FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

soba 39
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la soba 39 » 19 maj 2011, 23:54

slika
"Indija,Pakistan..."

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 21 maj 2011, 16:50

Partizan je novi sampion, sija zlatom obasjan crno-beli tron!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 maj 2011, 21:27

Jbt Miljkovic dao gol,verovatno je zbog toga i najavljivan smak sveta danas. :lol: Moram posetiti malo vas forum zbog ove situacije. :)

Lose vreme je bilo u Beogradu oko 18:30 tako da nisam isao na utakmicu da ne bih iskisao kao protiv Borca.Vidim da je bilo mucenje i 0:0 u prvih 45,a onda Miljkovic,Scepovic,Tagoe i Tomic za sigurnih 4:0 i potvrdu onoga sto je bilo sigurno jos na polusezoni.

Titulu sam cestitao na polusezoni tako da nema potrebe da opet to radim a po zavrsetku sezone cu da se osvrnem i na samu sezonu Partizana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 22 maj 2011, 10:05

Potpuno zaslužena titula,dominacija!
Dupla kruna,igranje u ligi šampiona,efikasnost mnogo veća od kvaliteta same lige,tokom cijele sezone najkompaktniji i najkonkretniji tim i još puno toga.
Pobjeda protiv Čukaričkog očekivana,zaslužena,lagana.
Cigosi čujem posjetili selo robinha i igrali kolo,valjda zbog toga ih Borac uze lagano.

HVALA TI PARTIZANE!
LARISSA RIQUELME!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 22 maj 2011, 13:17

Preko 15,000 ljudi na stadionu, odlicno ispracena zadnja utakmica na JNA ove sezone...

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2011, 21:49

Zasto to niko ne hvali parolu Grobara? :? :lol:
Jel' je to niste ni vi jos skapirali,kao verovatno ni pola juzne tribine. :)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 23 maj 2011, 02:14

Devil je napisao/la:Zasto to niko ne hvali parolu Grobara? :? :lol:
Kud svi turci(cigani), tu i mali Mujo(firmasi, zemunci, djavoli, marinci...)

Parola je vezana za sve ovo sto se izdogadjalo. Ciganska internet masinerija hara po svim navijackim forumima, a ove male grupe vam se uvlace u bulju, zvezdin sever je predstavljen kao vrh srpske navijacke scene, sto cigani kazu to ne moze da bude pogresno. Pa i sad sa ovim "Kalcopolijem", kakvi licemeri trebaju biti svi oni koji su trazili Kalcopoli? Zapitajte se dobro da li su i vasi klubovi 100% cisti, da ima pravde vi bi prvi zavrsili u nizoj ligi...Pogotovo firmasi i cigani!

Za Srbiju kako se gine? Pa to su vam najbolje objasnili momci sa SEVERNE TRIBINE u Djenovi. Posrali su se na reprezentaciju, oterali u zatvor neke ljude koji su tu bili zbog Srbije, unistili svu pricu oko organizovanog navijanja za reprezentaciju, zbog cega? Zbog toga sto je Zvezda druga? Jel zbog toga treba posledice da snosi reprezentacija? Zasto se niko sa severa nije bunio kada je zvezda namestala? Kada su Partizanu ponistavani cisti golovi u derbijima, kada je zvezda davala golove u 98. minutima? Vama je dosta dominacije Partizana, ja to shvatam, ali je mnogo truo nacin na koji ove male grupe dizete protiv Grobara, a oni su jos veci retardi jer vas podrzavaju a ne vide da je tu u pitanju samo Zvezda, i da se dogodi taj kalcopoli, nece Zvezda najebati nego ti njihovi klubovi...

Za Srbiju kako se gine? Akcija skupljanja para za Kosovo? To je najveca bruka koju sam video...

I da, ako vam je Tole kriv za sve neuspehe, sto pevate igracima da igraju ko picke? Sto pevate uprava napolje? Jel vam i za to Tole kriv?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2011, 14:48

NukeR_G1970 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Zasto to niko ne hvali parolu Grobara? :? :lol:
Kud svi turci(cigani), tu i mali Mujo(firmasi, zemunci, djavoli, marinci...)

Parola je vezana za sve ovo sto se izdogadjalo. Ciganska internet masinerija hara po svim navijackim forumima, a ove male grupe vam se uvlace u bulju, zvezdin sever je predstavljen kao vrh srpske navijacke scene, sto cigani kazu to ne moze da bude pogresno. Pa i sad sa ovim "Kalcopolijem", kakvi licemeri trebaju biti svi oni koji su trazili Kalcopoli? Zapitajte se dobro da li su i vasi klubovi 100% cisti, da ima pravde vi bi prvi zavrsili u nizoj ligi...Pogotovo firmasi i cigani!

