Bosanske piramide

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Principatus
Kontakt:

Re: Bosanske piramide

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2011, 21:12

Stipe_djhasko je napisao/la: Osim uvreda drugo i nisam ocekivao..
Pricam normalno i kulturno sa normalnim i kulturnim ljudima.
Sa takvim kompleksasima kao sto si ti isto pricam kako im dolikuje.
Sta je na tome pogresno? Trazis i odmah dobijes, fer i korektno.
Bas ne volim kad ponavljam..rekoh pricas u prazno..daj nam neki dokaz sta je rekao sto je laz i slicno..
Oh vidi, znas normalno da pricas.

Dokazi? Covjek je ezotericar teski, veze sa naukom nema.
Daje izjave kao:"Mjerili smo piramidalne energije, koje su veoma jake tu i tamo...."

Ovakve budaletine kao sto sam ja (pa se upustam uopste u ovu diskusiju), koje malo nesto znaju o prirodnim naukama (jer su pokupili pamet po inostranstvu kako kazes, veoma argumentovano), najradije bi glavom od zid kad tako nesto cuju, a ljudi gutaju. Sta zelis od mene? Da ti objasnim da takve "energije" ne postoje? Da covjek nije nasao ni jedan artefakt?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2011, 21:13

Prince opet kako nema dokaza,potvdili su egipcani koji su dolazili da je kamen taj ima slicnu strukturu kao kod njihovih piramida,kako nemos vjerovat obliku piramide,trokutu iste razdaljine koje spajaju vrhove piramida,plocama koje nemogudce da je piramida dala,svojim ocima :roll:
Rođen s tobom da budem

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2011, 21:16

Faraon iz Visokog je napisao/la:Prince opet kako nema dokaza,potvdili su egipcani koji su dolazili da je kamen taj ima slicnu strukturu kao kod njihovih piramida,kako nemos vjerovat obliku piramide,trokutu iste razdaljine koje spajaju vrhove piramida,plocama koje nemogudce da je piramida dala,svojim ocima :roll:
Care, petak je navece, navratio sam malo da koju lupim. Jer moram sad traziti imena ti egipcana?
Ako se tebi da traziti, pogledaj ( i to ne samo na njegovoj stranici i na nasem jeziku) i vidjeces, da su mnogi "naucnici" i "eksperti" Arheologije itd. koje je on navodio, toliko arheolozi i poznati iz tog polja kao ja i ti.

Ali sto se mene licno tice: Nek zahebe citavu Europu i Svijet i nek pojaca turizam time. :D
E sad sto to moze stetiti ugledu zemlje itd. ko zna. Ali covjek nije ekspert, a sigurno nije naucnik. To je to sto zelim da kazem.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 maj 2011, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 maj 2011, 21:18

de nas prosvjetlite sta je ono ako nije piramida,, ako laze Semir ne lazu moje oci, bio sam tamo i ne moze se reci da je obicno brdo :roll:
15.10 - 15.06 ...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2011, 21:24

Principatus je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Prince opet kako nema dokaza,potvdili su egipcani koji su dolazili da je kamen taj ima slicnu strukturu kao kod njihovih piramida,kako nemos vjerovat obliku piramide,trokutu iste razdaljine koje spajaju vrhove piramida,plocama koje nemogudce da je piramida dala,svojim ocima :roll:
Care, petak je navece, navratio sam malo da koju lupim. Jer moram sad traziti imena ti egipcana?
Ako se tebi da traziti, pogledaj ( i to ne samo na njegovoj stranici i na nasem jeziku) i vidjeces, da su mnogi "naucnici" i "eksperti" Arheologije itd. koje je on navodio, toliko arheolozi i poznati iz tog polja kao ja i ti.
ajde nastranu sve to,vjerujes li svojim ocima
Rođen s tobom da budem

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 maj 2011, 21:28

Nemoj tako Principatus, pazi, može ti svezati neku egipatsku (pardon, Atlantiđansku) kletvu, pa da ti od piramidalne energije izraste glava čaplje na leđima a tijelo ti prekriju lokvanji. :o :shock: :o

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2011, 21:31

skyisthelimit je napisao/la:de nas prosvjetlite sta je ono ako nije piramida,, ako laze Semir ne lazu moje oci, bio sam tamo i ne moze se reci da je obicno brdo :roll:
Pojma nemam sta je. Kao ni Semir.
Faraon iz Visokog je napisao/la:ajde nastranu sve to,vjerujes li svojim ocima
Iskreno? Ne.

