FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 21 maj 2011, 02:04

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 maj 2011, 02:11

samosarajvo je napisao/la:zeljina skola je imala par jako dobrih igraca(dzeko pa dalje) ali mislim da zadnjih par godina mi imamo talentovaniju djecu i djecu sa kojom se bolje radi..par mojih havera trenira i fakat se radi ozbiljno...valjda ce tako i ostati :)
najbolja generacija do sad je bila ova prosla(keno,nuhic,amel,comor,trebinjac,dupovac itd) i jedina dobra stvar sto je blekic uradio je to sto je sa svima potpisao ugovore na 4-5 godina :mrgreen: je**e nas sto sad nemamo trenera koji zna naucit tu djecu jos ponesto ali bitno je da igraju u prvom timu
mislim da se dupovac,keno,nuhic i comor mogu prodati za solidne pare,pogotovo ovaj prvi za najvece
Generacija Comora 90 i K.Handzica 91 je slabija od nase, Zeljine. To sto kod nas niko ni izbliza nije ispunio ocekivanja je druga stvar i glavnog krivca treba u katastrofalnom vodjenju oml. pogona.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 maj 2011, 02:13

Dokaz ko je 1 na tabeli je dokaz ko ima bolju skolu !

Kadeti i Juniori ;)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 maj 2011, 02:24

Strauss je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:zeljina skola je imala par jako dobrih igraca(dzeko pa dalje) ali mislim da zadnjih par godina mi imamo talentovaniju djecu i djecu sa kojom se bolje radi..par mojih havera trenira i fakat se radi ozbiljno...valjda ce tako i ostati :)
najbolja generacija do sad je bila ova prosla(keno,nuhic,amel,comor,trebinjac,dupovac itd) i jedina dobra stvar sto je blekic uradio je to sto je sa svima potpisao ugovore na 4-5 godina :mrgreen: je**e nas sto sad nemamo trenera koji zna naucit tu djecu jos ponesto ali bitno je da igraju u prvom timu
mislim da se dupovac,keno,nuhic i comor mogu prodati za solidne pare,pogotovo ovaj prvi za najvece
Generacija Comora 90 i K.Handzica 91 je slabija od nase, Zeljine. To sto kod nas niko ni izbliza nije ispunio ocekivanja je druga stvar i glavnog krivca treba u katastrofalnom vodjenju oml. pogona.
pored talenta bitno je i vodjenje oml.pogona...zapravo to je vecina posla...70% a talent 30%...samo dragi bog odlucuje za koga ce navijat oni talentovani i samim tim gdje ce trenirat...tu mi ne mozemo utjecat ali mozemo zato na rad sa tim mladima...
prosle godine je ta generacija osvojila i titulu i kup a kadeti(sadasnji juniori) bili jako blizu vrha...
ove godine su i juniori i kadeti na prvom mjestu ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 maj 2011, 03:17

samosarajvo je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
pored talenta bitno je i vodjenje oml.pogona...zapravo to je vecina posla...70% a talent 30%...samo dragi bog odlucuje za koga ce navijat oni talentovani i samim tim gdje ce trenirat...tu mi ne mozemo utjecat ali mozemo zato na rad sa tim mladima...
prosle godine je ta generacija osvojila i titulu i kup a kadeti(sadasnji juniori) bili jako blizu vrha...
ove godine su i juniori i kadeti na prvom mjestu ;)

glavna stvar je koliko je neko pametan i koliko roditelji imaju uticaj, momenat kada ga fata pubertet i kad mu cjela raja ide vani on na trening eh ko taj srednjoskolski dio odradi kako treba i prelazak iz juniora u prvi tim ko pokaze strpljenje i volju od njega ce bit nesto... milion talenata propadne jer nisu uspjeli kliknut u glavi a neke "letve" naprave karijeru...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 21 maj 2011, 09:00

Danas u 13 h. press konferencija povodom utakmice
Željezničar - Borac

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pr ... ja-u-1300h
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 maj 2011, 09:21

zeljocity je napisao/la:http://www.san.ba/index.php?id=18757
Svi znamo da 'San' siri gluposti. :D
FKŽ !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 maj 2011, 09:22

Kako je kraj prvenstva i ova sad tekma sa Borcem nemoze me niko ubjedit da smo mogli zijanit kuci one 2 tekme za redom a da nije namjestaljka.Ona u finalu kupa je garant namjestena mislim na grbavicu i rezultat 2-2 a evo i sad mi nesto dismr skroz.pa zar mi moramo spasavat BiH fudbal.E hajmo sad i Sirokom namjestit pa opalit Celika po usima,kad je bal nek je maskembal.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 maj 2011, 10:02