Za Srbiju kako se gine? Pa to su vam najbolje objasnili momci sa SEVERNE TRIBINE u Djenovi. Posrali su se na reprezentaciju, oterali u zatvor neke ljude koji su tu bili zbog Srbije, unistili svu pricu oko organizovanog navijanja za reprezentaciju, zbog cega? Zbog toga sto je Zvezda druga? Jel zbog toga treba posledice da snosi reprezentacija? Zasto se niko sa severa nije bunio kada je zvezda namestala? Kada su Partizanu ponistavani cisti golovi u derbijima, kada je zvezda davala golove u 98. minutima? Vama je dosta dominacije Partizana, ja to shvatam, ali je mnogo truo nacin na koji ove male grupe dizete protiv Grobara, a oni su jos veci retardi jer vas podrzavaju a ne vide da je tu u pitanju samo Zvezda, i da se dogodi taj kalcopoli, nece Zvezda najebati nego ti njihovi klubovi...

Za Srbiju kako se gine? Akcija skupljanja para za Kosovo? To je najveca bruka koju sam video...

I da, ako vam je Tole kriv za sve neuspehe, sto pevate igracima da igraju ko picke? Sto pevate uprava napolje? Jel vam i za to Tole kriv?
Prvo mi nismo Turci,nemamo mi u svojim redovima Mustafu pa da nas tako nazivate,ustvari to je samo odraz tvoje kulture to prosipaj nekoj svojoj deci iz ulice meni neces.Mozes me zvati Cigan ali tako neces. ;)
Ciganska internet masinerija hara po svim navijackim forumima
Gde ste stadionski navijaci nismo vas prepoznali.Koja ciganska internet masinerija,je li to ona koje se skupi 20+ hiljada na apsolutno nevaznoj utakmici,je li to ona internet masinerija koja zvanicno jedino pise na svome sajtu.Nismo mi kao neki ovamo da posaljemo 5 hiljada na tribinu,i ostavimo isto toliko Beogradjana da haraju na chatu od streama,na fejsu,ili na ****.To je isto sada da ti mene prozoves predstavnikom Delija na ovome forumu i da ono sto ja kazem ovde automatski i grupa misli. :roll:
Pa i sad sa ovim "Kalcopolijem", kakvi licemeri trebaju biti svi oni koji su trazili Kalcopoli?
Stvarno mislis da su Delije zacetnici tog nazovimo ga Kalcopolia? :? :lol:
Sto bi rekli Alal vera sinko,malo se bolje raspitaj ko je krenuo sa tim a ne odmah ako je vas vodja rekao to su Cigani da odmah citava tribina misli da su to Cigani. ;)
Zapitajte se dobro da li su i vasi klubovi 100% cisti, da ima pravde vi bi prvi zavrsili u nizoj ligi...Pogotovo firmasi i cigani!
Naravno,nadji mi jedan klub ne samo u Srbiji nego u citavom svetu koji je oduvek cista obraza po pitanju namestanja,dakle ne mislim na ovu sezonu nego na sve prethodne.Ja sam apsolutno svestan cinjenice da je Zvezda namestila neke utakmice,pa cak i one poslednje sezone kada je bila sampion.Mislim da je upravo te sezone i bila ona utakmica Bezanija-Zvezda(3:1)3:4,kada su na kraju utakmice igraci koji su prisli da se raduju bili zasuti svim i svacim.Ali isto tako zar je problem da se prizna da bi bilo pitanje koji bi Partizan zavrsio da u kljucnim momentima nije imao sudijsku organizaciju iza sebe kojoj su sve kradje kojima se citav svet smeje okarakterisane kao slobodno sudijsko uverenje i ispravan postupak. :lol: Zar je problem reci ako si kriv idi u nizu ligu i gotovo,ako se dokaze da je Zvezda kriva neka je slobodno salju u beogradsku ligu,ja cu nju i dalje voleti,ali to isto mora da znaci iste mere i ostalim klubovima,sta vredi sto ce se jedna Zvezda izbaciti kada ostaju tu opet Partizan,Hajduk,Metalac...,ali ponavljam ako ce to biti iste mere svima i ako ce to doneti prosperitet srpskom fudbalu ja odmah pristajem da se Zvezda izbaci u nize lige. ;)
Za Srbiju kako se gine? Pa to su vam najbolje objasnili momci sa SEVERNE TRIBINE u Djenovi
Opet dolazimo do Djenove i do severne tribine.Drago mi je da jos zivite u zabludi da su Delije to sve same organizovale i da su Delije egzekutori toga dela.Hvala ti velika sto si mi rekao jednu cinjenicu koju ja mislim jos niko nije znao osim vas Grobara,a to je da su Meraklije podgrupa Delija.Znaci toliko smo jaki da i iz jednog Nisa glavna grupa bude podgrupa Delijama. 8-)
Posrali su se na reprezentaciju, oterali u zatvor neke ljude koji su tu bili zbog Srbije, unistili svu pricu oko organizovanog navijanja za reprezentaciju, zbog cega?
Oterali u zatvor ljude koji su bili zbog Srbije?Oni koji su ostali u zatvoru su tu i gde trebaju da budu,ostali su odmah pusteni ako nisu krivi,a sve se vidi na snimcima.
