FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2011, 12:08

Andres je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:i ja citam ovo za gotzea i ne znam koji ce nam on sad, jeste talenat al kud s njim nemam pojma

dvije lijepe vijesti sto se tice transfera po meni su to sto venger opet ne zeli da pusti fabregas, i dabogda ga i ne pustio, a druga je da ce bojan izgleda u valenciju
nadam se samo da ce Bojan u Valenciju ali na posudbu
pametno cemo ga prodati izgleda, a i bolje je ovo nego da bude samo posudba, navodno barca ce ga prodati za jos nepoznat iznos, ali bit ce tu klauzula da ga opet moze kupiti za isti iznos ili nesto malo vise ako ga pozelimo opet vratit. to je pametno po meni, isto tako ako se ispostavi da nasa velika nada tiago nema mjesta, onda bi ga bilo dobro isto tako prodati, recimo prodas ga nekome za 5 miliona, a u klauzuli stoji da mozes ga vratiti za 10 miliona, ali i to samo u slucaju da nema mjesta kod nas za dodatni razvoj

za bojana ce valncija biti extra klub za razvoj i sticanje rutine, ista je liga, slican napadacki stil se gaji, lijepa sredina da se dokaze, ako se pokaze onda ne sumnjam da cemo ga ponovo kupiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 20 maj 2011, 12:13

Romariooo je napisao/la:
Andres je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:i ja citam ovo za gotzea i ne znam koji ce nam on sad, jeste talenat al kud s njim nemam pojma

dvije lijepe vijesti sto se tice transfera po meni su to sto venger opet ne zeli da pusti fabregas, i dabogda ga i ne pustio, a druga je da ce bojan izgleda u valenciju
nadam se samo da ce Bojan u Valenciju ali na posudbu
pametno cemo ga prodati izgleda, a i bolje je ovo nego da bude samo posudba, navodno barca ce ga prodati za jos nepoznat iznos, ali bit ce tu klauzula da ga opet moze kupiti za isti iznos ili nesto malo vise ako ga pozelimo opet vratit. to je pametno po meni, isto tako ako se ispostavi da nasa velika nada tiago nema mjesta, onda bi ga bilo dobro isto tako prodati, recimo prodas ga nekome za 5 miliona, a u klauzuli stoji da mozes ga vratiti za 10 miliona, ali i to samo u slucaju da nema mjesta kod nas za dodatni razvoj

za bojana ce valncija biti extra klub za razvoj i sticanje rutine, ista je liga, slican napadacki stil se gaji, lijepa sredina da se dokaze, ako se pokaze onda ne sumnjam da cemo ga ponovo kupiti
to bi bilo pametno.Dati ga za 10 , a vratti ga pomocu klauzule za nekih recimo 12.Ja i dalje sam misljenja da ce taj momak ednog dana explodirati i biti nabolji napadac Evrope.Sto se tice Goetzea taj nam aba bas ne treba !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2011, 12:22

jeste, to je najbolji nacina da prodas mladog igraca, pogotoo za klub kao barca koji ima para i nije stalo sad da se iscupa sto vise novca, nego se opet gleda da se taj igrac nekad vrati nazad kad sazrije potpuno. bojan je jos uvijek vrlo mlad i klub je mozda pogrijesio sto prije nismo ovako ga nekome dali, jer realno kod nas nema mjestra da igra konstatno i da se tako u potpunosti razvije

vidjet cemo sta ce biti za tiaga, ako dodje cesc onda to automatski znaci da tiago nece imati mjesta, onda bi i njega ovako trebalo nekome dati da ne propada na klupi, al nadam se da ce pep pametno postupiti i dati tiagu priliku a sa cescom pricekati jos godinu barem
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 20 maj 2011, 18:26

Trener Barcelone Pep Guardiola odlučio je da Valdes, Messi, Xavi, Iniesta, Villa,Puyol i Pique neće putovati u Malagu, gdje će Barcelona sutra odigrati posljednju utakmicu u Ligi. dobra odluka Pepa,treba cuvat ove da budu jos zdraviji i "jaci" za utakmicu sa Manchesterom... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 20 maj 2011, 22:25

