Ajde, dovedite ga..ili Teveza...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bianconeri1988 je napisao/la:Otišao je! Amin!
Hoćel' biti kakav peč za FM, **** me ovo pravilo u 16JuveSissoko je napisao/la:vracaju pravilo 2 non Eu igraca, izgleda da je potvrda te promjene u ponedjeljak, "hvala im", zbog tog sad Dzeko igra u Cityu, bas su time "pojacali" italijansku ligu, "sjajno pravilo", toliko je glupo da su ga evo odlucili odmah vratit nazad
mislim i ja da je to Juventus, nadam se da cemo dovest Pastorea, sa njim se dosta formacija moze igrat, jer igra vise pozicija u vrhuSoloJuve26 je napisao/la:Da li je neko u Italiji zainterosvan za Pastorea?
"Da jeste, dva kluba. Jedan je zabacio udicu dok drugi je veoma blizu. Ali ovi drugi su dosta zanimljivi ma da vam ne mogu reći o kome se radi ali otkrit ću to da se žele vratiti vrhu nogometa."
Juventus?
I ja sam, ma koliko mi Melo bio drag igračJuveSissoko je napisao/la:izgleda da ce biti, Melo out, Inler in , ja sam za
tad smo bili najjaca ekipa u Europi al penali su penali, ocajno smo ih izvodili, skoro sve lopte direktno u Didu, i bye bye LP, a Nedved sjedi kuciJuve-TZ je napisao/la:jel conte slucajno pogodio precku u finalu lp protiv milana
to mi je najnesretniji trenutak otkad pratim juve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.