jesil ti gledo Real prosle godine...pa da nije bilo Casillasa primali bi 5 komada po tekmi...covjek je na svakoj tekmi skido najmanje 2 stopostotne sanse...a ti kazes da nije bio bolji...idi kupaj ribicealldenn je napisao/la:A sto ima ludih likova ovde da ne povjerujes ! Cuj Lass objektivno najbolji zadnji vezni AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
pa ti si LUUDD ! evo 3 koji su klasa za njega ! Essien , MAscherano , Yaya Toure itd itd , a ima ih jos 10 koji su bolji ! smjesan si majkemi ! pa kako su ga Messi i skvadrica sa Camp Nou lomili nije se lik vidio ! cak sta vise bio krivc za 1 ili 2 gola ! btw : Moze Real imati po igracima Dream Team , iako moje misljenje je da Barceloan na svakoj poziciji ima boljeg igraca od njih ! Napad im je Prelosss , jedini Higuain nesta moze , al se nece vidit pored one dvojice !
krila solidna , mada se nemogu poredit sa MEssijem i Henryem i njihovom uigranoscu ! Veza se nemora komentarisat , jer ne postoji bolja veza od Inieste i Xavija !zadnji vezni u Barceloni je Yaya ili Mascherano koji su klasa za Lassa!Odbrana , Barcelonina bolja , bekovi bolji , Ramos je dobar ali je kiks igrac , juce protiv USA kriv za oba gola , psoebno kod 2 je ispo smjesan !
Jedina jaca tacka je Casillas koji jest bolji , ali nije bolji bio prosle godine , prima on previse jednostavnih golova !Treba tim uigrat , a ne pokupovat sve sto se moze !
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sta kaze Perez hocel dovest VilluJameS je napisao/la:Perez nikad ne bi ovako nesto izjavio da covjek nije ubjedjen da ce Villa doci u Madrid...al et kako kazes vidjecemo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
izgleda da laze majkuli mu njegovu Madridskumiky_hz je napisao/la:Sta kaze Perez hocel dovest VilluJameS je napisao/la:Perez nikad ne bi ovako nesto izjavio da covjek nije ubjedjen da ce Villa doci u Madrid...al et kako kazes vidjecemone laze on nikad

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Iako je transfer Davida Ville u redove madridskog Reala po svemu sudeći propao, jedan će igrač ipak dres Valencie zamijeniti Realovim. Radi se o 23-godišnjem obrambenom nogometašu Raulu Albiolu.
Prema pisanju španjolskih medija, detalji ovog transfera su već dogovoreni, a Albiol bi nakon povratka sa Kupa Konfederacija trebao proći liječničke preglede i staviti svoj potpis na ugovor sa Realom, a to je danas potvrđeno i na službenoj stranici Reala.
Valencia će na ime odštete zaraditi oko 15 milijuna eura, a španjolski reprezentativac će sa Realom potpisati petogodišnji ugovor vrijedan oko dva milijuna eura po sezoni.
Španjolski mediji ovaj transfer nazivaju početkom realizacije druge faze plana Florentina Pereza, koji planira dovesti nekoliko španjolskih igrača. Uz Davida Silvu i Davida Villu, Perez na meti ima i Liverpoolov dvojac Xabi Alonso i Alvaro Arbeloa, a ovaj posljednji je također blizu potpisa za madridski klub.
Prema pisanju španjolskih medija, detalji ovog transfera su već dogovoreni, a Albiol bi nakon povratka sa Kupa Konfederacija trebao proći liječničke preglede i staviti svoj potpis na ugovor sa Realom, a to je danas potvrđeno i na službenoj stranici Reala.
Valencia će na ime odštete zaraditi oko 15 milijuna eura, a španjolski reprezentativac će sa Realom potpisati petogodišnji ugovor vrijedan oko dva milijuna eura po sezoni.
Španjolski mediji ovaj transfer nazivaju početkom realizacije druge faze plana Florentina Pereza, koji planira dovesti nekoliko španjolskih igrača. Uz Davida Silvu i Davida Villu, Perez na meti ima i Liverpoolov dvojac Xabi Alonso i Alvaro Arbeloa, a ovaj posljednji je također blizu potpisa za madridski klub.
- ]CHELSEA|4|ever[
- Kontakt:
odkud benzema i ribery, pitanje oceli ben zema i ribery uopste preci u realelguru je napisao/la:tax je napisao/la:----------------------casillas--------------------------
ramos-------albiol--------pepe-------arbeloa....
--------------------lass------------------------------
ribery----------------kaka------------------------ronaldo
-----------------raul-----------nistelrooy---
HARAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
----------------------casillas--------------------------
ramos-------albiol--------pepe-------??????....
---------------lass-----------gago----------------------
ribery----------------kaka------------------------ronaldo
---------------------higuin(ben zema)--------------
taj lijevi bek je jos upitan pravoooo... marcelo je previshe ofanzivan a i lohotan a koga ce dovesti jos uvijek su samo spekulacije... s druge strane mislim da je nemoguce igrati samo sa jednim zadnjim veznim... a napad pa Raula na klupicu nek pomalo udje da ubije koji otpadak... a mislim da je ben zema prava akvizicija 21god a ubica... jedna dugorocno rjesenje ne bi nikom smetala