Los_Blanos2 je napisao/la:Evo citam Barca zeli Götze 18 (BVB) pise njemacki Bild.
Ma koji ce nam qrac, pored ovoliko talenata u Barci B a Bgm i na klupi prvog tima, mi da dovodimo za velike pare jos nedokazane igrace ... :?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2011, 23:26

Dobro bi bilo za Bojana da ode negdje na posudbu,gdje ce igrati.Super je igrac,ali izgubio je na samopouzdanju skroz ove sezone,sjetimo se samo kako je igrao krajem prosle sezone.Eventualna prodaja bi mogla doci u obzir,ali uz klauzulu.

Rossi bi vrlo vjerovatno trebao biti prvo Barcino pojacanje,ovako nesto slicno je i prosle sezone se za Villu pisalo.Pise se da su vec neke stvari dogovorene,sad sta ce biti od toga,vidjet cemo.

Ionako se nista nece znati do zavrsetka finala,jer je klub odlucio ne iznositi bilo kakve informacije i govoriti o mogucim dolascima i odlasicma.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 20 maj 2011, 23:35

nidjo_barca je napisao/la:Dobro bi bilo za Bojana da ode negdje na posudbu,gdje ce igrati.Super je igrac,ali izgubio je na samopouzdanju skroz ove sezone,sjetimo se samo kako je igrao krajem prosle sezone.Eventualna prodaja bi mogla doci u obzir,ali uz klauzulu.

Rossi bi vrlo vjerovatno trebao biti prvo Barcino pojacanje,ovako nesto slicno je i prosle sezone se za Villu pisalo.Pise se da su vec neke stvari dogovorene,sad sta ce biti od toga,vidjet cemo.

Ionako se nista nece znati do zavrsetka finala,jer je klub odlucio ne iznositi bilo kakve informacije i govoriti o mogucim dolascima i odlasicma.
znaci dovodimo igraca od 30 miliona, a bice na klupi. :roll: :roll:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 maj 2011, 23:38

jasmin256 je napisao/la: znaci dovodimo igraca od 30 miliona, a bice na klupi. :roll: :roll:
nece biti na klupi..oduzmi bojana i barca ostaje samo na messiju vilji i pedru...ne mogu nikako njih trojica uvijek igrati..
ja sam bio sumnjicav kad je rosi u pitanju,ali kad se sagleda situacija on je itekako potreban.,.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2011, 23:57

Ako dodje,ne mora znaciti da ce biti na klupi.Potreban je jedan ovako klasan napadac,jer sreca pa Villa nije imao problema s povredama,ali da se povrijedi,nemas napadaca na ga zamjeni.Bio je tu Bojan,ali on je totalno los ove sezone.Guardiola voli rotirati,a dobrih igraca je potrebno.

Rossi je klasa i imati u napadu njega,Villu,Messia i Pedra je nesto strasno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 21 maj 2011, 00:11

nidjo_barca je napisao/la:Ako dodje,ne mora znaciti da ce biti na klupi.Potreban je jedan ovako klasan napadac,jer sreca pa Villa nije imao problema s povredama,ali da se povrijedi,nemas napadaca na ga zamjeni.Bio je tu Bojan,ali on je totalno los ove sezone.Guardiola voli rotirati,a dobrih igraca je potrebno.

Rossi je klasa i imati u napadu njega,Villu,Messia i Pedra je nesto strasno.
imali smo mi i ronaldinha, messija, henrya i eta pa smo vidjeli kako je to zavrsilo. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 21 maj 2011, 00:12

nidjo_barca je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:nema vise Unicefa :?
slika
Pa sta sad UNICEF-u okrenuli ledja.. :mrgreen: drvo...
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 maj 2011, 00:49

Barcelona have reached a personal deal with Villarreal forward Giuseppe Rossi (24) for the next 4 seasons. cadena ser
Ovo je izgleda haman gotovo, samo se ceka kraj sezone da bude i zvanicno. Po meni jako dobar igrac, ima ubojitu ljevicu i sto je najvaznije dobar je dribler, a jedini igrac kojeg je Villa predriblao ove sezone je Arbeloa :D
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 21 maj 2011, 03:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't hate what you don't understand.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 21 maj 2011, 00:59

