FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Sve u svemu nadam se da će ovo biti istina što se piše po raznim novinama i portalima. Evidentno je da nova promjena u savezu mora uticati i na ligu. Očekujem sutra pobjedu i nadam se fer navijanju sa obje strane iako ne znam da li će gosti uopšte i doći ali ja ih očekujem.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- Megamon
- Kontakt:
B o X je napisao/la:Sve u svemu nadam se da će ovo biti istina što se piše po raznim novinama i portalima. Evidentno je da nova promjena u savezu mora uticati i na ligu. Očekujem sutra pobjedu i nadam se fer navijanju sa obje strane iako ne znam da li će gosti uopšte i doći ali ja ih očekujem.

Naravno da dolaze Horde.Pa nisu Horde skripari i vukovi da ne izlaze iz svoje opstine.
Toliko od mene za danas,cujemo se sutra nakon utakmice.Nadam se da cu imati argumenata da vas podhebavam.Nek bolji pobijedi,a i sami znate ko je kvalitetnija ekipa.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- zvornicki klan
- Kontakt:
' ' $ & " се пресерават.
% ? " - ",$ $ " " ? & % " ? " $ нас ? " гурају " $ " ? " " ". С $ стране ? ' " $ пута $ $,а ? ' " ".
% ? " - ",$ $ " " ? & % " ? " $ нас ? " гурају " $ " ? " " ". С $ стране ? ' " $ пута $ $,а ? ' " ".

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Škripari su bili u Sarajevu,protiv Želje!!!Bili su u Skenderiji protiv Bosne,bili protiv Veleza....Kako bih ti nesto rekao za vase navijače al ban cu dobiti!!!Sretno Drini!!!Megamon je napisao/la:B o X je napisao/la:Sve u svemu nadam se da će ovo biti istina što se piše po raznim novinama i portalima. Evidentno je da nova promjena u savezu mora uticati i na ligu. Očekujem sutra pobjedu i nadam se fer navijanju sa obje strane iako ne znam da li će gosti uopšte i doći ali ja ih očekujem.![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da dolaze Horde.Pa nisu Horde skripari i vukovi da ne izlaze iz svoje opstine.
Toliko od mene za danas,cujemo se sutra nakon utakmice.Nadam se da cu imati argumenata da vas podhebavam.Nek bolji pobijedi,a i sami znate ko je kvalitetnija ekipa.
U suštini ja znam da će te biti, samo pitanje je koliko ćete zaista biti to vi, jer će to biti sve oni ljudi iz Zvornika tj. sa Kule, Diviča, Kozluka... Njima je preče da pobjedi ili napreduje neki klub iz drugog entiteta nego njihov vlastiti klub ili grad, samo što je izgleda u ovom slučaju njima to oprošteno a Srbima iz Zvornika nije zbog njihovog opredjeljenja da navijaju za Zvezdu ili Partizan.Megamon je napisao/la:B o X je napisao/la:Sve u svemu nadam se da će ovo biti istina što se piše po raznim novinama i portalima. Evidentno je da nova promjena u savezu mora uticati i na ligu. Očekujem sutra pobjedu i nadam se fer navijanju sa obje strane iako ne znam da li će gosti uopšte i doći ali ja ih očekujem.![]()
![]()
![]()
![]()
Сретно сутра $,$ се $ - " ",? сте &,& паре вас зезају & ' " ".
$ се $ - у " узет & $ " & $ $ $ $ РС % $ ' у ?.
Сретно.
Сретно.
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!
B o X je napisao/la:U suštini ja znam da će te biti, samo pitanje je koliko ćete zaista biti to vi, jer će to biti sve oni ljudi iz Zvornika tj. sa Kule, Diviča, Kozluka... Njima je preče da pobjedi ili napreduje neki klub iz drugog entiteta nego njihov vlastiti klub ili grad, samo što je izgleda u ovom slučaju njima to oprošteno a Srbima iz Zvornika nije zbog njihovog opredjeljenja da navijaju za Zvezdu ili Partizan.Megamon je napisao/la:B o X je napisao/la:Sve u svemu nadam se da će ovo biti istina što se piše po raznim novinama i portalima. Evidentno je da nova promjena u savezu mora uticati i na ligu. Očekujem sutra pobjedu i nadam se fer navijanju sa obje strane iako ne znam da li će gosti uopšte i doći ali ja ih očekujem.![]()
![]()
![]()
![]()

Genius, outrageous, the best ever! RF!
$ се,...' "....а $ сезоне..." /...све...& се $,' $ ' $...lesinarDV je napisao/la:Сретно сутра $,$ се $ - " ",? сте &,& паре вас зезају & ' " ".
Сретно.