Unistili pricu oko organizovanog navijanja. :? Zanimljiva zajebancija,samo mi reci kada je to organizovano navijanje reprezentacije bilo? :? Jedine dve reprezentacije sa organizovanim navijanjem su BIH(Bh Fanaticos),i Skotska(Tartan Army),.Organizovanog navijanja u Srbiji daj Boze da nekada bude ali tesko,sve dok ja vidim da na tribine kada igraju Srbija-F.Ostrva ili nebitno ko drugi dolaze u dresovima Partizana,Zvezde,Rada u dukserici Firme nema tu buducnosti.
A zbog cega je to tako moraces da pitas Gospodina Vladana Lukica jer je on po Grobarima iskljucivi krivac za te nerede. :lol:
Zasto se niko sa severa nije bunio kada je zvezda namestala?
Eto gore sam ti naveo jedan primer kako je prihvacena namestena utakmica protiv Zvezde,u ono doba dok je Arkan bio tu voleo bih da vidim tog mudonju koji ce povesti navijanje protiv namestanja tako da ti opet i to pada u vodu,ali kasnije kada je on otisao videlo se da se hoce na finjaka.Kad vec postavljas takvo pitanje,zasto se niko od Partizanovaca nije bunio na bod protiv Rada na Banjici kada je Partizan trebao biti ponizen,ili na pobedu u Subotici.Ups izvinite sto ovo pitam tu je sve bilo cisto,ili zasto niko od Partizanovaca nije malo smirio dozivljaj nakon osvajanja kupa,ne zelim da kazem da je nezasluzeno,zasluzeno je ali sada ce ostati velika mrlja na osvajanje ovoga kupa(iako je opet ponavljam zasluzena pobeda u finalu),a moglo se lepo proslaviti kako dolikuje takvoj situaciji.
Decko izvini sto ti ovo moram reci ali ti ne znas sta pricas.Cuj akcija skupljanja para cista bruka.Decko kada skupite onoliko para koliko su Delije skupile onda mozete da pricate.Opisi mi molim te zbog cega je bruka.Je li bruka zato sto 70% momaka sa severa nema posao,roditelji ih jos uvek od svojih plata hrana i oni se nadju odvojiti 500-1000 RSD za tamo neke koje verovatno nikada u zivotu nisu videli i pitanje je da li ce da ih vide.Cenim da ste vi ovakve organizacije vodili da bi vi vec zahtevali da grupa dobije orden Svetoga Save i progleseni bi svi zajedno nova Majka Tereza.Pa je li hoces tom logikom da se vodimo,je li hoces da se vodimo logikom da ste vi doveli 2000 malisana sa Kosova na proslavu titule protiv Cukarickog,za sta?Da oni koji jedva prezivljavaju kraj sa krajem budu vasi gledaoci,pa zar nije bolje da ste im poslali novcanu pomoc.Ali ja nikada necu reci da je to bruka.Ko je pokrenuo akciju da se obnovi crkva na Topcideru,da nije mozda Tole uz svesrdnu pomoc Djurica i Grobara,ili ko je sa bajkerima i Borom Djordjevicem isao na Kosovo?Sve mozete pricati i kenjati naokolo ali govoriti da je bruka sto se skuplja novac za Kosovo i da Delije vise stete srpstvu nego daju,e preko toga ne mogu preci.
Cekaj,ohladi malo,vidi se da ti nista ne citas sto se tice ostalih klubova,nego samo o Partizanu i usput uzmes da se pokenjas po Zvezdi.Mi nikada nismo rekli da smo savrseni,bezgresni i sve ostalo sto ide,to neki drugi govore.Od samog pocetka sezone,dakle od Dostanica i ispadanja od Slovana,pa preko Kristica i sve do Robija,oduvek smo govorili,pa i ja prvi da je ekipa sastavljena 70% od polovnjaka.Dolaskom Robija,Evandra i Borje ti polovnjaci su se stopili u jedan tim,jednu celinu koja je zasigurno bila najbolja i najjaca kao tim od pocetka polusezone,pa sve do krljanja Evandra na derbiju,i polovnjaci nisu dolazili do izrazaja.Izbacivanjem Evandra iz dalje sezone,igra se pogorsava,Kadu zaradjuje suspenziju i vraca se na onaj stari mod,u isto vreme u igru ulazi Milovanovic i prelazi u takodje svoj standardni mod nevidljivost.Kap koja je prelila casu je svakako bio mec protiv Borca,koji nas apsolutno nije nadigrao,cak naprotiv,ali je nezalaganje bilo strasno,i normalno da ce te ih vredjani,mora se dati doznanje igracima da nose Zvezdin dres a ne nekog tamo levog kluba.Sto pevamo uprava napolje? :lol: :lol: :lol:
Sto ste vi pevali Zeko lopove,Zeko odlazi...verovatno zato sto vam se nisu svidjali,sigurno nije zbog toga sto vam Zeka nije dao cerku da je kresete.Uprava napolje nema nikakve veze ni sa Toletom ni sa bilo cim,iskljucivo ima veze sa njenom nesposobnoscu,i to nije krivac nekoliko ljudi za mene,za mene je to jedino Adzic,ako on ode a ostane nekoliko iz ove sadasnje postave nama ce da svane jer ko god dodje ne moze biti manje nesposoban od ovih pa da ga jbs.

