FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Al hajd budi realan da ti je zanimljivije gledat svoj klub protiv romanije... i tamo jos nekih sela nego protiv,Sarajeva,Zelje,Borca,Slavije,Celika ,Veleza ... al ono realno ,i jos jedna stvar odkad ste usli u premijer ligu napisali ste dosta stranica na ovom forumu i nebi se reklo po vasoj prici da vam je ovo bilo bezveze
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- kamiondzija
- Kontakt:
Ја свој ? не $ " & / " & ",$ га јер га ?.adnanhz je napisao/la:Al hajd budi realan da ti je zanimljivije gledat svoj klub protiv romanije... i tamo jos nekih sela nego protiv,Sarajeva,Zelje,Borca,Slavije,Celika ,Veleza ... al ono realno ,i jos jedna stvar odkad ste usli u premijer ligu napisali ste dosta stranica na ovom forumu i nebi se reklo po vasoj prici da vam je ovo bilo bezveze
$ % ? & у ? % је то ??
" $ ",$,?,?,&,¥ " ?.& на основу " ".
& $, " " уста " ' " % у ' &," ' & $ је за ' ? " ? у & " ? ",? % се $ у РС " " ' ? " ' & $ је посјета у " " све говоре на " ".

Mislim da ste se vi Sarajlije pa i Tuzlaci dovoljno pokazali što se tiče posjete u Zvorniku. Sjetite se samo kad ste nam prijetili prije nešto više od tri mjeseca da kad vi budete dolazili da će vas biti 10 000 i da se mi nećemo vidjeti od tih tzv. bivših Zvorničana a realnost je da je Želju pratilo sve ukupno stotinjak ljudi a Slobodu dvadesetak a vas će isto tako negdje stotinjak i pročiće te na tribini kao i ovi vaši prethodnici, čućete se samo kad ovi naši budu imali pauzu, toliko od vaših prijetnji a to kolika je naša posjete to je naša stvar, možda bi mogli pričati kolika je vaša. Od naših 3 000 mjesta u prosjeku je dolazilo 800 a da smo opstali bilo bi i troduplo više sigurno a vi napravili stadion od 30 000 mjesta a jedva skupite 5 000, mene bi sramota bilo nekome prijetiti. A koliko Zvornik ima stanovnika a koliko Sarajevo. U principu ove sezone, što se posjete tiče, od ovih večih klubova, svi su me razočarali sem Borca, koji nekako izvlači prosjek. Kad pogledam Čelik, Velež, Želju, Sarajevo... sve zjapi prazno.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Hvala vam na Djelmicu i Risticu.Prakticno su postali udarna snaga Zvijezde.Djelmic je bukvalno eksplodirao.Ispadate ne zato sto ste losi,vec sto su drugi htjeli.Niste zasluzili nizi rang i to ste dokazali u zadnja dva kola.Ocuvajte igrace i sljedece sezone se vratite gdje i kvalitetom zasluzujete.Iskren pozdrav.
Ajd realno zna se koji su klubovi najveći i sa najdužom istorijom. Ali činjenica je i da se PL mnogo više namješta od lige RS-a. Da se tačno zna koji klubovi moraju opstati ( Velež,Zrinjski ). Mada nas je ponajviše zeznula uprava.adnanhz je napisao/la:Al hajd budi realan da ti je zanimljivije gledat svoj klub protiv romanije... i tamo jos nekih sela nego protiv,Sarajeva,Zelje,Borca,Slavije,Celika ,Veleza ... al ono realno ,i jos jedna stvar odkad ste usli u premijer ligu napisali ste dosta stranica na ovom forumu i nebi se reklo po vasoj prici da vam je ovo bilo bezveze
-
- Kontakt:
Sarajevo je do sad punilo stadione tako bi trebalo da bude i u zvorniku u prilog nam ide dobra igra obje ekipe u zadnje vrijeme
Mozda vasa uprava da besplatan ulaz jer je zadnja tekma na domacem terenu vama

- theprodigy
- Kontakt:
ne znamo svi..prosvjetli naskamiondzija je napisao/la: $ " " $ ' % " &.С
- zvornicki klan
- Kontakt:
" свега све " " на $ " - ?.$ пута ' ? ? " % се ' ? " ја ' пресретан.
% се гостовања раје са " " ' ? % " ? " $,јер " за ' $ - " ? " " " ?.& $ ? " 1000 ? " 100," је ' " $ $ " & ? ' $.
% се гостовања раје са " " ' ? % " ? " $,јер " за ' $ - " ? " " " ?.& $ ? " 1000 ? " 100," је ' " $ $ " & ? ' $.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
То за ? $ % се " ".А % се " " $ & је & па & ? & ?. $ ' ? $ се & $ 1000 на & гостовању,' $ су $ пута $ тог & ".Samo F.K.S !! je napisao/la:Sarajevo je do sad punilo stadione tako bi trebalo da bude i u zvorniku u prilog nam ide dobra igra obje ekipe u zadnje vrijemeMozda vasa uprava da besplatan ulaz jer je zadnja tekma na domacem terenu vama
% се " " ',? & су " " $ узет " $,а & " ? ? " & узет & " " на $ ? $ се $ зна.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
- Kontakt:
Svi znamo da nije ovakozvornicki klan je napisao/la:" свега све " " на $ " - ?.$ пута ' ? ? " % се ' ? " ја ' пресретан.

