Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Diino_10
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Diino_10 » 20 maj 2011, 21:43

jacky09 je napisao/la:Hrvatska možda nema trenutno svijetsku klasu na golu ali Runje je svoj posao u svim utakmicama do sada odradio odlično i zamjeriti njemu nešto je jako debilno.
U obrani stasavaju novi igrači, Lovren koji je sa 21 godinu standardan u Lyonu, Vida samo da krene igrati, mladi Vrsaljko koji će brzo iz Dinama iako nema još ni punih 19..
BiH ima odličnog golmana u Begoviću, samo ne shvaćam zašto konstantno odbija pozive. Golman koji bi mogao napraviti veliku karijeru.
O obrani Srbije je glupo i raspravljati. Ivanović-Subotić-Vidić-Kolarov, meni uz Engleze po imenima najbolja obrana u Europi. Ali koliko su odlični nazad, toliko su loši naprijed. Žigić, Mrđa, Pantelić... :cry:
Nisam ni ja rekao ništa protiv Runje, ali mislim na neko veliko ime koje brani u velikom timu.
Obrana vam je dosta talentirana, baš kao što kažeš Vrsaljko-Lovren-Vida, ali mislim za trenutnu situaciju ovi igrači su još nezreli za veće mečeve.

Begović je zbog mnogo razloga odbijao pozive, i onda nam se selektor naljutio, ali mislim da će se i to ubrzo riješiti.
E da to u vezi Srbije, baš kao što su naše dvije selekcije dobre u vezi i u napadu, repka Srbije je očajna u napadu. Pantelić ne znam ni gdje igra, Žigić je u Birm'hamu prosjećan, Mrđa je li u Partizanu ili...? Sasvim prosjećan napad, bolji napad imaju i Slovenija i Crna Gora. ;)
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 maj 2011, 21:56

Diino_10 je napisao/la:
Nisam ni ja rekao ništa protiv Runje, ali mislim na neko veliko ime koje brani u velikom timu.
Obrana vam je dosta talentirana, baš kao što kažeš Vrsaljko-Lovren-Vida, ali mislim za trenutnu situaciju ovi igrači su još nezreli za veće mečeve.

Begović je zbog mnogo razloga odbijao pozive, i onda nam se selektor naljutio, ali mislim da će se i to ubrzo riješiti.
E da to u vezi Srbije, baš kao što su naše dvije selekcije dobre u vezi i u napadu, repka Srbije je očajna u napadu. Pantelić ne znam ni gdje igra, Žigić je u Birm'hamu prosjećan, Mrđa je li u Partizanu ili...? Sasvim prosjećan napad, bolji napad imaju i Slovenija i Crna Gora. ;)
Realno, niti BiH nema neki napad. Ok Džeko je klasa iako ne blista u Cityu, Ibišević solidan, bio je strašan jedno vrijeme do ozljede, a onda ga je ozljeda dosta sj.bala kao i mnoge prije njega, ostali ni neznam kakvi su. Muslimović niti ne igra u PAOK-u, Zec propao skroz od odlaska iz Šibenika nisam ništa čuo o njemu. Valjda će se stanje popraviti. Možda bi Sušić trebao probati sa Krstanovićem, kao joker sa klupe mogao bi nešto pripomoći. Inače, prvi strijelac lige, ispred Vukušića.

Za obranu se slažem. Također i za Runju. Ali kako brani nebi ga mjenjao ni za koga. Taj čovjek u reprezentaciji kiks nije napravio, spašavao nas protiv Bjelorusa, Engleza... a nasljednika vidim u Delaču, ili Pletikosi ako napokon nađe klub gdje će braniti, a ne skupljati lopte. Tu je i Kelava koji neke segmente mora popraviti da bi bio kapacitet za "jedinicu".