Los_Blanos2 je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:nema vise Unicefa :?
slika
Pa sta sad UNICEF-u okrenuli ledja.. :mrgreen: drvo...
Kako da okrenu leđa kad su im onoliko pomogli.Ima UnicEFA :lol: :lol: :lol:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 maj 2011, 13:52

slika
:lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 21 maj 2011, 14:28

Pjevala mu "Waka waka e e" :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2011, 14:48

xaviesta je napisao/la:
Barcelona have reached a personal deal with Villarreal forward Giuseppe Rossi (24) for the next 4 seasons. cadena ser
Ovo je izgleda haman gotovo, samo se ceka kraj sezone da bude i zvanicno. Po meni jako dobar igrac, ima ubojitu ljevicu i sto je najvaznije dobar je dribler, a jedini igrac kojeg je Villa predriblao ove sezone je Arbeloa :D
nije jos gotovo, moraju se sad i klubovi dogovoriti oko cijene. viljareal trazi 30 miliona i po meni to je previsoka cijena za igraca koji vrijedi jedno 20 miliona brat bratu, dobar jeste, ali sto ej previse-previse je. vjerovatno ce barca proci s manje para, vrlo moguce da ce neki nas igrac ili igraci otici u viljareal i tako da se ublazi cijena, na kraju cemo proci vjerovatno sa ne vise od 20 miliona, sto i nije los posao

sto se tice mjesta za rossija, imat ce prostora, nekad ce vilja na klupu, nekad pedro, ko bude u boljoj formi neka i igra, to na mi treba, jer cesto se pedro i vilja znaju uspavati, bitno je da sva ova cetvorica su izrazito polivalentni igraci i svi mogu igrati na barem dvije od tri pozicije u napadu.

ono sto je jos bitno ako dodje rossi, po mom nekom misljenju to znaci da fabregas ne dolazi, jer tek onda nema smisla da ga dovodimo, u napadu bi imali messija, vilju, pedra, rossija i afelaya, dakle 5 sjajnih igraca sto je sasvim dovoljno, bojan pa cak i jefren mogu otici

u sredini xavi, iniesta, sergio, maskerano, tiago i keta, dakle i sredina popunjena maksimalno, dolazak cesca moguc je samo u varijanti da iniesta pocesto onda igra u napadu, ali onda je opet pretrpano jer ce tu biti rossi

dolazak cesca moguc je samo ako odu recimo dvojica, npr keita i afelay, ili keita i tigao, a pitanje je sad koliko je to pametno

najbolja opcija je fino dovesti rossija ako je pep vec procijenio da nam je on najbolja opcija, ako tu se potrosi 20 miliona onda ostaje jos 30 miliona od tog nekog budzeta za transfera, i taj novac onda iskoristiti za dovodjenje top klase lijevog beka, mislim da bi totenham pristao pustiti bale za te pare plus nekog mozda naseg igraca, a vjerovatno bi i benfica pustila coentrao-a i za manje pare

nasa praksa je dovodjenje po tri igraca uglavnom, dakle rossi, bale i tiago, plus jos fontas, sasvim lijepo i dovoljno za novu sezonu

potrositi 50 miliona nije puno, ako se uzme u obzir da za ibru dobijamo 25 miliona, pa onda ce nesto novca biti i od bojana, maxwela, milita, caceresa. sve u svemu kad se sve sabere i oduzme, jako mali minus, mozda i na nuli nekoj klub bude za razliku od proslih sezona kad se puno trosilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 21 maj 2011, 17:24

Pinto - Adriano Bartra Abidal Maxwell - Sergi Roberto Fontas Thiago - Jeffren Bojan Afellay

al od kud fontas u vezi ? :roll: :roll:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 maj 2011, 18:32

...ev gubimo 1:0... :?

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 21 maj 2011, 18:46

Diskutabilan penal za nas nad Bojanom, isti igrac siguran sa bijele tacke, 1-1 !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 maj 2011, 18:47

...e nek je i bojan zabio... :)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.