Ali donekle si u pravu ,najvise ubija moral ''ovima''kad BIH repka pobijedi.

Odmah moral spadne,a ''moralisti'' se usute neko vrijeme.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jeli ti to hoces reci da zbog nekoga kao sto je "taj tvoj" ja ne zelim da BiH pobjedi i da putujem za repkom kako bi uzivao u porazu???harishp je napisao/la:Zavisno od rezultata.
Ali donekle si u pravu ,najvise ubija moral ''ovima''kad BIH repka pobijedi.![]()
Odmah moral spadne,a ''moralisti'' se usute neko vrijeme.
Jesili ti sta bolestan?harishp je napisao/la:Zavisi sa koje strane gledas.
A pogotovo ako djelis na to moj tvoj,njihov,vas itd.I jos na kraju se stavljas na tu onamo stranu.
Onda nista drugo nego da pozelim takvim sto vise ''ubijenog morala''
Ja da stavim Safeta ispred svoje svetinje BiH?harishp je napisao/la:Moze i bez ovoga :mrgreen:Samo za tvoju dusu.
Znaci ako se svrstavas u ove koji zele poraz repci da bi se rijesili selektora.
A pobjedu repke ne smatras uspjehom,vec ''ubijanjem morala'' zato sto je taj i taj selektor koji tebi ne pase vodio tu repku.
Onda ako iko ima problema sa sizofrenijom,sigurno je da su ti takvi kao sto imaju tako razmisljanje.
A od milja ga zovu priglavak.harishp je napisao/la: Nego kad si kod Ivana Pavleta i ovaj ti je pape.
Od milja ili od dragosti nije bitno.neko_iz_mase je napisao/la:A od milja ga zovu priglavak.harishp je napisao/la: Nego kad si kod Ivana Pavleta i ovaj ti je pape.
i Muratovic,,koji je svojim pogodcima donio Titulu prvaka nakod 12 godina i ere Ivice Osima!!! Znam da nije vise u repci ali ovaj covjek je pravi bosanac i nije zasluzio da neka balavurdija i pametnjakovici pisu gluposti na njegov racun !!! Hvala Muki za sve,, steta sto si kasno proradio!!!ĆeMa je napisao/la:zasad pogodili muslimovic i stilic
Bolje i biti bukva, nego javorov list (Begovic)harishp je napisao/la:A onaj Bukva koji je bio kao potencionalni reprezentativac iz Sturma predje u LASK koji je odavno vec ispao.![]()
![]()
Bas je bukva
I to sto kazesGoalgetter je napisao/la:Bolje i biti bukva, nego javorov listharishp je napisao/la:A onaj Bukva koji je bio kao potencionalni reprezentativac iz Sturma predje u LASK koji je odavno vec ispao.![]()
![]()
Bas je bukva
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, riki46 i 32 gosta.