cuj dva...heheheheĆeMa je napisao/la:imam ja dva, al mrsko mi igratNK/RK Krivaja je napisao/la:Ajde imal ko muda?

Moderator/ica: Padovan
cuj dva...heheheheĆeMa je napisao/la:imam ja dva, al mrsko mi igratNK/RK Krivaja je napisao/la:Ajde imal ko muda?
ma zavrsena prica ba, nema problema, ionako ispadam neki teski negativac, juventus indirektno sugerise u svom postu da sam neposten igrac, ne znam zasto, jel sto sam odigro svaku utakmicu od pocetka i nikad nikog nisam uvrijedio. Evo ja se sad izvinjavam za svu ovu zbrku, mozda nije ni bila potrebna, al et pokuso sam ukazat na gresku, kao sto jasko kaze, nismo se mogli nac, a kad smo se nasli forum nije radio, al nije ni vazno.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ajd nadji pola od tih 10 nek ti sve bodove moje prepisu iste sekunde.A i ako ih ima pretpostavljam da su u vremenskom razmaku od 20 minuta(onaj cetvrtak navece kad forum nije radio )dziza_23 je napisao/la:Sylar, isprico si svoju stranu price, izvuko si jedan post od 10 kojih sam ti piso, nije zbog bodova, nego stvarno sam bio razocaran kad sam vidio da si upisao 3:0 za sebe, kao mene nema, ti si me cekao, a ja tebe 2 dana cekao prije toga. A savez nam je mogao jednostavno produzit rok, kao sto moj dragi kolega ever kaze, jer ipak forum nije radio skoro cijeli jedan dan i nije se moglo igrat. Al ajde kraj price, goalgetteru ne vjerujem da cu danas moc odigrat, javit cu ti se sutra.
Europa 2dziza_23 je napisao/la:moze jarane, samo stavi podatke ovdje o sobi
hajEmir_ZENICA je napisao/la:stipe ajmo ja i ti ...
evo mene !S-Y-L-A-R je napisao/la:Ima li nekoga za prijateljsku
Veceras,mogu,eto ako tebi odgovaraFunjai je napisao/la:villa, vidim da vec dva puta danas ulazis na forum, a s obzirom da sam ti jos jutros poslao poruku, bilo bi fino da mi odgovoris...
jos sam na poslu, veceras cu van.. sutra po danu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Veceras,mogu,eto ako tebi odgovaraFunjai je napisao/la:villa, vidim da vec dva puta danas ulazis na forum, a s obzirom da sam ti jos jutros poslao poruku, bilo bi fino da mi odgovoris...
cisto sumnjam,imam sutra da radim 3 graficka,tako da cu tesko do vremena dociFunjai je napisao/la:jos sam na poslu, veceras cu van.. sutra po danu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Veceras,mogu,eto ako tebi odgovaraFunjai je napisao/la:villa, vidim da vec dva puta danas ulazis na forum, a s obzirom da sam ti jos jutros poslao poruku, bilo bi fino da mi odgovoris...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.