FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo bi dobro akd bi i kadeti i juniori osvojili......
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ako toliko bude ja cu se nogama u guzicu udaratCapital City je napisao/la:Pustili 2000 hiljade u prodaju za sjever , sramota.

e jel tekma sutra ili u petak

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
u petakmma_hz je napisao/la:e jel tekma sutra ili u petak![]()

-
- Kontakt:
Pa slijede tradiciju svojih imenjaka, i ovi su se ko **** krili po pećinama, junačka posla
[/quote]
Krili se od mocnijeg protivnika al kad bi ih negdje sreli ne bi se lijepo proveli.Kao i partizani na pocetku rata,po sumama i gorama!!!
[/quote]
Hajde, šta se pališ, zajebajem se...[/quote]
Ma to je istina mislim nemam nista protiv tebe , vas slijedite vi ustaske tamo jedince ali to je sramota ali eto takav smo narod nazalost !
A o tom da ne pricamo sreli smo se i vidjeli smo uvijek mozete samo s oruzjem

Krili se od mocnijeg protivnika al kad bi ih negdje sreli ne bi se lijepo proveli.Kao i partizani na pocetku rata,po sumama i gorama!!!

Ma to je istina mislim nemam nista protiv tebe , vas slijedite vi ustaske tamo jedince ali to je sramota ali eto takav smo narod nazalost !

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Krili se od mocnijeg protivnika al kad bi ih negdje sreli ne bi se lijepo proveli.Kao i partizani na pocetku rata,po sumama i gorama!!!CoDe je napisao/la:Pa slijede tradiciju svojih imenjaka, i ovi su se ko **** krili po pećinama, junačka posla

Ma to su gluposti,kakve ustaske jedinice,zar to postoji.Pa ovdje imam nekoliko likova muslimana sto su im djedovi bili u Ustasama,to je proslost,barem za mene.Nama Jugoslavija nije nista donijela vec smrt nasih fratara,neki su na postelji ubijeni,zapaljeni,crkvene knjige zapaljene,matične,Gimnazija koja je u Staroj Jugoslaviji proglasena kao najbolje,dobro procitaj najbolja jer su sve predavali doktori znanosti,fratri je unistena i zabranjen joj rad.I odatle te simpatije prema crnima a ne prema crvenima!!! Samo vise se napuhuje nego sto je.Imate pogresno misljenje,iako necete priznati dok jednom ne dođete!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zna li neko gdje se u gradu mogu naručiti ili izraditi bedževi? Molim odgovor! Hvala!
Da postavim pitanje i rivalima, možda neko od vas zna...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
blago ti pametiBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko gdje se u gradu mogu naručiti ili izraditi bedževi? Molim odgovor! Hvala!

Pa ima na vašoj teritoriji, u onom šoping centru na GrbaviciBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko gdje se u gradu mogu naručiti ili izraditi bedževi? Molim odgovor! Hvala!

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koliko su karte za danasnju utakmicu ?
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
6KM Sjever, Istok i Zapad 10 KM.LAW je napisao/la:Koliko su karte za danasnju utakmicu ?
Komsije,sretno danas i zgazite ih !
-
- Kontakt:
Ko je ovdje admin. i ko brise postove ???????? Da mi dadne razlog sto to radi.
Jesu li svi ovdje nas podjebavali sa himnom nekakvom Sarajeva, pa su onda stavili neke cigane kako plesu, to niste brisali, a ovo si poletio da izbrises koji god da je od vas.
Et banuj me svega ti, skrati pricu da ne pisem ovdje vise.
vozdrica
Jesu li svi ovdje nas podjebavali sa himnom nekakvom Sarajeva, pa su onda stavili neke cigane kako plesu, to niste brisali, a ovo si poletio da izbrises koji god da je od vas.
Et banuj me svega ti, skrati pricu da ne pisem ovdje vise.
vozdrica

Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 19 maj 2011, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo bi trebalo uzeti. Sretno!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Željovac sam ali sretno pitari i da zajedno na ljeto čekamo evropske ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, Tatamata1946 i 38 gostiju.