Bosanske piramide

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Bosanske piramide

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 maj 2011, 15:47

dubrava je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:ovakvih brda u bosni ima oko stotinjak :D koliko sam puta dok sam išao busem kroz prozor govorio, en piramida, en još jedna piramida :D a klinac piramida, obično drvo! :D
Uze mi riječ iz usta. ima jedna piramida pored Zenice, brdo Vepar, pa jedna il dvi oko Jajca, pa sam se jedne nagledao u okolici Žepča itd itd...
Ove nazovi piramide i ti njihovi kvazi istrazivaci su samo uvreda za ljudski razum, nista drugo. Naravno da bi svatko volio da ih ima i da postoje, ali bojim se da toga nema...
sigurno su ta brda isto udaljena jedno od drugog,sigurno njihove strane odgovaraju stranama svijeta :roll:
Rođen s tobom da budem

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 maj 2011, 15:55

MPORTANT !!! Nadjena kamena tabla u Piramidi Sunca sa sljedecim tekstom :' ...a unuku Keopsu ostavljam vikendicu na obali Nila..." :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2011, 16:08

Faraon iz Visokog je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:ovakvih brda u bosni ima oko stotinjak :D koliko sam puta dok sam išao busem kroz prozor govorio, en piramida, en još jedna piramida :D a klinac piramida, obično drvo! :D
Uze mi riječ iz usta. ima jedna piramida pored Zenice, brdo Vepar, pa jedna il dvi oko Jajca, pa sam se jedne nagledao u okolici Žepča itd itd...
Ove nazovi piramide i ti njihovi kvazi istrazivaci su samo uvreda za ljudski razum, nista drugo. Naravno da bi svatko volio da ih ima i da postoje, ali bojim se da toga nema...
sigurno su ta brda isto udaljena jedno od drugog,sigurno njihove strane odgovaraju stranama svijeta :roll:
slika

Vepar, kraj Zenice..Ko što ti velim, ovakvih brda po Bosni ima jos desetak..
kakve veze ima udaljenost?! Pa na jednoj lokaciji moze biti jedna "piramida", da nije ovisna o drugima, npr. u Kambodži.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 16:10

ima u nas jedno brdo, zove se Crni Vrh....jednom su dolazili neki naucnici, valjda su htjeli malo pogledati....misle da je mozda piramida....al fakat lici na piramidu

btw, ne salim se

ako ne vjerujete, pitajte kivija
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 21 maj 2011, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 maj 2011, 16:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
slika

kakve veze ima udaljenost?! Pa na jednoj lokaciji moze biti jedna "piramida", da nije ovisna o drugima, npr. u Kambodži.[/quote]

PIRAMIDA!!!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2011, 16:11

dubrava je napisao/la: slika

kakve veze ima udaljenost?! Pa na jednoj lokaciji moze biti jedna "piramida", da nije ovisna o drugima, npr. u Kambodži.
I ovo tebi lici na piramidu? :o :shock:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 maj 2011, 16:12

KOd ove tri u Visokom vrhovi su vazdusnom linijom udaljeni 365 metara

btw vidis li vrh ovog brda :D
slika
Rođen s tobom da budem

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2011, 16:17

Bilal je napisao/la:

Isto ko što Semiru "ono" sliči u Visokom!

p.s. Apsolutno da sliči !!!!!! Samo još nisam na čisto kojim božanskmi imenom da je nazovem!! :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2011, 16:20

Faraon iz Visokog je napisao/la: btw vidis li vrh ovog brda :D
Nisu imali dovoljno materijala za dovršetak piramide :mrgreen: :mrgreen:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2011, 16:22

dubrava je napisao/la:
Bilal je napisao/la:

p.s. Apsolutno da sliči !!!!!! Samo još nisam na čisto kojim božanskmi imenom da je nazovem!! :mrgreen:
:shock: :shock: :shock: :shock:
Pogledaj po ovome putu sa lijeve strane. Jeli to, po tebi, ravna strana? Pogledaj vrh. Koliko ima spiceva na vrhu tog brda? Pogledaj sta vidis okolo? Sve sama brda. U visokom imas na ravnici brdo piramidalnog oblika, a ovo sto si ti postavio ni po cemu ne podsjeca na piramidu.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 maj 2011, 16:24

dubrava je napisao/la:
Bilal je napisao/la:

:shock: :shock: :shock: :shock:
Pogledaj po ovome putu sa lijeve strane. Jeli to, po tebi, ravna strana? Pogledaj vrh. Koliko ima spiceva na vrhu tog brda? Pogledaj sta vidis okolo? Sve sama brda. U visokom imas na ravnici brdo piramidalnog oblika, a ovo sto si ti postavio ni po cemu ne podsjeca na piramidu.[/quote]

ali kad bi se otkopalo brdo,ko zna šta bi se pojavilo,zar samo u visokom može biti piramida?

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 21 maj 2011, 17:12

Pa brate dragi, ako ti je toliko krivo sto u Visokom imaju piramide, a u mjestu gdje ti zivis nemaju, onda fino lijepo odes do trafike, kupis oglase i nadjes da se prodaje neka parcela, neki komad zemlje u Visokom i nazoves i kupis...i pozuri dok se nije rasprodalo i dok cijena nije skocila.... :D :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 maj 2011, 17:37

kdn@ samo Visoko,nemoze nigdje drugo :P
Rođen s tobom da budem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2011, 17:49

'ercegovačka piramida...tj. Stolačka... 8-)

slika

:mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 maj 2011, 18:30

mandraX je napisao/la:'ercegovačka piramida...tj. Stolačka... 8-)

slika

ja nista ne vidim na toj slici,brdo i drvo :roll:
Rođen s tobom da budem

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2011, 18:46

mandraX je napisao/la:'ercegovačka piramida...tj. Stolačka... 8-)

slika

Nista se ti ne brini. Ne treba nama piramida. Mi imamo Troju. :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 maj 2011, 19:09

adis.p je napisao/la:Pa brate dragi, ako ti je toliko krivo sto u Visokom imaju piramide, a u mjestu gdje ti zivis nemaju, onda fino lijepo odes do trafike, kupis oglase i nadjes da se prodaje neka parcela, neki komad zemlje u Visokom i nazoves i kupis...i pozuri dok se nije rasprodalo i dok cijena nije skocila.... :D :D :D

pogrešno si shvatio,nije meni krivo što možda u visokom postoje piramide,nego samo kažem zašto bi samo tu postojale piramide,zašto ne i u drugim gradovima?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2011, 19:19

Yebem ti zivot,ubise se ljudi da dokazu da nije piramida,i jos prilazu kao argumente slike nekih planincina iz neke vukoyebine i tvrde da je to isto kao ono u Visokom :roll: :roll: :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 maj 2011, 19:20

Tribalian je napisao/la:Yebem ti zivot,ubise se ljudi da dokazu da nije piramida,i jos prilazu kao argumente slike nekih planincina iz neke vukoyebine i tvrde da je to isto kao ono u Visokom :roll: :roll: :roll:

a u visokom je šta?

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 maj 2011, 19:21

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Yebem ti zivot,ubise se ljudi da dokazu da nije piramida,i jos prilazu kao argumente slike nekih planincina iz neke vukoyebine i tvrde da je to isto kao ono u Visokom :roll: :roll: :roll:

a u visokom je šta?
jesil ti poremecen il sta :idea:
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.