I za kraj ono sto moram da primetim je da su vam vodje dvolicne samo tako.Koga god pitas u raji ovako na picu svi ce reci Tole picka,treba da ode iz saveza(ne nisam ih ja anketirao,jesam sa jednim pricao),a kada su na tribini odmah je **** Tole glupe Cigane. :lol: :roll:

U jbt raspisah se ja bez potrebe,taman nista da nepisem do pred kraj sezone.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 maj 2011, 23:16

Не " " се ово ? & ",$ се $ тај & " $ - " у ' $.

П.С. ? " је онај " " је " $ га " " " постао ?.

$ " ? " ЗА СВЕ !
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 23 maj 2011, 23:21

Prvo mi nismo Turci,nemamo mi u svojim redovima Mustafu pa da nas tako nazivate,ustvari to je samo odraz tvoje kulture to prosipaj nekoj svojoj deci iz ulice meni neces.Mozes me zvati Cigan ali tako neces. ;)
Tako se kaze, ne brini, znam da ste cigani...
Gde ste stadionski navijaci nismo vas prepoznali.Koja ciganska internet masinerija,je li to ona koje se skupi 20+ hiljada na apsolutno nevaznoj utakmici,je li to ona internet masinerija koja zvanicno jedino pise na svome sajtu.Nismo mi kao neki ovamo da posaljemo 5 hiljada na tribinu,i ostavimo isto toliko Beogradjana da haraju na chatu od streama,na fejsu,ili na ****.To je isto sada da ti mene prozoves predstavnikom Delija na ovome forumu i da ono sto ja kazem ovde automatski i grupa misli. :roll:
Ocigledno nisi shvatio ili jesi ali namerno izbegavas odgovor, nisam ja mislio na ovaj forum niti forume slicne ovom gde pise svako, vec na prave navijacke forume tipa Taurunum, pa ako ne znas tamo ima vise cigana nego zemunaca...Pa se raspitaj sta se pise po takvim forumima...

