Završnica prvenstva BiH: ko ide u Evropu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Crni gavran
Kontakt:

Re: Završnica prvenstva BiH: ko ide u Evropu?

Post Postao/la Crni gavran » 20 maj 2011, 21:48

CoDe je napisao/la:ČELIK UZIMA 100 % KUP !
Jarane ako se to desi od mene ti je jagnje ;)
slika
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 20 maj 2011, 23:59

Borac, sada je već sigurno, ide u 2. pretkolo i tu nema skoro nikakve šanse da prođe.
željezničari najvjerovatnije idu u 2. pretkolo gdje bi trebali biti nosioci, a onda bi mogli i do nekog iznenađenja i play-offa. Sarajevo, nadam se, ide u 1. pretkolo jer će svakako biti 100% nosioc i u 1. i u 2. pretkolu, tako da bi do 3. pretkola trebao biti lagan zadatak ,a to su 3 domaće tekme i od uefe min. 180 000 eura ... Dalji prolazak teško, ali je uz dobar žrijeb itekako moguć.
Za posljednju ekipu se iskreno nadam da će to biti Čelik. Prvo jer bi omogućili igranje Sarajevu u 1. pretkolu, drugo jer listica ne bi vidjela Evrope i trece jer eto slucajno igraju u kupu protiv jednog meni mrskog kluba :mrgreen:
Kako god, Čelik ili lištica, ispadanje u 2.pretkolu im je zagarantovano :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 maj 2011, 00:03

dzenan01 je napisao/la:Borac, sada je već sigurno, ide u 2. pretkolo i tu nema skoro nikakve šanse da prođe.
željezničari najvjerovatnije idu u 2. pretkolo gdje bi trebali biti nosioci, a onda bi mogli i do nekog iznenađenja i play-offa. Sarajevo, nadam se, ide u 1. pretkolo jer će svakako biti 100% nosioc i u 1. i u 2. pretkolu, tako da bi do 3. pretkola trebao biti lagan zadatak ,a to su 3 domaće tekme i od uefe min. 180 000 eura ... Dalji prolazak teško, ali je uz dobar žrijeb itekako moguć.
Za posljednju ekipu se iskreno nadam da će to biti Čelik. Prvo jer bi omogućili igranje Sarajevu u 1. pretkolu, drugo jer listica ne bi vidjela Evrope i trece jer eto slucajno igraju u kupu protiv jednog meni mrskog kluba :mrgreen:
Kako god, Čelik ili lištica, ispadanje u 2.pretkolu im je zagarantovano :roll:
mislim da zeljo ne moze biti nosioc u drugom pretkolu lige eufa...imaju samo drzavni koef. i nesto sto su zaradili zadnjim izlaskom u europu .... sarajevo ima puno bolji i mi smo nosioci u prvom 100% a u drugom 70%..

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 maj 2011, 00:08

Banuje li admin ove što iskrivljuju imena gradova, ili ću i ja početi s raznim pašalucima?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 maj 2011, 00:20

Barney Stinson je napisao/la:E da mi je docekati da Rosas napise post sa vise od jedne recenice.. :D :D

A ne znam, biti ce zajebano.. Željo će juriti po kup, lani ga izgubili u finalu, ove godine slave 90 god. i to je dodatni motiv.. S druge strane Čelik.. Čelik i Zenica su željni Europe, i dati ce vise od svog maksimuma.. Tako da ocekujem dosta yebenu utakmicu sa puno puno nervoze.. A onda tu je moj Široki.. Realno gledajuci dok je Istuk bio trener nismo ni zasluzili tu Europu.. Ali odkad je Baka dosao igramo dosta dobro, samo jedan poraz(ovaj od Sarajeva) i naravno da se nadamo Europi.. Yebeno je kad odlucujes o nekome drugome, ali eto Željo ima prednost i nadam se da ce je ocuvati..
bit ce bit ce
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 maj 2011, 03:03

Vidim da svi daju najveće šanse Željezničaru u Evropi, ali ne znam baš...

