FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 maj 2011, 19:52

ŠB.TRN je napisao/la:Niste dali ban covjeku koji i meni i Fidelisu maloprije psuje majku???Svaka cat,samo tako!!! :( :( :( :(
ne daju ban odma, vec nakon nekog vremena, yebiga, svi mi nekad opsujemo, ljudi smo, svi grijesimo :mrgreen:
kad bi tako radili, pa ovaj forum bi davno izumro

slika

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 maj 2011, 19:58

BRAVO !
A C A B !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 maj 2011, 20:10

Bravo momci !!!

Danas su lavovski odigrali. Ne toliko kvalitetno, sto i nije realno ocekivati, ali strasno borbeno, pozrtvovano i disciplinovano.

Apsolutno zasluzena pobjeda, imali smo srece pa postigli golove na vrijeme i lagano priveli tekmu kraju, ali i zasluzili smo je. Ne bih nikoga posebo izdvajao, stvarno su se svi trudili i bili na nivou. Medjutim, istakao bih H. Handzica, koji posljednjih nekoliko utakmica igra kao preporodjen i sa znatno ozbiljnijim pristupom.Svaka cast...

Ocekivao sam vise od gostiju, ali dobro je i ovako :mrgreen: Danas su bili indisponirani i bez potrebne agresivnosti. Ovom pobjedom smo osigurali Evropu, sto je, kada se sve sabere, veliki rezultat.

Jos jednom, sve cestitke i ovo je primjer kako se treba igrati svaka tekma u dresu Sarajeva. Pobjeda za Evropu, za rusenje neugodne tradicije i za Vedrana...

Vedrane, pocivaj u miru...

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2011, 20:15

Aman Boze sta se cekalo sa ovim Dupovcem,i sto mu nisu dali od pocetka sezone da igra,zali boze sto je zrtvovo Ledeta na stoperu,a ovaj momak na klupi camio,momak sa 19 godina igra strasnooo,ja bi sad prodo tri igraca ako treba da se nadju pare da se ovom decku da ugovor na 5-6 godina odma,ovaj momak suhog zlata vrijedi...suhog zlata svi ovi momci vrijede koji su sad iz juniora prebaceni,pa nismo ni svjesni sta smo mi ove sezone sa njima dobili,da u jednoj godini izbacih toliko igraca iz vlastitog pogona i da se divis sve i jednom,to je nevjerovatno i na to moramo biti ponosni,jel nismo svjesni sta to znaci,kakvu smo generaciju juniora izbacili i sta ti momci znace i sta ce tek iduce sezone znaciti

Pa i Comor ja sam tog momka uvijek kritikovao,i uvijek,ali kritikovao sam ga kad je bio bek,kad je bio stoper,ocito treba proci 10 utakmica da se igracu potrefi prava pozicija,Comor iz utakmice u utakmicu na zadnjem veznom igra odlicno,danas je doslovno jeo travu,u jednom napadu u roku 20 sekundi on radi tri klizeca

Da mu hebes mater ja neznam kako da pohvalim ove mlade momke,i ovo sto smo ove godine uspjeli i sto smo toliki broj mladih igraca promovisali u prvi tim,i da isti ti igraci budu nosioci te igre,to neznam da je iko u ovoj nasoj ligi uradio,i na to moramo biti ponosni

Sto se tice danasnje utakmice amin da svaku pocnu sa istom zeljom,i ovakvim htijenjem ali danas su grizli sve i jedan,danas se moglo ponosno reci za sve vi zasluzujete da nosite bordo dres,jel danas su napokon pokazali da mogu kad hoce

I tako na kraju veliki naklon za sve u kompletu...a ovi mladi momci nam suhog zlata vrijede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 maj 2011, 20:17

Igra odlicna.Handjic i Dupovac najbolji.Avdic nebi pogodio more sa broda
Ostali svi dobro odigrali :D

Al' najaca scena dajemo prvi gol,gospodin od mozda 50-60 godina u dresu Sarajeva penje se na ogradu ispred sjevera i skace od srece.Znaci havarija 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 maj 2011, 20:22

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 maj 2011, 20:25

Nevjerovatno smo borbeni bili...

