Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 maj 2011, 00:12

Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 20 maj 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 maj 2011, 00:15

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 maj 2011, 12:11

Liverpool vice-captain Jamie Carragher admits he will have to modify his ultra-competitive on-field attitude if he eventually decides to go into management.

The 33-year-old still has more than a year left on his current deal at Anfield but has long been linked with a move into coaching.

Carragher, the club's second highest appearance-maker with 667, is playing under his fifth Liverpool manager in Kenny Dalglish and accepts he has learned much from all of them.

He does not know what sort of boss he would make should he decide to take the plunge when he eventually does retire from playing, only that he will have to be a lot calmer.

'I probably wouldn't be able to lose my temper as much as I do on the pitch,' :lol: said the centre-back. 'Managers these days don't really lose their temper too much, it's the way the modern manager is.

'I'd imagine if Kenny wasn't happy about something he just wouldn't pick you, I suppose that's the best way because sometimes it doesn't matter how much you shout.

'He is very easy going, which is maybe different to other managers I've worked under.
Mentors: Carragher says he has plenty to learn from all the managers he has played under

Mentors: Carragher says he has plenty to learn from all the managers he has played under

'They had their own styles, which again I've learned from in different ways.

'Every manager does it his own way and Kenny is an individual - he has a sense of humour and he wants that to rub off on his players.

'What it boils down to is success. If you win, it's the right way and if you don't it's looked at as being the wrong way.

'There is no set pattern to being a manager and any player will tell you that they take little things from every manager or coach you play for.

'But when you get into a job like that you only learn from your mistakes - the more experience you get, the better you get in dealing with situations.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 maj 2011, 14:59

[youtube][/youtube]

Ne znam kako vas nije stid reći da Howard Webb navija za United? :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 maj 2011, 15:56

Šta je sa Ardom Turanom prije 1 mjesec smo govorili da će on 100% doći ? :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 20 maj 2011, 16:10

Han!$;Lfc je napisao/la:Šta je sa Ardom Turanom prije 1 mjesec smo govorili da će on 100% doći ? :)
samo sto nije stigao :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 20 maj 2011, 16:11

Han!$;Lfc je napisao/la:Šta je sa Ardom Turanom prije 1 mjesec smo govorili da će on 100% doći ? :)
Vratio se 'Imperator' u Galatu, tako da Arda moze zaboraviti o prelasku u neki drugi klub
Joint_fc

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 maj 2011, 16:20

kumkalesic je napisao/la:
Vratio se 'Imperator' u Galatu, tako da Arda moze zaboraviti o prelasku u neki drugi klub
nije postojala neka šansa ni dok "Imperatora" nije bilo tu :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 maj 2011, 18:21

Ovo bi bilo odlično, zamjena Jovanović - Hazard ali sigurno bi trebali platiti još 20M ali nema veze Hazard je igračina
YOU'LL NEVER WALK ALONE

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 20 maj 2011, 18:32

Han!$;Lfc je napisao/la:Ovo bi bilo odlično, zamjena Jovanović - Hazard ali sigurno bi trebali platiti još 20M ali nema veze Hazard je igračina
Mislim da bi se mogao napraviti dogovorm, ako Hazard naravo želi doći u LFC :?:
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 20 maj 2011, 20:43

Ja sam totalno za povratak Insue u Liverpool i kupnju još jednog lijevog beka tipa Enrique ili Baines(kupnja ovog drugog je skoro pa nemoguća).
Uopšte neznam zašto je Insua i bio davan na posudbu, msm da bi njegovi prodori po strani i centaršutevi bili odlični za Carrolla, a i Kenny je izjavljivao da bi ga želio vratiti.
Da li postoji neki problem između Liverpoola i Insue za koji ja neznam :?: :roll:

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 maj 2011, 20:55

hary_ynwa je napisao/la:Ja sam totalno za povratak Insue u Liverpool i kupnju još jednog lijevog beka tipa Enrique ili Baines(kupnja ovog drugog je skoro pa nemoguća).
Uopšte neznam zašto je Insua i bio davan na posudbu, msm da bi njegovi prodori po strani i centaršutevi bili odlični za Carrolla, a i Kenny je izjavljivao da bi ga želio vratiti.
Da li postoji neki problem između Liverpoola i Insue za koji ja neznam :?: :roll:
Roy Hodgson
YOU'LL NEVER WALK ALONE