Široki i Sarajevo imaju mnogo veće iskustvo u Evropi ali pitanje šta će uopšte biti sa Sarajevom ne pratim kako sad stvari stoje ali bio je neki raspad sistema, da li će se to prevazići. Ne razumijem kako možeš priželjkivati da ti klub igra 1. pretkolo, naravno da je tamo nosilac ali šta ti to znači??? Moraće početi pripreme ranije nego ostali, koeficijent dobiješ isti bez obzira da li krenuo od drugog ili prošao prvo, posjeta će biti minimalna jer je ljeto i još neatraktivan protivnik... Željezničar imao super teškog protivnika, ove god. možda dobiju bolji žrijeb ali mi nekako ekipa ne liči ni blizo na onu prošlogodišnju. Mnogo šta tu fali i navijači su daleko od najboljih izdanja i svašta nešto, ako se nešto ne promjeni, neka pojačanja, nemaju mnogo šanse. A možda i na klupi neko osvježenje :D
Borac, istina koga god dobijemo ja mislim da nemamo pravo reći da smo favorit. Prošle god. previše bojažljivo i stegnuto ušli iz ove lige u Evropu i promašili neke šanse u gostima ali najviše čuvali svoj gol misleći da će na domaćem sve samo da se riješi a onda ovdje nismo čestito centra mogli preći ... Sve u svemu ako bi protivnik bio sa malim koeficijentom i ako dovedemo ozbiljnog trenera i bar 3 prava pojačanja na deficitarnim pozicijama, obavezno i napadača i po mogućnosti da ostane Maleta i Avduka, možda da bi mogli proći, odnosno rastu nam šanse, i tako obezbijediti najmanje još 4 evropske utakmice što bi bilo genijalno.
Čelik ako ode, nema nekih većih šansi, mada opet sve zavisi od žrijeba.
I od mene srećno svima! I naravno ne treba skloniti s uma da je Evropa nešto sasvim drugo od ove lige i da ko visoko poleti može baš bolno pasti

Srdjan_BL
Kontakt:

Post Postao/la Srdjan_BL » 21 maj 2011, 03:35

Crni gavran je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:U Europi ide Borac, Željo, Sarajevo i Široki/Čelik. Željo najvjerovatnije uzima kup ( prošle godine smo ga zijanili, ove nećemo ) . Biće zanimljivo, Željo nosioc u 2. pretkolu, bar kako sam ja čuo. Široki standardan u Europi, prošle sezone im malo falilo da izbace jaku Austriju. Borac nije imao sreće protiv Lozane, koja je dostigla do grupne faze. Sarajevo pauziralo prošlu sezonu u Europi. Najvjerovatnije će proći prvo pretkolo, a šta će dalje biti, zavisi od situacije u klubu. Željo ako bude nosioc i ako se adekvatno pojača, može daleko dogurati, čak možda i do Play-offa. Ali nama je najvažnije što smo i ove sezone izborili Europu ;) . A ako Čelik uzme kup ( čisto sumnjam ), biće im prvi nastup u Europi, izuzimajući Inter-toto kup. Ja mislim da Čelik ne bi nešto specijalno učinio, najviše zbog neiskustva. Ali takvi su svi naši klubovi. Nadam se odličnoj igri svih klubova u Europi i da povećamo koeficijent i preskočimo 2-3 zemlje na UEFA-inoj listi ;)
To je sve hipoteteticki. zavisi ko ce hoga izvuci. Zeljo npr. odmah naleti na Hapoela i zijani normala. Siroki je bio nadomak istorijskog uspjeha protiv becke Austrije, Zrinjski nije imao dovoljno snage protiv Odensea, Borca izbaci svicarski drugoligas, mi ako osvojimo KUp svasta moze biti, pukli smo Denizlija dva puta, od Genta jedva ispali, to su rezultati za respekt, ali eto opet izgubili od jadnog Grblja(pa bolje da nismo ni izasli u Evropu). Ako ostane ova ekipa na okupu uz dva tri dobra pojacanja, ko zna kako bi Celik predstavio B i H. Sigurno da ni jedan od ovih bh klubova nema neku snagu za neki ozbiljnji prestiz u Evropi, budimo realni
Pomislice ljudi neki levatski tim,reci puno ime... Lozana je inace usla u grupnu fazu lige evrope pa zasluzuje :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 maj 2011, 14:53

