PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

dziza_23
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la dziza_23 » 21 maj 2011, 03:07

S-Y-L-A-R je napisao/la:Fenerbahce - Ajax 0-3*(valjda) nema ga i dalje..........
Znaci cirkus, al ono bas teski cirkus. Cekam momka 2 dana, vidim kad je online zovem da igramo, pisem poruke 2 dana, ne odgovara mi, kad konacno dodje, ne radi forum. Nakon svega, trica za njega, bez obzira sto sam ja 100 puta zvao, bitno je da je on bio tu u petak kad sam reko da ja imam obaveza, svaka cast, sosoni.
i to sve se desava meni, koji sam odigrao svaku utakmicu od pocetka lige i nikad nisam zeznuo nikoga za termin. Frustracija, brate!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 03:21

dziza_23 je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Fenerbahce - Ajax 0-3*(valjda) nema ga i dalje..........
Znaci cirkus, al ono bas teski cirkus. Cekam momka 2 dana, vidim kad je online zovem da igramo, pisem poruke 2 dana, ne odgovara mi, kad konacno dodje, ne radi forum. Nakon svega, trica za njega, bez obzira sto sam ja 100 puta zvao, bitno je da je on bio tu u petak kad sam reko da ja imam obaveza, svaka cast, sosoni.
i to sve se desava meni, koji sam odigrao svaku utakmicu od pocetka lige i nikad nisam zeznuo nikoga za termin. Frustracija, brate!
I sve to pises sad, što to sve nisi napisao prije 00:00 :roll: ? I molio bi bez vrijedjanja, jer u protivnom "letiš" iz lige, jedan je to već osjetio na svojoj koži! Kakve mi koristi imamo od toga da @S-Y-L-A-R-(u) upišemo 3 boda, samo čitamo šta piše na oficijalnoj temi, znači ovo šta sad pišeš si trebao napisati na oficijalnoj kada si vidio da se nećeš moći dogovoriti sa njim i sad ne bi bilo nikakvih problema!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 maj 2011, 03:26

juventus 0244 je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:
I sve to pises sad, što to sve nisi napisao prije 00:00 :roll: ? I molio bi bez vrijedjanja, jer u protivnom "letiš" iz lige, jedan je to već osjetio na svojoj koži! Kakve mi koristi imamo od toga da @S-Y-L-A-R-(u) upišemo 3 boda, samo čitamo šta piše na oficijalnoj temi, znači ovo šta sad pišeš si trebao napisati na oficijalnoj kada si vidio da se nećeš moći dogovoriti sa njim i sad ne bi bilo nikakvih problema!
ajd malo razmisli prije nego sto pises i procitaj sta si napiso, znaci ja sam mogo vec u srijedu napisat 3:0 za mene, jer covjek je procito moju poruku i nije odgovorio, znaci zasto bi ja njega ceko, ko prvi napise njemu pobjeda, ako je tako ja ne moram ni jednu utakmicu odigrat sve cu dobit sluzbeno. Kao drugo nikoga ne vrijedjam, a te prijetnje oko "letova" iz lige prosipaj gdje drugo, jer ako cemo se igrat ko prvi seb sluzbeno upise, ne moram ni igrat u takvoj ligi, a ovo sve je prvenstveno bilo upuceno sylaru, prelistaj malo chat, vidi kako se odvijala situacija i kako je dobio bodove. Ne znam, zasto si se ti nasao prozvan ...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 03:37

dziza_23 je napisao/la:ajd malo razmisli prije nego sto pises i procitaj sta si napiso, znaci ja sam mogo vec u srijedu napisat 3:0 za mene, jer covjek je procito moju poruku i nije odgovorio, znaci zasto bi ja njega ceko, ko prvi napise njemu pobjeda, ako je tako ja ne moram ni jednu utakmicu odigrat sve cu dobit sluzbeno. Kao drugo nikoga ne vrijedjam, a te prijetnje oko "letova" iz lige prosipaj gdje drugo, jer ako cemo se igrat ko prvi seb sluzbeno upise, ne moram ni igrat u takvoj ligi, a ovo sve je prvenstveno bilo upuceno sylaru, prelistaj malo chat, vidi kako se odvijala situacija i kako je dobio bodove. Ne znam, zasto si se ti nasao prozvan ...
Smiješan si :? ! Napisao sam: "Kada si vidio da se nećeš moći dogovoriti sa njim i sad ne bi bilo nikakvih problema" Pročitaj ovo boldano par puta, kada si vidio da se nećeš moći dogovoriti znači mislio sam na danas, trebao si napisati na oficijalnoj da si pisao njemu da se on nije javljao, a da ti vie ne možeš čekati (imaš obaveze) i bilo bi sve gotovo. Dalje za tvoje ponašanje to dovoljno govori o tebi ;), a ovo za "letove" to se odnosni na vrijedjanje, oni koji vrijeđaju nisu nam potrebni, jer ovo je samo igra (kako god za tebe bi bila 0, jer nisi napisao post prije 0:0, a to se lako može riješiti sutra neka goalgetter samo ispravi 0*-0* i to je to!