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
ComyZV je napisao/la:$ се,...' "....а $ сезоне..." /...све...& се $,' $ ' $...lesinarDV je napisao/la:Сретно сутра $,$ се $ - " ",? сте &,& паре вас зезају & ' " ".
Сретно.
$ срца ' то ?. Ја $ не $ по ?,- јесу ? ? " $,& " ? не на основу " - на основу " " ? $ $ ' ' " " групе " " " ? су ? тај ? " је " $.& - сутра " $ се $ - на & све ово " & & те $ - " " " су све ове $ отворено ? не $ ".
" & ? $ " са овог ' се ? $ је " $ $,стога " " & се " ? & опстаје,$ је " $ $ оно % ?,тј. " " " ? се " са " " " ?.

& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ $ $ " " ја " % је ? 6-0 " " & ја се $.
$ " у " сте нас ?,? % то ",$ " по ' ? ? " $ нас " & $ / $ не $ $ $.- $ " & $ су " " ? " са $ - " ? те $ су ? јер је " " хаос.Ове $ $ су $ % $ " то % " " за ? " ? " не ' ".Стога ? сте " " ? " ? & сте ? ' & за то " $ $." " ? % $ " " " ? & " " " ?.
$ " у " сте нас ?,? % то ",$ " по ' ? ? " $ нас " & $ / $ не $ $ $.- $ " & $ су " " ? " са $ - " ? те $ су ? јер је " " хаос.Ове $ $ су $ % $ " то % " " за ? " ? " не ' ".Стога ? сте " " ? " ? & сте ? ' & за то " $ $." " ? % $ " " " ? & " " " ?.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Kakve politicke opcije da li si ti normalan,sve sto zaradimo je od clanskih ili od prodaje nasih artikala.zvornicki klan je napisao/la:' ' $ & " се пресерават.
Drago je meni kada i manje sredine imaju organizovanu navijačku skupinu, to je za svaku pohvalu. Samo ne treba lagati. U Sarajevu niste bili!zvornicki klan je napisao/la:' ' $ & " се пресерават.

KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ не $ " у офф " ',' ? $ " ?,? те 2006 " вас је ? $ & ? струја,то је ?,% " ' назват " ?.Mr.Casual je napisao/la:Kakve politicke opcije da li si ti normalan,sve sto zaradimo je od clanskih ili od prodaje nasih artikala.zvornicki klan je napisao/la:' ' $ & " се пресерават.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
" ' се $ $ не $ по оној $ празна ".
& % не $ на ' ' $ " & оног " & Савеза $ " овај $ " " " су ?.
? " " $ & $ на ' ' " нас " " $ се & " са " " $ јер $ је " " " су $ ¥ ? за усвајање статута " важно $ се " ? ' %,не & % $ - & % $ ?.
$ се $ - у $ $ ' " " $ је у " $ " % " стваран " а не ".
" $ ? " $ стварно $ " & су ?," то ' " не & се ?,па & % $ " ? ".
& % не $ на ' ' $ " & оног " & Савеза $ " овај $ " " " су ?.

