Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

lfc.tz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfc.tz » 18 maj 2011, 14:29

fera je napisao/la:joj mavinge sto rasu lika.. treba decka vratiti i dati mu priliku protiv manchestera i protiv chelsea da cuva torresa :D
Mavinga nije normalan :D
Evo sta je ucinio tom liku:
http://www.24sata.hr/nogomet/brutalnim- ... ube-221198
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 maj 2011, 15:00

fera je napisao/la:joj mavinge sto rasu lika.. treba decka vratiti i dati mu priliku protiv manchestera i protiv chelsea da cuva torresa :D
Ubio se za njega, drogbu, rooneya... :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 maj 2011, 15:18

lfc.tz je napisao/la:
znaci decko je budala... salu na stranu on je sa ovim potezom vjerovatno sam sebi zatvorio vrata liverpoola.
You are someone else I am still right here

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 18 maj 2011, 15:35

Nikada nisam gledao Mavingu ali mislim ako je dobar onda zasluzuje da igra u Liverpoolu bez obzira na ovaj start tako da mu netreba zatvarat vrata na osnovu ovog starta,po meni cista glupost,desavalo se je i boljim i desavace se jos slicnih startova .Izgleda ovo ruzno al nije bilo namjere(bar mi se tako cini,a i sam je to rekao) al nije bilo ni onog vaznije njegove opreznosti.

Na snimku se vidi u trenutku kada Mavinga pokusava da izbije loptu,ovaj koji je nastrado udara loptu glavom,lopta se je sklonila al glava nije :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 maj 2011, 16:00

Liverpool se sprema trošiti ovo ljeto: Hulk, Aršavin, Mata, Niko :mrgreen:

Dolaskom Kennyja Dalglisha ambicije Liverpoola su porasle, rezultati se znatno popravili, a vlasnici su napokon shvatili da itekako moraju ulagati u skupa pojačanja.

Iako sezona još nije završila, većina vrhunskih klubova već ima jasan plan pojačanja za sljedeću sezonu. Ako je vjerovati pisanju engleskih medija najviše će ovoga ljeta trgovati Liverpool. Naravno, uz rastrošni Manchester City. Svi ostali samo će zamijeniti starije igrače nešto mlađima ili dodati jednog do dvojice u već postojeći kadar.

Liverpool bi, prema svemu sudeći, mogao promijeniti pola momčadi. Kenny Dalglish jasno je dao do znanja svojim šefovima na koje igrače neće računati sljedeće sezone, a i njegov izbor igrača kroz posljednjih nekoliko kola dao je naslutiti razvoj situacije. S Anfielda bi tako u srpnju mogli otići Joe Cole, Kyrgiakos, Fabio Aurelio, Ngog, Poulsen...

Novi će vlasnici, pak, morati osigurati novac za dovođenje kvalitetnijih pojačanja, a to, ako je suditi po navodnoj listi želja legendarnog Kennyja, neće biti sitni džeparac. Već se duže spominje Niko Kranjčar kao Dalglishev izbor za kreativnu iskru u veznom redu. Niko bi nakon frustrirajuće sezone na White Hart Laneu došao pješice na Anfield, a suradnja sa zdravim Gerrardom te Suarezon i Carrollom vjerojatno bi ih odvela u Ligu prvaka.

No 'redsi' tu ne staju. Napad žele pojačati i Portovim Hulkom. No Brazilac ne želi raskinuti suradnju s prvakom Portugala i teško da će napustiti trenera i momčad koja ove godine blista u Europi i nacionalnom prvenstvu, a i cijena je paprena - 25 milijuna eura.

Dalglich je bacio oko i na Interova tinejdžera Philippea Coutinha kojeg se na Anfieldu spominje već neko vrijeme. Valencijina zvijezda Juan Mata velika je želja Liverpoola, no u igru se sada uključio i Manchester City te nudi 6 milijuna razloga više od 'redsa', oko 25 milijuna eura. U igri za dres Dalglisheve momčadi su još i Shay Given, Andrej Aršavin, Eden Hazard, a ako je vjerovati otočkim medijima na odlazak iz Španjolske se sprema i Sergio Aguero.

Dalglish: "Nije važno koliko ćemo potrošiti, važno je da trošimo pametno"

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish najavio je kako će njegov klub mudro trošiti novac na pojačanja koji im na raspolaganje u ovoljetnom prijelaznom roku staviti novi vlasnici kluba.

"Nije važno hoćemo li trošiti ogromne novce ili kupovati jeftino, sve dok kupujemo pametno. Proračuni za prijelazne rokove su dobra stvar, ali to vam ništa ne garantira. Što se nas tiče, kao i u svakom nogometnom klubu bit će odlazaka i dolazaka, a siguran sam da će biti i puno špekulacija." rekao je Dalglish.

"Mi ćemo raditi svoj posao i što ga bolje napravimo uspješniji ćemo biti sljedeće sezone." dodao je Dalglish.

