Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I sami ste ispod prosječni.O tome govore vasi rezultati zato pssst-Paja je napisao/la:Mislim da je bilo vise dosta tolerancije vrijeme je da se rijesimo flopa Walcotta koji je ionako doveden pod pritiskom javnosti jer je Englez prilicno je limitiran i procitan, na toj poziciji Hazard ce puno vise doprinjeti, iako statistika govori da je Walcott dobar nimalo nisam impresioniran, vrijeme je da se rijesimo tih Engleskih precijenjenih igraca, jer jedini Englezi kod nas sto vrijede su Wilshare i Gibbs cujem price o nekakvim Youngovima, Bainesima, Rodwellima, Parkerima to su sve precijenjeni igraci i takvi ne mogu unaprijediti nasu igru njih engleski mediji tretiraju kao neke velemajstore a realno su kvalitetom za nekakve ispodprosjecne evropske ekiep poput Villareala ili Patetica.
E moj Paja sad si pokazao koliko zapravo veze nemaš. Ovo se nisam od tebe nadao. Dok imamo "odličan" štoperski tandem i "odličnog" Arshavina ti sereš po Walcottu. Jedan od najbržih igrača na svijetu, uz Nasrija, van Persija po meni najbolji igrač Arsenala. Wilshare je dobar, ali ima tu jos dosta da se radi. PAJA, RAZOČARAN SAM!-Paja je napisao/la:Mislim da je bilo vise dosta tolerancije vrijeme je da se rijesimo flopa Walcotta koji je ionako doveden pod pritiskom javnosti jer je Englez prilicno je limitiran i procitan, na toj poziciji Hazard ce puno vise doprinjeti, iako statistika govori da je Walcott dobar nimalo nisam impresioniran, vrijeme je da se rijesimo tih Engleskih precijenjenih igraca, jer jedini Englezi kod nas sto vrijede su Wilshare i Gibbs cujem price o nekakvim Youngovima, Bainesima, Rodwellima, Parkerima to su sve precijenjeni igraci i takvi ne mogu unaprijediti nasu igru njih engleski mediji tretiraju kao neke velemajstore a realno su kvalitetom za nekakve ispodprosjecne evropske ekiep poput Villareala ili Patetica.
Ne slazem se sa tobom Paja.Theo je pravi miljenik istinskih topnika.Momak koji ima motor u paksu i koji je u ligi prvaka osramotio kompletnu ekipu Liverpoola svojim prodorom od gola do gola i asistencijom za Adebayora-Paja je napisao/la:Mislim da je bilo vise dosta tolerancije vrijeme je da se rijesimo flopa Walcotta koji je ionako doveden pod pritiskom javnosti jer je Englez prilicno je limitiran i procitan, na toj poziciji Hazard ce puno vise doprinjeti, iako statistika govori da je Walcott dobar nimalo nisam impresioniran, vrijeme je da se rijesimo tih Engleskih precijenjenih igraca, jer jedini Englezi kod nas sto vrijede su Wilshare i Gibbs cujem price o nekakvim Youngovima, Bainesima, Rodwellima, Parkerima to su sve precijenjeni igraci i takvi ne mogu unaprijediti nasu igru njih engleski mediji tretiraju kao neke velemajstore a realno su kvalitetom za nekakve ispodprosjecne evropske ekiep poput Villareala ili Patetica.
Arshavin je ovakav kakav je doktor fudbala za nekonstantnog Walcotta kojeg smo morali dovesti pod pritiskom javnosti, koje su to kvalitete Walcotta brz i Englez je?babilonTM je napisao/la:E moj Paja sad si pokazao koliko zapravo veze nemaš. Ovo se nisam od tebe nadao. Dok imamo "odličan" štoperski tandem i "odličnog" Arshavina ti sereš po Walcottu. Jedan od najbržih igrača na svijetu, uz Nasrija, van Persija po meni najbolji igrač Arsenala. Wilshare je dobar, ali ima tu jos dosta da se radi. PAJA, RAZOČARAN SAM!-Paja je napisao/la:Mislim da je bilo vise dosta tolerancije vrijeme je da se rijesimo flopa Walcotta koji je ionako doveden pod pritiskom javnosti jer je Englez prilicno je limitiran i procitan, na toj poziciji Hazard ce puno vise doprinjeti, iako statistika govori da je Walcott dobar nimalo nisam impresioniran, vrijeme je da se rijesimo tih Engleskih precijenjenih igraca, jer jedini Englezi kod nas sto vrijede su Wilshare i Gibbs cujem price o nekakvim Youngovima, Bainesima, Rodwellima, Parkerima to su sve precijenjeni igraci i takvi ne mogu unaprijediti nasu igru njih engleski mediji tretiraju kao neke velemajstore a realno su kvalitetom za nekakve ispodprosjecne evropske ekiep poput Villareala ili Patetica.