? " " $ & $ на ' ' " нас " " $ се & " са " " $ јер $ је " " " су $ ¥ ? за усвајање статута " важно $ се " ? ' %,не & % $ - & % $ ?.
$ се $ - у $ $ ' " " $ је у " $ " % " стваран " а не ".
" $ ? " $ стварно $ " & су ?," то ' " не & се ?,па & % $ " ? ".
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- nostradamus
Ma u redu je to sve sto kazete.Ali ja sam jedini lud pa ovdje priznam neke stvari.Pa jeli ti stvarno vjerujes u to da ste vi POSTENO DOBILI SLAVIJU ZADNJE KOLO.A kad mi ovi POSTENI odozgo pocnu pametovati kako stimamo najezim se sav.Ima istine u tome sto si rekao.Ovdje svi stimaju i ko se u tome ne snadje zna mu se.Vi ste to mozda najbolje osjetili.Prijatelju moj ja ovo gledam godinama,i TVRDIM GLAVOM DA U NASOJ LIGI SVI STIMAJU TEKME.Ne bunim se ja sto to kazu za nas,ali krivo mi je kad dodju ovi PAMETNI koji su utaknice i utaknice nastimali ,pa i sa nama ,nemoj da se lazemo ,a sad se prave fini. Eto dobili oni posteno i kod nas i u Trebinju .Jasta su.Kad bi se tako izbacivalo ovu ligu nebi igrao niko .I kraj price.Ma na kraju J... mi se i da nas izbace ionako se u ovoj ligi nista vise ni ne moze vidjeti...zvornicki klan je napisao/la:$ $ $ " " ја " % је ? 6-0 " " & ја се $.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Ne treba bježati ni od činjenice da je u tome učestvovala i Slavija i Leotar ali i o tome je bilo riječi u ovim stranim krugovima niste samo vi spominjani, ali eto igrom slučaja vi ste prvinostradamus je napisao/la:Ma u redu je to sve sto kazete.Ali ja sam jedini lud pa ovdje priznam neke stvari.Pa jeli ti stvarno vjerujes u to da ste vi POSTENO DOBILI SLAVIJU ZADNJE KOLO.A kad mi ovi POSTENI odozgo pocnu pametovati kako stimamo najezim se sav.Ima istine u tome sto si rekao.Ovdje svi stimaju i ko se u tome ne snadje zna mu se.Vi ste to mozda najbolje osjetili.Prijatelju moj ja ovo gledam godinama,i TVRDIM GLAVOM DA U NASOJ LIGI SVI STIMAJU TEKME.Ne bunim se ja sto to kazu za nas,ali krivo mi je kad dodju ovi PAMETNI koji su utaknice i utaknice nastimali ,pa i sa nama ,nemoj da se lazemo ,a sad se prave fini. Eto dobili oni posteno i kod nas i u Trebinju .Jasta su.Kad bi se tako izbacivalo ovu ligu nebi igrao niko .I kraj price.Ma na kraju J... mi se i da nas izbace ionako se u ovoj ligi nista vise ni ne moze vidjeti...zvornicki klan je napisao/la:$ $ $ " " ја " % је ? 6-0 " " & ја се $.
- nostradamus
Ma nece nas izbaciti iz jednog prostog razloga.Nemojte dozvoliti da vas oni koji pojma nemaju bezveze nafuravaju.Taj razlog je sto bi se onda moralo razjasniti s kim smo to radili.Mislim S KOJIM KLUBOVIMA.Pa da vidis sta bi se onda tu tek otkrilo.Na kraju bi se doslo do zakljucka ovog sto sam rekao gore,a taj je da svi stimaju.A u to su upletene face iz samog vrha naseg nogometa.Zato nece niko sam sebi oci izvaditi.ZATVOREN KRUG.Nadam se da razumijete o cemu pricam ,ako ni ovo ne razumijete onda vam ne vrijedi ni objasnjavati.A tako je lako.VRANA VRANI OCI NE VADI a pogotovo nece izvaditi samoj sebi...B o X je napisao/la:a u redu je to sve sto kazete.Ali ja sam jedini lud pa ovdje priznam neke stvari.Pa jeli ti stvarno vjerujes u to da ste vi POSTENO DOBILI SLAVIJU ZADNJE KOLO.A kad mi ovi POSTENI odozgo pocnu pametovati kako stimamo najezim se sav.Ima istine u tome sto si rekao.Ovdje svi stimaju i ko se u tome ne snadje zna mu se.Vi ste to mozda najbolje osjetili.Prijatelju moj ja ovo gledam godinama,i TVRDIM GLAVOM DA U NASOJ LIGI SVI STIMAJU TEKME.Ne bunim se ja sto to kazu za nas,ali krivo mi je kad dodju ovi PAMETNI koji su utaknice i utaknice nastimali ,pa i sa nama ,nemoj da se lazemo ,a sad se prave fini. Eto dobili oni posteno i kod nas i u Trebinju .Jasta su.Kad bi se tako izbacivalo ovu ligu nebi igrao niko .I kraj price.Ma na kraju J... mi se i da nas izbace ionako se u ovoj ligi nista vise ni ne moze vidjeti...nostradamus je napisao/la:zvornicki klan je napisao/la:$ $ $ " " ја " % је ? 6-0 " " & ја се $.
Ne treba bježati ni od činjenice da je u tome učestvovala i Slavija i Leotar ali i o tome je bilo riječi u ovim stranim krugovima niste samo vi spominjani, ali eto igrom slučaja vi ste prvi
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- zvornicki klan
- Kontakt:
$,прво $ $ " " ?.nostradamus je napisao/la:Ma u redu je to sve sto kazete.Ali ja sam jedini lud pa ovdje priznam neke stvari.Pa jeli ti stvarno vjerujes u to da ste vi POSTENO DOBILI SLAVIJU ZADNJE KOLO.A kad mi ovi POSTENI odozgo pocnu pametovati kako stimamo najezim se sav.Ima istine u tome sto si rekao.Ovdje svi stimaju i ko se u tome ne snadje zna mu se.Vi ste to mozda najbolje osjetili.Prijatelju moj ja ovo gledam godinama,i TVRDIM GLAVOM DA U NASOJ LIGI SVI STIMAJU TEKME.Ne bunim se ja sto to kazu za nas,ali krivo mi je kad dodju ovi PAMETNI koji su utaknice i utaknice nastimali ,pa i sa nama ,nemoj da se lazemo ,a sad se prave fini. Eto dobili oni posteno i kod nas i u Trebinju .Jasta su.Kad bi se tako izbacivalo ovu ligu nebi igrao niko .I kraj price.Ma na kraju J... mi se i da nas izbace ionako se u ovoj ligi nista vise ni ne moze vidjeti...zvornicki klan je napisao/la:$ $ $ " " ја " % је ? 6-0 " " & ја се $.