Liverpool je već u siječanjskom prijelaznom roku potrošio preko 60 milijuna eura za Luisa Suareza i Andya Carrolla, iako je najveći dio tih transfera pokrila prodaja Fernanda Torresa i Ryana Babbela, pa klub sa Anfielda nije previše ispraznio blagajnu.

U posljednjih par mjeseci sa Liverpoolom se dovodi u vezu veliki broj igrača, a glasine govore kako bi Dalglish uz ono što zaradi prodajom mogao na raspolaganje dobiti i dodatnih 55 milijuna eura. 8-)

Fino je vidjeti kako se sa LFC-om povezuje toliko dobrih igrača. :D
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 maj 2011, 16:35

Sasha L.F.C. je napisao/la:Tesko da ce Hazzard da doleti u Lpool njega vecina klubova trazi, jos ako se tu umesa Shity onda se nema sta traziti.
Siti zeli svakog igraca kojeg zele Celzi, Junajted, Arsenal i Totenhem :D Hazard se mora dovesti !! :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 maj 2011, 20:57

lfc.tz je napisao/la:
Dobro lik ziv ostade...
Kad vidim koliko nasih igraca od povreda ne mogu da odigraju vise od 20 - 25 utakmica u sezoni, nekad pozelim da imamo nekog grmalja u timu ko ce drugima zadavati povrede, naravno, ne ovako brutalne.... :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 18 maj 2011, 23:10

John Aldridge believes Luis Suarez should be crowned Liverpool's Player of the Season despite arriving just four months ago.
The 24-year-old has scored four goals and tallied five outright assists in 12 appearances since signing from Ajax during the January transfer window.

But Suarez's impact on the side has been incalculable, with his presence inspiring memorable team performances against Newcastle, Manchester United and Fulham amongst others.

Watching from the press box where he commentates for local radio, Aldridge has been impressed: "I know he's only been at Liverpool four months but my player of the season is Luis Suarez.

"I can understand why some people have gone for Lucas Leiva because he has been much improved and has answered his critics.

"Dirk Kuyt has been great in the second half of the season, while Jamie Carragher has been a model of consistency at the back.

"But for me, Suarez has lit the place up. We were all in need of a lift at the end of January and he has provided it.

"Suarez has been magnificent and I've loved watching him."

Suarez has been key in helping transform Liverpool from also-rans to European contenders, though the club's quest for Europa League football was dented by a 2-0 defeat to rivals Tottenham on Sunday.

Aldridge added: "We've come a long way under Kenny Dalglish over the past few months but Sunday's defeat to Spurs showed just how far we've got left to go.

"The work he does with Damien Comolli is going to be crucial to our hopes for next season.

"Back in 1987 Dalglish strengthened Liverpool with the likes of Peter Beardsley, John Barnes and Ray Houghton. He will be hoping this summer's signings have a similar impact.

"It was good to hear Dalglish speaking positively about his relationship with Comolli.

"He seems happy to have Comolli's help but the manager must have the final say on who is brought in." ;)
P.S posto West Ham ispada iz lige(zao mi ih :oops: ) ne bi bilo lose dovesti Tomkins-a,ne bi bio skup..mlad i ima kvaliteta za nas :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 maj 2011, 10:53

Sto me nerviraju ove price oko Aquilanija, jedan dan je blize ostanku u Juventusu, drugi dan je blizi povratku u Liverpool...k'o da gledam da ce se ova glupost oko njega oduziti pravo :roll: :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 maj 2011, 11:54

reds_forever je napisao/la:Sto me nerviraju ove price oko Aquilanija, jedan dan je blize ostanku u Juventusu, drugi dan je blizi povratku u Liverpool...k'o da gledam da ce se ova glupost oko njega oduziti pravo :roll: :evil:
Ma jok, vraca se on na Anfield i gotova prica, sve ostalo su gluposti.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 maj 2011, 12:27

Liverpool
Just like 2002 and 2009, this is a crucial summer if Liverpool are to close the gap on Manchester United, Chelsea and the rest. Anfield, this time, must get it right.
With around a dozen fringe players expected to leave, funds should be substantial. As many as eight could arrive with Damien Comolli and Kenny Dalglish now thought to be down to around three candidates for every position.
A left-back and a centre-back are both priorities, with José Enrique, Paris Saint-Germain’s Mamadou Sakho and Gary Cahill the first choices, along with Blackburn’s Phil Jones. At least two wide players are also likely to arrive, with Eden Hazard and Kevin de Bruyne being examined though Ashley Young, of Aston Villa, would be Dalglish’s preferred option.
Up front, cover for Andy Carroll and Luis Suárez is required, though the good form of Dirk Kuyt makes that less essential. A bid for a promising young forward, such as Anderlecht’s Romelu Lukaku, would make sense