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 20 maj 2011, 20:59

Roy Hodgson[/quote]

:evil:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 maj 2011, 21:01

hary_ynwa je napisao/la:Ja sam totalno za povratak Insue u Liverpool i kupnju još jednog lijevog beka tipa Enrique ili Baines(kupnja ovog drugog je skoro pa nemoguća).
Pa on kad je bio na levoj strani tu su duvali vetrovi svi su ga obilazili, u napadu ajd i bio je solidan ali u odbrani je samo bezveze trosio energiju... ja ga ne krivim ima tek 21 god. i ova posudba je bila veoma dobar potez a kad se vrati(ako se vrati) treba mu davati postepeno da igra a ne odjednom kao sto je to bilo u predhodnom njegovom boravku u Lpoolu, potencijala ima.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 maj 2011, 21:04

Kako je insua igrao na posudbi :?:

Kenny Dalglish has opened the door for Alberto Aquilani to return to the Liverpool squad next season by declaring that the midfielder would be welcomed back to the club.

The Italian signed in 2009 to replace Xabi Alonso, who had moved to Real Madrid, but injuries and a lack of form limited him to a handful of appearances at Anfield and Roy Hodgson loaned him out to Juventus last summer.

The 26-year-old, who has scored twice in 36 appearances for the Serie A side, was expected to make his move to Turin permanent but the club have not made a bid which matches Liverpool’s valuation.

And newly confirmed manager Dalglish has said that the player would be a welcome addition to his squad for next season.

"There's a distinct possibility he could be back here. He's a quality player," he told reporters.

"He got off to a bad start here with his injuries and never really got going after missing pre-season.

"He went out on loan and has done very well over there. If he was to come back here, for me that would be like a new face coming in."

Dalglish has confirmed that the club's owners, Fenway Sports Group (FSG), have given him money to spend this summer and the Scot is determined to spend it on quality players, in the mould of Luis Suarez who has been a massive hit since joining in January.

"The people we'll be looking at are of the highest calibre, because the players here have done really well since January," said Dalglish.

"It would be disrespectful to them not for us not to be looking at a higher level.

"We've had a great end to the season. There will be lots of work done in the close season and we'll take it from there.

"Although it might affect them, players themselves expect new faces to come in and give the place a lift. It'll happen and they know it'll happen.

"If we get some quality people in to go along with the people already here that will help everyone - it always helps to freshen up the dressing room.

"But if we're bringing anyone in they've got to be better than what we've got - and that's going to be a big ask."

Dalglish has insisted that players on the periphery of the team will stay unless the club receives a suitable offer.

He added: "They are still our players unless someone comes and takes them away from us.

"We've got to assess what we need, and that includes the players who have been out on loan.

"They'll assess where they've been and the other club will assess them.

"Alberto is the highest profile but we've got decisions to make on those players but it may be dictated to be someone else making up their own mind.

"We've not had time to sit down and discuss the players who have been out on loan apart from Alberto."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 maj 2011, 21:05

U nedjelju se igra i posljednje kolo EPL. Liverpool ide u gostima Aston Villi koja igra dobro u posljednje vrijeme. Teška utakmica meni je svejedno koji god bude rezultat volio bih da pobjedimo ali i da Tottenham pobjedi samo da ne idemo u EL.
Zna li se koje će prijateljske utakmice Lfc igrati tokom ljeta ? Ja znam samo protiv Valerengea
YOU'LL NEVER WALK ALONE

jajaja
Kontakt:

Post Postao/la jajaja » 20 maj 2011, 21:34

Iće se na turneju negdje na daleki istok , sad gdje tačno ne sjećam se

slika

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 maj 2011, 22:28

Hodgson brat! :mrgreen:

