FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 18 maj 2011, 20:41

sto ce mjenjati potpis kad ce ga nakon godinu dana opet vratiti :D

evo da i ja kazem sto bi radije Sancheza

prvo, napadac ovom Interu nije potreban, odnosno nije prioriet, ko da igra pored Samua i Pazza ?

drugo, mladji je, a vjerovatno i jeftiniji, a i Tevez je egoista, jeste da mu je plus sto je argentinac, jer znamo kako su argentinosi dobri u Interu, evo trenutno ih je par tu i svi su glavni igraci

trece, Sanchez je kao igrac stvoren u Serie A, a za Teveza bi ovo bila sasvim nova liga

i cetvrto, brate potrebno nam je jedno krilo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 maj 2011, 20:56

amell je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Jao, gluplji način da mi saznamo da je on živio u Milanu nisam čuo :|

btw @amell-e promijeni potpis :mrgreen:

8-)
jbg covjek ovdje treba da bude povlasten i da ima posebno postovaje jer je zivio u milanu

robowi@ kada budete oficijelno prvaci italije tako cu i ja mjenjati sadrzaj potpisa :D :? :D
ako ovo nije oficijalno, ja neznam onda šta je :mrgreen:
Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 18 maj 2011, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 maj 2011, 20:58

ima tema predvidjena za ovakve slike,tome sigurno nije mjesto ovdje...

Sabane brisi ovo :mrgreen: :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 maj 2011, 21:19

Iskreno se nadam da će Alexis ( može i Texas u paketu ) Sanchez doći u Inter i da će Tevez ostati sa Mancinijem.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 maj 2011, 21:21

Interista di cuore je napisao/la:ima tema predvidjena za ovakve slike,tome sigurno nije mjesto ovdje...

Brišem ja np ;)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 maj 2011, 21:33

robovi88 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:ima tema predvidjena za ovakve slike,tome sigurno nije mjesto ovdje...

Brišem ja np ;)
posteno :mrgreen:

P.S.

Sneijder : "Non voglio lasciare l'Inter" 8-)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 maj 2011, 22:55

gledo večeras Fernanda iz Porta i samo da kažem da lik VEZE NEMA !
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 maj 2011, 23:33

silenT. je napisao/la:gledo večeras Fernanda iz Porta i samo da kažem da lik VEZE NEMA !
slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 maj 2011, 23:39

silenT. je napisao/la:gledo večeras Fernanda iz Porta i samo da kažem da lik VEZE NEMA !
pa nije bas da veze nema, nemoj da ga prosudjujes po jednoj utakmici, i to losoj utakmici

strasan je to igrac, ali ne treba se zamarati zadnjim veznim, jer Inter ima nekoliko klasnih ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 19 maj 2011, 00:05

amell je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Jao, gluplji način da mi saznamo da je on živio u Milanu nisam čuo :|

btw @amell-e promijeni potpis :mrgreen:

8-)
jbg covjek ovdje treba da bude povlasten i da ima posebno postovaje jer je zivio u milanu

robowi@ kada budete oficijelno prvaci italije tako cu i ja mjenjati sadrzaj potpisa :D :? :D

Prvo,ja nisam zivio u Milanu,a ti da si zivio u Milanu 12 godina nebi se ovako provaljivao,cujj 12god,hahahaha...Drugo,ja sam studirao na univerzitetu u Varese-u gdje sam uspjesno diplomirao,ali to sada nije ni bitno,jer sam trenutno u BiH.Trece,nisam povlasten nego ti lijepo govorim neke stvari,znaci ako imas nesto za komentarisati napisi svoje licno misljenje a ne kopirati sa drugih portala,evo vidis ti uopste ne znas da je milan prvak Italije,hahahaha,ocigledno imas neke poremecaje u glavi :mrgreen:

I ako znas italijanski jezik trebao bi znati koji je glavni forum interovih navijaca,napisi ovdje ja cu postaviti svoju sliku sa igracima Intera :mrgreen: Ustvari dokazat cu ti da sam zivio u Italiji,i mozemo se cuti na pp ili da razmjenimo fb profile pa da vidis i ti i ovaj milanista :mrgreen:

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 maj 2011, 00:19

Inter ponudio Udineseu 15 miliona+McDonalda Marigu + Coutinho(posudba),,,Prodaju Marigu a hoce Fernanda.Razlika je u?Da Porto pusta Fernanda da igra a Leonardo Marigi neda,,,semplice :lol:

slika

:lol: :lol: :lol: 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 19 maj 2011, 00:29

widi frajera on opet uporan u tvrdnjama da je zivio u italiji ejj,sad nas je prosvjetlio i cinjenicom da je tamo i studirao pa je cak se udostojio dam nam kroz usi i oci provuce i to da je diplomirao i to uspjesno pa je sada on akademski gradzanin bosne i hercegovine koji je svoje visoko obrazovanje stekao u inostranstvu,samo nije nam reako da li je nostificirao svoju stecenu diplomu,nadam se da ce nas upoznati sa tim te sa nacinom i postupcima kojima se dolazi do toga,ljudi moji on je ocigledno jedan pametan i nacitan mladi covjek koji je pun morala i elana za zivot i podizanje nase drzave na noge pa bi se mi prema njema trebali ponasati sukladno njegovim intelektualnim i strucnim referencama intelektualnoga gradzanina sa diplomom nekog prestiznog univerziteta,mozda cak iz bologne,trebali bi ga proglasiti pocasnim clanom ovoga foruma i dodjeliti mu titulu moderatora i administratora odnosno kreatora svega i svacega na ovom foorumu i temi,u buduce svi da se odnosimo prema njemu sa srahopostovanjem jer mali je ocigledno mozda i direktna reinkarnacija samoga isaca newtona :cry: :? :(
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 19 maj 2011, 00:42

amell je napisao/la:widi frajera on opet uporan u tvrdnjama da je zivio u italiji ejj,sad nas je prosvjetlio i cinjenicom da je tamo i studirao pa je cak se udostojio dam nam kroz usi i oci provuce i to da je diplomirao i to uspjesno pa je sada on akademski gradzanin bosne i hercegovine koji je svoje visoko obrazovanje stekao u inostranstvu,samo nije nam reako da li je nostificirao svoju stecenu diplomu,nadam se da ce nas upoznati sa tim te sa nacinom i postupcima kojima se dolazi do toga,ljudi moji on je ocigledno jedan pametan i nacitan mladi covjek koji je pun morala i elana za zivot i podizanje nase drzave na noge pa bi se mi prema njema trebali ponasati sukladno njegovim intelektualnim i strucnim referencama intelektualnoga gradzanina sa diplomom nekog prestiznog univerziteta,mozda cak iz bologne,trebali bi ga proglasiti pocasnim clanom ovoga foruma i dodjeliti mu titulu moderatora i administratora odnosno kreatora svega i svacega na ovom foorumu i temi,u buduce svi da se odnosimo prema njemu sa srahopostovanjem jer mali je ocigledno mozda i direktna reinkarnacija samoga isaca newtona :cry: :? :(

Drago dijete,mene je ova napacena drzava finansirala tokom studija jer sam ostao bez jednog roditelja u ratu.I nemoj se praviti glup kada vec jesi...Ja ovdje ne trazim nista,nego te molim da ne kopiras vijesti sa drugih portala,samo to te molim...

Ako imas nesto vise za pitat posalji mi poruku na pp i naci cemo se na fb i popricati kao ljudi pa ces vidjet ko sam i sta sam,a do tada budi pozdravljen...Prekidam ovu nepotrebnu rapravu koja nema veze sa temom :mrgreen:

A sto se tice pojacanja za sljedecu sezonu,do sada su se povezivala mnoga imena kao Modric,Nani,Sahin,Montolivo,Fabregas,Aguero,Krisito,Poli,Boateng,Roben,Riberi,Hulk,Ganso,Tevez i ostali...Ovako bude svake godine sa Interom ali ovo ljeto smo najblizi Sanchezu,Tevezu,Fernandu i Montolivu....
INTER SIAMO NOI ! ! !

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 19 maj 2011, 01:37

Niko ne spominje Hazarda :?