Crni gavran je napisao/la:
CoDe je napisao/la:ČELIK UZIMA 100 % KUP !
Jarane ako se to desi od mene ti je jagnje ;)
slika
Ma pusti utakmice, dobro ovo janje, mmmmmmmmmm voda niz usta teče, jest ukusno braćo mila, mašala nema šta... da se čovjek prvo dobro najede...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2011, 15:49

Moje mišljenje, na temelju prehodnih sezona, je da bi Sarajevo i Široki najbolje predstavljali, kako svoj klub, tako i grad, i na kraju krajeva, zemlju. Imaju iskustva igranja u Europi i da se mene pita, njima bih svake godine omogućio igranje u Europi. Da se razumijemo, nisam simpatizer ni jedna od ta dva kluba :D
I Širokom i Sarajevu uvijek ona zera fali da prođu dodatnu barijeru. Igraju momački, bez imalo precijenjivanja protivnika, bez spuštanja gaća i to je za pohvalu. Samo da se riješe nekih dječjih bolesti u obrani.
Za Borac, ukoliko ne bude nositelj, čisto sumnjam da će proci to jedno pretkolo. Nekako su mi oni slab materijal.
Željo bi mogao proći jedno kolo, a za dalje bi vec teže išlo.

Samo,što se tiče ovosezonskih putnika za Europu, ne bih tako lako otpisivao Čelik. Kolko se sjećam, samo je jedan gol minusa ;) Uh, šta bih dao da mogu opet doživjeti Gent i Genclerbirgili. Kad se samo sjetim, suza krene, zamirisu uspomene...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 maj 2011, 15:55

dubrava je napisao/la:Moje mišljenje, na temelju prehodnih sezona, je da bi Sarajevo i Široki najbolje predstavljali, kako svoj klub, tako i grad, i na kraju krajeva, zemlju. Imaju iskustva igranja u Europi i da se mene pita, njima bih svake godine omogućio igranje u Europi. Da se razumijemo, nisam simpatizer ni jedna od ta dva kluba :D
I Širokom i Sarajevu uvijek ona zera fali da prođu dodatnu barijeru. Igraju momački, bez imalo precijenjivanja protivnika, bez spuštanja gaća i to je za pohvalu. Samo da se riješe nekih dječjih bolesti u obrani.
Za Borac, ukoliko ne bude nositelj, čisto sumnjam da će proci to jedno pretkolo. Nekako su mi oni slab materijal.

Samo,što se tiče ovosezonskih putnika za Europu, ne bih tako lako otpisivao Čelik. Kolko se sjećam, samo je jedan gol minusa ;) Uh, šta bih dao da mogu opet doživjeti Gent i Genclerbirgili. Kad se samo sjetim, suza krene, zamirisu uspomene...
....samo bih ovdje ispravio Denizlispor....nista Dubrava poslije srijede se spremaj na novu posjetu Zenici na utkamicu u UEFA Euroligi....
Nema vise :P

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2011, 16:01

flash je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Moje mišljenje, na temelju prehodnih sezona, je da bi Sarajevo i Široki najbolje predstavljali, kako svoj klub, tako i grad, i na kraju krajeva, zemlju. Imaju iskustva igranja u Europi i da se mene pita, njima bih svake godine omogućio igranje u Europi. Da se razumijemo, nisam simpatizer ni jedna od ta dva kluba :D

