adnan24 je napisao/la:Sta ste se uhvatili ove izjave...gori ste od novinara koji izvlace sve iz konteksta.
Ja sam tek sad na
Bildu pročitao i ovo je totalno izvučeno iz konteksta. Čovjek je mislio na atmosferu u i oko kluba, jedinstvo, prijateljstvo, etc. Uz to klub polako staje na noge i ima lijepu budućnost pred sobom. Divno okruženje za svakog igrača. Pa nije izgorio po glavi da ovakve nebule plasira u javnost.

Kloppove izjave su uvijek odmjerene i nikad se nije odnosio podcjenjivački prema protivnicima. Čitavu sezonu je govorio skromno o uspjesima BVB-a, tako da jedan ovakav istup nikako ne ide uz to.
Klare je napisao/la:Navijači se puno uzdižu.
Ekipica s ovog foruma je normala, barem po meni. Još uvijek su svi čvrsto na zemlji.

Top 4 je neko realno očekivanje. Odbrana titule je skoro pa nemoguća misija i toga su svi svjesni. Što se tiče LP, mi ćemo biti u zadnjem šeširu i imaćemo sigurno barem 2 ekipe koje su kvalitetom/iskustvom stepenicu iznad u odnosu na BVB. Da ne duljim, imamo čitavo ljeto da elaboriramo i argumentiramo očekivanja za narednu sezonu, pa...

Der Mann für die entscheidenden Tore.