FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 maj 2011, 22:48

nime_tm87 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sve igrace prodajte osim Laze !
I vi isto tako, samo ostavite Hilmu Gutica
jedan je alen avdic.
Za zivot cijeli!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 19 maj 2011, 22:52

Jos Borca da dobijemo i da uzmemo kup i to je to ove sezone...cestitam nasim momcima

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 maj 2011, 22:56

lopta je napisao/la:Samo da se sada preko ljeta smire ove stvari oko podjele manijaka, i da ispadne najbezbolnije i najbolje i da se vratimo sljece sezone na velika vrata, kao sto je bilo prethodne prosjek borac 2 puta 15000, laktasi 15000, sarajevo 12000, zrinski 10000, siroki 10000, travnik 9000 ......
I to da se riješi, i da sljedeću sezonu opet izborimo europu, u šta ne sumnjam. Već smo se financijski stabilizirali, biće valjda i za stadion nešto 8-)

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 19 maj 2011, 22:57

Samo da se jos i klub malo angazuje pa da na televiziji pocnu malo reklame i ti fazoni za utakmice odma ce i vise raje doc kada vidi to, pa eno gledas li sportklub stalno reklame zvezda igra i fazoni i nema ispod 15000 utakmice, tako i nas Željo treba uradit!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 maj 2011, 22:59

lopta je napisao/la:Samo da se jos i klub malo angazuje pa da na televiziji pocnu malo reklame i ti fazoni za utakmice odma ce i vise raje doc kada vidi to, pa eno gledas li sportklub stalno reklame zvezda igra i fazoni i nema ispod 15000 utakmice, tako i nas Željo treba uradit!
Naravno, projekt Željo TV je čuda činio. Sada pola moje raje ne zna kad Željo igra sljedeću utakmicu i protiv koga, a najviše je takvih 'simpatizera' . Ono, oni neće sami doći, treba ih privući.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 19 maj 2011, 23:00

videoton1 je napisao/la:
lopta je napisao/la: E volio bi i ja da imam jos neki drag pored Želje, ali sarajevo nije moglo progurati dalje od 3 pretkola kupa uefa, a kamoli zamislit polufinale kupa uefa i da te ceka Real Madrid u finalu, nazalost tako je :( !
informisi se malo
Ne interesuju nas ni uspjesi, ni neuspjesi kluba za koji ti navijas.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 19 maj 2011, 23:00

e jbg ne misle svi tako, zaro nam je i ovakva posjeta !

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 19 maj 2011, 23:00

videoton1 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
pa zar je dotle doslo da pored sarajeva gotivis i videoton ?
za sarajevo NAVIJAM a oni su mi nesto dragi, problem ?

NEMAM REZERVNU ZEMLJU, NEMAM DVA KLUBA BOSNA JE MOJA ZEMLJA, ŽELJO JE JEDINA LJUBAV !
G R B A V I C A 2

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 19 maj 2011, 23:02

Omar500 je napisao/la:
lopta je napisao/la:Samo da se jos i klub malo angazuje pa da na televiziji pocnu malo reklame i ti fazoni za utakmice odma ce i vise raje doc kada vidi to, pa eno gledas li sportklub stalno reklame zvezda igra i fazoni i nema ispod 15000 utakmice, tako i nas Željo treba uradit!
Naravno, projekt Željo TV je čuda činio. Sada pola moje raje ne zna kad Željo igra sljedeću utakmicu i protiv koga, a najviše je takvih 'simpatizera' . Ono, oni neće sami doći, treba ih privući.
Pa to hocu da kazem, ali to je na klubu to nije do nas, i treba im skrenuti paznju !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 maj 2011, 23:04

U Beogradu ima dva miliona ljudi, tako da prosjek od 15.000 nije ništa posebno... mi nemamo fudbalske kulture kao recimo englezi... Eto ti primjer Manchestera, grada koji je po veličini manji od Sarajeva, a dva stadiona kapaciteta od 76.000 i 50.000 gledalaca su uvijek puna. E to ti je fudbalska kultura!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 19 maj 2011, 23:05

Hawking je napisao/la:
U Beogradu ima dva miliona ljudi, tako da prosjek od 15.000 nije ništa posebno... mi nemamo fudbalske kulture kao recimo englezi... Eto ti primjer Manchestera, grada koji je po veličini manji od Sarajeva, a dva stadiona kapaciteta od 76.000 i 50.000 gledalaca su uvijek puna. E to ti je fudbalska kultura!
ma qrca bi i njih bilo više od 5000 da gledaju lavoranje od fudbala, kao mi.

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 19 maj 2011, 23:07

Znate sta jos treba pomozite mi rec kako se ono zove, klubovi organizuju valjda ko neku kasu i svi navijaci, simpatizeri ostavljaju ko kolko moze, ja mislim da je barsa ili benfika u tome najaca da imaju nekolko milijona od navijaca uptavo odatle, kad bi i mi tako nesto mogli bi dovesti 2 velika pojacanja samo za nase pare al da znamo u sta idu te pare !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 maj 2011, 23:08

futko je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
ma qrca bi i njih bilo više od 5000 da gledaju lavoranje od fudbala, kao mi.
Da naši klubovi imaju prihod od tolikog broja navijača, onda bi imali i para za igrače koji igraju fudbal i ne lavoraju previše... druga stvar, uzmi neki šlj klub iz žnj engleske lige, i on je u stanju privući 25.000-30.000 gledalaca, a tu se ne gleda baš svjetski fudbal... s druge strane, uzmi sega mega klub iz Italijanske lige i na njegovoj utakmici ćeš vidjeti 8.000-10.000 gledalaca, dakle nema fudbalske kulture...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 19 maj 2011, 23:09