....samo bih ovdje ispravio Denizlispor....nista Dubrava poslije srijede se spremaj na novu posjetu Zenici na utkamicu u UEFA Euroligi....
A da, dobro si, ne znam što mi je bio u glavi Zekin Genclergibili :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 21 maj 2011, 16:03

flash je napisao/la:

kad se samo sjetim ja klinjo od nekih 12 kuka sa starim na zapadu historiska pobjeda protiv genta, stadion sav crveno-crn, baklji 8956231489 komada i poznato klanjanje keme hafizovica pred sve 4 tribine....
NEPROCJENJIVO 8-) 8-) 8-)
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 maj 2011, 16:51

http://www.fudbalske-lige.com/B_i_H-2.aspx

....ako uzmemo kup krecemo iz 2. kola kvalifikacija.....

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 21 maj 2011, 17:23

davno sam napisao da ce u europu ici BORAC, ŽELJEZNIČAR, SARAJEVO I ŠIROKI. mnogi su tada kao putnike u europu stavljali, rudar, olimpic, travnik :lol: ...

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 21 maj 2011, 17:35

po meni bi bilo najbolje da u europu idu borac, željo, sarajevo,(svi su sigurni) i široki kao četvrti putnik a evo i nekih mojih razloga i zašto čelik ne bi trebao ići
BORAC
borac je lani igrao el prvi put i nije se dobro prove ove godine su prvaci i teško se mogu nadati bilo kakvom većem rezultatu jer će ih odmah zapasti jake europski klubovi a ako ih i sreća posluži šanse za uspjeh biće im 50:50 a oni nemaju veliko iskustvo igranja europskih natjecanja također pitanje je dali će sačuvati sadašnji kadar i hoće li se pojačavati sve to će itekako utjecati na rezultat borca ali ne vjerujem da mogu učiniti nešto više iako se u nogometu nikad ne zna
ŽELJO
pa igračkom kadru slabi su nego lani ali u 2 kolu el su nosioci i ima će sigurno prilično lak posao iako ni to ne mora značiti pitanje je samo hoće li im se osmjehnuti sreća u 3 kolu pa da i njega (pokušaju) prođu mislim da bi uz nekoliko kvalitetnih pojačanja i ostanak osima na klupi imali velike šanse za prolaz 3 kola uz uvjet da ih sreća pomiluje a onda ko zna sve je moguće ali male su ima šanse za grupnu fazu iako uvijek postoji nada
SARAJEVO
imaju dosta problema u klubu i veliko je pitanje u kakvom će sastavu dočekati ljeto i sa kakvim problemima lako je moguće da stanje bude puno gore nego sad imaju dosta iskustva što se tiče europskih kupova i vjerujem da bi mogli napraviti dobar rezultat ako bi imali kvalitetnu potporu vodstva kluba koje je zbilja loše mnogo je čimbenika koji će kreirati njihov ovogodišnji "eu izlet"
ŠIROKI
momčad koja igra stalno u europi ima iskustvo i lani je malo nedostajalo da prođu austriju imaju sve uvjete za dobar rezultat ove godine klub je stabilan ima dobru upravu i kvalitetnog trenera (sada) a vjerujem da uz 2-3 pojačanja i wagnera šilića zakarića ..... i ostale igrače mogu daleko dogurati i ostvariti "velik" rezultat mora se i njima jednom poklopiti
ČELIK
nema iskustvo igranja europe i uz to imaju najloši kof. tako da bi njihova avantura u europi brzo završila a i nemaju bog zna kakvu ekipu pa gube od drine koju svi nabijaju kao kantu i ne vjerujem da bi njihova uprava uopće dovela neko "zvučno" pojačanje s toga bolje da ostanu kući
OPĆENITI SUD
i ove godine bih klubovi neće se "na igrati" u europi iako bi bar 2 pa i 3 kluba mogli u 3 kolo a sportski je se nadati da će jedan od njih ući u grupnu fazu iako će to biti izuzetno teško nadam se da će dobro odigrati i pokazati da i bih klubovi znaju igrati nogomet i tako na najbolji način predstaviti svoj grad i zemlju pa neka im je sa srećom svima koji izbore europu i da u noj što dulje ostanu :mrgreen:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 maj 2011, 17:48

