Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Atmosfera u Rimu kao da igraju Engleska i Srbija
Komentator Sportkluba nije mogao više urijediti Muraya.

FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
Joj Vugdalica finale europa lige poredi sa utakmicom FK Kakanj-FK Zepce

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Suvišno je više bilo šta dodati za tog kretena Vugdalića... 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
kaze vugdalic, nesto kao: " Lopta je u rukama Heltona, sa porukom dodji da ostarimo zajedno ".
smijesno i zalosno 

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
jbt ne znam kad će te više shvatiti da se čovjek jednostavno za.ebava i sam je rekao jednom da on nije komentator i taj dio posla je prepustio Avdiću on je tu da napravi kakvu takvu atmosferu sa svojim ''upadima'' i neka ga meni lično ne smeta bolje i to slušati nego npr. levate sa javnog servisa koji se trude biti ozbiljni i profesionalni i na kraju ispadaju hiljadu puta gori i od Vugdalića koji se u startu utakmice ''pozdravi'' sa te 2 osobine.jasmin256 je napisao/la:kaze vugdalic, nesto kao: " Lopta je u rukama Heltona, sa porukom dodji da ostarimo zajedno ".![]()
![]()
smijesno i zalosno
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:jbt ne znam kad će te više shvatiti da se čovjek jednostavno za.ebava i sam je rekao jednom da on nije komentator i taj dio posla je prepustio Avdiću on je tu da napravi kakvu takvu atmosferu sa svojim ''upadima'' i neka ga meni lično ne smeta bolje i to slušati nego npr. levate sa javnog servisa koji se trude biti ozbiljni i profesionalni i na kraju ispadaju hiljadu puta gori i od Vugdalića koji se u startu utakmice ''pozdravi'' sa te 2 osobine.jasmin256 je napisao/la:kaze vugdalic, nesto kao: " Lopta je u rukama Heltona, sa porukom dodji da ostarimo zajedno ".![]()
![]()
smijesno i zalosno
čovjek je idiot,valjda se tu svi slažemo,a nikakvog avdića nema na obn-u
ma nemam ja nista protiv njega. cak mi je nekako i drag i smijem se, al nekad zna bas pretjerat.brazzo je napisao/la:jbt ne znam kad će te više shvatiti da se čovjek jednostavno za.ebava i sam je rekao jednom da on nije komentator i taj dio posla je prepustio Avdiću on je tu da napravi kakvu takvu atmosferu sa svojim ''upadima'' i neka ga meni lično ne smeta bolje i to slušati nego npr. levate sa javnog servisa koji se trude biti ozbiljni i profesionalni i na kraju ispadaju hiljadu puta gori i od Vugdalića koji se u startu utakmice ''pozdravi'' sa te 2 osobine.jasmin256 je napisao/la:kaze vugdalic, nesto kao: " Lopta je u rukama Heltona, sa porukom dodji da ostarimo zajedno ".![]()
![]()
smijesno i zalosno
sasa vugdalic dominira

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
- Titova-Juga
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
čovjek je idiot,valjda se tu svi slažemo,a nikakvog avdića nema na obn-u
Ako vec ne slazemo, onda neki ljudi vjerovatno vole slusati krkane i malopismenike na tv-u...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Cuj Vugdalic idiot.
Pa ja zbog njega i gledam EL na OBN-u a ne na Arenama.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
NormalaDevil je napisao/la:Cuj Vugdalic idiot.![]()

nema potpisa
...ja ne znam zasto neki toliko napadaju vugdalica...on je meni odlican,jeste da nekad pretjera,ali je bar zanimljiv...a ima onih seljaka uz koje skoro pa zaspes dok gledas utk... 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Eto vam ga tamo, vodite ga kuci, skuhajte mu fuka i pripremite jean rahat lokum.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Cuj Vugdalic idiot.![]()
je li on kvalitetan komentator?
-
- Kontakt:
enobarca je napisao/la:...ja ne znam zasto neki toliko napadaju vugdalica...on je meni odlican,jeste da nekad pretjera,ali je bar zanimljiv...a ima onih seljaka uz koje skoro pa zaspes dok gledas utk...
čovjek pravi budalu od sebe,non stop,nikakav komentator,ne poznaje igrače,priča gluposti,ako nekom takav valja,ok
ma najgore je sto se njemu pripisuje da je zanimljiv, u stvari smijesno jeste , al jedino sto je smijesno je to koliko je on glup, tj kako ima glupe komentare
- Titova-Juga
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:enobarca je napisao/la:...ja ne znam zasto neki toliko napadaju vugdalica...on je meni odlican,jeste da nekad pretjera,ali je bar zanimljiv...a ima onih seljaka uz koje skoro pa zaspes dok gledas utk...
čovjek pravi budalu od sebe,non stop,nikakav komentator,ne poznaje igrače,priča gluposti,ako nekom takav valja,ok
Prvi put se slazem sa likom.
Ocigledno im valja da melje gluposti, kao sto su Sandre, Jane, Selme, Jelene kvalitetne pjevacice, tako je i ovaj kvalitetan komentator. Eto sta danasnju mladost "pali", gluposti !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kao sto neko rece gore,bolje i da je ovakav nego da pokusava da "bude komentator" kao razni likovi sa javnih emitera(prvenstveno mislim na RTS)kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Cuj Vugdalic idiot.![]()
je li on kvalitetan komentator?

Ono je ono sto jeste i ne pravi se,i zaista bih voleo da ga upoznam uzivo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Kao sto neko rece gore,bolje i da je ovakav nego da pokusava da "bude komentator" kao razni likovi sa javnih emitera(prvenstveno mislim na RTS)kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Cuj Vugdalic idiot.![]()
je li on kvalitetan komentator?![]()
Ono je ono sto jeste i ne pravi se,i zaista bih voleo da ga upoznam uzivo.
kako god
Vugdalic-The special one...
covjek unosi inovacije u komentatorski posao, prica o zenama, mamama i tatama igraca.....valja gluposti, kvalitetnim sportskim komentatorom ga je smijesno zvat, al eto ko covjek se ne cini los i
neko rece iskren je , ne bira rijeci da nesto kaze

neko rece iskren je , ne bira rijeci da nesto kaze
Re: Sportski komentatorima vugdalic je kralj bas je smijesan
ma vugdalic je kralj bas je smijesan
FORZA JUVE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.