FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 21 maj 2011, 18:17

Sacekaj pa koji bi Armin trebao dres da obuce ako nece BiH? Haha?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 21 maj 2011, 18:21

znam nesto malo, da ga hoce lpool, da mu 100% nije ponudjeno bilo sta iz zelje, cak su mu nudili ispisnicu a da zeljo ne profitira.
ja treniram s njim i razmisljam bas, iskreno ljudi mene da pozove neki klub kao sto je barca, lpool il slicno, ja bih otisao bez razmisljanja jer je to moja buducnost.. ja volim zelju, to je moj maticni klub, ali ovdje neki talenat samo moze da propadne.. a i realno on zna da igra fudbal, nismo mi jarani izvan kluba, ali on je bas fokusiran na fudbal. Dok mnogi juniori izlaze, piju i puse, necu da imenujem, zna se ko su, on to ne radi, ne izlazi, kuca-trening-utakmice je kod njega i tako je vec 2 godine :D :D
svi govore za dzeku da je dobro sto je otisao na vrijeme da postane neko i nesto, svima je srce puno kad dzeko da gol, ja se osjecam ko da sam ja il moj brat dao taj gol.. onda ne kontam sto pljuju ljudi aru.. sutra ce tako pljuvati i mene i sve ostale koji imamo bar neku sansu da uspijemo.. kjosevskog su u januaru poveli na pripreme, zasluzeno, momak dobro brani, svaka cast, a aru nisu.. ako ikad uspije, ja cu biti ponosan sto sam trenirao s njim sve ove godine i nikad momka necu pljuvat ! a ovo za repku, nastupace za U19 uskoro..
ZELJO!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 maj 2011, 18:23

Prodajem bedževe! Ko želi nek pošalje pp! :D
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 21 maj 2011, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 maj 2011, 18:24

kadetzelje je napisao/la:znam nesto malo, da ga hoce lpool, da mu 100% nije ponudjeno bilo sta iz zelje, cak su mu nudili ispisnicu a da zeljo ne profitira.
ja treniram s njim i razmisljam bas, iskreno ljudi mene da pozove neki klub kao sto je barca, lpool il slicno, ja bih otisao bez razmisljanja jer je to moja buducnost.. ja volim zelju, to je moj maticni klub, ali ovdje neki talenat samo moze da propadne.. a i realno on zna da igra fudbal, nismo mi jarani izvan kluba, ali on je bas fokusiran na fudbal. Dok mnogi juniori izlaze, piju i puse, necu da imenujem, zna se ko su, on to ne radi, ne izlazi, kuca-trening-utakmice je kod njega i tako je vec 2 godine :D :D
svi govore za dzeku da je dobro sto je otisao na vrijeme da postane neko i nesto, svima je srce puno kad dzeko da gol, ja se osjecam ko da sam ja il moj brat dao taj gol.. onda ne kontam sto pljuju ljudi aru.. sutra ce tako pljuvati i mene i sve ostale koji imamo bar neku sansu da uspijemo.. kjosevskog su u januaru poveli na pripreme, zasluzeno, momak dobro brani, svaka cast, a aru nisu.. ako ikad uspije, ja cu biti ponosan sto sam trenirao s njim sve ove godine i nikad momka necu pljuvat ! a ovo za repku, nastupace za U19 uskoro..
ZELJO!
ma ne pljuje niko momka, vise je raja razocarana zbog nekih drugih stvari...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 21 maj 2011, 18:27

ma kako ne pljuju, citam na orgu *ebo ga otac, dabogda propo ko djip :D
jest lose sto cemo izgubiti takvog igraca, bas lose, al treba s druge strane biti sretan kad skontas kakve talente zeljo ima :mrgreen: :mrgreen:
cuo sam da je potpisao, al da ce se dog. sa zeljom da ostane ovdje godinu-dvije..al to nije provjereno, znacu na treningu kad budemo

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 21 maj 2011, 18:34

Nema potrebe da neko bude razocaran , samo moze biti ponosan ! Kod nas je jos uvijek takva situacija da , kako decko rece, nekog ozbiljnijeg prostora za napredak nema i da na kraju vecina talenata propadne !
Vjerujte da vani, ovom decku sanse da uspije se uduplavaju , sami plan rada , trening , odmor , ishrana , je nesto sto mi za 10 godina necemo imati u tim mlađim kategorijama ! Znam neke igrace koji nakon kondicionih priprema za nasu PL odu na probu i nemogu fizicki da izdrze obicni trening ! Pozitivna stvar je da ce sada svi ti djecaci sto treniraju dati jos vise da se dokazu i uspiju i treba im pozeljeti srecu !
Željezničar za život cijeli !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 maj 2011, 18:38

kadetzelje je napisao/la:ma kako ne pljuju, citam na orgu *ebo ga otac, dabogda propo ko djip :D
jest lose sto cemo izgubiti takvog igraca, bas lose, al treba s druge strane biti sretan kad skontas kakve talente zeljo ima :mrgreen: :mrgreen:
cuo sam da je potpisao, al da ce se dog. sa zeljom da ostane ovdje godinu-dvije..al to nije provjereno, znacu na treningu kad budemo
Javi na pp kad saznaš šta novo..
I samo pamet u glavu i drži se lopte, treninga kao Ara.. Danas uspijevaju samo oni koji su 100 % posvećeni sportu, naravno uz to obrati pažnju malo na školu i sl. To ti je moj savjet.

