Momak,nije nama država izgradila dvoranu,.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
brate znam,al citajuci ove postove prije na dosta sam ih nasio na hvaljenje povdomm dvorane i kako je to sve zbog zenice ili sta ja znam,,,al ne bitno uostalom ovo je gore moje misljenjechily-rz je napisao/la:irridu je napisao/la:znam,al et kad sitolko pametan haj mi reci po kom osnovu ste vi dobili onakvu dvoranuda niste mozda grad kosarke
[/quot
po cemu to????Begonja je napisao/la:Bolje kup i drugo mjesto nego prvak i ispadanje u kupu od najvećeg rivala.Just do it.TM je napisao/la:ma pusti tu pricu, to kao pitar sad pricas......Begonja je napisao/la:Pa mi imamo bolju sezonu od Borca. Bolje uzeti kup i biti drugi u prvenstvu nego osvojiti titulu, a svaku drugu srijedu gledati najmržeg protivnika kako ide ka podizanju pehara.![]()
cuj bolje kup nego prvak......
Za svaku pohvalu.Stole iz Bora je napisao/la:Osim i Cviko položili cvijeće
Delegacija Željezničara na Tuzlanskoj kapiji
Trener Željezničara Amar Osim i sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko uoči jučerašnje utakmice 28. kola Premijer lige protiv Budućnosti u Banovićima u Tuzli položili su cvijeće na Tuzlanskoj kapiji.
Osim i Cviko odali su počast 71 mladiću i djevojci koji su stradali 25. maja 1995. godine od agresorske granate.
Dnevni avaz
Jesmo,visoka je 191cm i nosa dvojicu na ledjimazeljocity je napisao/la:Jesmo li mi dobili maskotu kluba??
bistrikboy je napisao/la:Jesmo,visoka je 191cm i nosa dvojicu na ledjimazeljocity je napisao/la:Jesmo li mi dobili maskotu kluba??
Hahaha, odavno se nisam ovako nasmijaobistrikboy je napisao/la:Jesmo,visoka je 191cm i nosa dvojicu na ledjimazeljocity je napisao/la:Jesmo li mi dobili maskotu kluba??
Bolje je što navijaju protiv nas, tj što Širokom odgovara naše osvajanje Kupa, svi znamo ko ima veći lobi u savezu i utjecaj...Ne osporavam ja veličinu komšinica, ali bolje je što je Široki na našoj strani nego one, to mi je nekako logičnoAlipasino je napisao/la:Jesta ovo svi ostali da Celik osvoji kup jedino Siroki na nasoj strani.A misevi trebace vama Zeljo polako doce sve na svoje.Doce te vi molit Zelju kad vam zapne.
Ne biste imali Zetru jer Zetra je trebala biti izgradena u Zenici ali obustavljen je rada kada ste dobili olimpijadu i nama je obecano da ce izgraditi ski lift ukoliko prekinemo izgradnju.Naravno od ski lifta nije bilo nista.Zetra je napravljena u Sarajevo a o betonska konstrukcija na Kamberovica polju bila je skloniste narkomana i sktnica.Hvala Bogu dosao je pravi covjek na vlast.Pola para je dala opcina a pola Dzananovic koji je svoje samoposluge prodao konzumu i izgradio danasnji centar i dvoranu na temeljima "Zetre".I nasi su problemi sto kada neko ima nesto bolje od drugog uvijek postoji ljudi koji ce to osporiti ja se vodim logikom sve sto se izgradi uljepsava svoju okolinu i dize vrijednost.irridu je napisao/la:brate znam,al citajuci ove postove prije na dosta sam ih nasio na hvaljenje povdomm dvorane i kako je to sve zbog zenice ili sta ja znam,,,al ne bitno uostalom ovo je gore moje misljenjechily-rz je napisao/la:irridu je napisao/la:znam,al et kad sitolko pametan haj mi reci po kom osnovu ste vi dobili onakvu dvoranuda niste mozda grad kosarke
[/quot
Odlika velikih klubova - Svaka castStole iz Bora je napisao/la:Osim i Cviko položili cvijeće
Delegacija Željezničara na Tuzlanskoj kapiji
Trener Željezničara Amar Osim i sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko uoči jučerašnje utakmice 28. kola Premijer lige protiv Budućnosti u Banovićima u Tuzli položili su cvijeće na Tuzlanskoj kapiji.
Osim i Cviko odali su počast 71 mladiću i djevojci koji su stradali 25. maja 1995. godine od agresorske granate.
Dnevni avaz
da se ne ljubimo!ŠB.TRN je napisao/la:Želji želim da osvoji kup.Naravno to nama odgovara,ta znamo to svi ali ako za ikoga ikad od ovih klubova u Bosni bi trebao navijati to je Željo.Prvo sto im je predsjednik(mislim) bio iz Širokog covjek,drugo sto im je Amar rekao da se svi trebaju ugledati u Široki.Trece,ne znam sjecate li se vi ili ima li itko sad na forumu od te ekipe al jednom su navijači Želje njih 5-6 navijali sa Škriparima na Pecari(dosli s njima na tribinu).Tog se dobro sjecam!!!Nek netko to potvrdi ili pobije.Jedino mi smeta paljenje zastave,al ima toga i kod nas!!!
Od svih stadiona u BIH posle Pecare i ovih nasih okolnih najvise puta sam bio na Grbavici.
Pobjedite Čelika,uzmite kup a dogodine cemo vas meziti kao i ove!!!![]()
![]()
Sve je to u redu, ali ono u Sirokom za titulu ne zaboravljamo.ŠB.TRN je napisao/la:Želji želim da osvoji kup.Naravno to nama odgovara,ta znamo to svi ali ako za ikoga ikad od ovih klubova u Bosni bi trebao navijati to je Željo.Prvo sto im je predsjednik(mislim) bio iz Širokog covjek,drugo sto im je Amar rekao da se svi trebaju ugledati u Široki.Trece,ne znam sjecate li se vi ili ima li itko sad na forumu od te ekipe al jednom su navijači Želje njih 5-6 navijali sa Škriparima na Pecari(dosli s njima na tribinu).Tog se dobro sjecam!!!Nek netko to potvrdi ili pobije.Jedino mi smeta paljenje zastave,al ima toga i kod nas!!!
Od svih stadiona u BIH posle Pecare i ovih nasih okolnih najvise puta sam bio na Grbavici.
Pobjedite Čelika,uzmite kup a dogodine cemo vas meziti kao i ove!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.