UZMI STALAKCapital City je napisao/la:BRATE MOŽE LI MI NEKO POJASNITI KAKO DA POSTAVIM SLIKU ; SLABO MI IDE:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
UZMI STALAKCapital City je napisao/la:BRATE MOŽE LI MI NEKO POJASNITI KAKO DA POSTAVIM SLIKU ; SLABO MI IDE:
Ti prvi neces biti na utakmici !Capital City je napisao/la:BUDE LI KO ZA VRIJEME TEKME ONLINE ; AUTOMATSKI BAN:
al se nece konektovat pa ce nas zaj.......Elegant je napisao/la:Ti prvi neces biti na utakmici !Capital City je napisao/la:BUDE LI KO ZA VRIJEME TEKME ONLINE ; AUTOMATSKI BAN:
Prvo ugasis caps-lock ako znas sta je to !Capital City je napisao/la:ZAR TI NISI U BANOVIĆIMA.
daleko mi banovici,pošta ja zivi u njemacka i puno voli vasa mala zemljaCapital City je napisao/la:ZAR TI NISI U BANOVIĆIMA.
Nemo' ba, zagrijava se insan za tekmu.. Moraju se zagrijati glasne žice i toElegant je napisao/la:Prvo ugasis caps-lock ako znas sta je to !Capital City je napisao/la:ZAR TI NISI U BANOVIĆIMA.
pa nek popije jajeVanBasten je napisao/la:Nemo' ba, zagrijava se insan za tekmu.. Moraju se zagrijati glasne žice i toElegant je napisao/la:Prvo ugasis caps-lock ako znas sta je to !Capital City je napisao/la:ZAR TI NISI U BANOVIĆIMA.
od gavranaVanBasten je napisao/la:Od prepelice, jel
Autoru ovog teksta nabijem mamu KOMPLEKSASKU na ****!juveboy je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... ostalelige
Eto sad vise privlaci od Sarajevskog derbija, pa svasta. . .
gavran je napisao/la:od gavranaVanBasten je napisao/la:Od prepelice, jel
jbg buraz kad je derby u pitanju..tad vas ocima ne mogu gledatVanBasten je napisao/la:Mislim da si zaslužio halal za sve dosadašnej provokacije.TM87visnjik je napisao/la:komsije sretno i ja sam uz vas
Pitari, hoćemol' mu halalit?![]()
OT
Vrijeme je da ih uzmemo, vala.
slazem se........... SRETNO IM OPETTM87visnjik je napisao/la:jbg buraz kad je derby u pitanju..tad vas ocima ne mogu gledatVanBasten je napisao/la:Mislim da si zaslužio halal za sve dosadašnej provokacije.TM87visnjik je napisao/la:komsije sretno i ja sam uz vas
Pitari, hoćemol' mu halalit?![]()
OT
Vrijeme je da ih uzmemo, vala.![]()
inace mi smo svi raja podjeljena u dva tabora
http://www.balkansport.info/channel-5/9 ... t-5-a.htmlDenizmare je napisao/la:ima li gdje na netu uzivo gledati!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.