" " $," " се " $ не ',а & те $ зову " " " не $ ? не ? $,' то & своју $.
% се & $ " све % на ' са ?.Е $ ' % " & је ? ? ?,те $ ? су " 11 " ? $ " ? паре на & 9,20.То " не ' - " ?.
/ " ја " ' $ су " ?," $ ?,? " $,? & " & $ " ту " " " ? %,то је ? по вас ? јер ове ? " "," ' " ? % $ $ $ " - $ " $ не " ? у офф.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- nostradamus
Ma ja necemo dalje stari iako sam i ovdje primjetio da cim se pocnu spominjati ovakve stvari NEKO ne zeli da se to vidi.Ja znam zasto.....POZDRAV...zvornicki klan je napisao/la:$,прво $ $ " " ?.nostradamus je napisao/la:Ma u redu je to sve sto kazete.Ali ja sam jedini lud pa ovdje priznam neke stvari.Pa jeli ti stvarno vjerujes u to da ste vi POSTENO DOBILI SLAVIJU ZADNJE KOLO.A kad mi ovi POSTENI odozgo pocnu pametovati kako stimamo najezim se sav.Ima istine u tome sto si rekao.Ovdje svi stimaju i ko se u tome ne snadje zna mu se.Vi ste to mozda najbolje osjetili.Prijatelju moj ja ovo gledam godinama,i TVRDIM GLAVOM DA U NASOJ LIGI SVI STIMAJU TEKME.Ne bunim se ja sto to kazu za nas,ali krivo mi je kad dodju ovi PAMETNI koji su utaknice i utaknice nastimali ,pa i sa nama ,nemoj da se lazemo ,a sad se prave fini. Eto dobili oni posteno i kod nas i u Trebinju .Jasta su.Kad bi se tako izbacivalo ovu ligu nebi igrao niko .I kraj price.Ma na kraju J... mi se i da nas izbace ionako se u ovoj ligi nista vise ni ne moze vidjeti...zvornicki klan je napisao/la:$ $ $ " " ја " % је ? 6-0 " " & ја се $.
$ " у " сте нас ?,? % то ",$ " по ' ? ? " $ нас " & $ / $ не $ $ $.- $ " & $ су " " ? " са $ - " ? те $ су ? јер је " " хаос.Ове $ $ су $ % $ " то % " " за ? " ? " не ' ".Стога ? сте " " ? " ? & сте ? ' & за то " $ $." " ? % $ " " " ? & " " " ?.![]()
" " $," " се " $ не ',а & те $ зову " " " не $ ? не ? $,' то & своју $.
% се & $ " све % на ' са ?.Е $ ' % " & је ? ? ?,те $ ? су " 11 " ? $ " ? паре на & 9,20.То " не ' - " ?.
/ " ја " ' $ су " ?," $ ?,? " $,? & " & $ " ту " " " ? %,то је ? по вас ? јер ове ? " "," ' " ? % $ $ $ " - $ " $ не " ? у офф.
- zvornicki klan
- Kontakt:
- $ $ се $ - & ¥ са " $ старта.Наравно " " ? $ ' у ",? ' " " ' у "," је " ? $.' " ? " &,? ? $ & $ ? ? " ".
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.