FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

chily-rz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la chily-rz » 20 maj 2011, 16:22

[quote="irridu"]znam,al et kad sitolko pametan haj mi reci po kom osnovu ste vi dobili onakvu dvoranu :?: da niste mozda grad kosarke :?:[/quot

Momak,nije nama država izgradila dvoranu,.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 20 maj 2011, 16:23

chily-rz je napisao/la:
irridu je napisao/la:znam,al et kad sitolko pametan haj mi reci po kom osnovu ste vi dobili onakvu dvoranu :?: da niste mozda grad kosarke :?:[/quot

brate znam,al citajuci ove postove prije na dosta sam ih nasio na hvaljenje povdomm dvorane i kako je to sve zbog zenice ili sta ja znam,,,al ne bitno uostalom ovo je gore moje misljenje :)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 20 maj 2011, 16:24

Begonja je napisao/la:
Just do it.TM je napisao/la:
Begonja je napisao/la:Pa mi imamo bolju sezonu od Borca. Bolje uzeti kup i biti drugi u prvenstvu nego osvojiti titulu, a svaku drugu srijedu gledati najmržeg protivnika kako ide ka podizanju pehara.
ma pusti tu pricu, to kao pitar sad pricas...... :lol:

cuj bolje kup nego prvak...... :D
Bolje kup i drugo mjesto nego prvak i ispadanje u kupu od najvećeg rivala.
po cemu to???? :roll:
:)

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 20 maj 2011, 16:29

gradska dvorana je napravljena u sklopu urbanistickog uredjenja grada
ako te vec zanima gradnja iste pocela je jos prije rata i u tadasnjem vremenu je trebala biti najsavremenija u regionu ali gradnja je ubrzo stopirana jer su se sve pare prebacile za izgradnju zetre( sad ces odma reci daimam kompleks od sarajeva) tako da je na tom mijestu ostala samo nakupina betonskih elemenata i okupljliste narkomana
nacelnik zenice huso smajlovic pokrenuo je novu gradnju dvorane koja je kao sto vidis zavrsena 8-)
a to sto kazes da nismi grad kosarke necu uopste komentirati, ko vam je kriv sto nas grad ulaze u sportske objekte a vi ne ;)
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 maj 2011, 18:04

Stole iz Bora je napisao/la:Osim i Cviko položili cvijeće

Delegacija Željezničara na Tuzlanskoj kapiji

slika

Trener Željezničara Amar Osim i sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko uoči jučerašnje utakmice 28. kola Premijer lige protiv Budućnosti u Banovićima u Tuzli položili su cvijeće na Tuzlanskoj kapiji.

Osim i Cviko odali su počast 71 mladiću i djevojci koji su stradali 25. maja 1995. godine od agresorske granate.

Dnevni avaz
Za svaku pohvalu.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 maj 2011, 18:22

Svaka cast klubu na ovom gestu u Tuzli.

Jesmo li mi dobili maskotu kluba??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2011, 18:25

zeljocity je napisao/la:Jesmo li mi dobili maskotu kluba??
Jesmo,visoka je 191cm i nosa dvojicu na ledjima
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 maj 2011, 18:27

5 stranica napisano, a od toga 3 kontruktiva posta. Svaka čast! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 20 maj 2011, 18:29

Ja sam poslao 1 prijedlog za maskotu, ali nakon onog konkursa nigdje nisu izasle slike prijedloga. Mozda ima puno prijedloga zanimljivih pa se ne mogu odluciti hehe
Osim - drugo ime za Želju !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 maj 2011, 18:32

bistrikboy je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 maj 2011, 18:33

Moj prijedlog je bordo dres, sorc borca, stucne celika hahahahah
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 maj 2011, 19:22

bistrikboy je napisao/la:
Hahaha, odavno se nisam ovako nasmijao :lol: . Popravi mi dan, inače sam se razbolio, jedva stojim na nogama...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 maj 2011, 19:41

Jesta ovo svi ostali da Celik osvoji kup jedino Siroki na nasoj strani.A misevi trebace vama Zeljo polako doce sve na svoje.Doce te vi molit Zelju kad vam zapne.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 maj 2011, 19:48

Alipasino je napisao/la:Jesta ovo svi ostali da Celik osvoji kup jedino Siroki na nasoj strani.A misevi trebace vama Zeljo polako doce sve na svoje.Doce te vi molit Zelju kad vam zapne.
Bolje je što navijaju protiv nas, tj što Širokom odgovara naše osvajanje Kupa, svi znamo ko ima veći lobi u savezu i utjecaj...Ne osporavam ja veličinu komšinica, ali bolje je što je Široki na našoj strani nego one, to mi je nekako logično :D