To za 20+ hiljada je odlicno, ali seti se kako je bilo pre mobilizacije i pre svih gluposti, koliko je ljudi bilo na severu? Ne moras da mi odgovoris, znas i sam. Mi ne pravimo takve gluposti jer smatramo da nikoga ne treba zvati na Jug, ko stvarno zeli da dodje taj ce i doci, gde su vam tih 20,000 bili pre 4-5 sezona? A i svi znate kakvo vam je stanje sad na severu, pojavilo se mnogo simpatizera ;)
Stvarno mislis da su Delije zacetnici tog nazovimo ga Kalcopolia? :? :lol:
Sto bi rekli Alal vera sinko,malo se bolje raspitaj ko je krenuo sa tim a ne odmah ako je vas vodja rekao to su Cigani da odmah citava tribina misli da su to Cigani. ;)
Sto niste trazili kalcopoli kada je Zvezda osvajala titule? I tad se hvala bogu namestalo...
Naravno,nadji mi jedan klub ne samo u Srbiji nego u citavom svetu koji je oduvek cista obraza po pitanju namestanja,dakle ne mislim na ovu sezonu nego na sve prethodne.Ja sam apsolutno svestan cinjenice da je Zvezda namestila neke utakmice,pa cak i one poslednje sezone kada je bila sampion.Mislim da je upravo te sezone i bila ona utakmica Bezanija-Zvezda(3:1)3:4,kada su na kraju utakmice igraci koji su prisli da se raduju bili zasuti svim i svacim.Ali isto tako zar je problem da se prizna da bi bilo pitanje koji bi Partizan zavrsio da u kljucnim momentima nije imao sudijsku organizaciju iza sebe kojoj su sve kradje kojima se citav svet smeje okarakterisane kao slobodno sudijsko uverenje i ispravan postupak. :lol: Zar je problem reci ako si kriv idi u nizu ligu i gotovo,ako se dokaze da je Zvezda kriva neka je slobodno salju u beogradsku ligu,ja cu nju i dalje voleti,ali to isto mora da znaci iste mere i ostalim klubovima,sta vredi sto ce se jedna Zvezda izbaciti kada ostaju tu opet Partizan,Hajduk,Metalac...,ali ponavljam ako ce to biti iste mere svima i ako ce to doneti prosperitet srpskom fudbalu ja odmah pristajem da se Zvezda izbaci u nize lige. ;)
Grobari ne priznaju? Ne znam dal' si pomesao ili sta ali Bezanija je igrala sa Partizanom pre par sezona i bilo je 3-1 na poluvremenu za Bezaniju a na kraju 3:4 za Partizan, jesu tada Grobari rekli da je sve cisto ili da je namesteno? Seti se...Mi smo umeli da priznamo za namestene utakmice, a kada smo se borili protiv Zeke i Bjeke dobro znas kakav je bio odgovor severa na to, i sada mi treba vama da se pridruzimo u borbi protiv Toleta? Ne kapiram...
Opet dolazimo do Djenove i do severne tribine.Drago mi je da jos zivite u zabludi da su Delije to sve same organizovale i da su Delije egzekutori toga dela.Hvala ti velika sto si mi rekao jednu cinjenicu koju ja mislim jos niko nije znao osim vas Grobara,a to je da su Meraklije podgrupa Delija.Znaci toliko smo jaki da i iz jednog Nisa glavna grupa bude podgrupa Delijama. 8-)
Nemoj biti smesan, svi znaju koja je ekipa cigana bila u Djenovi, i ko je ubacivao baklje na teren zbog cega je prekinuta utakmica. Cist pokusaj da srusite Toleta i dovedete svog coveka na njegovo mesto, ali je sve to na kraju ispalo kako je ispalo...Za to vam svaka cast.
Oterali u zatvor ljude koji su bili zbog Srbije?Oni koji su ostali u zatvoru su tu i gde trebaju da budu,ostali su odmah pusteni ako nisu krivi,a sve se vidi na snimcima.
Unistili pricu oko organizovanog navijanja. :? Zanimljiva zajebancija,samo mi reci kada je to organizovano navijanje reprezentacije bilo? :? Jedine dve reprezentacije sa organizovanim navijanjem su BIH(Bh Fanaticos),i Skotska(Tartan Army),.Organizovanog navijanja u Srbiji daj Boze da nekada bude ali tesko,sve dok ja vidim da na tribine kada igraju Srbija-F.Ostrva ili nebitno ko drugi dolaze u dresovima Partizana,Zvezde,Rada u dukserici Firme nema tu buducnosti.
A zbog cega je to tako moraces da pitas Gospodina Vladana Lukica jer je on po Grobarima iskljucivi krivac za te nerede. :lol:
A ko je dobio batine ispred stadiona? Koga je tukla italijanska policija? Pa lepo ti kazem, unistili pricu oko bilo kakvog ujedinjenja u vezi reprezentacije, Grobari su odavno izneli svoj stav da kada igra reprezentacija svi su jednaki, i Grobar i cigan i firmas i meraklija, nema podela, ali vi naravno uvek morate da dokazujete da ste ne znam sta, pa tako i u Djenovi.

Vladan Lukic :lol:
Eto gore sam ti naveo jedan primer kako je prihvacena namestena utakmica protiv Zvezde,u ono doba dok je Arkan bio tu voleo bih da vidim tog mudonju koji ce povesti navijanje protiv namestanja tako da ti opet i to pada u vodu,ali kasnije kada je on otisao videlo se da se hoce na finjaka.Kad vec postavljas takvo pitanje,zasto se niko od Partizanovaca nije bunio na bod protiv Rada na Banjici kada je Partizan trebao biti ponizen,ili na pobedu u Subotici.Ups izvinite sto ovo pitam tu je sve bilo cisto,ili zasto niko od Partizanovaca nije malo smirio dozivljaj nakon osvajanja kupa,ne zelim da kazem da je nezasluzeno,zasluzeno je ali sada ce ostati velika mrlja na osvajanje ovoga kupa(iako je opet ponavljam zasluzena pobeda u finalu),a moglo se lepo proslaviti kako dolikuje takvoj situaciji.
Pricas kao da je Rad bio ostecen za 10 penala. A u Subotici ne vidim sta je bio tako veliki problem da se o tome prica 3 meseca, verovatno zato sto vi na sve strane pricate Partizan ovo Partizan ono, pa sad za svaku situaciju svi se odmah dizu i pisu kojekakve gluposti, veca je sramota 5x onaj gol Zvezda protiv istog tog Spartaka u Subotici nego taj penal o kojem se prica kao da je bio u finalu lige sampiona...