Btw, Mrđa je u Sionu.
...što je više lome to je volim jače...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 maj 2011, 23:44

napadaci nam igraju u zivotnoj formi........jadna gruzija
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 09:36

Bilić izjavio da će njegov napadački tandem za Gruziju biti Mandžukić i Jelavić. Po meni vrlo dobro, Eduardo je odličan realizator ali nama trebaju dva trkača, ne statični napadači. Ova dvojica će dati 110%, a u kakvoj su formi nebi trebali izostati ni golovi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 maj 2011, 09:47

Jelavić je odigr'o fenomenalnu sezonu. Ne bih se iznenadio kada bismo ga već sljedeće sezone gledali u Premiershipu (čak se i Newcastle spominje :!: , mada je ovo u domenu nerealnog). Mandžo se probudio iz zimskog sna i sigurno je u ovom trenutku prvi izbor (barem kada bih ja birao, da se razumijemo). U svakom slučaju, nema straha kada je ofanziva u pitanju (Olić, Petrić, Klasnić, Mandžukić, Jelavić, Lakić, Eduardo pa i Perišić :!: ). Možda sam nekog i zaboravio, al' ovo je svakako za ustati i aplaudirati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 10:02

Monolog je napisao/la:Jelavić je odigr'o fenomenalnu sezonu. Ne bih se iznenadio kada bismo ga već sljedeće sezone gledali u Premiershipu (čak se i Newcastle spominje :!: , mada je ovo u domenu nerealnog). Mandžo se probudio iz zimskog sna i sigurno je u ovom trenutku prvi izbor (barem kada bih ja birao, da se razumijemo). U svakom slučaju, nema straha kada je ofanziva u pitanju (Olić, Petrić, Klasnić, Mandžukić, Jelavić, Lakić, Eduardo pa i Perišić :!: ). Možda sam nekog i zaboravio, al' ovo je svakako za ustati i aplaudirati.
Jbg, nemogu ti preko ovog prijeći. Zaboravio si mog miljenika Nikolu. :|

Teško da će odmah nakon prve sezone iz Rangersa, ali ako bude išao treba u Englesku, to je liga za njega.

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 22 maj 2011, 10:59

Jučer je u SN izašao ovakav mogući sastav:

Runje

Srna Ćorluka Šimunić Pranjić

Vukojević Modrić

Eduardo Perišić

Mandžukić Jelavić
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 20:34

Diino_10 je napisao/la:Jučer je u SN izašao ovakav mogući sastav:

Runje

Srna Ćorluka Šimunić Pranjić

Vukojević Modrić

Eduardo Perišić

Mandžukić Jelavić
Mislim da je za očekivati Lovrena u prvih 11, a Srnu u vezi jer Eduardo nije za tu poziciju. Previše je statičan i u špici, a da igra krilo.. :?

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 21:39

Gotova je i sezona u Engleskoj. Pletikosa, Ćorluka, Kranjčar i Modrić sa Tottenhamom su izborili Europsku Ligu, Klasnić sa Boltonom nakon katastrofalnog kraja prvenstva sa čak 5 poraza zaredom tek 14., Kalinić sa Blackburnom 15.

Statistika naših igrača:

Stipe Pletikosa (Tottenham) - /
Vedran Ćorluka (Tottenham) - 2 asistencije
Niko Kranjčar (Tottenham) - 2 gola
Luka Modrić (Tottenham) - 3 gola, 3 asistencije
Nikola Kalinić (Blackburn) - 5 golova, 2 asistencije
Ivan Klasnić (Bolton) - 4 gola, 1 asistencija

UKUPNO: 14 golova, 8 asistencija.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 maj 2011, 20:16

Krstanović: Ako je Bilić zvao Vukušića, morao je i mene

slika
S 19 postignutih pogodaka Ivan Krstanović u svojoj trećoj sezoni u HNL-u postao je najbolji strijelac lige. Zagrebov centarfor prije tri godine tiho je u Kranjčevićevu stigao iz Posušja kao etablirano ime na bosansko-hercegovačkim terenima.

Po dolasku među Pjesnike borio se za mjesto u momčadi, a sad je Zagreb nezamisliv bez njega. Uostalom, svojim je pogocima u završnici prvenstva donio momčadi bodove koji su se pokazali ključnima u borbi za ostanak. I zbog svega toga je neizmjerno sretan, priznao je u intervjuu za Index Krstanović kojeg smo dobili na odmoru u rodnom Tomislavgradu.

Kakav je osjećaj biti najbolji strijelac lige?

"Odličan, moram priznati da se super osjećam. Primio sam puno čestitki, a premda mi je to malo neobično, ne bunim se. Nije loše", veselo će Krstanović, koji puno zahvale upućuje i na račun suigrača:

"Jasno, bez njihove pomoći ne bi mi sve to uspjelo. Ovo je i njihova nagrada."