Crveni Barun je napisao/la:po meni bi bilo najbolje da u europu idu borac, željo, sarajevo,(svi su sigurni) i široki kao četvrti putnik a evo i nekih mojih razloga i zašto čelik ne bi trebao ići
BORAC
borac je lani igrao el prvi put i nije se dobro prove ove godine su prvaci i teško se mogu nadati bilo kakvom većem rezultatu jer će ih odmah zapasti jake europski klubovi a ako ih i sreća posluži šanse za uspjeh biće im 50:50 a oni nemaju veliko iskustvo igranja europskih natjecanja također pitanje je dali će sačuvati sadašnji kadar i hoće li se pojačavati sve to će itekako utjecati na rezultat borca ali ne vjerujem da mogu učiniti nešto više iako se u nogometu nikad ne zna
ŽELJO
pa igračkom kadru slabi su nego lani ali u 2 kolu el su nosioci i ima će sigurno prilično lak posao iako ni to ne mora značiti pitanje je samo hoće li im se osmjehnuti sreća u 3 kolu pa da i njega (pokušaju) prođu mislim da bi uz nekoliko kvalitetnih pojačanja i ostanak osima na klupi imali velike šanse za prolaz 3 kola uz uvjet da ih sreća pomiluje a onda ko zna sve je moguće ali male su ima šanse za grupnu fazu iako uvijek postoji nada
SARAJEVO
imaju dosta problema u klubu i veliko je pitanje u kakvom će sastavu dočekati ljeto i sa kakvim problemima lako je moguće da stanje bude puno gore nego sad imaju dosta iskustva što se tiče europskih kupova i vjerujem da bi mogli napraviti dobar rezultat ako bi imali kvalitetnu potporu vodstva kluba koje je zbilja loše mnogo je čimbenika koji će kreirati njihov ovogodišnji "eu izlet"
ŠIROKI
momčad koja igra stalno u europi ima iskustvo i lani je malo nedostajalo da prođu austriju imaju sve uvjete za dobar rezultat ove godine klub je stabilan ima dobru upravu i kvalitetnog trenera (sada) a vjerujem da uz 2-3 pojačanja i wagnera šilića zakarića ..... i ostale igrače mogu daleko dogurati i ostvariti "velik" rezultat mora se i njima jednom poklopiti
ČELIK
nema iskustvo igranja europe i uz to imaju najloši kof. tako da bi njihova avantura u europi brzo završila a i nemaju bog zna kakvu ekipu pa gube od drine koju svi nabijaju kao kantu i ne vjerujem da bi njihova uprava uopće dovela neko "zvučno" pojačanje s toga bolje da ostanu kući
OPĆENITI SUD
i ove godine bih klubovi neće se "na igrati" u europi iako bi bar 2 pa i 3 kluba mogli u 3 kolo a sportski je se nadati da će jedan od njih ući u grupnu fazu iako će to biti izuzetno teško nadam se da će dobro odigrati i pokazati da i bih klubovi znaju igrati nogomet i tako na najbolji način predstaviti svoj grad i zemlju pa neka im je sa srećom svima koji izbore europu i da u noj što dulje ostanu :mrgreen:
....mislim da ces ti ostati kuci dok ja budem na Bilinom gledao UEFA ligu.....jos uvijek smo jedini tim iz BiH koji je zabio 5 golova na strani ekipi iz jedne jace lige(Denizlispor-Čelik 3:5)...malo razmisli ko nas bruka pa pisi ko bi stvarno trebao da ostane kuci....