Da se lepo proslavi? Nakon samaranja nasih igraca u Novom Sadu u prvom delu sezone, nakon mazanja g***ima tribinu na kojoj smo bili, nakon gola iz ofsajda u finalu kupa, nakon ne dosudjena 2-3 direktna crvena, nakon onog jadnog izlaska sa terena poput neke seljacke ekipe, pa i Engleska je pokradena protiv Nemacke na SP pa nisu izasli sa terena, i onda da se smire strasti? Kada je cela fudbalska javnost protiv tvog kluba? Budi realan.
Decko izvini sto ti ovo moram reci ali ti ne znas sta pricas.Cuj akcija skupljanja para cista bruka.Decko kada skupite onoliko para koliko su Delije skupile onda mozete da pricate.Opisi mi molim te zbog cega je bruka.Je li bruka zato sto 70% momaka sa severa nema posao,roditelji ih jos uvek od svojih plata hrana i oni se nadju odvojiti 500-1000 RSD za tamo neke koje verovatno nikada u zivotu nisu videli i pitanje je da li ce da ih vide.Cenim da ste vi ovakve organizacije vodili da bi vi vec zahtevali da grupa dobije orden Svetoga Save i progleseni bi svi zajedno nova Majka Tereza.Pa je li hoces tom logikom da se vodimo,je li hoces da se vodimo logikom da ste vi doveli 2000 malisana sa Kosova na proslavu titule protiv Cukarickog,za sta?Da oni koji jedva prezivljavaju kraj sa krajem budu vasi gledaoci,pa zar nije bolje da ste im poslali novcanu pomoc.Ali ja nikada necu reci da je to bruka.Ko je pokrenuo akciju da se obnovi crkva na Topcideru,da nije mozda Tole uz svesrdnu pomoc Djurica i Grobara,ili ko je sa bajkerima i Borom Djordjevicem isao na Kosovo?Sve mozete pricati i kenjati naokolo ali govoriti da je bruka sto se skuplja novac za Kosovo i da Delije vise stete srpstvu nego daju,e preko toga ne mogu preci.
Ne, ne, ne, ne, ne! Ne pricam ti o tome, SVAKA CAST na tim akcijama za Kosovo, ali mislio sam da znas o cemu se radi, necu to da pisem ovde, ako te zanima napisacu ti na PM. Mada bih rado napisao da svi znaju kakvi ste, posto vi pljujete nas gde stignete...
Cekaj,ohladi malo,vidi se da ti nista ne citas sto se tice ostalih klubova,nego samo o Partizanu i usput uzmes da se pokenjas po Zvezdi.Mi nikada nismo rekli da smo savrseni,bezgresni i sve ostalo sto ide,to neki drugi govore.Od samog pocetka sezone,dakle od Dostanica i ispadanja od Slovana,pa preko Kristica i sve do Robija,oduvek smo govorili,pa i ja prvi da je ekipa sastavljena 70% od polovnjaka.Dolaskom Robija,Evandra i Borje ti polovnjaci su se stopili u jedan tim,jednu celinu koja je zasigurno bila najbolja i najjaca kao tim od pocetka polusezone,pa sve do krljanja Evandra na derbiju,i polovnjaci nisu dolazili do izrazaja.Izbacivanjem Evandra iz dalje sezone,igra se pogorsava,Kadu zaradjuje suspenziju i vraca se na onaj stari mod,u isto vreme u igru ulazi Milovanovic i prelazi u takodje svoj standardni mod nevidljivost.Kap koja je prelila casu je svakako bio mec protiv Borca,koji nas apsolutno nije nadigrao,cak naprotiv,ali je nezalaganje bilo strasno,i normalno da ce te ih vredjani,mora se dati doznanje igracima da nose Zvezdin dres a ne nekog tamo levog kluba.Sto pevamo uprava napolje? :lol: :lol: :lol:
Sto ste vi pevali Zeko lopove,Zeko odlazi...verovatno zato sto vam se nisu svidjali,sigurno nije zbog toga sto vam Zeka nije dao cerku da je kresete.Uprava napolje nema nikakve veze ni sa Toletom ni sa bilo cim,iskljucivo ima veze sa njenom nesposobnoscu,i to nije krivac nekoliko ljudi za mene,za mene je to jedino Adzic,ako on ode a ostane nekoliko iz ove sadasnje postave nama ce da svane jer ko god dodje ne moze biti manje nesposoban od ovih pa da ga jbs.