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 maj 2011, 12:45

Liverpool FC beat Manchester United to first summer signing

15togodisnji Alex O'Hanlon lijevi bek kapiten irske U15 reprezentacije

[youtube][/youtube]

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 19 maj 2011, 12:50

Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 maj 2011, 12:58

Sanchez_8 je napisao/la:Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.
to oni hrvatski mediji lupaju,jos od zimskog prelaznog roka nisam procito nijedan clanak u kojem se kranjcar spominje..isto sto su ovi s ss-a izvalili da se interesujemo za lassa,a zna se da smo najvise zagrizli za adama,mc'carthya i moussu sissoka kad su veznjaci u pitanju..evo sad se i diego spominje,10 miliona vukojebina trazi :D

http://www.lequipe.fr/Football/breve...liverpool.html
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 maj 2011, 13:05

Sanchez_8 je napisao/la:Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.
ni meni bas nesto nije jasno al et, jedino ako hoce da sedi na klupi onda neka dodje 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 maj 2011, 13:23

Red Assassin je napisao/la:Liverpool FC beat Manchester United to first summer signing

15togodisnji Alex O'Hanlon lijevi bek kapiten irske U15 reprezentacije

[youtube][/youtube]
nije manchester bio zainteresovan za njega nego je on navijac manchestera... u utrci za njega su bili chelsea,everton,arsenal i real madrid.

sto se mene tice ako vec navija za manchester trebao je ici tamo...

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 19 maj 2011, 14:08

Sasha L.F.C. je napisao/la:
ni meni bas nesto nije jasno al et, jedino ako hoce da sedi na klupi onda neka dodje 8-)
Ma ne valja on ni za klupe , ja mislim da mu je totenhem vrhunac u karijeri i da poslije jedino moze otici u wigan ili nesto slicno , a i to mu je upitno skroz je los .

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 maj 2011, 15:25

Sanchez_8 je napisao/la:
Ma ne valja on ni za klupe , ja mislim da mu je totenhem vrhunac u karijeri i da poslije jedino moze otici u wigan ili nesto slicno , a i to mu je upitno skroz je los .
Upravo tako!!
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 19 maj 2011, 19:03

Ma to su samo spekulacije.
Sumnjam da cemo dovoditi Niku... ima tu mnogo bolji igraca, Young, Hazard, Lennon...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 maj 2011, 20:09

FOWLER O KENNYJU I NAPADAČIMA

Robbie Fowler vjeruje da će partnerstvo Suareza i Carrolla biti teško za zaustaviti bilo kojoj od premierligaških obrana iduće sezone.

Carrollove ozljede spriječile su Liverpoolove siječanjske akvizicije od formiranja partnerstva koje na papiru izgleda tako primamljivo.

Ali Fowler misli da je samo pitanje vremena prije no što par doda svoja imena na listu velikih Liverpoolovih napadačkih dueta.

"Odigrali su par utakmica zajedno i zasad to izgleda odlično."

"Vjerujem da će s vremenom obojica pucati na sve strane i bit će težak posao zaustaviti ih bilo kojoj obrani u ligi."

Fowler je zabio 183 pogotka u 369 utakmica za Liverpool - prevedeno znači pogodak svake dvije utakmice.

Tko onda može bolje procijeniti jesu li Redsi dobili dobre igrače za novce kojima su ih platili?

"Luis Suarez izgleda kao sjajan igrač, ne znam što drugo reći.", rekao je Fowler koji je prisustvovao porazu na Anfieldu od Tottenhama.

"Bio sam malo skeptičan kad je došao budući da je njegova statistika u Nizozemskoj bila sjajna, ali znamo da je bilo igrača koji su dolazili iz Eredivisie i nisu se snašli."

"Ipak, bio sam impresioniran njegovim predstavama, te izgleda kako će biti sjajan igrač za Liverpool."

"Carroll je koštao mnogo novca i to mu ne pomaže. Ipak, to nije njegova krivica i ako želite najbolje igrače morate platiti za njih. Njegova statistika ove sezone bila je fantastična."

"Došao je u Liverpool povrijeđen veći dio vremena, no ono što je odigrao, odigrao je vrlo dobro."

Za razliku od Andya i Luisa, Fowler nikada nije imao priliku i zadovoljstvo igrati pod Dalglishem, ali 'The God' vjeruje da će 'The King' donijeti dobra vremena na Anfield.

Dalglish je potpisao trogodišnji ugovor s Liverpoolom prošli tjedan, vijest koja je Fowleru donijela smješak na lice.

"Mislim da tu nije bilo nikakvih debata. On je sve što Liverpool treba. Donio je stabilnost, ali i život u klub."

"Svi igraju s osmijehom na licu i sve osobe koje dolaze u klub, bile to čistačice ili igrači, svi žele biti tamo. Ponovno se priča o Liverpoolu i sve je to zahvaljujući Kennyju.'

"Zaslužio je ugovor jer je fantastična osoba za imati u klubu." 8-)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.