Pa vjerovatno će biti ljudi al teško da će biti slobodan ulaz, za Vukove sigurno ali za ostale nema ništa slobodno!Samo F.K.S !! je napisao/la:Sarajevo je do sad punilo stadione tako bi trebalo da bude i u zvorniku u prilog nam ide dobra igra obje ekipe u zadnje vrijemeMozda vasa uprava da besplatan ulaz jer je zadnja tekma na domacem terenu vama
Najbolje bi ti bilo da navratiš do kancelarije Fahrudina Radončića pa će ti on objasnit najbolje zašto danas, zahvaljujući njegovom mediju, Zvornik očima ne može vidjeti Sarajevo, nemam ništa lično protiv tog grada i kluba ali ubjedljiva večina Zvorničana ne gleda dobronamjerno na pomenuti grad i klub od 20. septembra 2006. godine.theprodigy je napisao/la:ne znamo svi..prosvjetli naskamiondzija je napisao/la: $ " " $ ' % " &.С
- zvornicki klan
- Kontakt:
Не ' % " ',па нас ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Svi znamo da nije ovakozvornicki klan je napisao/la:" свега све " " на $ " - ?.$ пута ' ? ? " % се ' ? " ја ' пресретан.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
- Kontakt:
Daj molim te lijepo ko da ti dolazi neki klub iz druge lige ili slicno , a ne najbolji klub u drzavi kad se Lesinari toliko naloze na nas pa bude pun stadion ne znam sta vi glumite
- zvornicki klan
- Kontakt:
" ' " $ & 1.Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj molim te lijepo ko da ti dolazi neki klub iz druge lige ili slicno , a ne najbolji klub u drzavi kad se Lesinari toliko naloze na nas pa bude pun stadion ne znam sta vi glumite
$ & $ " се ? на ",$ - ? на " ". $ & гостује $ зато % је " на " ".А " " не ?,заправо $ & $ $ те ? $ у ",$ " " " на ? $,' " трава % не ".

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
- Kontakt:
E haj eto lozite se na partizan i zvezdu , a bodrite drinu svaka vam cast
Samo mi objasni kako je Borac najveci u BiH necu te nista vise smarati.

- zvornicki klan
- Kontakt:
Не % ' . " о " " ?." " & " гостовање Сарајева је & " гостовање ? & $ ?," ? наравно ту ? " свега на ".Samo F.K.S !! je napisao/la:E haj eto lozite se na partizan i zvezdu , a bodrite drinu svaka vam castSamo mi objasni kako je Borac najveci u BiH necu te nista vise smarati.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
- Kontakt:
Dobro eto mi smo amateri za vas slabi smo itd. Haj mi objasni ovo sto sam te pitao 

- zvornicki klan
- Kontakt:
& " право на своје " за ' је & " ? у ". ? је ' " свега " су ? на " ",за ? ? ' су ? све ове $ " " & $ $ сезоне.$ се $ - то све " " у ".Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobro eto mi smo amateri za vas slabi smo itd. Haj mi objasni ovo sto sam te pitao
А ' & % & " " ",јер % група је ? своје,' се $ $ у ? " застава за вас " - " " " Аваза " $ ?,јер & - ' $ нас а & " јер " " " не " у РС.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- theprodigy
- Kontakt:
znas koliko me zaboli neka stvar za to smece od njegovih novina..ne podnosim ga uopste..evo ako moze da mi ti objasnis sta je bilo?B o X je napisao/la:]
Najbolje bi ti bilo da navratiš do kancelarije Fahrudina Radončića pa će ti on objasnit najbolje zašto danas, zahvaljujući njegovom mediju, Zvornik očima ne može vidjeti Sarajevo, nemam ništa lično protiv tog grada i kluba ali ubjedljiva večina Zvorničana ne gleda dobronamjerno na pomenuti grad i klub od 20. septembra 2006. godine.
Pa ništa značajnije sem što je čitav Zvornik proglašen fašističkim a navijačka grupa koja je tada navijala za Drinu političkim oružjem Milorada Dodika koji je tada i pobjedio na oktobarskim izborimna. Ja osuđujem neka skandiranja tih momaka ali poredit fašizam i nacionalizam je velika razlika još kad tu dodamo i sve ostale stanovnike Zvornika koji nisu ni bili na utakmici a Avaz ih je ubrojao pa još dodamo standardne komentare čitalaca tog lista, ja sam pomislio da će sutra rat da počne. Mada tu je i FTV i BHT dosta posla odradio ali ajde, ne želim da se prisjećam toga, bilo ne ponovilo se više.theprodigy je napisao/la:znas koliko me zaboli neka stvar za to smece od njegovih novina..ne podnosim ga uopste..evo ako moze da mi ti objasnis sta je bilo?B o X je napisao/la:]
Najbolje bi ti bilo da navratiš do kancelarije Fahrudina Radončića pa će ti on objasnit najbolje zašto danas, zahvaljujući njegovom mediju, Zvornik očima ne može vidjeti Sarajevo, nemam ništa lično protiv tog grada i kluba ali ubjedljiva večina Zvorničana ne gleda dobronamjerno na pomenuti grad i klub od 20. septembra 2006. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.