I za kraj ono sto moram da primetim je da su vam vodje dvolicne samo tako.Koga god pitas u raji ovako na picu svi ce reci Tole picka,treba da ode iz saveza(ne nisam ih ja anketirao,jesam sa jednim pricao),a kada su na tribini odmah je **** Tole glupe Cigane. :lol: :roll:

U jbt raspisah se ja bez potrebe,taman nista da nepisem do pred kraj sezone.
Pa cas vam je kriv Tole sto niste osvojili titulu, cas uprava, cas igraci...Smesno je...

Mi smo pevali Zeko lopove zato sto je covek LOPOV, i zato sto je tada Partizan bio u rangu Hajduka iz Kule, ali nismo pricali da vam je Terzic ili ko je vec bio predsednik FSS doneo titulu...Sto niste pobedili Hajduk, Borac, Vojvodinu? Nije vam i za to Tole kriv, izgubili ste oba derbija, ne razumem?

Opet se vracam na zeku i 128 derbi cini mi se, kada je jedan od vasih vodja rekao "ajde da zajebavamo stoku" i krenuli ste Zeko odlazi bla bla, e sad je doslo vreme da stoka malo zajebava vas.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 maj 2011, 12:33

1. Nasa legenda je ostetila drzavu, a zeka i bjeka su olicenje postenja, sve rade po ps-u...ne moras biti previse inteligentan da saberes 2 i 2...skloni macku iz Zvezde, da misevi kolo vode!
2. Mi godinama terorisemo reprezentaciju, mi smo otjerali Antica, mi guramo menadzerske igrace u reprezentaciju, mi smo krivi sto imamo igrace u najbojim klubovima na svijetu, a ne mozemo Estonce dobit...Mi smo krivi sto nam je fudbal takav kakav jeste, pa je posjeta na stadionima u prosjeku 500 ljudi (ako izuzmemo Zvezdu naravno)...
3. Robi je sigurno puskom protjerivao Srbe...
4. Vi pricate o kontradiktornosti ?! Jesmo li mi ti koji godinama bojkotujemo utakmice na veliku subotu i to pogazimo jednim derbijem ?!
5. Vi ste smijesna grupa, vama je moral i princip nepoznata rijec! Za titulu bi i kevu dali da je citav sever guzi! Najveci vam je uspjeh da dovedete igraca iz Zvezde! Bas u tome je razlika izmedju vas i nas! Meni je srce bilo puno kada sam vidio prazan sever na pasnjaku i NIKAD ne bih volio igraca koji je nosio Partizanov dres, ljubio grb, trcao prema jugu, pa makar i Messi bio...Nemoj sad da provlaci pricu o Gurovicu, jer se basket sa fudbalom ne moze poredit (u poslednjih 10 god. 50 igraca je promijenilo boje kluba)...Ne razmisljamo tako usko kao vi, pa da nosamo zastave brazila i gane i padamo u trans svaki put kada igrac (kome je Zvezda samo usputna stanica) da gol, smisljamo mu pjesme itd...Nismo mi ti koji uvodimo 'novine' u navijacki svijet, pa stavljamo zvucnike ispod protivnicke tribine, samo da bi se vise culi...Ne ne bato, mi smo mnogo ozbiljniji...
6. Niko nama ne pere mozak, mi sami sve vidimo! Kao sto devil rece, nismo ni mi bezgresni, imamo i mi svojih 'kixeva' i svjesni smo toga, ali smo isto tako dovoljno svjesni da vidimo sta se u proteklih par god radi s nase Zvezde! Podmecu joj se kuke i klipovi, a gura se 'drzavni projekat' koji u ligi sampiona nema posjetu kao Zvezda protiv Metalca, Smedereva, Indjije...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 24 maj 2011, 15:19

Dobrodosli u Zenicu ;)
A C A B !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2011, 15:48

drinin vuk je napisao/la:Не " " се ово ? & ",$ се $ тај & " $ - " у ' $.

П.С. ? " је онај " " је " $ га " " " постао ?.

