Bolje vam je ispadnite u 2.ligu bit ce vam zanimljivije ganjat botove

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ovako u prvoj samo ganjaju botove kad igraju sa Kamikazamasenad_flamin je napisao/la:Ma sta ce Red Bull!
Bolje vam je ispadnite u 2.ligu bit ce vam zanimljivije ganjat botove
ja neznam ko je igro nerjeseno snjima a ko ih je demoliroedo3majka je napisao/la:Ovako u prvoj samo ganjaju botove kad igraju sa Kamikazamasenad_flamin je napisao/la:Ma sta ce Red Bull!
Bolje vam je ispadnite u 2.ligu bit ce vam zanimljivije ganjat botove![]()
![]()
sto si ti prestao postizati golove?guber90 je napisao/la:Imal ovdje ko da zna sta![]()
![]()
.
De mi to odgonetni, ja pojma nemamItalia je napisao/la:sto si ti prestao postizati golove?guber90 je napisao/la:Imal ovdje ko da zna sta![]()
![]()
.
11 kola, 6 golova.. nisam to ocekivao od glavnog igraca kojem sam nasao klubguber90 je napisao/la:De mi to odgonetni, ja pojma nemamItalia je napisao/la:sto si ti prestao postizati golove?guber90 je napisao/la:Imal ovdje ko da zna sta![]()
![]()
.
![]()
, mozda sto jasmin mora sa loptopm u go uci
.
Prosle sezone sam demoralisao almira, morao sam ove sezone ja manje od njega, da ne prestane igratiItalia je napisao/la: 11 kola, 6 golova.. nisam to ocekivao od glavnog igraca kojem sam nasao klub
senad_flamin je napisao/la:
![]()
hvala. naredno kolo modrica pa poslije njih odma raidersisenad_flamin je napisao/la:Sretno vam fera ! Kad je derbi moram to gledati,nedaj te Hamzi da makne
guber90 je napisao/la:Mogul i ja plakati sa vama, jer mi je sezona za zaborava![]()
![]()
.
![]()
guber90 je napisao/la:Upravo tako izgleda nakon svake utakmice Ljiljana koju ja igram![]()
To je bio malo neprecizan pas za Guleta, mojne takofoSte je napisao/la:guber90 je napisao/la:Upravo tako izgleda nakon svake utakmice Ljiljana koju ja igram![]()
Evo već je bolje,sad nije preko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.