Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Megamon
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Megamon » 21 maj 2011, 16:40

Jel' to Musolini predsjednik Lazija ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 maj 2011, 17:16

Bilo bi extra da Lulic potpise za Lazio! Senad iza sebe ima odlicnu sezonu i bez problema moze otici u neku od liga petice! Seria A je jedna od najjacih liga na svijetu i Lulic bi tu mogao jos napredovati! sretno mu u odabiru kluba !

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 21 maj 2011, 17:20

Može li mi objasniti netko kako neki klub može biti "fašistički" ili "antifašistički"? Zar UEFA ne zabranjuje isticanje ideologije kod nogometnih klubova?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 maj 2011, 17:40

@titova-juga, Lazio nema u statutu kluba fasisticki program,niti moze biti fasisticki klub jer kao takav nije registrovan niti moze bit, ima navijace koji podrzavaju tu ideologiju, to ti je isto kao kad bi rekao da je lupam, Ingolstadt nacisticki klub jer ima navijaca koji simpatisu naciste, a bogami ni Tito kojeg ti nosis u niku je za mnoge zlocinac i diktator, tako da ne treba da zboris o nekom klubu a da ne podjes od sebe i slicno, jos ovdje na sportskom forumu, Lulic bi super prosao ako bi dosao u Lazio, da vidimo kako ce se on poslije Musica i Hasana snaci u toj ligi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2011, 17:47

Za mene je Lulic kompletniji igrac od Kolarova.Brzi,tehnicki bolji,zna nabaciti za razliku od ovog.i dobar u ''oba pravca''.
A i Kolarov je bio u Laziu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 maj 2011, 17:52

harishp je napisao/la:Za mene je Lulic kompletniji igrac od Kolarova.Brzi,tehnicki bolji,zna nabaciti za razliku od ovog.i dobar u ''oba pravca''.
A i Kolarov je bio u Laziu.
Lulic kad odigra u dobroj formi je masina, sigurno je bolji od recimo Ziglera koji ce eto zavrsit u Juventusu, po meni sam Lulic bi mogao i u Juve, ja bi ga licno uzeo, nista nije losiji od sampdorijinog lijevog beka, al eto jedan je Svicarac a drugi Bosanac
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 maj 2011, 18:06

volio bih da lulic ode u lazio, ponosan klub s navijacima koji isticu ljubav za svoju domovinu i ideale te iste, forza lulic /lazio! 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 maj 2011, 18:36

Nadamo se da ce ga uzvratna uatkmica u Rumuniji jos vise preporucit. Lazio je fin klub, taman prema njemu.

Najvecu zamjerku sam imao jer nije imao onaj "zadnji pas", tj dosta lopti je bacio u bunar. Mec u Zenici mi je okrenuo stav za 180 stepeni. Ali nista od tog nema, ako se ispostavi da se radilo o trenutnom bljesku. Zato je revans pravi test o njegovim mogucnostima. Vjerovatno ce ga i rumuni bolje pripazit.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2011, 18:48

floyd je napisao/la:Nadamo se da ce ga uzvratna uatkmica u Rumuniji jos vise preporucit. Lazio je fin klub, taman prema njemu.

Najvecu zamjerku sam imao jer nije imao onaj "zadnji pas", tj dosta lopti je bacio u bunar. Mec u Zenici mi je okrenuo stav za 180 stepeni. Ali nista od tog nema, ako se ispostavi da se radilo o trenutnom bljesku. Zato je revans pravi test o njegovim mogucnostima. Vjerovatno ce ga i rumuni bolje pripazit.
U tome i lezi poenta stavljanja Salihovica u igru.Koji moze obaviti Lulicev zadatak.Dok ovi cuvaju jednog,drugi ce da ih kara. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 maj 2011, 19:06

harishp je napisao/la:
floyd je napisao/la:Nadamo se da ce ga uzvratna uatkmica u Rumuniji jos vise preporucit. Lazio je fin klub, taman prema njemu.

U tome i lezi poenta stavljanja Salihovica u igru.Koji moze obaviti Lulicev zadatak.Dok ovi cuvaju jednog,drugi ce da ih kara. :lol:
Karanje je neminovnost
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 maj 2011, 21:25

JuveSissoko je napisao/la:@titova-juga, Lazio nema u statutu kluba fasisticki program,niti moze biti fasisticki klub jer kao takav nije registrovan niti moze bit, ima navijace koji podrzavaju tu ideologiju, to ti je isto kao kad bi rekao da je lupam, Ingolstadt nacisticki klub jer ima navijaca koji simpatisu naciste, a bogami ni Tito kojeg ti nosis u niku je za mnoge zlocinac i diktator, tako da ne treba da zboris o nekom klubu a da ne podjes od sebe i slicno, jos ovdje na sportskom forumu, Lulic bi super prosao ako bi dosao u Lazio, da vidimo kako ce se on poslije Musica i Hasana snaci u toj ligi
Recenica ti ima sve osim smisao.
Nisam ni mislio na klub vec njegove navijace, a u klubu takoder to ne negiraju.
Toliko.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 maj 2011, 01:02

Lulic 'can't wait for Lazio move'

Young Boys talent Senad Lulic is heading for Serie A. “I know there are negotiations with Lazio and it’d be a dream.”

