wtf? al ono, wtf?adis.p je napisao/la:Pitate se zasto je ne odkopaju?
- Pa jel logicnije da je kopaju 100 godina i da svake godine u Visoko dolazi cca 100 hiljada turista il' da se otkopa za 1-2 godine i da turisti dolaze par godina i onda bude sve po starom....Svake godine, odnosno svake sezone se otkopa jedan dio, zavisno od sredstava. I svako od turista koji dodje jednom, za par godina ce doc opet jer je za tih godinu-dvije otkopano nesto novo....
Bosanske piramide
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Bosanske piramide
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Koje si ti strucnjake slusao? Bio je samo jedan onaj nas nekakav hajvan, sto je pricao protiv. Nemogu se sjetiti kako se zove ali on je ko neki historicar i bunio se radi neceg sto je tu bilo izgradjeno. Uglavnom debil zesci.Cartman je napisao/la:Svi moguci strucnjaci, i nasi i stranci, kazu da je ovo cista glupost. Ovaj sto vodi to je obicni prevarant. Ali eto, ako ce na ovom zaradit nesto para nema veze. Visocko Medjugorje.
Pa govorim kad bi se otkopale piramide za par godina, turisti bi dosli, vidjeli i otisli. Nebi vise dolazili, jer ko ce dolazit 10x da gleda jedno te isto....a ovako svake godine se otkopaje nesto novo i uvijek kad dodjes, imas nesto novo vidjet...Donnie Darko je napisao/la:wtf? al ono, wtf?adis.p je napisao/la:Pitate se zasto je ne odkopaju?
- Pa jel logicnije da je kopaju 100 godina i da svake godine u Visoko dolazi cca 100 hiljada turista il' da se otkopa za 1-2 godine i da turisti dolaze par godina i onda bude sve po starom....Svake godine, odnosno svake sezone se otkopa jedan dio, zavisno od sredstava. I svako od turista koji dodje jednom, za par godina ce doc opet jer je za tih godinu-dvije otkopano nesto novo....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Pa piramida je 100%. Prvo ljudskih je ruku djelo i piramidalnog je oblika. Sta ce drugo biti piramidalnog oblika nego piramida. 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Normalno da kad bi se odkopala da bi vise dolazili,e moj dise ja mislio ti pametniji
pa pogledaj egipat samo 

Rođen s tobom da budem
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
u gizi zaboravili kako turisti izgledaju baFaraon iz Visokog je napisao/la:Normalno da kad bi se odkopala da bi vise dolazili,e moj dise ja mislio ti pametnijipa pogledaj egipat samo

Pa bi dolazili par godina i onda bi dolasci bili minimalni....a ovako svake godine dolaze i iz godine u godinu, broj turista je veci i veci...Faraon iz Visokog je napisao/la:Normalno da kad bi se odkopala da bi vise dolazili,e moj dise ja mislio ti pametnijipa pogledaj egipat samo
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Faraone ja se sat vremena cimam da nadjem ove fotke i nadjem i taman da ih postavim,a ti vec postavio
Nisi ti dzabe faraon iz Visokog
a i u Tunisu 

Nisi ti dzabe faraon iz Visokog

Zaboravili u celom EgiptuDonnie Darko je napisao/la:u gizi zaboravili kako turisti izgledaju baFaraon iz Visokog je napisao/la:Normalno da kad bi se odkopala da bi vise dolazili,e moj dise ja mislio ti pametnijipa pogledaj egipat samo

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
uzmi samo egipat bola,kako ne bi dolazili znas li ti kolko je svijet i kolko ljudi imaadis.p je napisao/la:Pa bi dolazili par godina i onda bi dolasci bili minimalni....a ovako svake godine dolaze i iz godine u godinu, broj turista je veci i veci...Faraon iz Visokog je napisao/la:Normalno da kad bi se odkopala da bi vise dolazili,e moj dise ja mislio ti pametnijipa pogledaj egipat samo

