Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 maj 2011, 13:59

juventus 0244 je napisao/la:Quagliarella: Ne mogu dočekati povratak

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3280.html

Vremenom mi ovaj igrač postaje sve draži, samo polako majstore i iduće godine ima da bude bolja sezona od ove! Kako čitam Conte novi trener u ponedjeljak zvanična potvrda, mislim da je on uz Deschampa u ovom trenutku i najbolje rješenje!

Zar on nije trebo odigrati ove dvije zadnije utakmice ili nisu htjeli da rizikuju... I meni je drag igrac samo se pitam kako ce sada i koga ce odkupiti, Matria ili Quagliarelu? Evo citam neki izvjestaj iz Spanije da smo poslali ponudu za Aguera... Daj boze da i mi dovedemo napokon kvalitetnog igraca...Jer su i Real zaintresovni al vjerujem da ce prije nama prodati nego svojima rivalima..

Nesto pisu u talijanskima novinama dabi mogla biti neka zamjena igraca Juve- Viola
(Amauri, Martinez i Giandonato - Vargas, Montolivo i Gilardino) :D " A sto da ne" :mrgreen: .. samo neznam sta ce nam Gilardino :twisted: ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2011, 16:09

SoloJuve26 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Quagliarella: Ne mogu dočekati povratak

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3280.html

Vremenom mi ovaj igrač postaje sve draži, samo polako majstore i iduće godine ima da bude bolja sezona od ove! Kako čitam Conte novi trener u ponedjeljak zvanična potvrda, mislim da je on uz Deschampa u ovom trenutku i najbolje rješenje!

Zar on nije trebo odigrati ove dvije zadnije utakmice ili nisu htjeli da rizikuju... I meni je drag igrac samo se pitam kako ce sada i koga ce odkupiti, Matria ili Quagliarelu? Evo citam neki izvjestaj iz Spanije da smo poslali ponudu za Aguera... Daj boze da i mi dovedemo napokon kvalitetnog igraca...Jer su i Real zaintresovni al vjerujem da ce prije nama prodati nego svojima rivalima..

Nesto pisu u talijanskima novinama dabi mogla biti neka zamjena igraca Juve- Viola
(Amauri, Martinez i Giandonato - Vargas, Montolivo i Gilardino) :D " A sto da ne" :mrgreen: .. samo neznam sta ce nam Gilardino :twisted: ..
I vi njima jedno 25mil :roll:
nema potpisa

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 maj 2011, 17:39

hahaha ma znam da su to suplje price al ipak da barem ikako mozemo da im uvalimo Amauri i Martineza za Vargasa i de Silvestri ;)

Evo citam kako bi conte volio Hernanesa iz Lazio ,, Nebi bilo lose samo ce to biti tesko dovesti,, Sve zavisi ako se plasiraju u LP il ne.. Lotito je ko zamparini, znaju nalupati cijenu ko niko

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 maj 2011, 17:55

Evo sta La Repubblica nagadjuje..

Buffon ostaje, Storari bi mogo napustiti, Manninger odlazi!

Bonucci, Barzagli, Sörensen i De Ceglie ostaju . Grygera, Grosso, Rinaudo, Motta i Traoré Odlaze. Chiellini bi se mogo prodati da se financira za Benzemu ...

Pepe, Marchisio i Krasic ostaju. Martinez, Salihamidzic i Sissoko Odlaze. Jos se nezna kako ce biti s Melom i Aquilani.

Del Piero Matri i Quagliarela ostaju, dok se nezna jos kako ce biti s Toni och Amauri. Iaquinta odlazi.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 maj 2011, 18:06

SKY - Juve, offerta per Pastore ;) ,,,Nebi bilo lose samo nece od ovog bit nista. Onaj ludi Zamparini ima da trazi biljone za ovog igraca...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 maj 2011, 18:15

a i sto ce vam ? I Conte igra 4-4-2 formaciju sa dosta ofanzivnim krilima,tako da ne vidim gdje bi se tu Pastore uklopio...

Znaci jedno top krilo uz Krasica,oba beka i eventualno jos jedan napadac i to je to...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 maj 2011, 18:19

Interista di cuore je napisao/la:a i sto ce vam ? I Conte igra 4-4-2 formaciju sa dosta ofanzivnim krilima,tako da ne vidim gdje bi se tu Pastore uklopio...

Znaci jedno top krilo uz Krasica,oba beka i eventualno jos jedan napadac i to je to...
Ma mislim da bi onda igrao 4-4-1-1, s pastorem iza napadaca ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 maj 2011, 18:22

Sve je moguce,Pastore je extra igrac i mozda i ne bi lose izgledalo tako sa njim iza Matria...

Mada mislim da je potrebnije extra krilo,oba beka (ali bolje od Becka i Zieglera) i jos jedan napadac.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 maj 2011, 18:28

Interista di cuore je napisao/la:Sve je moguce,Pastore je extra igrac i mozda i ne bi lose izgledalo tako sa njim iza Matria...