Prvi sam ga prozv'o antitrenerom, a vi ste me napadali, volim sto sam u pravu bio!! Ne mogu da docekam sljedecu sezonu, to ce biti strasni, nenadjebivi Liverpool, a tek za dvije sezone kad pocnemo i sa LP-om :o Strah me i pomislit, aBd stizemo periferce po broju titula i idemo prvi na 20. 8-) Sve to naravno pod velikim Kingom ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 maj 2011, 22:33

Insua je dobio poziv u reprezentaciju za predstojeće utakmice :)
Nadam se da će se vratiti u LFC.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 maj 2011, 22:38

KENNY O AQUILANIJEVOJ BUDUĆNOSTI I TRANSFERIMA

Kenny Dalglish tvrdi kako postoji mogućnost da će bi se Alberto Aquilani mogao vratiti i zaigrati za Liverpool iduće sezone.

Talijan je doveden na Anfield 2009., ali nakon prve, ozljedama obilježene sezone, posuđen je natrag u Serie A.

Odigrao je impresivnu sezonu za Juventus, ubilježivši 33 utakmice i vrativši se među reprezentativce.

Dalglish je na press-konferenciji izjavio: "Postoji mogućnost da se vrati ovdje. Kvalitetan je igrač. Slabo je počeo zbog ozljeda, a nikako se nije mogao vratiti nakon propuštanja predsezone."

"Otišao je na posudbu i tamo odigrao jako dobro."

"Ako bi se vratio, to bi za mene bilo kao da novo lice dolazi. Ne znam za nikakav vremenski rok, nisam bio prisutan na prijašnjim razgovorima."

Liverpool je posudio nekoliko igrača ove sezone, kao npr. Daniela Ayalu i Daniela Pacheca, no razgovori o njihovoj budućnosti tek će se održati.

"Moramo utvrditi što trebamo, a to obuhvaća i igrače koji su bili na posudbi."

"Alberto je najpoznatiji, no moramo odlučiti za svakog od njih."

"Nismo imali vremena sjesti i razgovarati o ikome osim o Albertu."

Dalglish smatra da će dolasci i odlasci biti neizbježni na Melwoodu ovog ljeta, ali ima strog kriterij o dodavanju igrača na svoju listu.

"Gledamo na igrače najvišeg kalibra, budući da su naši igrači bili sjajni od siječnja nadalje. Bilo bi bezobrazno prema njima gledati igrače koji ne odgovaraju tom opisu."

"Iako bi to moglo utjecati na njih, igrači očekuju nova lica koja će doći i podići klub. To će se dogoditi i oni znaju da je tako."

"Ipak, podigli su nas i naši mladi igrači koji su došli i osvježili momčad."

"Ako uspijemo dovesti kvalitetna pojačanja koja će se složiti s ljudima koji su ovdje, to će pomoći svima. Uvijek pomaže malo osvježiti svlačionicu."

"Ali ako dovodimo ikoga, oni moraju biti bolji od onoga što trenutno imamo, a to će već biti nešto veći problem."

Dalglish priznaje kako su neke od odigranih utakmica kojima je bio svjedok od povratka na Anfield 8. siječnja bile čak i iznad očekivanja, a to ječinjenica koja će ga sigurno natjerati na razmišljanje pri potpisivanju čekova ovog ljeta.

"Kad ste izvan kluba ne vidite uvijek zalaganje i trud koji ulažu. Primijetio sam to otkad sam ovdje."

"Nisam imao neke već zacrtane ideje. Imate mišljenje, no ono nije konačno."

"Mnoge utakmica prešle su ono za što sam mislio da smo sposobni. To je velik kompliment za njih."

Također, novinari su htjeli znati koliko je potpis novog trogodišnjeg ugovora bio dobar za Dalglisha u planiranju iduće sezone.

Škot je odgovorio: "Ne bih rekao da je pomoglo, odigrali smo jednu utakmicu i izgubili ju!"

"Ja sam svakako već planirao stvari čak i prije potpisa, budući da se to ne može ostaviti za zadnji tren. Ako sjedite u ovoj stolici morate napraviti odluke što želite raditi i kad želite trenirati, a to je sve trebalo isplanirati."

"Što se igrača tiče, samo jedna osoba može donositi odluke, a to je menadžer. To je nešto na što moramo paziti i pobrinuti se da dobijemo prave igrače." 8-)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.