Što se tiče Are, ja ponavljam da bi on imao mnogo veće šanse da uspije, da je otišao u neki malo manji klub od L'poola.. U ovim velikim klubovima konkurencija ubi, ali i opet ima više šanse da uspije tamo nego preko Želje. Jbga, žalosno ali to je već naš problem a ne njegov..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 maj 2011, 19:39

kadetzelje je napisao/la:ma kako ne pljuju, citam na orgu *ebo ga otac, dabogda propo ko djip :D
Ne znam ali moje neko misljenje je da momak ako je vec potpisao za Liverpool neka tamo i ide.Njemu je 17 godina(neka me neko ispravi ako gresim)i sta on moze u BIH ligi uraditi za te dve godine,jedno veliko nista.Sta Zeljo dobija od toga sto ce biti jos dve godine ovde sa potpisanim ugovorom za Liverpool-jedno veliko nista.Jedino sto moze biti dobro za njega u ovome slucaju je sto ce srednjoskolsko skolovanje da zavrsi tamo gde je i poceo ali sto se tice ostalog po meni je bolje da odmah ide tamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 21 maj 2011, 19:46

slika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2011, 19:47

edin26 je napisao/la:slika
sinoc usvojena prica !!! :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 21 maj 2011, 19:49

mma_hz je napisao/la:
sinoc usvojena prica !!! :D :D

Znam, al ne mogu da vjerujem... :roll:

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 21 maj 2011, 19:51

Devil je napisao/la:
Ne znam ali moje neko misljenje je da momak ako je vec potpisao za Liverpool neka tamo i ide.Njemu je 17 godina(neka me neko ispravi ako gresim)i sta on moze u BIH ligi uraditi za te dve godine,jedno veliko nista.Sta Zeljo dobija od toga sto ce biti jos dve godine ovde sa potpisanim ugovorom za Liverpool-jedno veliko nista.Jedino sto moze biti dobro za njega u ovome slucaju je sto ce srednjoskolsko skolovanje da zavrsi tamo gde je i poceo ali sto se tice ostalog po meni je bolje da odmah ide tamo.
Dugo nismo imali majstora u napadu, on svojim golovima može vratit publiku na tribine, popraviti duh ekipe, da ne pričam o motivaciji sponzora.
Po meni bi to bila odlična opcija da nam ga ostave još dvije godine. Nek odradi bar jednu sezonu u prvom timu, zabije 20-tak golova i to može imati većeg efekta po našeg Želju nego milion eventualnih eura od neke prodaje...
Ovo šta si napisao nema smisla, možda ne može napraviti puno za sebe ali ako je igračina kao što se čini onda može za Želju ;)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 maj 2011, 19:53

Auuu sto ih je pogodila pjesma :D

A sta je to usvojeno ?! nisam u toku :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 maj 2011, 20:05

Žvaka je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Dugo nismo imali majstora u napadu, on svojim golovima može vratit publiku na tribine, popraviti duh ekipe, da ne pričam o motivaciji sponzora.
Po meni bi to bila odlična opcija da nam ga ostave još dvije godine. Nek odradi bar jednu sezonu u prvom timu, zabije 20-tak golova i to može imati većeg efekta po našeg Želju nego milion eventualnih eura od neke prodaje...
Ovo šta si napisao nema smisla, možda ne može napraviti puno za sebe ali ako je igračina kao što se čini onda može za Želju ;)
I to sve do 19.godine.Jbg lepo zvuci ali mnogo nerealno da se to desi na nasim prostorima. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 21 maj 2011, 20:37

Shvatam da ne moze da se zadrzi ali podrzavanje ovakvog poteza ovog mladog fudbalera od strane navijaca i uprave je odraz malog kluba iako sam simpatizer Zeljeznicara,negov ostanak i slicnih talenata bi u buducnosti donio razliku u odnosu na ostale klubove PL i priblizio ih vecim klubovima regiona koji zive od proizvodnje omladinskog pogona