Prvi gol, Beli stize skoro izgubljenu loptu i odbija je od igraca Sirokog, za korner i iz kojeg smo zabili gol, nakon njegovog centarsuta.

U drugom pol., kod 1-0 mislim, Zakaric ili ko vec, iskosa, u povoljnoj prilici za sut, Beli opet uklizava i spasava....tu se i povrijedio.

Handzic kao tenk u onoj situaciji kada je izborio penal. Pa i gol, bacio se da bi zahvatio loptu...

Ma svi su maximalno borbeno odigrali. Svaka cast na majicama i paroli za navijace...

Odavno nismo ovako sretni zbog Sarajeva bili. Danas su pokazali kako se brane boje kluba...I bezveze crveni Piksiju, ali sta ces.

Ukleto Kosevo Baka, ukleto. :mrgreen:

P.s.

Opet smo prvi na vjecnoj listi PL 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alibi

Post Postao/la alibi » 19 maj 2011, 20:27

Cestitke momcima,vidi se da su htjeli mnogo i sa puno zelje ovu pobjedu.Nikog necu posebno da izdvojim,jer su svi zasluzili pohvale.Jos jednom bravo za bordo momke,i jedan potez marsijana na kraju utakmice vrijedan je POHVALE.Dosao pred sjever i pozdravio.Bravo majstore.RESPECT.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 maj 2011, 20:30

Čestitke komšijama ;)

ZLi

Post Postao/la ZLi » 19 maj 2011, 20:30

i ja bi se slozio da je Haris Handzic dokrajcio Siroki momak osporavan godinu dana a isti nam izbori evropu..Svaka cast decko i za ono kad ljubis grb nakon gola MAJSTORE...A ti s likom barbareza-giallorossi idi sta popij brate i proslavi evropu pijanico mala!!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 maj 2011, 20:34

Al' jest jaka raja sa istoka.znaci na poluvremenu prisli onome tunelu,cucnuli pored njega i valjda krenuli sa sjecanjem uze i sire familije igracima listice i sudiji :lol:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 maj 2011, 20:35

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Niste dali ban covjeku koji i meni i Fidelisu maloprije psuje majku???Svaka cat,samo tako!!! :( :( :( :(
ne daju ban odma, vec nakon nekog vremena, yebiga, svi mi nekad opsujemo, ljudi smo, svi grijesimo :mrgreen:
kad bi tako radili, pa ovaj forum bi davno izumro

slika
Lijepo bi bilo, ali ćemo da vidimo :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 maj 2011, 20:38

Čestitke sarajevu na pobjedi i vidimo se abd 29. na koševu i da se napravi prava fešta...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 maj 2011, 20:42

Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu ;)

Te amo Marciano !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 maj 2011, 20:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu ;)

Te amo Marciano !
Ma pisaj ga,citavo je prvo poluvrijeme bio nadrkan.Udarao nase igrace,prigovarao.Sto se mene tice nek jede gov-na.

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 19 maj 2011, 20:47

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu ;)

Te amo Marciano !
Želja ti se neće ostvariti

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 maj 2011, 20:48

Jbg mora covjek hljeb da zaradi brate ;) Ali ipak doci pred sjever kad si igrac listice i biti onako pozdravljen mogu samo veliki igraci ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 maj 2011, 20:51

Te amo Marciano !
Haha koji si ti lik.. :lol: :lol:

Inace cestitke na zasluzenoj pobjedi..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 maj 2011, 20:51

Te amo Marciano !
Uzimamo kup, ne brini, prošle godine smo prokockali kup, ove nećemo ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 maj 2011, 20:52

listica. evropa. zdravo. bevanda. nazad u kamenjar. celik zavaljen. licenca. mirza. odlazi. baljak. također. :D :D

Marciano :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 16 gostiju.