Rođen s tobom da budem
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da ovaj sto vodi nije prevarant, nego ima dobre namjere. No to ne mijenja nista na tome, da je pseudo-naucnik, neozbiljan, da se izvaljiva o nekim pozitivnima energijama, alternativnim-istorijama i drugim ezotericnim glupostima, koje narodu (i sebi samom) dobro prodaje.Svi moguci strucnjaci, i nasi i stranci, kazu da je ovo cista glupost. Ovaj sto vodi to je obicni prevarant.
Ali...i to jedno veliko ali: I corava koka nekad zrno nadje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jos jednom bih napomenuo da je istorija koju sada ucimo je stigla ovde 1878. godine,zahvaljujuci tadasnjem srpskom ministru prosvete Stojanu Novakovicu,o kome ne zelim da trosim reci. Verovali ili ne do tada nije bilo pomena da mi ovde ( srbija,bosna,hrvatska) poticemo od nekih juznih Slovena,sto je po meni apsurd ,vise licim na prosecnog Italijana nego na Rusa ili Ceha. Pristalica sam misljenja da se ovde niko nije ni selio ni odselio ,ali eto vreme ce pokazati....Principatus je napisao/la:Mislim da ovaj sto vodi nije prevarant, nego ima dobre namjere. No to ne mijenja nista na tome, da je pseudo-naucnik, neozbiljan, da se izvaljiva o nekim pozitivnima energijama, alternativnim-istorijama i drugim ezotericnim glupostima, koje narodu (i sebi samom) dobro prodaje.Svi moguci strucnjaci, i nasi i stranci, kazu da je ovo cista glupost. Ovaj sto vodi to je obicni prevarant.
Za mene je Osmanagic covek koji misli svojom glavom i covek koji radi prave stvari i pokusava da nas izvuce iz ovih sadasnjih istorijskih zabluda i sivila nastalih "istorijskim nesporazumima" .
Onda je kupaFaraon iz Visokog je napisao/la:A ako nisu piramide 100% je nesta drugo

Ma da se hoće više otkopat prva piramida u Evropi i to ne samo jedna neko bosanska dolina piramida pa kako smo se posrali zvaničnoj istoriji u usta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Evo procitaj onda sto strucnjaci kazu:Tribalian je napisao/la:Ti sto pricaju da je brdo,ne znaju ni kako egipatska piramida izgleda.Imaju 4.razreda skole i knjige za 5.RiNo je napisao/la:Koliko vas je bilo tamo?
Prvo odite pogledajte pa recite da je obično brdo...
Ja sam bio prije par godina i planiram opet otići, vidim po slikama da su dosta iskopali.
Scientific investigations of the site show that the so-called pyramids are natural formations and that there are no signs of human building involved.[2][3][4] Additionally, scientists have criticised the Bosnian authorities for supporting the pyramid claim saying, "This scheme is a cruel hoax on an unsuspecting public and has no place in the world of genuine science."[5]
smanagić has claimed that the dig involved an international team of archaeologists from Australia, Austria, Ireland, Scotland and Slovenia.[6] However, many archaeologists he named have stated they had not agreed to participate and were never at the site.
Bullshit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja upravo to i hocu da kazem.LBJ MVP je napisao/la:Onda je kupaFaraon iz Visokog je napisao/la:A ako nisu piramide 100% je nesta drugoNešto mi ova matematika u glavi sad radimo ta sranja
Ma da se hoće više otkopat prva piramida u Evropi i to ne samo jedna neko bosanska dolina piramida pa kako smo se posrali zvaničnoj istoriji u ustaNažalost našu državu vode lopovi koji ne bi uložili ni u šta osim u svoj džep
Najveci strucnjak iz Egipta: http://www.archaeology.org/online/featu ... pdate.htmlBilal je napisao/la:Koje si ti strucnjake slusao? Bio je samo jedan onaj nas nekakav hajvan, sto je pricao protiv. Nemogu se sjetiti kako se zove ali on je ko neki historicar i bunio se radi neceg sto je tu bilo izgradjeno. Uglavnom debil zesci.Cartman je napisao/la:Svi moguci strucnjaci, i nasi i stranci, kazu da je ovo cista glupost. Ovaj sto vodi to je obicni prevarant. Ali eto, ako ce na ovom zaradit nesto para nema veze. Visocko Medjugorje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Vidim,vidim ,sta kazu "strucnjaci" ,samo kazem da je kojim slucajem nadjena u USA ti isti "strucnjaci" bi proglasili tu istu piramidu za svetsko cudo.Samo ti slusaj njih i pozivaj se na njih,to je tvoje pravo. A moje je pravo da kazem da Bosna ima piramidu ,a glupi Amerikanci i homosexualni lobi iz EU nemajuCartman je napisao/la:Evo procitaj onda sto strucnjaci kazu:Tribalian je napisao/la:Ti sto pricaju da je brdo,ne znaju ni kako egipatska piramida izgleda.Imaju 4.razreda skole i knjige za 5.RiNo je napisao/la:Koliko vas je bilo tamo?
Ja sam bio prije par godina i planiram opet otići, vidim po slikama da su dosta iskopali.
Scientific investigations of the site show that the so-called pyramids are natural formations and that there are no signs of human building involved.[2][3][4] Additionally, scientists have criticised the Bosnian authorities for supporting the pyramid claim saying, "This scheme is a cruel hoax on an unsuspecting public and has no place in the world of genuine science."[5]
smanagić has claimed that the dig involved an international team of archaeologists from Australia, Austria, Ireland, Scotland and Slovenia.[6] However, many archaeologists he named have stated they had not agreed to participate and were never at the site.
Bullshit.