Mada mislim da je potrebnije extra krilo,oba beka (ali bolje od Becka i Zieglera) i jos jedan napadac.
ma vjeruj ija bi radije da dovedu dva kvalitetna dobra beka s obe strane, jer tude smo tanki ko list...

i da citam da je Agnelli sam izgleda odlucijo da "dovede" Contea, marotta je htjeo Mazzarija :lol: .. al jos ovo nije nista oficijalno ko ce sjediti na klupi iduce sezone. Moggi podrzava da se dovede Conte..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 maj 2011, 21:25

Pastore? uh, napio bi se kad bi ga doveli, moj omiljeni igrac, momak je alla Zidane 8-) hajd Zamparini budi jaran, dobices Amauria i cash, citam veoma blizu smo Rolanda, vidjecemo jel istina, dugo je ljeto
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 maj 2011, 22:51

Nisam siguran za Pastorea. To bi znacilo promjenu formacije, a to i nije bas neka ideja...

Jbg...

ja sam optimistican sto se Aguera tice, to je pravo rjesenje. Ta secunda punta, nasljednik Del Piera...vrlo pokretan i igrac koji se moze prilagodjavati formaciji,

Na danasnji dan smo osvojili Kup Uefa 93. i vratili se u Serie A....

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 maj 2011, 23:26

JuveSissoko@

Sto ce vam Rolando ? On je stoper kolko ja znam a tu ste fino pokriveni...Gdje su bekovi ???

Sto se tice Aguera i ja mislim da bi mogo u Juve.Par puta je cini mi se spominjo da mu je Alex idol (a kome nije :mrgreen: ) tako da vjerujem da je moguc taj transfer...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 maj 2011, 00:16

Conte mi je drag igrac bio, ali ja nisam ni malo za tu opciju da bude trener.
Nema covjek gotovo mrve iskustva u Serie A kao trener.
Ovdje se iskljucivo radi o mazanju ociju, jer je Antonio bivis igrac Juventusa.
Podlegnu ce pritisku i na kraju ce ga otjeret' kao Rocky-ija :mrgreen: .
Nezz, prevelik je to zalogaj, da bi se jos sa jednom uslo u novu seozonu sa neiskusnim trenerom.
Nema vise vremena za ekspiramente. Juventusu je potreban povratak u elitu najvecih, licno jednostavno mislim da Conte nije covjek za to.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 maj 2011, 10:41

Valjda u ovima majicama igramo iducu sezonu ;)

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... tiche%2522

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 maj 2011, 12:19

ako su nam to dresovi za sljedecu sezonu, definitivno cemo imati najgore dresove u Europi, a kako izgleda i tim ce nam bit takav, nada umire posljednja
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 maj 2011, 12:38

slika

@adinjo

Slazem se da je Juventus trebao potraziti nekog provjerenijeg strucnjaka, koji bi znao sve to poslozit. Ali, svjedoci smo da skoro niko od ovih eminantnijih strucnjaka nije bio kandidat, a svi ponuđeni su bili vrlo lose opcije.

Zato, smatram da je Conte apsolutno nabolja opcija, kada u obzir uzmemo da smo birali izmedju ostanka Del nerija i dolaska Mazzarija.

Da nema iskustvo, bas i nije tacno. Conte je tvorac one generacije Barija koja je usla u prvu ligu i koja je imala granitnu odbranu sa Ranocchijom i Bonuccijem, samo sto je on ranije napustio ekipu. Vodio je kratko i Atalantu, ali nista znacajno, imali su dosta problema.

Sa Sienom je napravio znacajan rezultat i odmah se vratio u Serie A.

Da ne govorim o cinjenici da je bio "trener na terenu" i da je radio sa velikom strucnjacima, tako da je dosta znanja pokupio.

Sto se tice poređenja ca Cirom...Conte je puno temperamentniji i blizi igracima. Zna sta je Juve, voli ga i ja sam ubjeđen da ce aBd vratiti pobjednicki mentalitet ovoj ekipi. Ciro je bio nekako tih, ako mogu tako reci...dok ce Antonio uraditi sve za pobjedu.

Odmah da kazem, ocekujem 3-4 iskljucenja tokom sezone, minimalno :mrgreen: Jbo Mourinha koja je ono budala :lol:

Sad se i mnoga druga imena spominju kao pojacanja.

Wallcot, Ribery, Drenthe, Aguero - navodno smo spremeni ponuditi 30 miliona za njega...ali i mnoga druga imena :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2011, 12:42

Hoće li vas pustiti Napoli u nedjelju ,treba li vam pobjeda ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 maj 2011, 12:48

Ma ne treba...

Mislim, treba pobjeda i da Roma zijani pa da idemo u KUP UEfa...ali je nerealno ocekivat.

ma pobjedicemo Napolija svakako...

Na danasni dan, Real je pobjedio Juventusa u finalu LP 1998.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2011, 12:53

sarajlija89 je napisao/la:Ma ne treba...

Mislim, treba pobjeda i da Roma zijani pa da idemo u KUP UEfa...ali je nerealno ocekivat.

ma pobjedicemo Napolija svakako...

Na danasni dan, Real je pobjedio Juventusa u finalu LP 1998.
Znači da idete u KUP Uefa ,Magica će vas pustati(znamo za njegovu ljubav prema Juvetu i Rafi :lol: ) a Roma će zijaniti(Sampa će se oprostiti pobjedom ,a dobra i kvota jbt.) ;)

A prije pet dana smo pobjedili(godišnjica bila) Leverkusena 2002 ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 maj 2011, 17:46

Juventus želi Riberya hmm ni George Lucas nebi mogao ovo realizovati u SF.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.