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 maj 2011, 20:55

santos je napisao/la:Shvatam da ne moze da se zadrzi ali podrzavanje ovakvog poteza ovog mladog fudbalera od strane navijaca i uprave je odraz malog kluba iako sam simpatizer Zeljeznicara,negov ostanak i slicnih talenata bi u buducnosti donio razliku u odnosu na ostale klubove PL i priblizio ih vecim klubovima regiona koji zive od proizvodnje omladinskog pogona
nedavno je bila frka arsenal uzeo barsi mladog igraca... fazon je sto nema zakonskih mehanizama da se to sprijeci... znaci ralnost je ovakva mi nemamo milion da damo njemu ( ukljucujuci opciju da nece uspjet) a liverpool, bajern, itd klubovi imaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 21 maj 2011, 21:10

nekako se ne osjeca neka euforija sutra pred borac isto kao da igramo kao sa nekom prosjecnom ekipom valjda je to zbog znacenja utakmice,ali eto nadam se da je ovo tisina pred buru to jest pred zenicu,joj jedva cekam ako Bog da,joj kad osvojimo ako Bog da iih onda ne mogu ni da zamislim sta ce sve biti ali otom potom :) :roll:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 maj 2011, 21:12

nisu mi jasna ova pravila uefe,što će ti omladinska škola ako ti neki klub može uzeti kadeta ili juniora kad hoće.Mislim da bi mu bolje bilo da je odigrao par sezona za prvi tim želje nego da ide u liverpul ,tako veliki klubovi svake sezone dovedu desetak talenata iz afrike i slabo razvijenih država tako da se vrlo teško nametnuti.Prvo jezik ne poznaje ,novi ljudi,nova kultura.Postoji stara poslovica bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu. Veliki klubovi izuzev arsenala i barcelone svake treće sezone ubace jednog juniora u prvi tim pogotovo ako se radi o napadaću.Neka mu je sretno samo mi je žao što neće odigrati bar dvije sezone za prvi tim i što je željo mogao dobro zaraditi ali izgleda da mu se babi šupak otvorio **** je taj zapad vrlo brzo možeš biti donji.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 maj 2011, 21:14

nick je napisao/la:
santos je napisao/la:Shvatam da ne moze da se zadrzi ali podrzavanje ovakvog poteza ovog mladog fudbalera od strane navijaca i uprave je odraz malog kluba iako sam simpatizer Zeljeznicara,negov ostanak i slicnih talenata bi u buducnosti donio razliku u odnosu na ostale klubove PL i priblizio ih vecim klubovima regiona koji zive od proizvodnje omladinskog pogona
nedavno je bila frka arsenal uzeo barsi mladog igraca... fazon je sto nema zakonskih mehanizama da se to sprijeci... znaci ralnost je ovakva mi nemamo milion da damo njemu ( ukljucujuci opciju da nece uspjet) a liverpool, bajern, itd klubovi imaju...

Ma sve se moze kad se hoce. Napravis brate dvije ekipe jedna A jedna B i ozbiljno radit i sa jednom i sa drugom. Ekipa A nek bude takmicarska na drzavnom nivou a ova B nek se takmici tu po kantonu, carsiji ili sl. Uradis tako da svi u A ekipi imaju neku vrstu ugovora pa bio on 50 ili 1500KM (malo lupam) nije bitno i znaci ako hoce da igra za kadetsku A ekipu mora potpisat ako nece hajde sine u B ekipu ili cak mozda biti i drzak i izbacit ga iz ekipe i tacka (ovo zadnje spomenuto mi nije nesto sto bi preporucio i nisam siguran da je zakonski moguce). Sve sto treba je malo odlucnosti i naravno mora se rizikovat jer ako si danas talenat ne znaci da ces biti i sutra.. Sto se ugovora tice nudit odmah na 3-7god kao sto radi npr. Dinamo Zgr...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 maj 2011, 21:20

nidi je napisao/la:nisu mi jasna ova pravila uefe,što će ti omladinska škola ako ti neki klub može uzeti kadeta ili juniora kad hoće.Mislim da bi mu bolje bilo da je odigrao par sezona za prvi tim želje nego da ide u liverpul ,tako veliki klubovi svake sezone dovedu desetak talenata iz afrike i slabo razvijenih država tako da se vrlo teško nametnuti.Prvo jezik ne poznaje ,novi ljudi,nova kultura.Postoji stara poslovica bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu. Veliki klubovi izuzev arsenala i barcelone svake treće sezone ubace jednog juniora u prvi tim pogotovo ako se radi o napadaću.Neka mu je sretno samo mi je žao što neće odigrati bar dvije sezone za prvi tim i što je željo mogao dobro zaraditi ali izgleda da mu se babi šupak otvorio **** je taj zapad vrlo brzo možeš biti donji.

Care moj molim te mani se ovih ne ozbiljnih komentara jer i ja bih prvi a ti odmah drugi uradili isto da je nase dijete u pitanju.. Znas onu od Pusenja "skrta zemlja nikoga ne hrani da prezivis moras radit vani". Nas Zeljo treba da bud emalo drzak znaci kad ponudis ugovor nekome bio on 16 ili 26god. znaci da ti osobu vidis kao profesionalca e sad ako osoba odbije potpis ugovora zahvalit se na saradnji i okrenut se drugim nadama.. Kao sto sam u prosloj poruci rekao ne znam da li je zakonski moguce nekome ko je ispod 18god. zabraniti da trenira sa ekipom?? Mislim da nebi trebalo da bude problem jer jednostavno onda bi sve omladinske skole u Sarajevu, BL, Zenici itd... imali minimum duplo vise ucesnika, ali opet nisam siguran kako to danas ide????????????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.