-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------
- raul-zakon
- Kontakt:
Kasiljas(GK)
S.Ramos(RB)
A.Arbeloa(LB)
Pepe(CB)
R.Albiol(CB)
Xabi Alonso,ako bog da(DM)
L.Diarra(DM)
A.Robben(AML)
C.Ronaldo(AMR)
Kaka(AMC)
Higuain(ST)
Villa i Ribery nam ni ne trebaju,i ovako smo jaci od Barce 1000000000 puta,al ako dodju dobro dosli!!!
S.Ramos(RB)
A.Arbeloa(LB)
Pepe(CB)
R.Albiol(CB)
L.Diarra(DM)
A.Robben(AML)
C.Ronaldo(AMR)
Kaka(AMC)
Higuain(ST)
Villa i Ribery nam ni ne trebaju,i ovako smo jaci od Barce 1000000000 puta,al ako dodju dobro dosli!!!

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
A po cemu to ste jaci? Mislim koji dio tima je jaci osim golmanske pozicijeraul-zakon je napisao/la:Kasiljas(GK)
S.Ramos(RB)
A.Arbeloa(LB)
Pepe(CB)
R.Albiol(CB)
L.Diarra(DM)
A.Robben(AML)
C.Ronaldo(AMR)
Kaka(AMC)
Higuain(ST)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
haj neseri **** li te mesi ko je on.**** mali de ko sto ti je reko nedzad idi kupaj ribicealldenn je napisao/la:A sto ima ludih likova ovde da ne povjerujes ! Cuj Lass objektivno najbolji zadnji vezni AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
pa ti si LUUDD ! evo 3 koji su klasa za njega ! Essien , MAscherano , Yaya Toure itd itd , a ima ih jos 10 koji su bolji ! smjesan si majkemi ! pa kako su ga Messi i skvadrica sa Camp Nou lomili nije se lik vidio ! cak sta vise bio krivc za 1 ili 2 gola ! btw : Moze Real imati po igracima Dream Team , iako moje misljenje je da Barceloan na svakoj poziciji ima boljeg igraca od njih ! Napad im je Prelosss , jedini Higuain nesta moze , al se nece vidit pored one dvojice !
krila solidna , mada se nemogu poredit sa MEssijem i Henryem i njihovom uigranoscu ! Veza se nemora komentarisat , jer ne postoji bolja veza od Inieste i Xavija !zadnji vezni u Barceloni je Yaya ili Mascherano koji su klasa za Lassa!Odbrana , Barcelonina bolja , bekovi bolji , Ramos je dobar ali je kiks igrac , juce protiv USA kriv za oba gola , psoebno kod 2 je ispo smjesan !
Jedina jaca tacka je Casillas koji jest bolji , ali nije bolji bio prosle godine , prima on previse jednostavnih golova !
Treba tim uigrat , a ne pokupovat sve sto se moze !
- REALan do mezara
- Kontakt:
joj jesu dosadni i zavidni ovi barcini "navijaci". pa bogte Real nemoze dovest igraca da ovi kazu da valja.Koga god Perez dovede uvijek je barselonin jaci na toj poziciji. I kad bi Real doveo Messija oni bi rekli imamo mi boljeg da je valjao ne bi otiso.heh I sta odma tu barselonu dizu do neba ,ovo sto je osvojila treble ,nece im se nikad vise ponoviti. A ima navijaca ovde koji vole taj klub i nek brane boje svog kluba ,al smeta mi sto su najglasniji oni navijaci na baterije, koji sutra kad krene lose oni kazu "ma daj ja navijao za barcu ja sam uvijek volio....neam pojma npr:Real Madrid hahahahaah. ma fuka mi se za barcom ona je prolazna , samo Real ostaje 4ever 

ma ne bih se ja potpisivao al et..
Stvarno mozes da kenjas to je cudo jedno, Lass je beton igrac i sigurno je jedan od najboljih zadnji veznih na svijetu, jeste derbi odigrao lose kao i svi ostali, ali to mu je jedina utakmica gdje je zakazao, ja to znam najbolje, jer sam gledao 99% utakmica Reala prosle sezone, a od zavrsetka rata gledao sam oko 80% Realovih utakmica i znam o cemu pricam, u Makalelea su svi kleli dok je igrao za Real i bio je najbolji na svijetu na poziciji zadnjeg veznog, a skoro su u Realu pravili komparaciju izmedju Lass-a i Makalelea po ucinkovitosti u odnosu na broj odigranih minuta koje su proveli na terenu i Lass ga je uzeo u svim segmentima. Zato nemoj da kenjas vise i kada cujes to ime REAL MADRID ima da drhtis...alldenn je napisao/la:A sto ima ludih likova ovde da ne povjerujes ! Cuj Lass objektivno najbolji zadnji vezni AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Jedina jaca tacka je Casillas koji jest bolji , ali nije bolji bio prosle godine , prima on previse jednostavnih golova !
Treba tim uigrat , a ne pokupovat sve sto se moze !