$ " ? " ЗА СВЕ !
A sto vi ne volite Rnica nikako? :?
JBt kome god spomenes Nemanju hoce da se tuce sa tobom. :lol:
Meni uvek pristojno igrao,nista losije nego sto sada igra Miljkovic ili Jovanovic.

p.s.Koji je to afrikanac,Mphela? :? :mrgreen:

Nuker samo cu ovo da repliciram.
Opet se vracam na zeku i 128 derbi cini mi se, kada je jedan od vasih vodja rekao "ajde da zajebavamo stoku" i krenuli ste Zeko odlazi bla bla, e sad je doslo vreme da stoka malo zajebava vas.
Dace Bog da Grobari nama pomognu sa teranjem Adzica,kao mi vama sa teranjem Zekovica. :D ;)
A dobar je Zeka citam firma mu duzna 42 miliona drzavi. :lol: :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 maj 2011, 18:53

Predlazem administraciji da zakljucaju temu ovog kluba zbog danasnje izjave trenera doticne ekipe. Trebamo i mi pokazati da imamo svoj PONOS, a nasi klubovi po njihovim forumima sigurno nemaju temu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 maj 2011, 18:58

amerosm je napisao/la:Predlazem administraciji da zakljucaju temu ovog kluba zbog danasnje izjave trenera doticne ekipe. Trebamo i mi pokazati da imamo svoj PONOS, a nasi klubovi po njihovim forumima sigurno nemaju temu.
Sta je izjavio njihov trener ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 maj 2011, 19:20

tanzla je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Predlazem administraciji da zakljucaju temu ovog kluba zbog danasnje izjave trenera doticne ekipe. Trebamo i mi pokazati da imamo svoj PONOS, a nasi klubovi po njihovim forumima sigurno nemaju temu.
Sta je izjavio njihov trener ?
Trener Partizana ne bi izdao Mladića

Trener FK Partizan Aleksandar Stanojević odgovarajući na pitanja čitalaca jednog kladioničarskog magazina izjavio da Ratka Mladića nikada ne bi prijavio vlastima, ali i da mu homoseksualci među fudbalerima ne smetaju.

Čitaoci magazina "Mozzart Sport" dobili su priliku da u rubrici "Jedan na jedan" postave pitanja treneru Fudbalskog kluba "Partizan" Aleksandru Stanojeviću.

Osim fudbalskih tema, čitaoce je zanimao Stanojevićev privatni život, ali i njegovi stavovi prema nekim političkim i društvenim temama.

Tako je jedna navjačica Partizana Stanojevića pitala "Kada biste negde videli Ratka Mladića, da li biste ga prijavili nadležnima?"

Stanojević nije odbio da odgovori na ovo pitanje ali je odgovor bio dosta štur: "Ne, naravno da ga ne bih prijavio."

Na pitanje iste čitateljke da li veruje Amerikancima kada kažu da su fizički eliminisali Bin Ladena?

Stanojević je odgovorio: "Ne verujem Amerikancima ništa."

Drugog čitaoca i navijača Partizana interesovao je Stanojevićev stav prema fudbalerima homoseksualcima, s obzirom na to kakva se prašina nedavno podigla u Hrvatskoj zbog izjava Vlatka Markovića i Zdravka Mamića usmerenih protiv gej populacije...

"Nemam nikakav problem s tim, bitno je da je igrač dobar. A ako je dobar, može da bude šta hoće", izjavio je Stanojević za magazin "Mozzart Sport".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 19:21

Emir_ZENICA je napisao/la:Dobrodosli u Zenicu ;)
Potpis :)

r_i_f_a_t
Kontakt:

Post Postao/la r_i_f_a_t » 24 maj 2011, 20:03

Kakve gluposti neću pročitat,čuj da se tema ključa zbog toga šta je izjavio trener.
Nije ovo tema o treneru,već o svetinji o Partizanu.

Nisam ja ništa manji bosanac,musliman od vas,ali istovremeno nekad ne mogu vjerovat kakve gluposti neću pročitat.

I da ono glavno hvala momcima na još jednoj duploj kruni.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 24 maj 2011, 20:12

Stanojevicu ,Picko jedna! Smrt fasizmu,ziveo Partizan!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 maj 2011, 20:12

Devil je napisao/la:Nuker samo cu ovo da repliciram.
Dace Bog da Grobari nama pomognu sa teranjem Adzica,kao mi vama sa teranjem Zekovica. :D ;)
A dobar je Zeka citam firma mu duzna 42 miliona drzavi. :lol: :roll:
Pomocicemo vam, i sa Adzicem i sa Toletom, al' sa Toletom je zanimljivije, trazili ste i nasu podrsku u vasoj borbi protiv Toleta a dobili ste to sto ste dobili :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.