FC Ljuta Krajina

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 maj 2011, 03:46

Iz svega ovog, vrlo lako se da zakljuciti ko je smijesan. Boldaj ti i citaj do Boga, kad to nema smisla, ja nisam mogao danas ujutro stavit na temu 3:0 za mene iz principa, jer forum nije radio od sinoc, to sto je SYLAR stavio 3:0 dovoljno govori o njemu. I da izvinite sto imam svoj zivot, pa ne mogu petkom biti tu na forumu. Nije stvar 0 i 3 boda moj Juventuse_neki brojevi, vec je stvar principa, ako ne drzis svoj stav, nisi niko i nista, a sto se bodova tice, oduzmi ih 10 ako hoces, pa budi ispred mene, ja se ne ljutim. Meni je ovo sve zabava, upoznajem neke stvarno dobre momke, da ih ne imenujem, prepoznat ce se, a ovi sto zude za bodovima i pozicijama, javite se, prepustit cu vam ih. Tacka.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 03:51

Ma daj nemam volje gubiti vrijeme na tebe! Nego pitaj mnoge iz grupe B koliko meni znače bodovi, zadnji ti je primjer LBJ, a ima ih još mnogo :D. A ti ako si tako jak igrač, kad god hoćeš da poigramo pa da vidimo te tvoje sposobnosti! Ja ti kažem samo se smiri, jer vidim nešto te strašno pogodilo, da nisu uzbudjen zbog ovog sto sutra najavljuju, samo polako nema od toga ništa ;)!

FC Ljuta Krajina

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 maj 2011, 03:54

Te djecije fazone cuvaj za svoju raju, a vidim da si bez argumenata tvrdoglav, pa kao sto kazu "pametniji popusta", zato laku ti noc juventuse neki s brojevima.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 04:02

Haj dobro neka bude da sam i dijete :D, neka sam i tvrdoglav samo časti ;)! Samo me još zanima na šta nemam argumenata :? . Ništa idem ja spavati!

FC Ljuta Krajina

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 maj 2011, 07:36

Ne mogu da vjerujem tolika frka oko 3 boda na obicnoj igrici a spominje kako nije iz "principa" htio odigrat a sad da i ja objasnim kako je bilo ovako ispadoh ko da sam mu porodicu ubio citavu.U srijedu nisam bio tu kad mi je poslao poruku(12 sati u skoli sam ) i kasnije dodjem procitam fino mu odgovorim da sam tu i da mozemo odigrat i nema njega do nekih 22:00 sata i onda napise da mozemo igrat a ja vec tad nisam bio tu jer nemam namjeru provest citav dan ispred monitora kako bi odigrao neku utakmicu na pesu(k'o da mi je to glavni cilj u zivotu :roll: ).U Cetvrtak,opet sam bio tu,malo odspavao kad sam kuci dosao i onda cekam da ga vidim online da ga ne bi tusio porukama ali vidim nema njega da odigramo, odem s Emirom 3 utakmice odigram (negdje oko 20:20 poceli).Odem jest vidim i dalje ga nema.I onda opet u "njegovo" vrijeme on dolazi i napise ovo
dziza_23 je napisao/la:E SYLAR, sad si me naljutio, pa stvarno nema smisla, vidio si poruku bio na chatu, vidio da sam online, zovem te da igramo a ti nista, e sutra i ja imam pun qrtz obaveza, pa ganjaj ti mene malo, ako me ne uganjas pregovaraj sa savezom
A javio se tek u 22:30 i zahtjeva nesto i on kao uvrijedjen al opet budem tu,vidim da nije mogao ranije i pokusamo odigrat ali forum ne radi.I onda citav petak ne idem nigdje da nebi ja kriv ispao on se ni ne pojavi da odigramo.Sta cu napisem nije ga bilo(kao sto bi i svako napisao samo sto se on sad pravi "fin" i spominje svoje principe :roll: ).Eto dovoljno od mene da barem ima i moja strana onako ispadam kriv bez razloga a sad ako mu je toliko stalo do 3 boda na igrici dajte mu ih,dajte mu sve moje ako treba ionako ne igram radi toga da budem prvi nego da se zabavim,ali ocigledno neki ovo shvataju preozbiljno. :roll:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 10:02