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
prvo real madrid treba da preotme titule PRVAKA ŠPANIJE, POBJEDNIKA KUPA I LIGE PRVAKA Barceloni pa onda možete nešto da pričate.a dotada bolje da ne pričate previše.
mes que un club
do tada vi Barcini "fanatici" mozete da **** u skokovima od ove teme na forumu i da ne kenjate vise ovdje..jel mozebubimir je napisao/la:prvo real madrid treba da preotme titule PRVAKA ŠPANIJE, POBJEDNIKA KUPA I LIGE PRVAKA Barceloni pa onda možete nešto da pričate.a dotada bolje da ne pričate previše.
TROFEJIbubimir je napisao/la:prvo real madrid treba da preotme titule PRVAKA ŠPANIJE, POBJEDNIKA KUPA I LIGE PRVAKA Barceloni pa onda možete nešto da pričate.a dotada bolje da ne pričate previše.
* La Liga: 1932., 1933., 1954., 1955., 1957., 1958., 1961., 1962., 1963., 1964., 1965., 1967., 1968., 1969., 1972., 1975., 1976., 1978., 1979., 1980., 1986., 1987., 1988., 1989., 1990., 1995., 1997., 2001., 2003., 2007., 2008.
* Copa del Rey: 1905., 1906., 1907., 1908., 1917., 1934., 1936., 1946., 1947., 1962., 1970., 1974., 1975., 1980., 1982., 1989., 1993.
* španjolski liga-kup: 1985.
* španjolski superkup: 1947., 1988., 1989., 1990., 1993., 1997., 2001., 2003., 2008.
* europski superkup: 2002.
* Kup UEFA: 1985., 1986.
* Interkontinentalni kup: 1998., 2000., 2002.
* Kup/Liga prvaka: 1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002.
kad vi osvojite ovoliko trofeja tek onda mozete da se javite i ser.ete po nasem forumu do tada dovidjenja i prijatno

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
pogledaj datume tih trofeja hebo to u 60 tim i 50 tada su igrali amateriJameS je napisao/la:TROFEJIbubimir je napisao/la:prvo real madrid treba da preotme titule PRVAKA ŠPANIJE, POBJEDNIKA KUPA I LIGE PRVAKA Barceloni pa onda možete nešto da pričate.a dotada bolje da ne pričate previše.
* La Liga: 1932., 1933., 1954., 1955., 1957., 1958., 1961., 1962., 1963., 1964., 1965., 1967., 1968., 1969., 1972., 1975., 1976., 1978., 1979., 1980., 1986., 1987., 1988., 1989., 1990., 1995., 1997., 2001., 2003., 2007., 2008.
* Copa del Rey: 1905., 1906., 1907., 1908., 1917., 1934., 1936., 1946., 1947., 1962., 1970., 1974., 1975., 1980., 1982., 1989., 1993.
* španjolski liga-kup: 1985.
* španjolski superkup: 1947., 1988., 1989., 1990., 1993., 1997., 2001., 2003., 2008.
* europski superkup: 2002.
* Kup UEFA: 1985., 1986.
* Interkontinentalni kup: 1998., 2000., 2002.
* Kup/Liga prvaka: 1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002.
kad vi osvojite ovoliko trofeja tek onda mozete da se javite i ser.ete po nasem forumu do tada dovidjenja i prijatno

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Pa i ne osvojili kad je Franco puskom prijetio igracima,i uzimao ih kako mu kurcu cejf ...gori je od Hitlera bio 

Ma sto vas nije sve istrijebio j.ebo sliku svojumiky_hz je napisao/la:Pa i ne osvojili kad je Franco puskom prijetio igracima,i uzimao ih kako mu kurcu cejf ...gori je od Hitlera bio

Onaj ko je donji uvjek se vadi na nesto, Real Madrid je najuspjesniji fudblski kolektiv na dunjaluku svih vremena... i kad se spomenemo to veliko ime REAL MADRID vi dusmani Realovi treba da drhtite...
A ja uzivam kad neko zivi na staroj slavi i nemam nista protiv toga
jer vam je samo stara slava ostala, vi uzivajte u tome sto ste to sve osvojili ja cu uzivati u danasnjem vremenu i 2-6 i svi sretni 

pa normala, sta si ti misliomiky_hz je napisao/la:Pa i ne osvojili kad je Franco puskom prijetio igracima,i uzimao ih kako mu kurcu cejf ...gori je od Hitlera bio

OTAC IS BACK! - obrisase mi account sunce im zezeno
sklopljen dogovor
raul+20 miliona eura za torresa
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Kakvu to suplju prosipas, Raul Gonzales ne ide nigdje iz Madrida... To je ziva legenda ne samo Reala, vec i cijelog spanskog fudbala...tax je napisao/la:sklopljen dogovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.