Ide te danas-Paja je napisao/la:Onog dana kad Spanski kloc napusti Arsenal poteci ce med i mlijeko.
Da hoce bogdom povesti jos jednu spansku kruvicu.joj kako mrzim Fabregasa,ospem se kad cujem njegovo ime.-Paja je napisao/la:Onog dana kad Spanski kloc napusti Arsenal poteci ce med i mlijeko.
Arshavin bolji od Walcotta ? SMIJESNO!-Paja je napisao/la:Arshavin je ovakav kakav je doktor fudbala za nekonstantnog Walcotta kojeg smo morali dovesti pod pritiskom javnosti, koje su to kvalitete Walcotta brz i Englez je?babilonTM je napisao/la:E moj Paja sad si pokazao koliko zapravo veze nemaš. Ovo se nisam od tebe nadao. Dok imamo "odličan" štoperski tandem i "odličnog" Arshavina ti sereš po Walcottu. Jedan od najbržih igrača na svijetu, uz Nasrija, van Persija po meni najbolji igrač Arsenala. Wilshare je dobar, ali ima tu jos dosta da se radi. PAJA, RAZOČARAN SAM!-Paja je napisao/la:Mislim da je bilo vise dosta tolerancije vrijeme je da se rijesimo flopa Walcotta koji je ionako doveden pod pritiskom javnosti jer je Englez prilicno je limitiran i procitan, na toj poziciji Hazard ce puno vise doprinjeti, iako statistika govori da je Walcott dobar nimalo nisam impresioniran, vrijeme je da se rijesimo tih Engleskih precijenjenih igraca, jer jedini Englezi kod nas sto vrijede su Wilshare i Gibbs cujem price o nekakvim Youngovima, Bainesima, Rodwellima, Parkerima to su sve precijenjeni igraci i takvi ne mogu unaprijediti nasu igru njih engleski mediji tretiraju kao neke velemajstore a realno su kvalitetom za nekakve ispodprosjecne evropske ekiep poput Villareala ili Patetica.Walcott odigra dobro jednu onda ga nema nigdje 3 utakmice, i jos ciganske medije iz Engleske i njihove kolumniste nije stid prigovarati Wengeru da dovede nekog Bainesa, Younga, Parkera tri klocine i prosjecna igraca pa sa njima ni u Europa ligu ne bi usli, vrijeme je da Hazard pokaze Walcottu kako se igra ta pozicija u Arsenalu tu imas i onog Ryoa iz Feyenoorda i uz izvjesni odlazak Arshavina imas dva sjajna krila za malo para, Walcott na klupu mozda ga nekad i krene.
Kad te slusam Paja, sve kontam gledamo li isti sport. Nasa odbrana dobra?-Paja je napisao/la:Arshavin kad nije u formi bolji je od Walcotta, bas bi zelio da vidim u kojoj je to on utakmici igrac odluke bio ti meni te nabroj ja cu tebi nabrojati 10 puta vise u kojoj nista nije napravio. Odbrana kad je zdrava je dobra, golman je tu trebamo malo renovirati te krilne pozicije jer tamo osim Nasrija niko ne valja.
A Almunia i Squillaci?-Paja je napisao/la:Vermalen i Koscielni su strahobalan tandem, tu treba samo Walcotta izbaciti iz prve, Almuniu nogirati, Denilson ce otici a on i nije neki bitan faktor budimo realni, dovesti Hazarda a ako ode neki od napadaca uzeti novog i to je to, mada mi smo i ovakvi kakvi smo bili najbolji tim na svijetu ove sezone i samo sudijske greske su nas sprijecile da dodjemo do trofeja kojim nam sa pravom po nasoj dominantnoj igri pripadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.