekipom Iskre, a četiri boda više od Jedinstva. Dva kola su do kraja sezone, odnosno 6 bodova je još u igri, tako da Čapljina uz malo sreće i znanja može u duel sa klubom iz Republike Srpske za popunu ''praznog'' mjesta u Premier ligi BiH.
U Republici Srpskoj naredne sezone u viši rang će ekipa Kozare koja ima čak 16 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom Podrinja. Za drugo mjesto u 1. ligi RS-a osim Podrinja bore se još Radnik, Sutjeska i Proleter.
Let's go, Fighter!
"!
"!
- drinin vuk
- Kontakt:
" ' & " све ове $.
" " ' " " "," ".
% се " " о ' се " 10 $,& $ не $ & - & " $ ",а " $ $ & су & ?.
% се нас " " тог ? ' у ? за $ сезону," % " $ - се % " " управе за то ",? " се & ?,јер $ " " то у ",& " " 150 000 ? % " за ",& $ ? је " $ ? - " управе " " $.
" & на основу тог & та нагађања & - заузет то $ ' су %,? ? " ? $ то $ " " је 15. на &,% " вјероватно $.
" " ' " " "," ".
% се нас " " тог ? ' у ? за $ сезону," % " $ - се % " " управе за то ",? " се & ?,јер $ " " то у ",& " " 150 000 ? % " за ",& $ ? је " $ ? - " управе " " $.
" & на основу тог & та нагађања & - заузет то $ ' су %,? ? " ? $ то $ " " је 15. на &,% " вјероватно $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
A $ % " о $ ".
$ се о ' " у ? ? ' & " важност,јер " $ " $ " су " " на & ? ' све у ".
$ $ је $ " " " " џепова,$ се ? о " " $ ? " за ? " & се & на $ $ '. $ $ $ је " " " $ ",те та % " $ је ? " " теже " $ се ".
$ $ $ " & " " $ терен " $ се $ са ",? " $ се $ су " " % ",& " " прате $ " $ " у & $ ?.
Стога & $ " ' за & " $ се " ?,те наравно & " & - & " на ? $ ?,? " " " $ се " ' - " за " $ ?.
СРЕТНО $!
$ се о ' " у ? ? ' & " важност,јер " $ " $ " су " " на & ? ' све у ".
$ $ је $ " " " " џепова,$ се ? о " " $ ? " за ? " & се & на $ $ '. $ $ $ је " " " $ ",те та % " $ је ? " " теже " $ се ".
$ $ $ " & " " $ терен " $ се $ са ",? " $ се $ су " " % ",& " " прате $ " $ " у & $ ?.
Стога & $ " ' за & " $ се " ?,те наравно & " & - & " на ? $ ?,? " " " $ се " ' - " за " $ ?.
СРЕТНО $!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
$ $ сарајево % $! 

DRINO MOJA PONOS SI ZVORNIKA!
Isti onaj koga su banovali zbog nesporazuma,tj. gluposti nekadašnji nick delikvent.
Banovan zbog toga što je prilikom objašnjenja na kom kanalu će bit prenos spomenuo da će u Zvorniku sigurno bit,a da za BiH ne zna.
Isti onaj koga su banovali zbog nesporazuma,tj. gluposti nekadašnji nick delikvent.
Banovan zbog toga što je prilikom objašnjenja na kom kanalu će bit prenos spomenuo da će u Zvorniku sigurno bit,a da za BiH ne zna.
- kamiondzija
- Kontakt:
$ $ & ' $,$ се $ - " ",$ се " $ ",на & & $ се $ - нас " $ " $.
Ја ' " % се " $ ",а " ? & & - се " $ не $ % - " - ? % " % &.

Ја ' " % се " $ ",а " ? & & - се " $ не $ % - " - ? % " % &.

- drinin vuk
- Kontakt:
' " пуно " " $ $ $.Thesalia je napisao/la:$ $ сарајево % $!

" је $ % $ не уђу у " $ " јер тој $ " " не " ",- " ? за ¥ " & $ $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
Не " % & $ - " & ? то све ",/ $ " узет опет " пара ? се та ? &.drinin vuk je napisao/la:" ' & " све ове $.
" " ' " " "," ".
% се нас " " тог ? ' у ? за $ сезону," % " $ - се % " " управе за то ",? " се & ?,јер $ " " то у ",& " " 150 000 ? % " за ",& $ ? је " $ ? - " управе " " $." & на основу тог & та нагађања & - заузет то $ ' су %,? ? " ? $ то $ " " је 15. на &,% " вјероватно $.

" $ за ? - " " " % " не ",$ ",стога ? ? " за нас & је ¥?!
- drinin vuk
- Kontakt:
" " је " " се % & / " $ &. Ова $ $ су ",$ ' ја на % " $ $ су у саставу,наравно $ % - " .kamiondzija je napisao/la:Не " % & $ - " & ? то све ",/ $ " узет опет " пара ? се та ? &.drinin vuk je napisao/la:" ' & " све ове $.
" " ' " " "," ".
% се нас " " тог ? ' у ? за $ сезону," % " $ - се % " " управе за то ",? " се & ?,јер $ " " то у ",& " " 150 000 ? % " за ",& $ ? је " $ ? - " управе " " $." & на основу тог & та нагађања & - заузет то $ ' су %,? ? " ? $ то $ " " је 15. на &,% " вјероватно $.![]()
![]()
" $ за ? - " " " % " не ",$ ",стога ? ? " за нас & је ¥?!

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Бањалучанин
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.