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 maj 2011, 17:48

Dejan, BL je napisao/la:Vidim da svi daju najveće šanse Željezničaru u Evropi, ali ne znam baš...

Široki i Sarajevo imaju mnogo veće iskustvo u Evropi ali pitanje šta će uopšte biti sa Sarajevom ne pratim kako sad stvari stoje ali bio je neki raspad sistema, da li će se to prevazići. Ne razumijem kako možeš priželjkivati da ti klub igra 1. pretkolo, naravno da je tamo nosilac ali šta ti to znači??? Moraće početi pripreme ranije nego ostali, koeficijent dobiješ isti bez obzira da li krenuo od drugog ili prošao prvo, posjeta će biti minimalna jer je ljeto i još neatraktivan protivnik... Željezničar imao super teškog protivnika, ove god. možda dobiju bolji žrijeb ali mi nekako ekipa ne liči ni blizo na onu prošlogodišnju. Mnogo šta tu fali i navijači su daleko od najboljih izdanja i svašta nešto, ako se nešto ne promjeni, neka pojačanja, nemaju mnogo šanse. A možda i na klupi neko osvježenje :D
Borac, istina koga god dobijemo ja mislim da nemamo pravo reći da smo favorit. Prošle god. previše bojažljivo i stegnuto ušli iz ove lige u Evropu i promašili neke šanse u gostima ali najviše čuvali svoj gol misleći da će na domaćem sve samo da se riješi a onda ovdje nismo čestito centra mogli preći ... Sve u svemu ako bi protivnik bio sa malim koeficijentom i ako dovedemo ozbiljnog trenera i bar 3 prava pojačanja na deficitarnim pozicijama, obavezno i napadača i po mogućnosti da ostane Maleta i Avduka, možda da bi mogli proći, odnosno rastu nam šanse, i tako obezbijediti najmanje još 4 evropske utakmice što bi bilo genijalno.
Čelik ako ode, nema nekih većih šansi, mada opet sve zavisi od žrijeba.
I od mene srećno svima! I naravno ne treba skloniti s uma da je Evropa nešto sasvim drugo od ove lige i da ko visoko poleti može baš bolno pasti
Znači to da ćeš dobiti veoma slabog protivnika, a i kao takav će privući min. 8 000 gledalaca + 90 000 eura od UEFE + sponzori ...
Zbog toga što je ljeto, posjeta će biti mnogo veća ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 21 maj 2011, 18:13

flash je napisao/la:
Crveni Barun je napisao/la:po meni bi bilo najbolje da u europu idu borac, željo, sarajevo,(svi su sigurni) i široki kao četvrti putnik a evo i nekih mojih razloga i zašto čelik ne bi trebao ići
BORAC
ŽELJO
SARAJEVO
ŠIROKI
ČELIK
OPĆENITI SUD
....mislim da ces ti ostati kuci dok ja budem na Bilinom gledao UEFA ligu.....jos uvijek smo jedini tim iz BiH koji je zabio 5 golova na strani ekipi iz jedne jace lige(Denizlispor-Čelik 3:5)...malo razmisli ko nas bruka pa pisi ko bi stvarno trebao da ostane kuci....
ja ne "navijam" za široki
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 maj 2011, 18:24

@crveni barun

...nisam ni rekao da navijas...samo realno mislim da ces biti kuci dok ja budem gledao tekmu....mi mozda nismo igrali puno utakmica u Evropi ali osim Grblja fakticki mi i nemamo neki veci kiks....tako da bez argumenata govoris o nasem iskustvu u Evropi.....i prije u Jugi mozda nismo imali neke bajne plasmane ali smo pobjedjivali redom Slaviju iz Praga,Setubal,Cataniu,Fiorentinu,MTK.....i izbacivali ih u direktnim duelima....

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.