Alipasino je napisao/la:Kako je kraj prvenstva i ova sad tekma sa Borcem nemoze me niko ubjedit da smo mogli zijanit kuci one 2 tekme za redom a da nije namjestaljka.Ona u finalu kupa je garant namjestena mislim na grbavicu i rezultat 2-2 a evo i sad mi nesto dismr skroz.pa zar mi moramo spasavat BiH fudbal.E hajmo sad i Sirokom namjestit pa opalit Celika po usima,kad je bal nek je maskembal.
Decko, ne provaljuj se. Borac je zasluzeno osvojio kup i to svi znamo. Za Siroki i Slobodu znamo da smo bili u krizi, uzmi primjer i Barca nekad zijani na kuci i sta, nije kraj svijeta i ne znaci da je namjesteno. Sad ti nema sta smrditi, ne bi me iznenadilo da nam borac sutra otkine koji bod, jer su zasluzili svojom igrom.
FKŽ !

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 21 maj 2011, 10:28

TeaM87 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Kako je kraj prvenstva i ova sad tekma sa Borcem nemoze me niko ubjedit da smo mogli zijanit kuci one 2 tekme za redom a da nije namjestaljka.Ona u finalu kupa je garant namjestena mislim na grbavicu i rezultat 2-2 a evo i sad mi nesto dismr skroz.pa zar mi moramo spasavat BiH fudbal.E hajmo sad i Sirokom namjestit pa opalit Celika po usima,kad je bal nek je maskembal.
Decko, ne provaljuj se. Borac je zasluzeno osvojio kup i to svi znamo. Za Siroki i Slobodu znamo da smo bili u krizi, uzmi primjer i Barca nekad zijani na kuci i sta, nije kraj svijeta i ne znaci da je namjesteno. Sad ti nema sta smrditi, ne bi me iznenadilo da nam borac sutra otkine koji bod, jer su zasluzili svojom igrom.
Tea draga u kojem ti svijetu bajki i postenja zivis..a neke stvari cu ti,ako dozvoljavas objasniti nakon sutrasnje utakmice..!!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 21 maj 2011, 10:35

legenda79 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
Tea draga u kojem ti svijetu bajki i postenja zivis..a neke stvari cu ti,ako dozvoljavas objasniti nakon sutrasnje utakmice..!!
ma ja sam znao od proslog kola sta i kako ce se desit do kraja prema nekoj svojoj teoriji i eto zasad pogodio a mogu reci sa sigurnoscu ako maleni dobiju sutra u zvorniku da je nas kup 1000000% jer takva nam je drzava da svi mora na kraju zadovoljni biti i ovi sto govore da nema namjestanja iskreno svi mi bi to voljeli ali bolje prihvatit realnost nego zivjeti u zabludama....

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 maj 2011, 10:45

legenda79 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
Samo sam reko' sta mislim, sta se lozis.
FKŽ !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2011, 10:48

valjda rekla @tea ...hahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 10:53

Alipašino kakve ti teorije zavjere kuješ po svojoj glavi imaš li još nešto što niko nezna. :lol:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 21 maj 2011, 10:56

mma_hz je napisao/la:valjda rekla @tea ...hahaha
Ma nemoze da se odluci jos uvijek u koji rod da se svrsta..pomozi nam i selektuj se,usput ne lozim se,volio bih i ja mogu tako da razmisljam kao ti al jednostavno vise relevantnih cinjenica i osoba mi je dokazalo suprotno..!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 maj 2011, 11:00

legenda79 je napisao/la:
Ma nemoze da se odluci jos uvijek u koji rod da se svrsta..pomozi nam i selektuj se,usput ne lozim se,volio bih i ja mogu tako da razmisljam kao ti al jednostavno vise relevantnih cinjenica i osoba mi je dokazalo suprotno..!!
Momci, srednji sam rod :lol:
FKŽ !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2011, 11:01

TeaM87 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
ahhahah ma odmah smo i posumnjali na to ahahhaha :lol: :lol:
eto sad ko voli nek izvoli hahahaha :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 11:03

:oops:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 21 maj 2011, 11:23

TeaM87 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
E zahvaljujem na pomoci..vrlo je hrabar potez s tvoje strane odabrat sredinu kad su rodovi u pitanju i izaci s tim u javnost :D :D

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 21 maj 2011, 11:27

Sve kako idu nove generacije,manje i manje će biti talenata i ozbiljnih igrača jer danas 90 % što treniraju
puše,piju i drogiraju se ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, HZSydney, knoa, Napaceni87, Proximic, ristagrad i 115 gostiju.