Krstanović je golove ravnopravno raspodijelio na jesenski i proljetni dio sezone, ali zgodici iz ovog drugog imaju nemjerljivo veću težinu, jer Zagreb se spasio ispadanja tek u zadnjem kolu:

"Da budem potpuno zadovoljan nedostajao je pravi Zagreb, koji će se boriti za izlazak u Europu. No, kad smo se već doveli u situaciju da nam prijeti druga liga, drago mi je da su i moji golovi pridonijeli ostanku."

Jedina želja - odlazak

Konkretnih planova (klubova) za sljedeću sezonu Krstanović nema, ali želja je samo jedna: "Odlazak!"

"Da se razumijemo, u Zagrebu sam proveo tri prekrasne godine, ali jednostavno je došlo vrijeme za rastanak. Sazrio sam kao profesionalac i mislim da sam spreman za novi, veći klub, i igranje na višem nivou".

Iako je inozemstvo prva želja, Krstanović priznaje da ne bi imao ništa protiv nastavka karijere u HNL-u. Naravno, u obzir dolaze samo najveći klubovi, Hajduk i Dinamo:

"Bila bi mi čast kad bi s Poljuda ili iz Maksimira pozvali, ali ponavljam - naglasak u vezi mog transfera stavljen je na inozemstvo."

Krstanović je u siječnju proslavio 28. rođendan, ali još uvijek nije zaigrao ni za jednu od dvije reprezentacije za koje ima pravo. Čiji poziv očekujete, Bilićev ili Sušićev?

"Bilićev, naravno. Želim igrati za Hrvatsku, a koliko god naša reprezentacija u ovom trenutku imala pregršt sjajnih napadača, mislim da je možda moglo i za mene biti mjesta na popisu. Tim više što su pozvani neki igrači iz HNL-a koji, barem mi tako govore stručnjaci, nisu ništa bolji, a nemaju ni bolju statistiku od mene."

Mislite na Vukušića?

"Da, mislim na Vukušića", zaključio je Krstanović.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 maj 2011, 20:57

Drago Gabrić teško stradao u prometnoj nesreći na autocesti

Još jedna prometna nesreća na autocesti južno od Dugopolja
slika

NOGOMETAŠ Drago Gabrić teško je stradao izletjevši svojim BMW-om oko 18.20 sati na autocesti između Dugopolja i Biska. U besvjesnom stanju je prebačen u splitsku bolnicu.

Svaki dan nesreća jedna

Policija je na mjestu nesreće, utvrđuju što se dogodilo. Prema prvim informacijama hrvatski je reprezentativac u jako teškom stanju, zadobio je frakturu lubanje, nagnječenje mozga i teške ozljede glave te se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja u Splitu.

S Gabrićem je u automobilu bio i prijatelj koji je s lakšim ozljedama pušten iz bolnice.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 maj 2011, 21:10

Neznam stvarno što se tiče Krstanovića.. imamo stvarno dosta napadača, i sada zvati nekog 28-godišnjaka iz Zagreba, unatoč tome što je najbolji strijelac lige po meni nema smisla. Vukušiću je 20 godina i on je budućnost hrvatskog nogometa, a za Krstanovića je ovo dosta vjerovatno samo bljesak.
Solidan napadač, ali igra u krivo vrijeme što se tiče reprezentacije.

Gabrić. :o :shock: :cry: :|

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2011, 22:16

pa bolji je Krstanovic od Vukusica. Ide mi taj malac na k.urac. Nista posebno, jedan Topic ga motao oko malog prsta, a slovi za nekakvog potencijala. Pih. Mozda. Da ode iz Hajduka. Nikad tu potencijal kruha ni napretka vidjet nece.
...Život za Široki...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 maj 2011, 22:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:pa bolji je Krstanovic od Vukusica. Ide mi taj malac na k.urac. Nista posebno, jedan Topic ga motao oko malog prsta, a slovi za nekakvog potencijala. Pih. Mozda. Da ode iz Hajduka. Nikad tu potencijal kruha ni napretka vidjet nece.
Dobar je Vukušić, samo što ga je.e što nema s kim igrati u Hajduku. Dok je tu bio Ibričić i Vukušić je zabijao.
I Drogba da ovisi o loptama Tičinovića, Trebotića, Ljubičića nebi ništa više zabijao.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 00:13

