Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
i Slovenci i Crnogorci su ispred nas na listi, a realno od CG smo bolji, a Slovence smo vec kantali par puta.....
al su slovenci vidjeli i europsko i svjetsko..........uglavnom nema veze u kom smo sesiru 2-3 kad svakako moras pobijediti
neke od najboljih reprezentacija europe da bi otisao na prvenstvo....
al su slovenci vidjeli i europsko i svjetsko..........uglavnom nema veze u kom smo sesiru 2-3 kad svakako moras pobijediti
neke od najboljih reprezentacija europe da bi otisao na prvenstvo....
- Titova-Juga
- Kontakt:
Po cemu je to realno majke ti kad imas recimo za primjer Njemacku koja je godinama u vrhu konstantno i onda ih ovi prestignu u jednom dobro odigranom turniru. Meni je to apsolutno nerealno bodovanje.Nimla_RZ je napisao/la:Pa to je onda realno... Ako dođe do četvrtfinala npr. Svjetskog prvenstva normalno je da će je stavit u top 10 ili 20...Titova-Juga je napisao/la: Sutra nek Burkina Faso udje u cetvrtinale nekog velikog takmicenja i bit ce u top 7-8 sto posto.
O tome pricam...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Njemačka i jest u vrhu, 4. na ljestvici... Nego, kako se dobijaju ti poeni?! Znal' neko?Titova-Juga je napisao/la:Po cemu je to realno majke ti kad imas recimo za primjer Njemacku koja je godinama u vrhu konstantno i onda ih ovi prestignu u jednom dobro odigranom turniru. Meni je to apsolutno nerealno bodovanje.Nimla_RZ je napisao/la:Pa to je onda realno... Ako dođe do četvrtfinala npr. Svjetskog prvenstva normalno je da će je stavit u top 10 ili 20...Titova-Juga je napisao/la: Sutra nek Burkina Faso udje u cetvrtinale nekog velikog takmicenja i bit ce u top 7-8 sto posto.
O tome pricam...
Čelik Zenica 1945
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
kad bi uzeli Rumune i Albance sad u Junu, mozda i udzemo u drugi, sta mislite ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:
Njemačka i jest u vrhu, 4. na ljestvici... Nego, kako se dobijaju ti poeni?! Znal' neko?
Pa to ti kazem, zamisli godinama si u vrhu i onda dodje neka ljeva repka i prestigne te u jednom mjesecu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ne možeš ući ako je već sad odlučeno ko je u kojem šeširu.bordo_Sarajevo je napisao/la:kad bi uzeli Rumune i Albance sad u Junu, mozda i udzemo u drugi, sta mislite ?

Čelik Zenica 1945
glupo je to bodovanje pa ako smo igrali baraz za svijetsko prvenstvo i a crna gora bila 3 u kvalifikacijama kako onda moze biti u drogoj skupini nema logike pa crnogorcima su ovo tek druge kvalifikacije i budu ispred nas 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zato ja i pitam kako se dobijaju ti poeni?!Titova-Juga je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:
Njemačka i jest u vrhu, 4. na ljestvici... Nego, kako se dobijaju ti poeni?! Znal' neko?
Pa to ti kazem, zamisli godinama si u vrhu i onda dodje neka ljeva repka i prestigne te u jednom mjesecu!
Čelik Zenica 1945
1. Koju to je reprezentacija Crna Gora prestigla u jednom mjesecu, a da je ova bila godinama u vrhu?Titova-Juga je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:
2. Bodovi se računaju od zadnje 4 ili 5 god. Brišu se iz 2007., a dodaju bodovi izboreni sada.
...što je više lome to je volim jače...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pojma nemam, ali i ja bih bas volio znati, jer pokusavam da nadjem logiku u ovom bodovanju i vec godinama ne uspijevamNimla_RZ je napisao/la: Zato ja i pitam kako se dobijaju ti poeni?!

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
nije jos odluceno, "Najvjerovatniji izgled jakosnih grupa", a tek se izvlaci 30. JulaNimla_RZ je napisao/la:Ne možeš ući ako je već sad odlučeno ko je u kojem šeširu.bordo_Sarajevo je napisao/la:kad bi uzeli Rumune i Albance sad u Junu, mozda i udzemo u drugi, sta mislite ?
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 19 maj 2011, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:1. Koju to je reprezentacija Crna Gora prestigla u jednom mjesecu, a da je ova bila godinama u vrhu?
Ja nisam nista rekao za Crnu Goru, mislio sam generalno!
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 19 maj 2011, 15:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
...što je više lome to je volim jače...
Evo ovaj kaže da se računa samo zadnjih pet godina... Vidiš u tome je kvakaTitova-Juga je napisao/la:Pojma nemam, ali i ja bih bas volio znati, jer pokusavam da nadjem logiku u ovom bodovanju i vec godinama ne uspijevamNimla_RZ je napisao/la: Zato ja i pitam kako se dobijaju ti poeni?!

@bordo_Sarajevo Opet ne vjerujem da će se nešto mijenjati veliko...
Čelik Zenica 1945
- Titova-Juga
- Kontakt:
To vec ima smisla donekle, sad iz kojeg razloga racunaju samo zadnjih pet god... Bas cu sad procitat ovaj link sto je jacky postavio da vidim detalje o ovome, vazda me interesovalo...Nimla_RZ je napisao/la:Evo ovaj kaže da se računa samo zadnjih pet godina... Vidiš u tome je kvakaTitova-Juga je napisao/la:Pojma nemam, ali i ja bih bas volio znati, jer pokusavam da nadjem logiku u ovom bodovanju i vec godinama ne uspijevamNimla_RZ je napisao/la: Zato ja i pitam kako se dobijaju ti poeni?!![]()
@bordo_Sarajevo Opet ne vjerujem da će se nešto mijenjati veliko...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Hvala.jacky09 je napisao/la:Evo koga zanima kako se boduje.
http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... e/men.html

Čelik Zenica 1945
Kad se sjetim ovoga.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Da , kako smo svi disali kao jedan a vidi sad kako nas nestrucna osoba podjeli na 300 strana...Ali svi mi opet volimo BiH repku zbog igraca,drzave a nekih prolaznih likovaDiino_10 je napisao/la:Kad se sjetim ovoga.![]()
[youtube][/youtube]

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Plaho smo disali ko jedan, do prvog neuspjeha.I onda potop.Misketu samo sto Ciro kokardu na celo nije stavio,kad ga je kritikovao i to sve da bi svoj guz spasio.
Gori su nestrucnjaci koji se mjesaju tamo gdje im nije mjesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajd barem priznaj da je strucnjak za ubijanje morala (pored svega ostalog)!!!harishp je napisao/la:Plaho smo disali ko jedan, do prvog neuspjeha.I onda potop.Misketu samo sto Ciro kokardu na celo nije stavio,kad ga je kritikovao i to sve da bi svoj guz spasio.

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.