PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Ajde cekam te
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zna li neko ovdje sa foruma @DakaZdici, mislim da mi je neko spominjao za njega, vidim prijavio se da igra, a ne odgovara na pp! Neka vidi sa njim hoće li igrati?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
e ovako....imam jedno pitanje.....znaci sada kad igram pesa 6 (doduse igram na low details, al nea veze) ne stopa mi...e sad...ako bi skinuo sve ove patcheve sto vi vecina imate, znaci za lopte, kopacke, face, dresove, komentatore itd. bi li mi onda stopao pes (da opet igram na low)....znaci, mijenjaju li se ovi sistemski zahtjevi....uglavnom, et ako neko zna, bi li mi onda stopalo.....hvala
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
..ne bi trebaloĆeMa je napisao/la:e ovako....imam jedno pitanje.....znaci sada kad igram pesa 6 (doduse igram na low details, al nea veze) ne stopa mi...e sad...ako bi skinuo sve ove patcheve sto vi vecina imate, znaci za lopte, kopacke, face, dresove, komentatore itd. bi li mi onda stopao pes (da opet igram na low)....znaci, mijenjaju li se ovi sistemski zahtjevi....uglavnom, et ako neko zna, bi li mi onda stopalo.....hvala

ok...hvalamuhovic je napisao/la:..ne bi trebaloĆeMa je napisao/la:e ovako....imam jedno pitanje.....znaci sada kad igram pesa 6 (doduse igram na low details, al nea veze) ne stopa mi...e sad...ako bi skinuo sve ove patcheve sto vi vecina imate, znaci za lopte, kopacke, face, dresove, komentatore itd. bi li mi onda stopao pes (da opet igram na low)....znaci, mijenjaju li se ovi sistemski zahtjevi....uglavnom, et ako neko zna, bi li mi onda stopalo.....hvala..i meni je cini mi se na low
..radi ko podmazano
![]()
..samo skidaj

EDIT. e jbg, nemogu sad naci one file-ove

Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 19 maj 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
Hocel neko friendly 

..pravi !Goalgetter je napisao/la:Hocel neko friendly

- Goalgetter
- Kontakt:
Europa 2
Room : Bosna i Hercegovina
Pass: bih

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Moj jaran, nije problem javit cu mu ja.. Pa nek ti se on javi...juventus 0244 je napisao/la:Zna li neko ovdje sa foruma @DakaZdici, mislim da mi je neko spominjao za njega, vidim prijavio se da igra, a ne odgovara na pp! Neka vidi sa njim hoće li igrati?
..ok,eto meeGoalgetter je napisao/la:Europa 2

jasko imal' te 
@anderson, dobro igras, priznam, mene si rasuo.. al jos se bolje kurcis, sta jes jes
hocel' ko dok cekam jaska?

@anderson, dobro igras, priznam, mene si rasuo.. al jos se bolje kurcis, sta jes jes

ajmo sylar vidim online si
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Funjai je napisao/la:jasko imal' te
nije da se kurcim.. i ti si realno trebo primit jos koji

Glory Glory Man United!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Od PSVa 4 puta bolji, svi...
- majestic24
- Kontakt:
Ima li koga da poigramo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hahaha ma sve to stoji, kazem samo 

kod mene je FENER gori nego i psv i celtic i gori od svih ostalih 10 puta, sve je do igraca
ajd sylar da sad odigramo da ne ostavljamo za petak, kad si vec tu

ajd sylar da sad odigramo da ne ostavljamo za petak, kad si vec tu
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Birmingham - Ne moram vam nista vise reci 

ja realno gledajuci imam dobru ekipu, napad je vrh.. zadnja linija solidna, jedino je sredina malo u k..
al dok nisam poceo ovu ligu igrati nisam ni znao koliko sam los
al dok nisam poceo ovu ligu igrati nisam ni znao koliko sam los

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Baš, dero komp na 5 zvijezda i mislio da sam faca, onda odigrao protiv nekog liga i podero me 7-1 8)Funjai je napisao/la:ja realno gledajuci imam dobru ekipu, napad je vrh.. zadnja linija solidna, jedino je sredina malo u k..
al dok nisam poceo ovu ligu igrati nisam ni znao koliko sam los :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.