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 maj 2011, 11:24

Fanfara je napisao/la:Niko ne spominje Hazarda :?
umjesto koga da igra ako dodje?Sneijdera? :roll:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 maj 2011, 12:01

Ako daju 15 miliona eura + Mariga (definitivno),posudba Coutinha i jednog od 5 mladih ( Crisetig ?????????,Faraoni,Bendetti ?????????,Alibec i Dell'Agnello) za Sancheza kao sto se spominje bolje mu je da leti po terenu i zabija ko Ronaldo i Messi zajedno...

pa fkt ne mogu da vjerujem.Ajde oce da se rijese Marige (halalicu i nekako iako ne shvatam),posudba Coutinha je ok,ali davat najvece talente,a posebno Crisetiga i Benedettia je fkt ludost...Nadam se da su ovi mladi na posudbe a ne co-ownership ili ne daj Boze citav ugovor...pa nije Maradona jbmu Sancheza :mrgreen:

definitivno sam za njegov dolazak,al ovo je fkt previse... :o :o :o

P.S. Mourinho bi Figa u Realu.Idi Mourinho i ti vise u pm !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 maj 2011, 14:30

puno price o pojacanjima i puno kritika na rad trenera i uprave , kao svi neki strucnjaci i svi bolje procijenjuju igrace od struke , recimo mariga nije los igrac ali ako inter zeli igrati i osvajati LP onda nema mjesta za marigu u prvoj postavi po meni nema mjesta ni za ovog fernanda bar po onom sto sam vidio sinoc , montolivo je veznjak kakav treba interu , santon ne igra ni u ceseni a sad ga treba vratiti i prodati maicona , ako zelimo praviti prosjek od tima onda naka bude tako , puno je kritika bilo na igru chivua i pandeva prvenstveno kroz sezonu ali je nisam za prodaju niti jednog od njih , materazzi se oprasta , cordoba nije vise na nivou da igra vrhunski treba mu se zahvaliti za sve sto je uradio i dao za inter a dao je strasno puno ali mora se raditi rekonstrukcija , pored montoliva koji bi dosao u vezni red bilo bi dobro dovest hazarda jer je polivalentan u vezi opasan po gol protivnika i mlad igrac koji se uvijek moze dobro prodati tako da se ne rizikuje mnogo sa njim , pored odlaska marige treba ici i kharja i muntari i thiago mota , pokusati dovesti ili sancheza ili teveza mada sam ja vise za ovog prvog . siguran sam da se nece kupiti vise od tri kvalitetna pojacanja ako bude i toliko ali ne zato sto moratti na da novac ili je stari sktrac nego sto se tim koji je ozbiljan ne mijenja iz korjena nego postepeno i sa jasnim planom . nadam se dolasku montoliva , hazarda i sancheza , mislim da nagatomo treba ostati a oprostiti se od par igraca prvenstveno u vezi

jos nesto ne razumijem vas koji kritikujete amela , ako neki juventino ili milanista ima neki problem sa amelom to je njihov problem i problem moderatora ali kritikovati momka jer se trudi da nadje i prenese info je u najmanju ruku cudno , kome se ne svidja neka preskoci ali nije posteno napadati momka zbog toga , valja bi ovdje trebali da budemo ujedinjeni u podrsci voljenom klubu . FORZA INTER

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 19 maj 2011, 15:01

Interista di cuore je napisao/la:Ako daju 15 miliona eura + Mariga (definitivno),posudba Coutinha i jednog od 5 mladih ( Crisetig ?????????,Faraoni,Bendetti ?????????,Alibec i Dell'Agnello) za Sancheza kao sto se spominje bolje mu je da leti po terenu i zabija ko Ronaldo i Messi zajedno...

pa fkt ne mogu da vjerujem.Ajde oce da se rijese Marige (halalicu i nekako iako ne shvatam),posudba Coutinha je ok,ali davat najvece talente,a posebno Crisetiga i Benedettia je fkt ludost...Nadam se da su ovi mladi na posudbe a ne co-ownership ili ne daj Boze citav ugovor...pa nije Maradona jbmu Sancheza :mrgreen:

definitivno sam za njegov dolazak,al ovo je fkt previse... :o :o :o

P.S. Mourinho bi Figa u Realu.Idi Mourinho i ti vise u pm !
bolje i da ne dolazi ako moramo dati nase najbolje mlade igrace za njega...ovaj Branca me moze iznervirat ko niko sa ovim svojim idejama...
definitivno nisam za njegov dolazak ako se moramo rijesiti nasih dragulja...neka im vrate Muntaria za njega :lol:

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 19 maj 2011, 17:58

Interista di cuore je napisao/la:Idi Mourinho i ti vise u pm !

;)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 19 maj 2011, 22:42

stigao je u milano...

slika

slika

slika

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.