Oci kao i misljenje, koje covjek iz sopstvene zelje vec donese sa sobom mogu toliko prevariti, da je to za nepovjerovati. Ali isto nemogu reci da nije. Pojma nemam. Kao laik bi rekao da ono nije samo brdo. Ali to misljenje nista ne znaci, jer pojma nemam o geologiji etc. (kao ni Semir)
admin je napisao/la:Nemoj tako Principatus, pazi, može ti svezati neku egipatsku (pardon, Atlantiđansku) kletvu, pa da ti od piramidalne energije izraste glava čaplje na leđima a tijelo ti prekriju lokvanji. :o :shock: :o
Pazi da i tebe ne ubace u kletvu za tu ironiju, rijeci se daju brzo izgovoriti.
Kad te spuca negativna piramidalna energija gotov si. :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 maj 2011, 21:33

pogledam se maloprije u ogledalo i vidim ovo!! :o :o :o :o

slika

pogledam ponovo za par sekundi i sve normalno. nešto čudno mi se dešava... :arrow: :arrow: :|
tako mi bosanskog amenofis-efendije, izvinjavam se što sam sumnjao.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 maj 2011, 21:34

Tamo nečeg ima :mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2011, 21:34

Eto Semir nema pojma o geologiji proputovao cijeli svijet,obisao piramide sve zivo,zavrsio akademiju za tu geologiju i nema pojma,nek ti imas :D

znaci ti ne vjerujes da Vedad igra za Hoffenheim :D
Rođen s tobom da budem

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2011, 21:55

Faraon iz Visokog je napisao/la:Eto Semir nema pojma o geologiji proputovao cijeli svijet,obisao piramide sve zivo,zavrsio akademiju za tu geologiju i nema pojma,nek ti imas :D

Pa ne, ja kazem, da ja nemam pojma, a ti meni: Nek ti imas pojma. :D

Ma ja cak mislim, da Semir sam vjeruje u to sto prica.
To jest, iako se sluzi rijecnikom prevaranata i ezotericara, nevjerujem da ima losu namjeru.
Meni samo smeta sto ljudima nesto takvo prodaje kao nauku, a to je daleko. Nazalost, volio bih da nije tako.

A sto se tice Vede i Hoffenheima...upitaj me za nekoliko mjeseci.
Onda cu ti potvrditi, da ne igra tu i da su te oci prevarile. :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2011, 21:58

Pa kako onda govoris da Semir nema pojma :roll: isto da ti pocnem pricati o tvojoj struci a nemam pojma :roll:

i ja bi u Vedinom slucaju voli da nevjerujem svojim ocima :D
Rođen s tobom da budem

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2011, 22:02

Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa kako onda govoris da Semir nema pojma :roll: isto da ti pocnem pricati o tvojoj struci a nemam pojma :roll:

Zato sto je pristup naucnom radu svugdje isti (napisao sam na prosloj stranici), i zato sto je podloga/prirodne nauke etc. isto svuda ista. Dakle neko ko prica o nekim energijama koje ne postoje, niti se izmjeriti daju (osim sa hepekom), izmislja i fantazira. Za te stvari nemoram biti geolog.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2011, 22:04

Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa kako onda govoris da Semir nema pojma :roll: isto da ti pocnem pricati o tvojoj struci a nemam pojma :roll:

Zato sto je pristup naucnom radu svugdje isti (napisao sam na prosloj stranici), i zato sto je podloga/prirodne nauke etc. isto svuda ista. Dakle neko ko prica o nekim energijama koje ne postoje, niti se izmjeriti daju (osim sa hepekom), izmislja i fantazira. Za te stvari nemoram biti geolog.
kako ti znas da te energije ne postoje
Rođen s tobom da budem

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2011, 22:12

Faraon iz Visokog je napisao/la: kako ti znas da te energije ne postoje

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2011, 22:13

Faraon iz Visokog je napisao/la: kako ti znas da te energije ne postoje
nisi mi odgovorio
Rođen s tobom da budem

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 maj 2011, 22:14

hahaha.
kako nije, sve ti je rekao.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2011, 22:18

admin je napisao/la:hahaha.
kako nije, sve ti je rekao.
Dobro ja znam da postoje neke energije,licno se uvjerio :idea:
Rođen s tobom da budem

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2011, 22:19

Kao sto admin rece. Sve sam rekao sto sam mogao reci. :)

Ode ja malo mozak odmoriti. Nemoj mi se sta naljutiti moj Ramzese iz Visokog.
Dabogda vi 10 piramida tamo nasli, necu se nista manje radovati od tebe. Pozz.

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 20 maj 2011, 22:27

Faraon iz Visokog je napisao/la:Eto Semir nema pojma o geologiji proputovao cijeli svijet,obisao piramide sve zivo,zavrsio akademiju za tu geologiju i nema pojma,nek ti imas :D

Pa ne, ja kazem, da ja nemam pojma, a ti meni: Nek ti imas pojma. :D

Ma ja cak mislim, da Semir sam vjeruje u to sto prica.
To jest, iako se sluzi rijecnikom prevaranata i ezotericara, nevjerujem da ima losu namjeru.
Meni samo smeta sto ljudima nesto takvo prodaje kao nauku, a to je daleko. Nazalost, volio bih da nije tako.

A sto se tice Vede i Hoffenheima...upitaj me za nekoliko mjeseci.
Onda cu ti potvrditi, da ne igra tu i da su te oci prevarile. :D
paša da tebi Semir nije povrijedio nekog iz bliže familije pa se ti tako ponašaš ?!?
daj drug ako ne vjeruješ ne moraš deset postova napisati kako semir laže i kako nema piramida ;)
pusti piramide, bolje daj ti nama reci nešto novo o reprezentativcima i tako to :D :D :D
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.