Moderator/ica: Padovan
ma nisam ja dero komp, ja sam dero citavu mahalu hahahahahaNK/RK Krivaja je napisao/la:Baš, dero komp na 5 zvijezda i mislio da sam faca, onda odigrao protiv nekog liga i podero me 7-1 8)Funjai je napisao/la:ja realno gledajuci imam dobru ekipu, napad je vrh.. zadnja linija solidna, jedino je sredina malo u k..
al dok nisam poceo ovu ligu igrati nisam ni znao koliko sam los :)
Funjai je napisao/la:ma nisam ja dero komp, ja sam dero citavu mahalu hahahahahaNK/RK Krivaja je napisao/la:Baš, dero komp na 5 zvijezda i mislio da sam faca, onda odigrao protiv nekog liga i podero me 7-1 8)Funjai je napisao/la:ja realno gledajuci imam dobru ekipu, napad je vrh.. zadnja linija solidna, jedino je sredina malo u k..
al dok nisam poceo ovu ligu igrati nisam ni znao koliko sam los :)
Da sam ostao vlasnik PSV-a igrao bih najmanje polufinale lige,a to mozes pitati koga hoces..Bit je postaviti formaciju lijepo i znati igrati normalno..PSV je bolji od otprilike pola ekipa u ligiNK/RK Krivaja je napisao/la:Od PSVa 4 puta bolji, svi...
jes vala.. znas kako je meni zao sto ti ne igras vise, bgm..ever je napisao/la:Da sam ostao vlasnik PSV-a igrao bih najmanje polufinale lige,a to mozes pitati koga hoces..Bit je postaviti formaciju lijepo i znati igrati normalno..PSV je bolji od otprilike pola ekipa u ligiNK/RK Krivaja je napisao/la:Od PSVa 4 puta bolji, svi...
Smislili smo mi i za to nesto, ne brini, bice mjestaever je napisao/la:Vracam se,obecavam..Samo ako se prijavi masa igraca,onda nece biti mjesta..Jedva cekam slijedecu sezonu i nadam se da ce poceti i prije septembra,jer je Juventus(cini mi se) rekao da se igra u septembru..Ko ce docekati toJa sam vrlo brzo slobodan i idemo rostiljati malo taj PES
Pozdrav za sve bivse i buduce saigrace <3
Funjai je napisao/la:eno brate, opet psv izgubio.. zao mi ga haman k0 mog schalke-a
Cccc ja nervoze,ajde sad ako hoces igrat da odigramo jer nisam mogao ranije,danas kad sam pisao nije te bilo a sad tu se nesto ljutis.Svašta!dziza_23 je napisao/la:E SYLAR, sad si me naljutio, pa stvarno nema smisla, vidio si poruku bio na chatu, vidio da sam online, zovem te da igramo a ti nista, e sutra i ja imam pun qrtz obaveza, pa ganjaj ti mene malo, ako me ne uganjas pregovaraj sa savezom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.