Omar500 je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:Mene ne zanimaju nikakve podjele na Jugu...idem na Željine tekme iz ljubavi prema klubu,a ne radi furke i ko ce biti glavni
Ne bih se složio s tim. Nije mi svejedno ko vodi tribinu, pogotovo ako je stranac ( nemam ništa protiv njih, ali da bude vođa navijača uspješnijeg kluba iz Sarajeva, to je već :roll: ) i ako sebi uzima lovu od prodaje navijačkih artikala i slično. Ali nećemo o tome sada ovdje.
Ja vec par godina ne idem na jug...malo godine,a vala nije ni blizu kao nekad

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 19 maj 2011, 23:10

Omar500 je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:Mene ne zanimaju nikakve podjele na Jugu...idem na Željine tekme iz ljubavi prema klubu,a ne radi furke i ko ce biti glavni
Ne bih se složio s tim. Nije mi svejedno ko vodi tribinu, pogotovo ako je stranac ( nemam ništa protiv njih, ali da bude vođa navijača uspješnijeg kluba iz Sarajeva, to je već :roll: ) i ako sebi uzima lovu od prodaje navijačkih artikala i slično. Ali nećemo o tome sada ovdje.
Ma pusti necemo sad o tome, treba se i o tome otvoriti tema, da znamo u sta nam idu pare od artikala, dukserica itd. da se bolje organizuju a ne da se svako sebi snalazi za prevoz , da se od novaca dobijenih ulozi u nove zastave, transove, parole, koreo .... da ne nabrajam

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 19 maj 2011, 23:11

Na šta ba 15.000??
Pa jeste li gledali zadnji derbi?' ma ni akcije ni pasa kako treba, nicega.
Imamo Zebu, Višću i veterana Bešliju koji nešto znaju igrati fudbala, ovo ostalo mrtvi prosjek iz kojih Amar izvlaci 101% mogucnosti.
I ovo drugo mjesto i finale Kupa je extra posao sa ovim igrackim kadrom.
Možemo samo Osimu zahvaliti što ih tjera gotovo u svakoj tekmi da daju maximum (u dvije ih nije natjerao do kraja i to su odmah bili porazi domaci - Sloboda i Široki).
Kako ne kontate da smo u 5 deka sa ostalim timovima u ligi - to je sam Osim više puta izjavio.
I treba doci 15 milja da gleda patnju :shock: ...i ovih par hiljada "bolesnika" je.be svoje živce gledajuci nesposobnog Lazara koji nije dao gola citavu sezonu, a fol najistureniji i najstandardniji igrac.
Zadnja izmjena: grof, dana/u 19 maj 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 maj 2011, 23:11

Pa valjda ce marketing jos bolje proradit slijedece sezone?? Nego ima li ista novo oko izgradnje Grbavice i od prodaje Visce?? Siroki je prodao nekog mladog igraca Dinamu za 300.000 eura, Visca ako ode za manje od 500.000 bit cu razocaran do bola..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 19 maj 2011, 23:12

Hawking je napisao/la: Da naši klubovi imaju prihod od tolikog broja navijača, onda bi imali i para za igrače koji igraju fudbal i ne lavoraju previše... druga stvar, uzmi neki šlj klub iz žnj engleske lige, i on je u stanju privući 25.000-30.000 gledalaca, a tu se ne gleda baš svjetski fudbal... s druge strane, uzmi sega mega klub iz Italijanske lige i na njegovoj utakmici ćeš vidjeti 8.000-10.000 gledalaca, dakle nema fudbalske kulture...
jesi li ikad pogledao utakmicu engleske 3. il 4. lige? taj fudbal je za nas bugatti veyron, a mi smo golf II :D
također, jesi li pogledao ikad italijansku utakmicu prve lige? lično meni, ono je negledljivo. katastrofa od fudbala. njemačka 3. liga je atraktivnija od italijanske prve. opet ti kažem, ne igra se fudbal koji će privuć ljude na stadione.
Zadnja izmjena: futko, dana/u 19 maj 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 19 maj 2011, 23:13

$ јеее ? ...
ааа ' $ $ , ето $ " на $ " на " $ ' у ? ...
У $ ' ? $ спортсе - , " & " $ , $ $ " ...
Етооо $ се на " ..
Ај & !!!
" " " , " " оне " !!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 maj 2011, 23:14

lopta je napisao/la:Znate sta jos treba pomozite mi rec kako se ono zove, klubovi organizuju valjda ko neku kasu i svi navijaci, simpatizeri ostavljaju ko kolko moze, ja mislim da je barsa ili benfika u tome najaca da imaju nekolko milijona od navijaca uptavo odatle, kad bi i mi tako nesto mogli bi dovesti 2 velika pojacanja samo za nase pare al da znamo u sta idu te pare !
Ne dolazi u obzir, da Žujo sebi u džep uzme repa
Sve zasluge su Amarove, a Žujo treba, ako neće da ulaže u Željo pare, da se bori svim silama za izgradnju stadiona i popratnog trening kampa, što nam je silno potrebno.
Lijepa je ideja, ali kod nas neizvodivo. Trebamo biti konstantni u Europi, poboljšati oml. pogon i skauting u BiH i prodavati igrače za veće pare, izgraditi stadion i trening kamp, pa bi onda na red došli bolji sponzori, pa bolje igre u Europi, tu bi bilo para, veća posjeta, magnet za sve igrače u BiH bi bio Željezničar. Kasnije možda i partnerstvo s nekim europskim klubom i razmjena igrača i tako nešto . Da nam je uprava bolja, svašta bi bilo. Pa i u polju marketinga smo nula, a može se na tome dići posjećenost i zgrnuti dosta para.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 13 gostiju.