The 25-year-old Bosnian international has been playing his football in Switzerland since 2003 with Chur, Bellinzona, Grasshopper and Young Boys.

A tall and powerful midfielder who can also play at left-back, Lulic has been compared to ex-Biancocelesti man Aleksander Kolarov.

“I know there are negotiations with Lazio, as my manager is in contact with both clubs, so these are important days,” he told the Corriere dello Sport.

“I hope the talks can be concluded as soon as possible, as I too am waiting for news. It’s like a dream.

“I would love to wear the Lazio jersey. I follow Serie A and hope Lazio will qualify for the Champions League.”
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2011, 01:06

It's nice to hear that :D :lol: .
Sretno Lula ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 maj 2011, 02:53

svaka cast Lulicu na transferu u Lazio i Seriu A! ovo je velika stvar i za BIH,jer ce imati jos jednog igraca u LP ili EL!
Lulic je protiv Rumunije bio najbolji igrac BIH,i to se ocito vec isplatilo..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 maj 2011, 08:55

Drago mi je za Lulica, definitivno je to zasluzio.
Nadao sam se Bundesligi, no i ovo je veoma dobro. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 22 maj 2011, 13:24

da li lazio preferira taktiku 3-5-2 nesto kao sto smo mi igrali kod cire ili igraju sa bekom i krilom ? zanima me na kojoj bi poziciji lulic igr'o ako je taktika npr: 4-4-2.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 maj 2011, 13:51

jasmin256 je napisao/la:da li lazio preferira taktiku 3-5-2 nesto kao sto smo mi igrali kod cire ili igraju sa bekom i krilom ? zanima me na kojoj bi poziciji lulic igr'o ako je taktika npr: 4-4-2.
Mislim da Reja preferira 3-5-2 sa ofanzivnim bekovima, sto bi Lulicu jos bolje leglo nego pozicija beka

inace, volio bih da napokon dobijemo jednog naseg u Serie A, nakon Muslimovica i Hasana, Lazio veliki klub, moguce da izbore LP, Rim sjajan grad, navijaci koji ce ga prihvatiti, mislim da nije mogao bolje izabrati

a ta prica oko navijaca i njihovog opredjeljenja, citajte malo, pa cete saznati zbog cega ustvari podignuta saka, razni simboli i ostalo zbog cega je Lazio okarakterisan kao fasisticki klub (a veze s vezom nema) :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 maj 2011, 14:06

Puma je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:da li lazio preferira taktiku 3-5-2 nesto kao sto smo mi igrali kod cire ili igraju sa bekom i krilom ? zanima me na kojoj bi poziciji lulic igr'o ako je taktika npr: 4-4-2.
Mislim da Reja preferira 3-5-2 sa ofanzivnim bekovima, sto bi Lulicu jos bolje leglo nego pozicija beka

inace, volio bih da napokon dobijemo jednog naseg u Serie A, nakon Muslimovica i Hasana, Lazio veliki klub, moguce da izbore LP, Rim sjajan grad, navijaci koji ce ga prihvatiti, mislim da nije mogao bolje izabrati

a ta prica oko navijaca i njihovog opredjeljenja, citajte malo, pa cete saznati zbog cega ustvari podignuta saka, razni simboli i ostalo zbog cega je Lazio okarakterisan kao fasisticki klub (a veze s vezom nema) :D
Tačno, to je njegova taktika od početka trenerske karijere. U Hajduku je s istom postavkom igrao. Usput, Reja je praktički prodao Pandžu, do njegovog dolaska bio je betoniran za klupu.

Ma nećemo se lagati, Lazio ima određen broj navijača koji furaju fašizam. Njihov broj i nije nezamariv. Ali, dobar broj njih ustvari i nisu ibjeđeni fašisti, oni iz Musolinijevog doba, nego je to haman pitanje folklora. Ali da su svi navijači Lazia simpatizeri fašizma, to nije tačno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 22 maj 2011, 16:33

4 miliona eura nudi Lacio za Senada, nezvanicno.., Lacio nije sam, ima jos dva-tri interesenta iz lige 5.
Dosta je bilo CH fudbala, vreme je da Senad ode dalje u karijeri, zasluzuje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 maj 2011, 17:11

4 miliona eura,Ista cifra je bila i za Dzeku,kad je prelazio iz Teplica u Vukove. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921, Lavcina, Semrush [Bot] i 44 gosta.