Krstanovic sa toliko godina na ledjima bljesnuo ovu jednu sezonu i odmah bi poziv ?
Ne moze to tako "majstore", ima jos majstora pored tebe...
Sto se "Vatrenih" tice siguran sam da ne mogu ponoviti onako losu igru kao protiv Gruzije te mislim da ce se definitivno kvalificirati uz dozu ozbiljnosti i pravom pristupu.
Mandzukic je takoder napokon odcepio u njemackoj pa bi u slucaju ozljeda trebalo i njega pozvati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 maj 2011, 13:10

Vezni igrač turskog prvoligaša Ankaragücüa Drago Gabrić još uvijek je u teškom stanju nakon nesreće u kojoj su sudjelovali on i suvozač Ante Đuzel, koji je prošao samo s lakšim ozljedama ruke te je pušten kući. Gabrić se nalazi u splitskom Kliničkom bolničkom centru. U stanju je duboke inducirane kome i priključen je na respiratore.

Nakon ozljeda koje su jučer ustanovljene - frakture lubanje i nagnječenja mozga - danas su liječnici za Slobodnu Dalmaciju otkrili da su Dragi stradale i kosti lica, lijevo oko i očna jabučica. Još je uvijek na Jedinici intenzivnog liječenja.

Otac unesrećenog reprezentativca, proslavljeni bivši vratar Hajduka i hrvatske reprezentacije Tonči Gabrić, vidno potresen, za Slobodnu je izjavio: "Strašno, što drugo mogu reći, nisam još svjestan što se dogodilo. Treba smoći snage, biti strpljiv i vjerovati u najbolji mogući rasplet. Vjerujmo u najbolje."

I mi se pridružujemo željama za što brži oporavak i ozdravljenje!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 maj 2011, 18:31

Vida dobio "nogu" od Bilića zbog tuče u Osijeku u kojoj je sudjelovao, umjesto njega poziv će dobiti Bartulović. Također, umjesto Gabrića poziv je dobio Ivan Tomečak.
- Vida će zbog neprimjerenog ponašanja propustiti ovo okupljanje. Hrvatski reprezentativac mora biti primjer na terenu i van njega i bez obzira na okolnosti, takvo je ponašanje nedopustivo - rekao je izbornik Slaven Bilić te dodao:

- Ovo je vrlo ozbiljna opomena, ne samo Domagoju, nego svima, i igračima i članovima stožera. Mi imamo rijetku čast predstavljati našu zemlju, to je najveća privilegija za jednog sportaša ali istovremeno je i najveća obaveza. Zato ne smije biti popusta prema nikome - zaključio je Bilić.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 21:08

Nadam se da ce se Drago oporaviti.. uhh :o
A Vida ko Vida, kreten, to je nista novo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 24 maj 2011, 21:54

Slaven Bilić dva sata kod Mamića: Sammir postaje reprezentativac

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić jučer je gotovo dva sata proveo u Maksimiru, u uredu Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

Pomirenje u Maksimiru! Sastali se Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić i izbornik Slaven Bilić i razgovarali dva sata! Bilićevo pojavljivanje u Dinamovim prostorijama sugerira otopljavanje nakon prošlojesenskih Mamićevih neprimjerenih izjava o izborniku rasistu.

– Slaven i ja sastajemo se periodično, među nama nema nesporazuma, bili smo i ostali prijatelji. A jedan od povoda razgovora bila je i tragedija Drage Gabrića – kazao je Mamić.

Je li bilo govora o Sammiru, Kelavi kao budućim reprezentativcima?

– Neću otkrivati detalje razgovora, ali mogu reći da je, među ostalim, bilo govora o sustavu natjecanja, o atmosferi kakvu svi skupa priželjkujemo za utakmicu s Gruzijom na Poljudu – dodaje Mamić.
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 maj 2011, 22:05

Titova-Juga je napisao/la: A Vida ko Vida, kreten, to je nista novo.
:?: :?: :?: Znaš nešto što mi neznamo?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.