Vreme ce sve pokazati.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma haj sta se sekiras i ako nema napravit ce mo jeCartman je napisao/la:Evo procitaj onda sto strucnjaci kazu:Tribalian je napisao/la:Ti sto pricaju da je brdo,ne znaju ni kako egipatska piramida izgleda.Imaju 4.razreda skole i knjige za 5.RiNo je napisao/la:Koliko vas je bilo tamo?
Bullshit.

Rođen s tobom da budem
Zvanicna Historija je jedna velika zabluda, koju su Ameri izmislili da bi se sve poklapalo sa njihovom teorijom evolucije. Hej pa zar ima jos neko ko vjeruje da su Egipatske piramide napravljene samo prije 5000 godina.Tribalian je napisao/la:Jos jednom bih napomenuo da je istorija koju sada ucimo je stigla ovde 1878. godine,zahvaljujuci tadasnjem srpskom ministru prosvete Stojanu Novakovicu,o kome ne zelim da trosim reci. Verovali ili ne do tada nije bilo pomena da mi ovde ( srbija,bosna,hrvatska) poticemo od nekih juznih Slovena,sto je po meni apsurd ,vise licim na prosecnog Italijana nego na Rusa ili Ceha. Pristalica sam misljenja da se ovde niko nije ni selio ni odselio ,ali eto vreme ce pokazati....Principatus je napisao/la:Mislim da ovaj sto vodi nije prevarant, nego ima dobre namjere. No to ne mijenja nista na tome, da je pseudo-naucnik, neozbiljan, da se izvaljiva o nekim pozitivnima energijama, alternativnim-istorijama i drugim ezotericnim glupostima, koje narodu (i sebi samom) dobro prodaje.Svi moguci strucnjaci, i nasi i stranci, kazu da je ovo cista glupost. Ovaj sto vodi to je obicni prevarant.
Za mene je Osmanagic covek koji misli svojom glavom i covek koji radi prave stvari i pokusava da nas izvuce iz ovih sadasnjih istorijskih zabluda i sivila nastalih "istorijskim nesporazumima" .

I jos kad oni Ameri na nacionanoj geografiji prikazuju kako se kofol pravila piramida. Da puknes od smijeha.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.