RK Bosna

hamo_pipa
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la hamo_pipa » 20 maj 2011, 15:54

E na kojem je programu to finale?
Ja sam kupio onaj balkanyium vrag, al' ne pise u pregledu programa da ima tekma danas. :?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 20 maj 2011, 16:33

hamo_pipa je napisao/la:E na kojem je programu to finale?
Ja sam kupio onaj balkanyium vrag, al' ne pise u pregledu programa da ima tekma danas. :?
pa evo baš pogledah stranicu rk bosna...NE RADIII... :? ...a na facebooku ne piše ništa ko da ne igraju kup(početak utakmica..ništa)...a sa izviđačem je počela utakmica danas u 16.00 časova...a sutra su finale... :geek:

marken
Kontakt:

Post Postao/la marken » 20 maj 2011, 17:49

Kako je zavrsena utakmica ?

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 maj 2011, 17:53

marken je napisao/la:Kako je zavrsena utakmica ?
Ja mislim da je RK BOSNA pobjedila 6 razlike tako sam cuo ali nemoj me uzeti za ozbiljno...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 20 maj 2011, 18:01

kake polemike oko utakmice??? :o ....

Srdjan_BL
Kontakt:

Post Postao/la Srdjan_BL » 20 maj 2011, 18:05

Ako je istina ovo za sudjenje svaka im cast,sve se vraca,sve se placa hehehe :)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 maj 2011, 18:21

Problem je rukometu što većina "običnih ljudi" ne zna pravila rukometa. Evo ovaj Srdjan se buni a on siguran sam veze nema sa pravilima. Ja sam slušao prijenos iz Banjaluke kada je Bosna pobijedila Borca, ni komentator a ni Unčanin koji je bio sukomentator nisu imali primjedbe na suđenje. Ja neću da komentarišem današnju tekmu jer nisam gledao. Nadam se da je neko gledao tekmu pa da nam malo opiše bolje šta je bilo. Ja sam siguran da ovi sa SportSport nisu bili na tekmi.
FEDERER= KLOC

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 maj 2011, 18:31

Meni je cijela atmosfera oko Kupa bila sumnjiva.Od toga da se prvi put u zadnjih par godina ne prenosi turnir, delegiranje sudija iz okolice Ljubuškog do toga da mediji nisu dali Kupu prevelik značaj tek po neku rečenicu.O Muciću je suvišno pričati.Iako se nalazi u direktnom sukobu interesa i dalje je na funciji sa koje vedri i oblači BH rukometom.Protiv Izviđača nemam ništa , ali teško je vjerovati da su u svega desetak dana uspjeli toliko napredovati da bi mogli parirati protivniku koji je mnogo kvalitetniji od njih.AKo griješim nek mi oproste.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 maj 2011, 18:31

Ako je istina ovo da je jedan od sudija uposlenik firme predsjednika Izvidjaca, onda je to defacto sramota. Sukob interesa, covjek odradio za sefa. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 20 maj 2011, 18:33

tanzla je napisao/la:Ako je istina ovo da je jedan od sudija uposlenik firme predsjednika Izvidjaca, onda je to defacto sramota. Sukob interesa, covjek odradio za sefa. :)
Tako je. Stvarno sramota, pa dokle više ovo ide? :!:

Srdjan_BL
Kontakt:

Post Postao/la Srdjan_BL » 20 maj 2011, 18:37

Iker C je napisao/la:Problem je rukometu što većina "običnih ljudi" ne zna pravila rukometa. Evo ovaj Srdjan se buni a on siguran sam veze nema sa pravilima. Ja sam slušao prijenos iz Banjaluke kada je Bosna pobijedila Borca, ni komentator a ni Unčanin koji je bio sukomentator nisu imali primjedbe na suđenje. Ja neću da komentarišem današnju tekmu jer nisam gledao. Nadam se da je neko gledao tekmu pa da nam malo opiše bolje šta je bilo. Ja sam siguran da ovi sa SportSport nisu bili na tekmi.
Znam pravila cak sam se i vise godina bavio tim sportom... Protiv Borca je bilo sudjenje katastrofalno a mislim da sami podatci i bez gledanja utakmice objasnjavaju koliko je bilo fer i koretno,Bosnu protiv Izvidjaca nisam mogao da gledam,kao ni sad Borac,ali finale se mora pogledati :)

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 20 maj 2011, 18:44

Srdjan_BL je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Problem je rukometu što većina "običnih ljudi" ne zna pravila rukometa. Evo ovaj Srdjan se buni a on siguran sam veze nema sa pravilima. Ja sam slušao prijenos iz Banjaluke kada je Bosna pobijedila Borca, ni komentator a ni Unčanin koji je bio sukomentator nisu imali primjedbe na suđenje. Ja neću da komentarišem današnju tekmu jer nisam gledao. Nadam se da je neko gledao tekmu pa da nam malo opiše bolje šta je bilo. Ja sam siguran da ovi sa SportSport nisu bili na tekmi.
Znam pravila cak sam se i vise godina bavio tim sportom... Protiv Borca je bilo sudjenje katastrofalno a mislim da sami podatci i bez gledanja utakmice objasnjavaju koliko je bilo fer i koretno,Bosnu protiv Izvidjaca nisam mogao da gledam,kao ni sad Borac,ali finale se mora pogledati :)
e jadni smo mi !!! izbrukali smo se pred evropom opet!! pa šta mislite da neče o tom pisati se u evropskim novinama.....BRUKAAAA-Jadno i bjedno..koliko znam irfana..sposoban je pokupiti ekipu i nazad u sarajevo :o

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 maj 2011, 18:46

E jest ova Bosna slaba , jedva u osminu finala LP usli :oops: :lol:

Piotr
Kontakt:

Post Postao/la Piotr » 20 maj 2011, 18:48

Jadno i bijedno je sve ovo. Bosna nije trebala ni da putuje na završnicu, sve je unaprijed bilo režirano. I onda se pitamo što smo tu gdje jesmo? Fuj!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 maj 2011, 19:05

griješiš. naš novinar je u Banjaluci. ipak je završnica kupa u rukometu, a sprema se i derbi PLBiH. sportski vikend u Banjaluci koji sebi ozbiljan medij ne smije dozvoliti da propusti.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 20 maj 2011, 19:18

' - ? за $...
" " & у %, ' & ? ;)
Let's go, Fighter!

"!

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 20 maj 2011, 19:32

Kako ti znaš Banjalučaninu šta je bilo??? Ličiš mi na d.a sa jednog drugog foruma. (čuo sam se sa drugom koji je bio na utakmici, kaže prvo poluvrijeme je bilo sudijsko ubijanje Bosne, u drugom nisu htjeli igrati)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 maj 2011, 20:42

Jeli lijepo kada vas sudije pokradu?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 maj 2011, 20:47

SrdjanBL je napisao/la:Jeli lijepo kada vas sudije pokradu?

jeste, lijepo je i sta sad, dos`o si da se nasladjujes..Vidjecemo hoce`l vas pokrasti, mada mozda su i vasi u tome ucestvovali jer znate da Bosnu ne mozete pobjediti na posten nacin, pa hajmo se udruziti sa Izvidjacom...Ne znam jel vas stid...Citavu sezonu Bosnu su pokusali da slome, medjutim to im je tek uspjelo u kupu,,,Eto vam kup..**** vas on
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.