Sredit ćemo dvije muhe jednim udarcem, i robove i homiće zla :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 20 maj 2011, 19:50

irridu je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
irridu je napisao/la:znam,al et kad sitolko pametan haj mi reci po kom osnovu ste vi dobili onakvu dvoranu :?: da niste mozda grad kosarke :?:[/quot

brate znam,al citajuci ove postove prije na dosta sam ih nasio na hvaljenje povdomm dvorane i kako je to sve zbog zenice ili sta ja znam,,,al ne bitno uostalom ovo je gore moje misljenje :)
Ne biste imali Zetru jer Zetra je trebala biti izgradena u Zenici ali obustavljen je rada kada ste dobili olimpijadu i nama je obecano da ce izgraditi ski lift ukoliko prekinemo izgradnju.Naravno od ski lifta nije bilo nista.Zetra je napravljena u Sarajevo a o betonska konstrukcija na Kamberovica polju bila je skloniste narkomana i sktnica.Hvala Bogu dosao je pravi covjek na vlast.Pola para je dala opcina a pola Dzananovic koji je svoje samoposluge prodao konzumu i izgradio danasnji centar i dvoranu na temeljima "Zetre".I nasi su problemi sto kada neko ima nesto bolje od drugog uvijek postoji ljudi koji ce to osporiti ja se vodim logikom sve sto se izgradi uljepsava svoju okolinu i dize vrijednost.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 maj 2011, 20:00

Želji želim da osvoji kup.Naravno to nama odgovara,ta znamo to svi ali ako za ikoga ikad od ovih klubova u Bosni bi trebao navijati to je Željo.Prvo sto im je predsjednik(mislim) bio iz Širokog covjek,drugo sto im je Amar rekao da se svi trebaju ugledati u Široki.Trece,ne znam sjecate li se vi ili ima li itko sad na forumu od te ekipe al jednom su navijači Želje njih 5-6 navijali sa Škriparima na Pecari(dosli s njima na tribinu).Tog se dobro sjecam!!!Nek netko to potvrdi ili pobije.Jedino mi smeta paljenje zastave,al ima toga i kod nas!!!
Od svih stadiona u BIH posle Pecare i ovih nasih okolnih najvise puta sam bio na Grbavici.
Pobjedite Čelika,uzmite kup a dogodine cemo vas meziti kao i ove!!! :D :D :D

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 20 maj 2011, 20:44

Stole iz Bora je napisao/la:Osim i Cviko položili cvijeće

Delegacija Željezničara na Tuzlanskoj kapiji

slika

Trener Željezničara Amar Osim i sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko uoči jučerašnje utakmice 28. kola Premijer lige protiv Budućnosti u Banovićima u Tuzli položili su cvijeće na Tuzlanskoj kapiji.

Osim i Cviko odali su počast 71 mladiću i djevojci koji su stradali 25. maja 1995. godine od agresorske granate.

Dnevni avaz
Odlika velikih klubova - Svaka cast

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 maj 2011, 20:44

ŠB.TRN je napisao/la:Želji želim da osvoji kup.Naravno to nama odgovara,ta znamo to svi ali ako za ikoga ikad od ovih klubova u Bosni bi trebao navijati to je Željo.Prvo sto im je predsjednik(mislim) bio iz Širokog covjek,drugo sto im je Amar rekao da se svi trebaju ugledati u Široki.Trece,ne znam sjecate li se vi ili ima li itko sad na forumu od te ekipe al jednom su navijači Želje njih 5-6 navijali sa Škriparima na Pecari(dosli s njima na tribinu).Tog se dobro sjecam!!!Nek netko to potvrdi ili pobije.Jedino mi smeta paljenje zastave,al ima toga i kod nas!!!
Od svih stadiona u BIH posle Pecare i ovih nasih okolnih najvise puta sam bio na Grbavici.
da se ne ljubimo!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 maj 2011, 21:06

ŠB.TRN je napisao/la:Želji želim da osvoji kup.Naravno to nama odgovara,ta znamo to svi ali ako za ikoga ikad od ovih klubova u Bosni bi trebao navijati to je Željo.Prvo sto im je predsjednik(mislim) bio iz Širokog covjek,drugo sto im je Amar rekao da se svi trebaju ugledati u Široki.Trece,ne znam sjecate li se vi ili ima li itko sad na forumu od te ekipe al jednom su navijači Želje njih 5-6 navijali sa Škriparima na Pecari(dosli s njima na tribinu).Tog se dobro sjecam!!!Nek netko to potvrdi ili pobije.Jedino mi smeta paljenje zastave,al ima toga i kod nas!!!
Sve je to u redu, ali ono u Sirokom za titulu ne zaboravljamo.
FKŽ !

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 maj 2011, 21:12

Bevanda uplati do 24.05.2011 na Željin racun 200 tisuca pa mozete u europu.
Nema simpatija samo interes.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 8 gostiju.