..dajte ba ljudi,smirite se,pa ovo je samo igra :) ..umjesto da se malo zabavimo i takmicimo,vi se opterecujete bezveze :? :)

..najbolje da se oni ne bi svadjali,ti njima utefteri 0-0,a ta 3 boda pisi meni :lol: :lol: ..ionako se grcevito borim za PO :lol: :lol: :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 maj 2011, 10:05

Kad pocinje play off ?

Kad pocne onda cu na napisati sta i kako za sljedecu ligu.Vi oslucite da li hocete ili ne (mislim na sekretare) 8-)
A C A B !

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 10:07

Emir_ZENICA je napisao/la:Kad pocinje play off ?

Kad pocne onda cu na napisati sta i kako za sljedecu ligu.Vi oslucite da li hocete ili ne (mislim na sekretare) 8-)
..jos 6 kola ;) ..trenutno je 24. ;) :)

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 21 maj 2011, 10:08

muhovic je napisao/la:..dajte ba ljudi,smirite se,pa ovo je samo igra :) ..umjesto da se malo zabavimo i takmicimo,vi se opterecujete bezveze :? :)

To je to..Zar je stvarno bitno ko ce uzeti tri boda i kad,ali i po meni nije fer da se pise 3:0 za SYLARA.Ja nekad ovo procitam i znam da nemam pravo da nesto pametujem(izasao iz lige),ali mislim da bi se nekada moglo odstupiti od pravila i nekim momcima dozvoliti da odigraju nakon sto prodje termin..Npr. sada,jer i Dziza i SYLAR zele odigrati,ali se nisu mogli uskladiti,pa ja mislim da im treba pustiti jos dan-dva,nece niko poginuti ako se pusti to..K'o i u gramatici,nekada staviti odstupanje od pravila u specificnim situacijama.Uredu je ako jedan igrac ganja drugog,a drugog ni na mapi nema..Pozdrav ljepotice moje :* :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 maj 2011, 10:08

muhovic je napisao/la:..dajte ba ljudi,smirite se,pa ovo je samo igra :) ..umjesto da se malo zabavimo i takmicimo,vi se opterecujete bezveze :? :)

..najbolje da se oni ne bi svadjali,ti njima utefteri 0-0,a ta 3 boda pisi meni :lol: :lol: ..ionako se grcevito borim za PO :lol: :lol: :D
ma pravednije je da ta 3 boda podijele na 3 dijela , po bod prvoj trojici koji se jave :lol: :lol: :lol:
eto me ja sam drugi , ostalo jos samo jedno mjesto
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 maj 2011, 10:09

ovo se samo tucom moze rijesit..

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 10:11

dr.van nostrand je napisao/la:

ma pravednije je da ta 3 boda podijele na 3 dijela , po bod prvoj trojici koji se jave :lol: :lol: :lol:
eto me ja sam drugi , ostalo jos samo jedno mjesto
..meni onda samo bod ?! :cry: :lol: :lol: ..kako se god dogovorite :lol: :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 10:15

steta sto ne odigra protiv Funjai,dobio bi me i bio bi mi prvi poraz,al et ne da mi se..hajd ba ljudi pobijedite me pa da malo ozbiljnije igram :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2011, 10:55

Emir_ZENICA je napisao/la:Kad pocinje play off ?

Posalji mi preko PP. :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2011, 11:03

samir_tm87 je napisao/la:ovo se samo tucom moze rijesit..
Izgleda da mora. Nisam bio juce online, al nemam komentara za ovo :roll: .

dziza_23 imas PP za odigravanje 24. kola ;)

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 maj 2011, 11:16

Sylar, isprico si svoju stranu price, izvuko si jedan post od 10 kojih sam ti piso, nije zbog bodova, nego stvarno sam bio razocaran kad sam vidio da si upisao 3:0 za sebe, kao mene nema, ti si me cekao, a ja tebe 2 dana cekao prije toga. A savez nam je mogao jednostavno produzit rok, kao sto moj dragi kolega ever kaze, jer ipak forum nije radio skoro cijeli jedan dan i nije se moglo igrat. Al ajde kraj price, goalgetteru ne vjerujem da cu danas moc odigrat, javit cu ti se sutra.

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.