Zašto ?aS_Roma je napisao/la:cuj Ćurguz![]()
![]()
![]()
Šteta za Borac ovaj ce ih unistiti.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
- Kontakt:
Pa zato što je profesor, ali ne za fudbal....seven je napisao/la:Zašto ?aS_Roma je napisao/la:cuj Ćurguz![]()
![]()
![]()
I što ovom Borcu ni Ferguson ne bio bio dobar jer ne bi htjeo slušati upute, 'savjete', petljanja u struku i sve ostalo od kojekakvih velikih fudbalskih znalaca tipa šipovaca, šuputa, kopanja.....čekajući hoće li dobiti makar za "topli obrok"...!
PS:
"pabizo" - "urbana sarajevska legendo" pokušaj da ne miješaš ijekavicu i ekavicu u istom postu....a ćevapi su super i u "Petici" kod Ferhatovića, ne samo u "Želji"....
Bosno moja poharana....
Ljubomora je cudo....
- Бањалучанин
- Kontakt:
" " су у $ " & ' $ $ ".
& " & " - " за " $ ?.
¥ $ ' & & $ $ " ", ? " ' $ " $ $ "...
Ај ? " $ се на $ ...
П.С. ? се са " у " " / у $ тренеру &, ' & то "...

& " & " - " за " $ ?.
¥ $ ' & & $ $ " ", ? " ' $ " $ $ "...

Ај ? " $ се на $ ...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Slazem se i ja da se niko ne mijesa u rad struke, ali niko se nije ni mijesao koliko ja vidim. Ni kada su dovodjeni igraci a ni kada je sastavljan tim za bilo koju utakmicu, uvijek su igrali najspremni i trenutno najbolji igraci....
Ove suplje price novinara federalnih portala i novina me uopste ne zanimaju, svejedno su sve lazi 100%
Ove suplje price novinara federalnih portala i novina me uopste ne zanimaju, svejedno su sve lazi 100%

Ma jarane kakva ljubomora na ĆURGUZA
.. daleko od toga, jedino bi bio ljubomoran kad bi vam Mourinho dosao
.. al' bez zajebancije taj lik ne znam sta radi u fudbalu. To ce te i sami vidjeti.

BAJRA nije u Travniku,? je napisao/la:" " су у $ " & ' $ $ ".![]()
& " & " - " за " $ ?.
¥ $ ' & & $ $ " ", ? " ' $ " $ $ "...![]()
Ај ? " $ се на $ ...

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ma Curguza ja nebi volio vidjeti nikako na klupi Borca, pa on je gori od Dzimija Marica, ako nema niko drugo bolje Stojnic nego Curguz, ali ja mislim da doticni nece biti trener Borca u suprotnom propast sledece polusezone...aS_Roma je napisao/la:Ma jarane kakva ljubomora na ĆURGUZA.. daleko od toga, jedino bi bio ljubomoran kad bi vam Mourinho dosao
.. al' bez zajebancije taj lik ne znam sta radi u fudbalu. To ce te i sami vidjeti.

Nisu nikakve "šuplje", a ti imaš neki svoj 'problem' s medijima!SrdjanBL je napisao/la:Slazem se i ja da se niko ne mijesa u rad struke, ali niko se nije ni mijesao koliko ja vidim. Ni kada su dovodjeni igraci a ni kada je sastavljan tim za bilo koju utakmicu, uvijek su igrali najspremni i trenutno najbolji igraci....
Ako ne pratišfederalne medije otkud znaš šta pišu ili govore!? Valjda vjeruješ banjalučkim...???
A, u pravu si za miješanje u rad struke - kod Jagodića je išlo teško, skoro nemoguće...težak čovjek, brate... al' zato kod Đimija išlo k'o halva (+procenti)!
Zato gospodi i treba novi "Đimi".... Pitaj "pabiza" on to stvarno dobro zna, bez zeze.
Bosno moja poharana....
Golll Borac vodi 1:0, Nemanja Vidaković 5. minut
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Ima velike istine u ovome sto si napisao HVALATrigger je napisao/la:Pa zato što je profesor, ali ne za fudbal....seven je napisao/la:Zašto ?aS_Roma je napisao/la:cuj Ćurguz![]()
![]()
![]()
I što ovom Borcu ni Ferguson ne bio bio dobar jer ne bi htjeo slušati upute, 'savjete', petljanja u struku i sve ostalo od kojekakvih velikih fudbalskih znalaca tipa šipovaca, šuputa, kopanja.....čekajući hoće li dobiti makar za "topli obrok"...!
PS:
"pabizo" - "urbana sarajevska legendo" pokušaj da ne miješaš ijekavicu i ekavicu u istom postu....a ćevapi su super i u "Petici" kod Ferhatovića, ne samo u "Želji"....
Posredi se malo pa onda kreni pisati po forumu,,,,,,,,,,kakva ljubomora,pa ti si stvarno zalutaoSrdjanBL je napisao/la:Ljubomora je cudo....
- Бањалучанин
- Kontakt:
? ' ", " $.
А на & ' 2-0.
& % ' све ?... ? $ је " &, $ је $
А на & ' 2-0.
& % ' све ?... ? $ је " &, $ је $

Let's go, Fighter!
"!
"!
Tekma u nedelju će biti odlučujuća. Borac nesmije pobjediti onda Leotar. nek je isus sa nama u nedelju.
TM87
TM87

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
- Бањалучанин
- Kontakt:
% $ - " $. " " & ", " ' ? са ?...
? то не ' ? " јер се сасатју $ / " у ?. " " $ "....
? то не ' ? " јер се сасатју $ / " у ?. " " $ "....

Let's go, Fighter!
"!
"!
Šta si se napalio? Vlado razmišlja sa juniorima doći tamo, toliko mu je bitna ta utakmica 

ne pricaj gluposti,covjek je rekao da ce na grbavici pokusati ovjeriti titulu!!Dejan, BL je napisao/la:Šta si se napalio? Vlado razmišlja sa juniorima doći tamo, toliko mu je bitna ta utakmica
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Dokurchila su mi vise ova slavlja na Grbavici. Prosle godine Kup,ove godine prvenstvo,uvijek tamo osvajamo.Postaje dosadno.
Kad cemo konacno nesto u Banjaluci osvojiti u pyzdu m aterinu?
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
- Di Stéfano
- Kontakt:
Da, stvarno nema smisla, već 2o godina dižete trofeje, i to na Grbavici...Denis Ispušlić je napisao/la:Dokurchila su mi vise ova slavlja na Grbavici. Prosle godine Kup,ove godine prvenstvo,uvijek tamo osvajamo.Postaje dosadno.
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.